Gulf Gas and Power Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,4

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slechte ervaring mee Ondernemers ga nooit in zee met gulf Afpersers dure afkoop regelingen ezv Zeer moeizame communicatie Ik kan helaas geen min sterren geven

Noté 2 sur 5 étoiles

Eindafrekening per maart. Tot op heden geen cent ontvangen. Twee mailtjes gestuurd, steeds dezelfde terugkoppeling... we zoeken het uit. Intussen, ondanks dat ik geld terug krijg toch mijn maandtarie... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben ontzettend tevreden over de klantenservice! Ik heb meerdere keren contact gehad en werd telkens vriendelijk en professioneel geholpen. Eén keer sprak ik met Jamie, en een andere keer volgens... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Heb op 25 april email ontvangen met jaarafrekening, krijg bijna 1500€ terug, welk op 8 mei op mij rekening wordt uitbetaald, het is nu 20 mei en ik heb het nog niet, ben gaan bellen eerste keer w... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur d'énergie

À propos de Gulf Gas and Power

Écrit par l'entreprise

display img
De specialist in de zakelijke markt, met producten en oplossingen die we specifiek afstemmen op jouw energie ambities. Zeker nu. Omdat het inkopen, verkopen en opslaan van energie met de dag belangrijker wordt. Bij Gulf Gas and Power doen we het nét even anders. Door verder te denken, verder te kijken en verder te gaan. Wij dragen een steentje bij op de zakelijke energiemarkt door te zorgen voor transparantie, duidelijke informatie en dat alles op een efficiënte manier is geregeld.
display img display img

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 47 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

23 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

jullie sturen mij een factuur voor…

jullie sturen mij een factuur voor periode 01-08-2025 en 01-09-2025 voor 25000 kwh en 21000 kwh laag

terwijl mijn maandelijkse verbruik totaal 1500 kwh is

Na zeer slechte telefonische "hulp" zit die medewerker te beweren dat jullie deze informatie van de netbeheerder hebben gekregen

die kunnen dat helemaal niet omdat de maand nog niet om is ... stelletje prutsers

19 août 2025

Hallo DoPa bv,

We vinden het vervelend om te horen dat je geen prettige ervaring hebt gehad. We ontvangen graag meer details over jouw ervaring zodat we deze situatie kunnen bekijken. Kun je jouw klantnummer delen zodat we contact met jou op kunnen nemen? We horen graag van je!

Met vriendelijke groeten,

Noté 1 sur 5 étoiles

Veel te hoge tarieven en vreemde…

Veel te hoge tarieven en vreemde bedragen op de eindafrekening

7 août 2025

Hallo Ferry Pinkster,

Zoals we het lezen zit je met een vraag over jouw tarieven en de bedragen op jouw eindafrekening. Hier willen we je graag bij helpen. Kun je met ons jouw klantnummer delen? Dan proberen we zo snel mogelijk contact met je op te nemen. We horen graag van je!

Slechtse bedrijf ever

Slechtse bedrijf ever, chagerijnige medewerkers aan de telefoon. Kleine schooljongens met een grote mond. Administratie is bij hun niet in orde, sturen geen juiste facturen op en na 3x contact met hun opnemen beweren ze het wel gestuurd te hebben en even laten sturen ze je gewoon door naar een incasso bureau. Nooit beginnen aan deze oplichters !

7 août 2025

Hallo E Bouma,

We vinden het vervelend om te horen dat je geen prettige ervaring met ons hebt gehad. We willen graag met je meedenken hoe we je kunnen helpen? Kun je jouw klantnummer met ons delen zodat we je gericht kunnen helpen? We horen graag van je!

Pas op mensen!!!!!!

Pas op mensen!!!!!!

Ze rekenen 2700! Euro opzeg boete terwijl ons bedrijf verhuisd is naar een andere locatie.

Ik wordt moe van de criminelen.

Let op doe nooit zaken met Gulf power and gas!!! Ze trekken je helemaal leeg

Kijk ook de afleveringen bij kassa!

10 juillet 2025

Hallo Yordi,

Bedankt voor je review. Vervelend om te lezen dat je ontevreden bent over je ervaring. We nemen alle feedback serieus en willen je graag uitnodigen om contact met ons op te nemen, zodat we je situatie persoonlijk kunnen bespreken.

Noté 1 sur 5 étoiles

Worst company exciting for energy

Worst company existing for energy ! AVOID AVOID AVOID

7 juillet 2025

Hello Thomas,

Thank you for sharing your experience. We are sorry to hear that you did not have a pleasant experience. We would like to get in touch with you so that we can look into your problem again. Can you share your customer number with us so that we can help you soon? We hope to hear from you soon!

