Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Het belangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van de bestelde spullen. En die is super! We hebben inmiddels twee keer haringen besteld, één keer voor onszelf, één keer als verjaardagskado. Het bestelp... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestelling ging prima. Gebruik van de haringen nog vele malen beter. Flinke storm op de camping gehad toen wij weg waren: meerdere tenten los, gescheurd en alle goedkope haringen waren los; die van Ha... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sloveense rotsgrond - haringboer.nl: 0-1! Wel de titanium pennen, uiteraard. Ook de scheerlijnen met de prachtige ringspanners en reflectie materiaal zijn erg goed. Ook andere haringen (ik heb vie... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede ervaring. Ik had 8 ipv 6 haringen nodig, heeft dat zonder probleem aangepast tevens zelf (kortings)prijs. Verzenden ging door mijn schuld (adres) niet goed, wederom zonder problemen opnieuw vers... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de matériel de camping

Écrit par l'entreprise

⛺ Haringboer is de specialist in lichtgewicht kampeeraccessoires van topkwaliteit. 🏕️ Sinds 2013 ontwikkelen en leveren we duurzame tentharingen van aluminium en titanium: ontworpen en getest in Nederland, voor elk type kampeerder en ondergrond. Van ontwerp tot verzending houden we alles in eigen hand, zodat jij kunt rekenen op uitstekende service én producten waar je op kunt bouwen. Of je nu met de fiets, camper of rugzak op pad gaat: met Haringboer sta je stevig!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

4,9

Tous les avis

14 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Snel bezorgd!

2 janvier 2020

Réponse de Haringboer

Hallo Jan, bedankt voor je reactie en veel plezier toegewenst met je tentharingen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Prachtig product waar de bekende…

Prachtig product waar de bekende fabrikanten nog wat van kunnen leren. De service is ook prima en er word ook snel geantwoord op eventuele vragen.

10 novembre 2019

Réponse de Haringboer

Hallo Marco, top reactie, daar doe ik het voor, ik doe mijn uiterste best om de allerbeste producten te hebben voor de beste prijs. Ik kan ook wel echt zeggen dat ik een hoogwaardiger product heb dan de a-merken en voor een veel aantrekkelijkere prijs!

Dikke prima!

Onlangs 2 setjes haringen en een setje spanringen besteld. Vlot geleverd echter de spanringen ontbraken. Haringboer hierover geinformeerd en er is direct een setje nagestuurd. Helemaal top, zo hoort het!

9 novembre 2019

Réponse de Haringboer

Ja, daar was iets misgegaan Arnold, ik wil de beste ervaring voor al mijn klanten dus een oplossing komt er dan altijd! Fijn dat het gewaardeerd wordt! Heel veel plezier met je setje haringen én spanners! 😉

Top spul!!!

Top spul en Reinier schakelt snel en flexibel. Ben zonder enig probleem voor mijn De Waard Vergrote Zilvermeeuw, die 6 maanden per jaar op Stortemelk Vlieland staat, overgestapt van hout op aluminium en kan het iedereen aanraden. Weg gedoe en elk jaar vervangen... En nog teenvriendelijk ook want er steekt niks meer boven de grond uit! Bij een De Waard tent zeur je niet over gewicht en volume, maar ook dat is een voordeel. En voor de (ultra) lichtgewicht freak heeft hij ook prachtig titanium materiaal waarmee je alle bekende A-merken uitlacht.

20 octobre 2019

Réponse de Haringboer

Hallo Michael, heel erg bedankt weer voor je review, fijn dat je zo tevreden bent over de lange zandharingen en dat ze je de Waard in weer en wind vast zetten als een huis! Het nieuwe type titanium haringen is inderdaad subliem, en voor deze prijs absoluut het voordeligste van Internet (en de kwaliteit is doorgaans beter!) Fijn dat het opgemerkt wordt in ieder geval!

Goeie service, geweldige haringen

Dank je wel, ik heb de haringen van u ontvangen.
Waarschijnlijk heeft er 1 niet goed in de boormal gelegen en daardoor niet helemaal goed.
Ik vind het leuk om op uw website te zien wat een keuze aan
haringen voor soortenondergrond ,strand,bergen, grind leem, zand. mooi om te zien.

17 octobre 2019

Réponse de Haringboer

Mooi compliment Willem, fijn om te horen dat je tevreden bent met je haringen. Ondanks de fout in de eerste levering probeer ik altijd zo snel mogelijk tot een goede oplossing te komen en dat is gelukt zo te zien! Heel veel kampeerplezier toegewenst!

fantastisch product!!

Fantastisch mooi product voor een nette prijs, zeker met zo’n mooie haringzak erbij. Supersnel verzonden/ontvangen, helemaal top!! Toch een vraagje Reinier, hoewel aluminium en titanium ‘jouw ding’ is, zou jij ook overwegen om een carbon haring te ontwikkelen?

