Hallmark Nederland Avis

2 432
TrustScore 3 sur 5

2,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Brievenbuspakketje kwam niet aan, dit lag aan de bezorg service NIET aan Hallmark. We bestellen hier vaak en zijn altijd blij met de producten en de bezorging. Deze keer ging de bezorging mis ,... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Op mijn verjaardag een kaart met boeket gekregen die mijn in het buitenland verblijvende dochter, heel lief, voor me besteld had. Hoewel de bezorging op tijd was, was het boeket echt heel slecht. De s... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik had een heel slecht review geschreven en Hallmark gaf daar een reactie op. Na een telefoongesprek wilden ze het brievenbuspakketje- bestemd als huwelijkscadeautje- dat een maand daarvoor was bestel... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ruim van te voren kaart verstuurd naar Spanje, zodat na emigratie dochter gelijk een jaartje van thuis had Op afgesproken dd niets geleverd Echt teleurgesteld Inmiddels ruim 3 weken geleden v... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(2 432)

190 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Uitstekend

Leuk assortiment, de post altijd op tijd bezorgd. Uitstekende service van de klantenservice

14 décembre 2025

Beste Marian,

We vinden het fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de service van onze medewerker en dat je een passende oplossing hebt gekregen. Het is precies ons doel om klantgericht mee te denken en ervoor te zorgen dat je blij wordt van je Hallmark-ervaring.

Correct en vlot

Correct en vlot

12 décembre 2025

Beste Edwin,

Nooit meer Hallmark!

Nooit meer Hallmark!

Ik heb een zelfde kaart meerdere keren verstuurd in één bestelling (maar dan met een andere tekst erop) i.v.m. een overlijden.

Uiteindelijk blijkt door een interne fout bij Hallmark de laatst aangepaste versie van de kaart naar iedereen te zijn verstuurd. Slordig van Hallmark. Totaal misplaatst is de reactie "Excuses voor het ongemak" die je dan krijgt!
Mij werd een tegoed (3 maanden geldig) aangeboden, hier natuurlijk niet mee akkoord gegaan.

11 décembre 2025

Goedendag,

Dank je wel dat je jouw ervaring met ons deelt. Het spijt ons oprecht dat dit is gebeurd en dat de kaarten niet met de juiste teksten zijn verstuurd. Zeker in deze situatie begrijpen we dat dit bijzonder pijnlijk en ongepast is.

Dat je vervolgens alleen een korte reactie en een tegoed hebt ontvangen, voelt begrijpelijk niet als een passende oplossing. We nemen je feedback serieus en willen dit graag verder onderzoeken om te voorkomen dat dit nogmaals gebeurt.

Zou je ons via klantenservice@hallmark.nl of het contactformulier op onze website meer details willen geven over deze bestelling? Dan kunnen we samen kijken naar een oplossing die recht doet aan de situatie.

Een hele fijne dag en we kijken uit naar je mail zodat we je snel kunnen helpen.

Noté 2 sur 5 étoiles

Kaart niet bezorgd

Kaart niet bezorgd, kan een voucher krijgen, maar deze is maar 3 maanden geldig. Helaas heb ik in deze 3 maanden geen jarige of dergelijke waar ik een kaartje naar toe mag sturen. De jarige teleurgesteld en ik de centen kwijt.

3 décembre 2025

Beste Theo,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen. Het spijt ons enorm dat je kaart niet is aangekomen. Dat is absoluut niet de ervaring die we willen bieden.

We nemen je feedback serieus en willen dit graag onderzoeken zodat we het kunnen verbeteren. Zou je ons via klantenservice@hallmark.nl of het contactformulier op de website meer details willen geven over wat er precies misging? Dan kunnen we gericht kijken naar een oplossing.

Klacht over niet-bezorgde kaart voor 51-jarig huwelijk

Graag wil ik mijn teleurstelling uiten over de bezorging van een door mij bestelde kaart. Op 3 december jl. heb ik via uw website een mooie kaart besteld en direct online betaald, bestemd voor het 51-jarig huwelijk van mijn ouders op 6 december. Tijdens het bestellen heb ik aangegeven dat de kaart op 6 december bezorgd moest worden.

Op 5 december ontving ik de melding dat de kaart door PostNL was verzonden. Ik ging er dan ook vanuit dat de kaart, conform mijn gekozen bezorgdatum, op 6 december zou worden geleverd. Tot mijn verbazing hoorde ik vandaag van mijn moeder dat er zowel op 6 december, als in de dagen erna, geen kaart is bezorgd.

