Defekt internet Internet var nede ringede til Gvd og Carl hjælp omg. med at få problemet løst henviste til kontoret der var jeg ude med modemet kl.ca 13 og Flemming undersøgte for fejl men den var o... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg har kun haft GVD siden August 2012, men har kun haft få problemer i starten. Så i dag skulle jeg flytte, og ringede så sent som i forgårs omkring flytningen af internet, og TV. Begge dele virkede... Voir plus
Har været medlem af GVD i mere end. 20år og har fulgt udviklingen af denne medlems ejede forening. Ved tilmelding bliver man ikke kunde, men medlem af et stort fællesskab med mange tusind medl... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
GVD er en selvstændig antenneforening i Aalborg. Vi driver selv vores internet og sætter en ære i at være der for vores medlemmer.
Coordonnées de contact
Hobrovej 505, 9200, Aalborg SV, Danemark
- support@gvd.dk
- www.gvd.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Defekt internet
Defekt internet
Internet var nede ringede til Gvd og Carl hjælp omg. med at få problemet løst henviste til kontoret der var jeg ude med modemet kl.ca 13 og Flemming undersøgte for fejl men den var ok, og inden jeg var hjemme igen var Morten på min adr. og skiftede en omdeler alt sammen inden for 1½ time så kørte nettet igen det er god og hurtig service
Finn
Opsigelse af vores Tv-abonnement
Opsigelse af vores Tv-abonnement. Ringede til dem for at opsige vores abonnement. Men fik her at vide at de skulle man gøre på hjemmesiden. Så det gjorde vi. Efter vi loggede ind med vores kundenummer. Trykkede vi på rediger under vores betaling.
her kunne man så afmelde abonnement. Men kun hvis man ringede ind til GVD her stod der i en kolonne.
ØNSKER DU AT OPSIGE?
Hvis du ønsker at opsige dit abonnement så ring til os på 98315333
Så opsiger vi dit abonnement til din ønskede dato. Hvilket vi så prøvede. Men fik hurtigt svar tilbage her skriver de.
Tak for din mail.
Jeg kan bekræfte at din TV pakke opsiges i henhold til gældende opsigelse regler den 30.09.2026:
”” 3.2.2. TV-abonnement: Opsigelse af et tv-abonnement skal indgives med et varsel på minimum én måned til udgangen af et kvartal.
Abonnenten hæfter for abonnementsbetalingen i opsigelsesperioden, også selvom tilslutningen ikke anvendes eller tilslutningsadressen er fraflyttet.””
Jeg kan se, at det er fejlformuleret på vores hjemmeside, som jeg selvfølgelig får rettet med det samme.
Tak for denne her omgang.
Det kan da ikke være kundens skyld at de ikke har styr på deres hjemmeside.
Hvor det hele står forkert. Godt vi nåede at få dokumentation på siden inden de slettede det efter få minutter efter vores opkald.
Dårlig service fra GVDNET
Perfekt service
Perfekt service
Fik lavet regningen præcis så det passede mit budget
Upåklageligt 😋
Talte med kontoret 2 gange
Talte med kontoret 2 gange, og fik en fantastisk betjening begge gange, jeg havde nærmest den fornemmelse af at de kun var der for min skyld.
På min skala fra et til til hvor Restaurant Fellini og SDK biler i Nørresundby begge får 11, der er I også placeret nu
Hjælpsom mand som har styr på sine ting
Opgaven bliver fulgt til døren og løst
Jeg fik den bedste hjælp man…
Jeg fik den bedste hjælp man overhovedet kan tænke sig, af en ualmindelig sympatisk person. Kan helt klart anbefale GVD.
Behagelig samtale
Hjælp til at få kanaler tilbage på fjernsynet.
Kort ventetid på telefonen, rigtig god samtale med Asger, som var yderst kvalificeret, lyttende og hjælpsom og som betød at vi igen har TV-kanaler på vores Samsung fjernsyn.
Kompetent og tålmodig hjælp
Dygtig, hjælpsom og tålmodig medarbejder! Mange Tak til Arti for den fine hjælp!
Fik god hjælp og venlig betjening
Tv-flytning.
Det er altid en god oplevelse at være i kontakt med GVD Kundeservice. Fredag meldte jeg flytning og fik at vide at tv-signalet ville blive tændt mandag, men at internettet sikkert først kunne blive nogle dage senere. Stor blev min glæde og forbavselse da begge signaler gik igang!! En stor tak til GVD. I er altid søde når man ringer og lynhurtige på pletten. Mange hilsner fra Else Rusmann.
Super kompetent hjælp til opsætning af…
Super kompetent hjælp til opsætning af mit Outlook Ardavan der virkeligt havde styr på tingene og meget behagelig og hjælpsom.
Kanon support 👍
Da min router opgav 2.4 GHz WiFi, fik jeg hjælp i tlf. af Ardi.
Helt igennem en stor fornøjelse hvor Ardi nægtede at slippe opgaven, før vi var helt i mål, og mine 2.4 GHz enheder var oppe at køre igen 😀.
Sådan skal det gøres!💪
Kæmpe hjælp med opsætning af min email…
Kæmpe hjælp med opsætning af min email ,meget flink og hjælpsom og god tålmodighed ,kæmpe anbefaling herfra.
Ingen udfordringer
Ingen udfordringer - har kørt godt i mange år. De leverer det de lover.
Fantastisk hjælp
Sød, høflig og kompetent ung mand der klarede problemet på ingen tid 👍🏼
L’expérience Trustpilot