6 octobre 2019

Réponse de Haringboer

Hallo Bastiaan, bedankt voor je review en wat leuk dat je meedenkt. Carbon haringen heb ik weleens naar gekeken maar het nadeel van carbon is dat het niet zo geweldig tegen piekbelasting kan: wel dus zeer stijf maar bij inslaan in de grond niet altijd even goed. Maar goed, zal hem weer op mijn lijstje zetten om eens na te denken wat ik ermee kan in de toekomst!

Noté 4 sur 5 étoiles

goed

goed en snelle verzending enkel post.nl die mij liet weten dat het pakket vertraging had.

1 octobre 2019

Réponse de Haringboer

Jammer dat PostNL niet snel genoeg was. Ik hoop dat ze nog op tijd waren voor je vakantie!

Nice

Nice. Moet nog mee op vacantie

24 septembre 2019

Réponse de Haringboer

Veel plezier ermee in ieder geval, ik ben ervan overtuigd dat ze niet gaan tegenvallen!

Noté 5 sur 5 étoiles

mooi product en supersnel geleverd.

Heb de set met 2 soorten haringen gekocht. Mooi product, lage prijs en supersnel bezorgd.

12 septembre 2019

Réponse de Haringboer

Goed om te horen Monica, heel veel plezier ermee!

Noté 5 sur 5 étoiles

nu voor de derde keer besteld, nog steeds top.

Nu voor de derde keer besteld, en helemaal tevreden. mijn favoriet in onze Frankrijk als Noorwegen vakantie, de 17cm haakharingen. Hiermee zet ik 80% van de familie tent mee vast. Aangevuld met Y haringen van 18 en 23 cm. voor de kindertent gebruik ik in 80% van de gevallen de spijkerharing plus enkel Y haringen voor als de grond toch zacht is.

7 septembre 2019

Réponse de Haringboer

Hallo Lieuwe, mooi om te horen dat je een favoriet hebt! Is ook 1 van mijn favorieten: sterk en lichtgewicht! Succes en misschien zie ik je nog wel een keer op Haringboer.nl 😉

Prima prijs/kwaliteit.

Prima prijs/kwaliteit.
Snelle en correcte levering.
Goed verpakt incl. haringenzak 👍

30 août 2019

Réponse de Haringboer

Fijn om te horen dat je tevreden bent Wim! Geniet van het kamperen!

Goede producten

Goede producten, nette prijzen, snelle verzending en makkelijk te bestellen.
Uiteraard ook prima terugkoppeling qua verzenden en status.

29 août 2019

Réponse de Haringboer

Mooie review Hans, bedankt en veel kampeerplezier!

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat goed moet zijn is goed bij de Haringboer

Wat goed moet zijn is goed bij de Haringboer: snelle en prettige communicatie, verpakking en verzending uitstekend. Prima tentharingen voor een vriendelijke prijs. Een aanrader!

22 août 2019

Réponse de Haringboer

Bedankt voor het compliment Rolf! Geniet van het kamperen met je setje haringen!

Noté 5 sur 5 étoiles

De delen geleverd als wat de side…

De delen geleverd als wat de side zegt,alleen ik heb de haringen nog niet kunnen testen omdat we laat augustes weg zijn op vacantie

31 juillet 2019

Réponse de Haringboer

Je bent ze nu aan het testen waarschijnlijk: geniet van het kamperen in ieder geval!

23cm Y haringen

Snelle reactie op mail en ook snelle levering van de haringen. De 23 Y haringen zijn erg prettig in gebruik. Licht van gewicht en toch sterk door het Y-profiel. Op zanderige grond en op gras gebruikt voor grotere familie-tent.

Ook bij windkracht 4/5 op Schiermonnikoog bleven ze perfect zitten.

25 juillet 2019

Réponse de Haringboer

Hallo Edwin, bedankt voor je enthousiaste bericht, ik ben blij dat je zo tevreden bent met je haringen! Ik wens je nog jarenlang kampeerplezier toe met deze tentharingen!

Super nice!

Wat een mooi spul..
En Blog #1: Leave No Trace -> is ook top.

13 juillet 2019

Réponse de Haringboer

Bedankt Geke en leuk dat je mijn blog hebt gelezen! Veel plezier toegewenst!

Super!

Heldere beschrijving, goed spul, snelle levering. Super!

9 juillet 2019

Réponse de Haringboer

Dit hoor ik graag! Bedankt voor je positieve reactie en geniet van dit “goede spul”!

Lichtgewicht haringen voor rotsgrond

Vooraf aan bestelling, via de mail advies gevraagd over een aantal haring soorten, i.v.m. backpack vakantie in Kroatië. Leuk mail contact met Reinier en door zijn duidelijk en no-nonsense uitleg, voor de juiste haringen kunnen kiezen (ook nog in de aanbieding:)
De volgende dag waren de haringen binnen, opgestuurd in een stevig doosje en de haringen in een zak. Overigens, prachtige kleur rood.

6 juillet 2019

Réponse de Haringboer

Woohoo, fijne reactie, was leuk om je te helpen kiezen, ik werk graag mee aan maximaal genieten tijdens de vakantie! Geniet van Kroatië!

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus