Imponerende Bestilte om eftermiddagen og næste formiddag var varen klar til udlevering i pakkeshop. Mon postnord har for lidt at lave!? Men bestilling var nem og ordrebekræftelse kom straks. Vare... Voir plus
Lisez les avis des autres
Produktet var ikke på lager ved bestillingen, men blev meddelt leveringstidspunkt hvilket blev overholdt til punkt og prikke! Rigtig god hjemmeside der er let og overskuelig og til priser der matcher... Voir plus
Gode priser og super service - hurtig håndteringstid ved henvendelser. Det er ikke sidste gang jeg handler her :-)
Bestiller to Kingston UHSII kort, da jeg akut har brug for disse in den afrejse. Hurtig bekræftelse og at varen er fremme allerede 2 dage senere. Dog forsinkes leveringen med en dag. Ing... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Slet Møllevej 17, 8270, Højbjerg, Danemark
- support@happii.dk
- www.happii.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Elendig service ved reklamation
Elendig Service ved reklamation.
Jeg køber sidste år en Aqara smart lås hos Happii.dk - efter 11 måneder begynder den at fejle og jeg kan på diverse forum se at det er en kendt fejl på gearkassen i låsen (manglende smøremiddel fra fabrik) - Jeg kontakter producentens support og de skriver at jeg skal rette henvendelse hvor jeg har købt varen for en ombytning
Jeg kontakter telefonisk happii.dk support for at høre om det er fint at jeg sender selve låsen og tastatur ind (der er en monteringsramme der skal sidde på låsen som er sat fast med 3m bånd så ville være bøvlet at få af) – kundeservice siger det er fint. Jeg sender efterfølgende også en video af fejlen til kundeservice.
Jeg sender låsen retur og den modtages hos Happii.dk d. 22 August med en forventning om at de tjekker lås og min video og sender en ny lås retur. Men nej – I deres system kan jeg se at de først bekræfter modtagelse af pakken d. 26 August – og den 27 August ændrer status på reklamationssagen sig til ”Afsluttede reklamationssager” og status ” Exchanged”.
Jeg forventer så at de trykker på en knap og der sendes en ny lås med det samme. Men nej – der sker absolut ingenting.
Jeg rykker efterfølgende flere gange og får hver gang at vide at de jo har op til 14 dage til at løse deres reklamationssager…. Come on - fordi man har skrevet at det kan tage op til 14 dage forventer man da som kunde at de gør alt for at gøre det hurtigere når muligt.
Jeg bliver utålmodig og ringer til kundeservice og da jeg endelig kommer igennem kontakter kundeservicemedarbejderen deres service afdeling hvor hun får at vide at da jeg jo ikke har medsendt alle dele til låsen…. skal de først have åbnet en pakke med den lås jeg skal have tilsendt – fiske de to hoveddele dele – lås og tastatur - op og sende retur til mig – og det kan tage op til en uge for dem…. Fuldstændig absurd – i stedet for bare at trykke på knappen og få afsendt låsen (der hele tiden har været på lager)
Jeg sidder så tilbage og tænker – hvorfor fortalte kundeservice mig ikke at det ville tage minimum en uge ekstra hvis jeg ikke pillede alle rammer ned og sendte med tilbage da jeg ringede ind? Og i det hele taget – hvad skal happii bruge de resterende dele i æsken til ???(plastic dutter til forskellige låsetyper, rammer, 3m tape o.lign)
Jeg vil gerne advare alle om ikke at købe varer hos Happii hvis der bare er den mindste risiko for at produktet kan blive defekt inden garantiudløb. Jeg handler en del elektronik og de gange jeg har haft behov for at få byttet en vare på garanti er det hos andre leverandører gået smertefrit - indsende produktet - tjek hos leverandør - nyt produkt tilsendt med det samme.
Jeg handler der aldrig igen. Vi har i dag d. 3 September 2025 – og jeg har stadig ikke modtaget besked fra Happii.dk om at låsen er på vej så forventer den stadig står og glor på et bord i ”service” afdelingen hos Happii i Jylland et sted. Øv ☹
Opdatering: I dag d. 4. September modtager jeg mail fra Happpi om ændret leveringstid... Ny forventet leveringsdato 8. September 2025..... På deres hjemmeside skriver de på produktet at de forventer at produktet er på lager i dag d. 4 September - så jeg må gå ud fra at de insisterer på at bruge 2 ekstra arbejdsdate på at tage pakken - tage de to dele ud -formentlig smide resten ud - pakke på ny og sende til mig. Absurd teater.... Da jeg for mange dage siden blev oplyst om den skøre process fik jeg bekræftet af supporten at de havde låsen på lager.....

Fantastic service
I ordered an extremely good keyboard at an insanely low price! Package was already shipped 15 minutes after ordering and arrived the next day. I couldn't be happier with my Happii experience!
Super god service
Præcis og hurtig levering
Elendig service i reklamationssag
Elendig service i reklamationssag.
Har nu haft et gamer headset sendt ind i en lille måned og stadig ingen løsning, men sendt videre til eksternt værksted (hvilket lyder vanvittigt for et headset til 500 kr).
Hvis dette er fremgangsmåden for happii (og proshop som de umiddelbart deler support med), vurderer jeg ikke man kan købe elektronik der af frygt for at skulle vente 1 mdr på at få en afklaring på ens reklamation.
Må samholde med oplevelse i f.eks. Power hvor de på stedet kunne løse skade på en mus til gaming.

Réponse de Happii
Meget bedre oplevelse end forventet
Havde set på Trustpilot, at man ikke helt kunne regne med Happiis angivne leveringstider, men forsøgte nu at bestille alligevel. Bestilte et grafikkort lørdag eftermiddag og det var allerede leveret mandag middag. Det må da siges, at være hurtig leveringstid. Havde forventet, at Postnord først ville modtage pakken fra Happii mandag, men tilsyneladende arbejder de også i weekenderne imod alt forventning.
Næsten perfekt
Der blev oplyst at varen ville blive leveret 5-6 dag frem, men allerede på 4.dagen ( lørdag ) lå den i pakkeboxen. Fedt at blive overrasket på den måde, der er jo ingen der ønsker den omvendte model!! Vil også lige sige tak til postnord for lige at tage sig sammen og tage den med ud på lørdagsruten. Ingen buler skræmmer eller lignende.🎯
super god service da jeg manglede 2…
super god service da jeg manglede 2 produter og skulle bevise at jeg ikke taget dem fra min pakke da jeg
hentet den fra posthuset var min pakket open .det kunne se mine produkter pakket via deres videoovervåning at de havde pakket det så må der er folk fra postnord der har taget det ?pris cr 178 kr jeg sendte billeder af pakker hvordan den så ud da jeg fik den så god service hos hapii så nu er jeg hapii hi hi
Bestilte den ene dag og havde min varer…
Bestilte den ene dag og havde min varer den næste
Bedre kan det ikke gøres
Super tilfreds
Bruger blandt andet Happii til at købe…
Bruger blandt andet Happii til at købe computerdele.
Ofte billigst med gode varebeskrivelser, samt hurtig levering og billig fragt.
Har aldrig været utilfreds med Happii.
Kan ikke regne med deres leveringstid
De fleste gange går det fint at handle hos happii, men jeg har også flere gange oplevet at varerne SLET ikke kommer til aftalt tid - hvor man gang på gang får en email om at leveringen bliver forsinket yderligere, nogle gange tre gange for samme vare. Med andre ord har de ikke styr på lagerbeholding og/eller forsyningskæde, og bør ikke have pågældende varer i deres sortiment.

Enormt langsom afsendelse.
Bestilte en vare, som stod som værende på lager, mandag.
Nu er det torsdag efter lukketid, og har lige fået en mail om, at varen er pakket, og afventer afhentning.
Det kan Temu jo konkurrere med.

Réponse de Happii
Der er typisk nogle år imellem men har…
Der er typisk nogle år imellem men har altid fået hurtig forsendelse og service og produkter i god kvalitet fra happi. I 2023 en god ssd der stadig kører super. En god cpu denne gang
Langsom levering og overholder ikke…
Langsom levering og overholder ikke oplyst leveringstid
Jeg har bestilt en vare og har nu to gange fået mails om udskydelse af levering. Ikke godt nok - og kan se andre har samme problem med Happii.

Réponse de Happii
Jeg er så glad for jeres produkter
Jeg er så glad for jeres produkter, plus en super kvalitet, til rimelige priser, er meget tilfreds.... :)
Hele forløbet var vildledende, frustrerende og uprofessionelt – pas på med at handle her
Jeg bestilte en skærm hos Happii den 5. maj 2025. På det tidspunkt stod der klart og tydeligt på hjemmesiden, at varen var på lager med 1–2 dages levering og at der var 12 stk. på lager. Baseret på den oplysning bestilte jeg varen.
Dagen gik, og intet skete. Jeg kontaktede kundeservice telefonisk den 7. maj kl. 13:09 og fik at vide, at jeg ville få en mail om forsendelse “om få minutter”. Den mail kom først kl. 00:08 natten til den 8. maj, og det var ikke en forsendelsesbekræftelse – men en besked om forsinkelse, og at varen først forventedes leveret den 12. maj.
Samme dag – den 8. maj – blev varen så endelig gjort klar til forsendelse kl. 11:38, tre hele hverdage efter bestilling. Her blev det tydeligt for mig, at Happii ikke overholdt den lovede leveringstid, på trods af at varen blev markedsført som “på lager” hele vejen igennem.
Jeg skrev derefter en mail med en seriøs klage og vedhæftede dokumentation. Det eneste jeg modtog retur, var først en automatisk besked med et sagsnummer, og sidenhen et svar, der nærmest skyldte skylden på mig. De nægtede, at varen havde været på lager da jeg bestilte – på trods af at jeg har et skærmbillede fra deres hjemmeside, der viser det modsatte. Det blev forklaret væk med “systemoplysninger”, og som kunde stod jeg tilbage med følelsen af at blive mistænkeliggjort og ikke taget seriøst.
De hævdede også, at de stadig “overholdt leveringstiden”, selvom de selv havde sendt mig en forsinkelsesmail med ny dato. Den logik er svær at tage alvorligt.
Jeg fik heller aldrig svar på mine konkrete spørgsmål, og ingen form for undskyldning eller kompensation – kun bortforklaringer, standardbeskeder og dårlige undskyldninger.
⸻
Opsummering:
• De skriver én ting på hjemmesiden og gør noget andet i praksis
• Du får automatiske og vildledende svar
• Kundeservice lover hurtig opfølgning – men leverer sent og upræcist
• Du bliver talt ned til, når du stiller kritiske spørgsmål
• Ingen vil tage ansvar, og du får ingen form for imødekommenhed
⸻
Jeg handler aldrig her igen, og jeg anbefaler andre at være meget påpasselige. Det her forløb var en øvelse i tålmodighed, frustration og mistillid – alt det man ikke ønsker som kund

Fik hvad jeg bestilte og til hurtig tid
Fik hvad jeg bestilte og til hurtig tid
Hurtig og effektiv ekspedition og…
Hurtig og effektiv ekspedition og hurtig, venlig support!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.