Kind regards,

Noté 1 sur 5 étoiles

Contract afgesloten voor € 363,- pmd…

Contract afgesloten voor € 363,- pmd voor 3 jaar vast.
Uiteindelijk zaten we op € 523,- niet meer te betalen, en de eene na de andere bedreigingen met afsluiten en exstra betalingen etc etc.
Dan komt de afrekening, 23 maart jl weg bij gulf gas en power .
Dachten we, we zouden € 771,- terug krijgen,maar dan moesten we wel de maand maart en april helemaal betalen?.deden wij dat niet ,dan kregen we niks terug en we moesten ook nog € 271,- betalen. We begrijpen er helemaal niks meer van.hier ga je aan failliet.

23 mars 2025

Hallo Bw,

Bedankt voor het delen van je ervaring. We komen graag met je in contact zodat we nogmaals naar jouw probleem kunnen kijken. Kun je jouw klantnummer met ons delen zodat we je spoedig kunnen helpen? We hopen snel van je te horen!

Jullie hebben inderdaad uitbetaald

Jullie hebben inderdaad uitbetaald, maar dit is al het tweede jaar op rij dat we eerste een review moeten schrijven en dan pas betaald worden 😡

29 juin 2025

Hallo Vanessa,

Dankjewel voor je aanvullende review. We begrijpen dat het frustrerend is als een betaling pas lijkt te volgen na een review – dat is natuurlijk niet hoe het hoort te gaan.

Het is zeker niet onze bedoeling dat je hier moeite voor moet doen. We streven naar een soepel en tijdig betalingsproces, en nemen jouw feedback serieus om te zorgen dat dit in de toekomst beter verloopt.

Nogmaals dank voor je geduld én voor het signaal. Mocht je verdere vragen of opmerkingen hebben, neem gerust contact met ons op – we helpen je graag.

Nog geen geld terug.

Telefonisch niet bereikbaar.
6 juni zou er geld terug gestort worden na jaarafrekening.
Nog niks ontvangen.
Kennelijk ben ik niet de enige zo te lezen.

23 juin 2025

Hallo Maaike,

Bedankt voor het delen van je ervaring. We vinden het vervelend om te horen dat je geen prettige ervaring hebt gehad. We komen graag met je in contact zodat we nogmaals naar jouw probleem kunnen kijken. Kun je jouw klantnummer met ons delen zodat we je spoedig kunnen helpen? We hopen snel van je te horen!

€591,62 tegoed, geen reactie, slechte service — schaadt vertrouwen en imago

Uit mijn jaarnota blijkt dat Gulf en Gas mij €591,62 verschuldigd is, met de toezegging dat dit bedrag "rond 18 juni 2025" op mijn rekening zou staan. Vandaag is het 23 juni 2025, en het bedrag is nog steeds niet ontvangen.

Ik heb telefonisch en per e-mail geprobeerd om duidelijkheid te krijgen over de terugbetaling, maar er volgt geen inhoudelijke reactie en ik krijg geen antwoord op de vraag wanneer ik mijn geld mag verwachten.

Als ik de andere reviews hier lees, zie ik eenzelfde patroon: terugbetalingen die structureel te laat zijn, slechte bereikbaarheid van de klantenservice en onvoldoende communicatie.

Dit schaadt niet alleen het vertrouwen van bestaande klanten, maar tast ook het imago van Gulf en Gas als geheel aan. Zeker wanneer dit soort situaties blijven opstapelen en publiekelijk zichtbaar worden.

Volgens de wet is tijdige terugbetaling verplicht. Bij overschrijding ontstaat het recht op wettelijke rente. Die situatie is inmiddels van toepassing.

Ik verwacht dat Gulf en Gas dit alsnog correct en direct oplost, met uitbetaling van het openstaande bedrag van €591,62, om verdere schade aan vertrouwen en reputatie te voorkomen.

----------------------------------------------
Misleidende communicatie en onduidelijke verrekening bij Gulf en Gas

Gulf en Gas heeft aangegeven dat mijn tegoed van 591,62 euro, voortvloeiend uit de zakelijke eindafrekening, rond 18 juni zou worden overgemaakt. Die betaling heeft niet binnen de afgesproken periode plaatsgevonden.

Pas nadat ik herhaaldelijk contact heb opgenomen en mijn rechten juridisch heb onderbouwd, is het bedrag alsnog uitbetaald.

Daarnaast werd zonder mijn toestemming gesproken over verrekening met toekomstige voorschotten. Dit is juridisch niet toegestaan zonder expliciete, vooraf overeengekomen afspraken binnen de zakelijke overeenkomst.

Mijn advies aan andere (zakelijke) klanten: leg toezeggingen altijd schriftelijk vast, controleer de naleving van afspraken en wees juridisch alert. Vertrouw niet blind op de communicatie van Gulf en Gas.

23 juin 2025

Hallo,

Onbetrouwbare boevenbende

Alles wat er maar mis kon gaan ging mis. In het begin als een contract wordt afgesloten kan alles. De termijnbedragen waren veel te hoog ingesteld, dit is achteraf door ons aangegeven en aangepast. Tijdens de eerste gesprekken al aangegeven dat wij nog voornemens waren om ons bedrijfspand te gaan verduurzamen en aangegeven dat het verbruik dan minder zou worden, dit was geen enkel probleem. Eind 2024 tijdig aangegeven dat wij onze bedrijfsactiviteiten gingen beëindigen per 01-01-2025 en dat wij per 01-03-2025 ons bedrijfspand verkocht hadden., toen kwam er opeens nog een lijk uit de kast in de vorm van een opzegvergoeding van € 5.403,53. waar het bedrag vandaan komt en hoe het is opgebouwd, geen enkel idee, want na 2 maanden smeken, nog steeds geen fatsoenlijk antwoord hierop gekregen. alleen een bericht dat de vordering uit handen is gegeven aan een incassobureau. Echt een hele onbetrouwbare firma, doe hier geen zaken mee.

13 juin 2025

Hallo Monique,

Eén ster is al te veel

Eén ster is al te veel. Dit bedrijf lijkt er alles aan te doen om klanten op te lichten.
Ik zit al 5 jaar zakelijk bij hen, en ondanks al mijn energiebesparende maatregelen – zoals het vervangen van alle lampen van 35W naar 5W LED – zijn mijn kosten inmiddels drie keer zo hoog als in het eerste jaar.

Vandaag heb ik contact opgenomen met de klantenservice, maar werd daar onbeschoft en respectloos behandeld. De medewerker schreeuwde door de telefoon toen ik hem aansprak op de prijsverhogingen. Ongelooflijk dat een bedrijf met zoveel klachten gewoon zijn gang kan blijven gaan zonder dat er boetes volgen.

Ik raad iedereen aan om ver weg te blijven van deze leverancier.

13 juin 2025

Hallo TMT Phone,

Gulf Gas and Power

Noté 1 sur 5 étoiles

Ze betalen het geld van de…

Ze betalen het geld van de eindafrekening niet uit, zoals ze het zelf op papier zetten. Dit was vorig jaar ook al het geval zo onbetrouwbaar bedrijf 😢😢
Maar innen doen ze zelf wel altijd optijd 😡

Butterflies And Flower

12 juin 2025

Hallo Vanessa,

Wat vervelend om te horen dat je hebt moeten wachten op je uitbetaling. Onze excuses voor de vertraging. We zien dat het bedrag inmiddels aan je is uitbetaald. Mocht je verder nog vragen hebben of als we iets voor je kunnen betekenen, laat het ons gerust weten.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jaarafrekening gehad zou rond de…

Jaarafrekening gehad zou rond de welbekende 8 mei worden betaald eind mei nog niks, maar is gebeld bla bla mooi verhaal het zit zie ik bij de volgende betaling wordt er gezegd het is nu 4 juni . Inmiddels overgestapt , wat ik bijzonder vind is dat ik altijd netjes betaald heb en op tijd , als zij vinden dat het maand bedrag omhoog moet doen ze dat gewoon maar als ze Zelf!! Moeten betalen ze je als afval behandelen, voor mij nooit geen gulf meer , dat geld komt er wel al moet het via de rechter
Adriaan schutte

4 juin 2025

Hallo Adriaan,

Noté 1 sur 5 étoiles

De eindafrekening wordt niet…

De eindafrekening wordt niet overgemaakt ondanks mail en telefoonverkeer.
Gulf zou rond 22-05-2025 de afrekening naar mij overmaken.
Inmiddels is het 5-6-2025 en nog geen bedrag ontvangen.
Mevrouw aan de telefoon zou het direct in orde maken maar dat is inmiddels alweer een week geleden. We hebben drie jaar lang op tijd de nota betaald maar op het moment dat Gulf moet betalen dan gaan het mis. En daarnaast is het erg irritant dat ze zelf de mail sturen met de eindafrekening en de betaaldatum en dat vervolgens naast zich neerleggen en doodleuk niet betalen.
Na het plaatsen van de review ondernemen ze ineens actie !!!! Wel een beetje laat Gulf.
Tijdens telefonisch contact met Gulf aangegeven dat ik een niet zo fijne review zou schrijven, de reactie van de jongen was ook niet erg professioneel, hij zei letterlijk meneer dat interesseert me niet.

