Het belangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van de bestelde spullen. En die is super! We hebben inmiddels twee keer haringen besteld, één keer voor onszelf, één keer als verjaardagskado. Het bestelp... Voir plus
Lisez les avis des autres
Bestelling ging prima. Gebruik van de haringen nog vele malen beter. Flinke storm op de camping gehad toen wij weg waren: meerdere tenten los, gescheurd en alle goedkope haringen waren los; die van Ha... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sloveense rotsgrond - haringboer.nl: 0-1! Wel de titanium pennen, uiteraard. Ook de scheerlijnen met de prachtige ringspanners en reflectie materiaal zijn erg goed. Ook andere haringen (ik heb vie... Voir plus
L'entreprise a répondu
Goede ervaring. Ik had 8 ipv 6 haringen nodig, heeft dat zonder probleem aangepast tevens zelf (kortings)prijs. Verzenden ging door mijn schuld (adres) niet goed, wederom zonder problemen opnieuw vers... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
⛺ Haringboer is de specialist in lichtgewicht kampeeraccessoires van topkwaliteit. 🏕️ Sinds 2013 ontwikkelen en leveren we duurzame tentharingen van aluminium en titanium: ontworpen en getest in Nederland, voor elk type kampeerder en ondergrond. Van ontwerp tot verzending houden we alles in eigen hand, zodat jij kunt rekenen op uitstekende service én producten waar je op kunt bouwen. Of je nu met de fiets, camper of rugzak op pad gaat: met Haringboer sta je stevig!
Coordonnées de contact
Amperestraat 22b, 8013PV, Zwolle, Pays-Bas
- 0612416078
- Reinier@haringboer.nl
- www.haringboer.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
Uitstekende haringen
Uitstekende haringen. Met uitjes ook heel smakelijk. Snel geleverd. Best nog vers.

Prima kwaliteit van producten
Prima kwaliteit van producten. Snelle levering.

Perfecte haringen
Weer een perfecte zending haringen ontvangen. Komen goed van past voor mijn nieuwe tent

Réponse de Haringboer
Echt goede kwaliteit haringen voor…
Echt goede kwaliteit haringen voor redelijk prijs. Snel verzonden.

snel geleverd
snel geleverd. haringen nog niet in de praktijk gebruikt, maar ze zien er uit als goed kwaliteit. En dat goedkoper dan bij de outdoor winkels!

Réponse de Haringboer
Doen wat jullie beloven en dat is de…
Doen wat jullie beloven en dat is de goeie bestelling snel leveren.

Réponse de Haringboer
Nieuwe haringen snel en geleverd in een mooi zakje
Nieuwe haringen snel en geleverd in een mooi zakje.

Réponse de Haringboer
Prima sneeuwharingen, maar scheerlijntjes kunnen compacter
Prima sneeuwharingen op 't eerste gezicht. De praktijktest moet nog volgen, dus over hardheid / buigsterkte (waarmee deze haring zich zou kunnen onderscheiden van de visueel vrijwel identieke producten van Chinese makelij) kan ik nog geen uitspraak doen.
Wat mij betreft had wel het scheerlijntje enkel uitgevoerd mogen worden (dat scheelt niet alleen gewicht voor de echte grammenjager, maar scheelt ook materiaal waardoor de haringen compacter te 'stapelen' zijn tot een setje). Bovendien: het (gratis) zakje heeft niet de juiste vorm om de haringen compact te transporteren.
De haring is licht van gewicht en goed afgewerkt. En daar gaat 't toch vooral om. Al met al dus een mooi product.

Réponse de Haringboer
Snelle reactie via de website
Snelle reactie via de website. Daarna ook snelle levering, heel goed verpakt. Materiaal wat ik besteld heb ziet er goed uit. Zal in de praktijk waarschijnlijk ook goed werken. Dus ik ben erg tevreden.

Réponse de Haringboer
Prima service en echt een pracht…
Prima service en echt een pracht product. Mooie zeer sterke haringen en fraai afgewerkt

Mooie haringen
Mooie haringen, heel blij mee werken goed en lekker licht. Alleen het zakje wat er bij zat was al meteen kapot, stiksels lieten los.