Ik vind het bijzonder jammer dat de kaart niet op tijd is aangekomen, zeker gezien de speciale gelegenheid. Bovendien vraag ik me af waarom ik kennelijk bijna een week van tevoren moet bestellen om een redelijke kans te hebben dat een kaart op de aangegeven datum wordt bezorgd.

Ik verzoek u vriendelijk om dit probleem te onderzoeken en mij te informeren over wat er mis is gegaan en hoe dit in de toekomst voorkomen kan worden. Daarnaast hoor ik graag wat u kunt doen om deze teleurstelling te compenseren.

8 décembre 2025

Beste Jeanette,

Top!

Goeie kwaliteit, fijne toepassing maar ook een prima klantendienst!

5 décembre 2025

Beste Peter,

Noté 3 sur 5 étoiles

Ik kan niet meer inloggen en krijg ook geen e-mail

Het heeft destijds niet geholpen.
Ik kan niet meer inloggen. Dan vraag je maar een nieuwe wachtwoord aan alleen krijg je dan ook geen mail. Dan lukt het dus niet. Staat ook geen mail van Hallmark bij de spam. Dan bestel je maar als gast. Bestelt en betaald, adres enz ingevuld. Ook mijn e-mailadres. Maar ook dan geen bevestiging e-mail gekregen. Dat werd wel aangegeven na betaling. Heel vervelend. Ze zijn ook niet te bereiken. Dat is weleens anders geweest. Hopelijk komt het bestelde goed aan bij de jarige!
Update
Jaaa gelukkig goed en op tijd aangekomen bij de jarige!

Jawel ik heb als gast besteld voor de jarige. Mijn email daarbij ook opgegeven. Staat ook in het bericht:). Maar geen bewijs van betaling ontvangen. En kon niet meer inloggen. Ook niet bij wachtwoord vergeten. Dank voor de reactie en neem morgen wel contact op.

5 décembre 2025

Beste Karin,

Dank je wel dat je jouw ervaring met ons deelt. Het spijt ons enorm om te horen dat het inloggen op de vernieuwde website zoveel problemen oplevert en dat je daardoor geen kaarten kunt versturen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, zeker niet als je al jarenlang klant bent.

De link voor het instellen van een nieuw wachtwoord is inderdaad maar kort geldig, wat in jouw situatie erg onhandig is. We willen dit graag samen met je oplossen zodat je weer toegang hebt tot je account en je adressen. Zou je contact met ons willen opnemen via klantenservice@hallmark.nl of het contactformulier op de website? Dan kunnen we direct met je meekijken en zorgen dat je weer kunt inloggen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Contact met de klantenservice gehad…

Contact met de klantenservice gehad vanwege een pakketje waarvan de ontvanger gezegd had dat het niet bezorgd was. De klantenservice was snel met reageren en zeer vriendelijk. Achteraf bleek dat het pakketje wel netjes bezorgd was. Altijd een goede ervaring met Hallmark gehad. Ga er zeker weer bestellen.

2 décembre 2025

Beste Sandra,

Uitermate ontevreden

Jaren WAS ik tevreden, na de vernieuwde website kan ik niet meer inloggen op de website, ben hier al weken mee bezig om een nieuwe link te krijgen voor een nieuw wachtwoord. Echter de link is slechts 1 uur houdbaar. Als je werkt ben je dus niet in staat de gehele dag naar je prive mail te staren of er een mailtje binnen komt. Kortom ZEER ontevreden. Ik kan geen kaarten versturen want de adressen zit in Hallmark

1 décembre 2025

Beste Nicolien,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen. Het spijt ons enorm dat je nog steeds niet kunt inloggen. Dat is absoluut niet de ervaring die we willen bieden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had een klacht over de bezorging van…

Ik had een klacht over de bezorging van brievenbus bloemen, 1 week na de afgesproken datum. Er werd direct een nieuwe bos aangeboden, terwijl hallmark niet verantwoordelijk was voor de verzorging. Chapeau!

24 novembre 2025

Goedendag,

Slecht

Slecht
Wat heb je eraan als je kadoo
4 dagen later wordt bezorgd
Waarom vragen ze dan wanneer je het bezorgd wil hebben

22 novembre 2025

Beste Patricia,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen. Het spijt ons om te lezen dat het op deze manier is verlopen. Dit is absoluut niet de service die wij willen geven.