22 mai 2025

Hallo CS,

Noté 1 sur 5 étoiles

Terugbetaling de vraag is wanneer ????

Wij kregen ook een melding waarop staat terug te ontvangen ongeveer €900 betaling gaat omstreeks 7 mei gebeuren helaas het is al 20 mei nog steeds geen betaling mogen ontvangen ook het contact verloopt niet naar behoren, triest van Gulf

20 mai 2025

Hallo Elly,

Noté 1 sur 5 étoiles

Contractuele tekortkoming en onacceptabele klantenservice

Mijn ervaring met Gulf Gas & Power is ronduit zorgwekkend. Na een verhuizing naar een woning met stadsverwarming — waar geen gasaansluiting mogelijk is — blijkt Gulf Gas & Power niet in staat te leveren, wat volgens Nederlands contractenrecht (art. 6:265 BW) een duidelijke onmogelijkheid tot nakoming aan hún zijde vormt. Desondanks wordt er een opzegboete opgelegd, terwijl ik het contract niet wil beëindigen, maar zij simpelweg hun leveringsverplichting niet kunnen nakomen.

Contact opnemen is nagenoeg onmogelijk: e-mails blijven onbeantwoord of worden na veel te lange tijd opgepakt. Telefonisch contact met de klantenservice verloopt onprofessioneel. Medewerkers monopoliseren het gesprek, luisteren niet, en wanneer ik hen probeer te onderbreken om inhoudelijk mijn recht te bepleiten, wordt het gesprek afgekapt met de opmerking “zo werkt het niet” en vervolgens beëindigd.

Deze werkwijze is niet alleen klantonvriendelijk, maar ook juridisch dubieus. Gezien eerdere uitspraken van de Geschillencommissie Energie, waarin vergelijkbare situaties in het voordeel van de consument zijn beslist, kan ik dit bedrijf absoluut niet aanbevelen.

19 mai 2025

Hallo Tijs,

Noté 2 sur 5 étoiles

Tegoed jaarafrekening nog niet ontvangen

mei en ik heb het nog niet, ben gaan bellen eerste keer werd me beloofd, dat het bij de eerst volgende betaling van hun het er bij zou zitten hetgeen ze 3x per week doen, 16 mei weer gebeld werd heel onbeschoft te woord gestaan door werknemer, denk dat ik heel snel ga overstappen.
Theo van der Haas Cafe Oost Krugerplein 40 Amsterdam

17 mai 2025

Hallo Theo,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Inmiddels heb je het geld hebt ontvangen en heeft een collega contact met jou opgenomen. Nogmaals onze welgemeende excuses!

Mocht je in de toekomst vragen of hulp nodig hebben. We staan altijd voor je klaar.

Noté 1 sur 5 étoiles

De telefonisten zijn alleraardigst maar…

De telefonisten zijn alleraardigst maar ik kan niet om het half jaar de meterstanden doorgeven zodat we ongeveer weten wat realistisch is. Als je nog een analoge meter hebt is dit niet handig.

15 mai 2025

Hi Moon,

We zijn blij te horen dat je tevreden bent over de medewerkers die je hebben geholpen. Helaas is het zo dat je bij een analoge meter om het haf jaar de meterstanden moet doorgeven, dit is bij elke energieleverancier zo.

Als je een slimme meter wil, kun je deze opvragen bij je netbeheerder: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/energie-thuis/vraag-en-antwoord/wanneer-slimme-meter#:~:text=U%20kunt%20uw%20netbeheerder%20vinden,in%20opdracht%20van%20de%20netbeheerder.

Its a no go

Its a no go! Dont do it!

16 avril 2025

Hallo Bart,

Het lijkt er op alsof je een minder leuke ervaring hebt gehad. Mocht je een concreet probleem hebben waar we je mee kunnen helpen dan gaan we graag met je in gesprek. De snelste manier om dit te doen is door jouw klantnummer te delen. We hopen snel wat van je te horen!

1 ster is nog te vee!

1 ster is nog te veel!! Zou mijn schoonmoeder nog niet klant maken bij jullie, stelletje oplichters!! Karma is 'n bitch, vergeet dat nooit!

13 mai 2025

Hallo Dennis,

Bedankt voor je bericht. We vinden het jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt. Mocht je jouw situatie verder willen toelichten, dan staan we uiteraard open voor contact.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus