Imponerende Bestilte om eftermiddagen og næste formiddag var varen klar til udlevering i pakkeshop. Mon postnord har for lidt at lave!? Men bestilling var nem og ordrebekræftelse kom straks. Vare... Voir plus
Lisez les avis des autres
Produktet var ikke på lager ved bestillingen, men blev meddelt leveringstidspunkt hvilket blev overholdt til punkt og prikke! Rigtig god hjemmeside der er let og overskuelig og til priser der matcher... Voir plus
Der blev oplyst at varen ville blive leveret 5-6 dag frem, men allerede på 4.dagen ( lørdag ) lå den i pakkeboxen. Fedt at blive overrasket på den måde, der er jo ingen der ønsker den omvendte model!!... Voir plus
Super duper hurtig levering, rigtigt gode priser og virkelig en rar kundeservice. Jeg har fået høflig og hurtig betjening hver gang jeg har ringet ind eller skrevet en mail. :) Fik hurtigt hjælp... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Slet Møllevej 17, 8270, Højbjerg, Danemark
- support@happii.dk
- www.happii.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Leveret som forventet til den laveste pris
Happii havde den laveste pris, til gengæld var der længere leveringstid. Men varerne blev leveret som lovet og var i orden, så man kan vel ikke forlange mere. (Måske 4.9/5 for den lidt længere leveringstid: 10 dage ).
Lang reklamation tid.
Vi har købt en roborock støvsuger hos Happii.
Efter et lille år, har vi behov for reklamation på støvsugeren.
Jeg havde selv testet det hele igennem, og fundet ud af, at fejlen lå i opladerstanden og ikke støvsugeren.
De ville have det hele sendt retur, også selvom jeg havde gjort opmærksom på, at støvsugeren ikke fejlede noget som helst. Så jeg måtte ud og finde en kæmpe kasse som jeg kunne returnere det hele i.
Nu her knap en måned efter, har jeg intet hørt fra dem.
Ved telefonisk kontakt for et par dage siden, var svaret at min sag ville blive opdateret så snart der var nyt.
Urimelig lang tid, for at ombytte en oplader til en støvsuger!

Réponse de Happii
Sindssygt hurtig levering bestilte kl
Sindssygt hurtig levering bestilte kl 14:00 dage føre og fik den dagen efter kl 13:00
Alt kom i god stand og pakket godt ind
Meget hurtig levering
Jeg bestilte en computer om aftenen og kunne hente den allerede næste dags formiddag i den nærmeste pakkeshop.
Hurtig levering, super god kundeservice.
Nemt at finde hvad jeg ledte efter.
Lynhurtig ekspedition
Bestilt tastatur og mus onsdag kl 18, hentede pakken torsdag kl 15!
En rigtigt god oplevelse
Jeg købte en hårtrimmer fredag aften, fik hurtigt besked om forsendelsen med track and tracenummer, og den lå i min postkasse mandag morgen.
Det kan ikke gøres bedre.
SUPER hurtig og problemfri levering
SUPER hurtig og problemfri levering. Tak!! Mine bedste anbefalinger.
Rigtig god oplevelse😁
Rigtig god oplevelse😁
Bestilte varen 21.30 havde pakken næste dag så lækkert👍🏼
Efter 1,5 måned har jeg stadig ikke modtaget min pakke
Jeg bestilte i slutningen af januar en varmeblæser hvor der stod den ville komme i løbet af den føreste uge af januar. Får en mail om at leveringstiden er blevet udsat til en gang i midten af januar. Da det bliver slut januar og jeg stadig ikke har fået min pakke skriver jeg til Happii. Jeg spørger hvor min pakke bliver af og hvornår den vil komme. De skriver tilbage at den er forsinket men at jeg kan få ombyttet min varmebørste til en anden. De linker til en anden børste men af et helt andet mærke og en som er meget billigere. Det vil jeg selvfølgelig ikke have. Det er nu start februar og jeg har stadig ikke modtaget min pakke. Jeg har ikke modtaget nogle mails eller noget fra dem med information om hvad der sker. Synes virkelig det er dårlig service!!

Billigt produkt, kort levetid
Jeg var godt klar over at jeg ikke købte kvalitet med en pastamaskine til 250 kroner, men jeg havde ikke regnet med at den kun ville holde et halvt år.
Så selvom den kørte skævt og skar spaghetti endnu mere skævt, så var det dog alligevel en god starter pastamaskine som har givet mig blod på tanden til at købe noget bedre.. Noget som ikke er halv pris ift. konkurrenterne.
Mht. til erfaringen hos Happii kunne jeg dog ikke være mere tilfreds. Jeg glemte nemlig at tilføje et produkt til min ordre og kunne let tilføje den ved at ringe til dem.

Réponse de Happii
Både køb og retur af en enkelt vare gik…
Både køb og retur af en enkelt vare gik helt problemfrit
Jeg givet kun 3 stjerner
Jeg givet kun 3 stjerner, da en meget vigtig del af moppe sættet ikke var som ventet. Nemlig stangen. Den er 150 cm lang, dvs 21 cm kortere end min gamle moppestang, OG moppestangen IKKE kan justeres i længden. Jeg har nu en moppestang jeg ikke kan bruge til noget. Spand og moppehoved og moppeklud er perfekt, dom ventet.

Forsinkelse på forsinkelse
Bestilte en Samsung skærm (S34C500) den 2/1 med forventet levering den 5-8/1. Ifølge deres hjemmeside var den på lager. Rykkede den 8/1 og fik at vide at den var forsinket og ville blive afsendt den 12/1. Rykkede igen den 20/1 og fik nu at vide at den var blevet yderligere forsinket og ville blive afsendt den 25/1. Aflyste herefter ordren. Happii gav ikke på noget tidspunkt information om disse forsinkelser. Eneste positive er at det var let at aflyse, ellers virkelig dårlig kundeservice.

Fint ok tommel op
Min pakke var blevet væk-
Min pakke var blevet væk-
Happii - har en fantastisk kundeservice.
Svare meget hurtigt.
Jeg fik pengene retur .
Min bedste anbefaling.
lavet et fejlkøb
lavet et fejlkøb, brugte min fortrydelsesret allerede dagen efter, de har været utrolig hurtig på mail, utrolig behagelig måde at svare tilbage på. Pengene er frigivet og der placeres en ny ordre allerede næste måned.. Kan varmt anbefale at handle ved happii.dk
L’expérience Trustpilot