Wij waarderen het heel erg als je alsnog contact met ons wilt opnemen via klantenservice@hallmark.nl. Wij willen graag samen met jou bekijken wat er mis is gegaan en ontvangen graag jouw ordernummer en kortingscode. Alvast bedankt!

Probleem met bestellen …

Ik had een probleem wat ik niet kon oplossen.
Dankzij hulp van de klantenservice was het binnen no time opge.

1 décembre 2025

Beste Yvonne,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! Wij vinden het belangrijk dat onze klanten snel en duidelijk geholpen worden, dus het is geweldig om te lezen dat je dat zo hebt ervaren. Wij staan altijd voor je klaar!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service na het niet bezorgen van…

Goede service na het niet bezorgen van het kaartje werd zonder problemen een nieuwe kaart verstuurd
👏👏👏👏👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

28 novembre 2025

Beste Astrid,

2 fotokaarten besteld via Hallmark niet bezorgd

de zelfgemaakte fotokaarten van zowel mijn zoon als degene die ik besteld had voor mijn 90jarige vader, op dezelfde dag online besteld en zouden ook zelfde dag verzonden worden naar mijn vader. Zijn beiden niet bezorgd !!!! 3 werkdagen en 1 weekend afgewacht. Maar nee helaas. 2 x geprobeerd via chat te achterhalen of er iets mis gegaan was bij Hallmark omdat het hetzelfde adres betrof, 2x nadat ik de vraag gesteld had met de ordernrs erbij, abrupt chat afgebroken.Zeer teleurstellend en duurkoop ook

19 novembre 2025

Beste Loes,

Wij waarderen het heel erg als je alsnog contact met ons wilt opnemen via klantenservice@hallmark.nl. Wij willen graag samen met jou bekijken wat er mis is gegaan en waar wij kunnen verbeteren. Alvast bedankt!

Goeie service verleend.

Goeie service verleend.
Via chat en mail contact gehad over een korting die niet verrekend werd op de site. Ik kreeg een code. Top geregeld👌🏻

15 novembre 2025

Beste mevrouw Bleker,

Noté 5 sur 5 étoiles

Collega heeft verse bloemen besteld …

Collega heeft verse bloemen besteld zouden bezorgd worden 5/11 omdat mijn vrouw verjaarde en ernstig ziek is. 10/11 zijn de bloemen aangekomen en op het pakket staat 5/11 met Hallmark contact opgenomen en krijgen een vers boeket opgestuurd op hun kosten, prima service. Sabine

14 novembre 2025

Beste Sabine,

Fantastische service

Vandaag contact met een medewerk(st)er gehad over een product welk niet aan de verwachting voldeed.
De medewerk(st)er dacht ontzettend klantgericht mee en deed gelijk een aanbod om het product kosteloos opnieuw te sturen.
Dank voor de geboden oplossing.
Top!!!!

10 novembre 2025

Beste Rene,

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle en prima oplossing voor mijn…

Snelle en prima oplossing voor mijn probleem!

10 novembre 2025

Beste Sonja,

Update is geen verbetering

Sinds de nieuwe app er is heb ik 2 kaarten gemaakt. Toen ik een adres in een andere app moest zoeken was ik alles kwijt en kon ik opnieuw beginnen. Echt kak. Dit is geen verbetering!

7 novembre 2025

Beste Ilona,

Dank je wel voor je bericht en voor het delen van je ervaring. Wat ontzettend vervelend dat je tijdens het maken van je kaarten alles kwijt raakte toen je even naar een ander adres moest zoeken.

Het kan helpen om je kaart tussentijds op te slaan tijdens het bewerken, zodat je werk niet verloren gaat als je even moet wisselen tussen apps. We willen dit graag beter begrijpen en oplossen. Zou je ons via klantenservice@hallmark.nl of via het contactformulier op onze website meer details willen geven over wat er precies misging?

Hallmark.

Waardeloze site

Vandaag als vaste klant geprobeerd een kaart op te stellen en te versturen. Er maar mee gestopt. Wat een waardeloze site. Werkt niet goed, langzaam, doet niet wat je wilt en verwacht. Maar gestopt. Morgen nog 1 keer proberen. Weer van hetzelfde. Goodbye Hallmark.

5 novembre 2025

Beste Riet,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen. Het spijt ons enorm dat onze website niet naar verwachting heeft gewerkt. Dat is absoluut niet de ervaring die we willen bieden.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus