Het belangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van de bestelde spullen. En die is super! We hebben inmiddels twee keer haringen besteld, één keer voor onszelf, één keer als verjaardagskado. Het bestelp... Voir plus
Lisez les avis des autres
Bestelling ging prima. Gebruik van de haringen nog vele malen beter. Flinke storm op de camping gehad toen wij weg waren: meerdere tenten los, gescheurd en alle goedkope haringen waren los; die van Ha... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sloveense rotsgrond - haringboer.nl: 0-1! Wel de titanium pennen, uiteraard. Ook de scheerlijnen met de prachtige ringspanners en reflectie materiaal zijn erg goed. Ook andere haringen (ik heb vie... Voir plus
L'entreprise a répondu
Goede ervaring. Ik had 8 ipv 6 haringen nodig, heeft dat zonder probleem aangepast tevens zelf (kortings)prijs. Verzenden ging door mijn schuld (adres) niet goed, wederom zonder problemen opnieuw vers... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
⛺ Haringboer is de specialist in lichtgewicht kampeeraccessoires van topkwaliteit. 🏕️ Sinds 2013 ontwikkelen en leveren we duurzame tentharingen van aluminium en titanium: ontworpen en getest in Nederland, voor elk type kampeerder en ondergrond. Van ontwerp tot verzending houden we alles in eigen hand, zodat jij kunt rekenen op uitstekende service én producten waar je op kunt bouwen. Of je nu met de fiets, camper of rugzak op pad gaat: met Haringboer sta je stevig!
Coordonnées de contact
Amperestraat 22b, 8013PV, Zwolle, Pays-Bas
- 0612416078
- Reinier@haringboer.nl
- www.haringboer.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
Geleverd zoals op website gezegd
Haringen zien er stabiel en netjes afgewerkt uit

Schitterende tentharingen van…
Schitterende tentharingen van topkwaliteit! Snelle afhandeling en een hele goede service!

Zeer mooi haringen
Zeer mooi haringen, iedere euro waard. En snelle levering.

Réponse de Haringboer
De levering verliep zoals beloofd een…
De levering verliep zoals beloofd een de haringen zitten in een mooi zakje. Pas na de vakantie kan ik een oordeel vellen over de kwaliteit.

Réponse de Haringboer
Snelle levering en makkelijk in te slaan
Snelle levering en zeer gemakkelijk in de grond de slaan

Réponse de Haringboer
Goed gesorteerd in lichtgewicht tentharingen.
Goed gesorteerd in lichtgewicht tentharingen snelle levering en scherp geprijsd. De administratieve afhandeling zeer correct.

Uitstekende producten
Uitstekende producten. Bevestiging van de levering en op afgesproken datum bezorgd.
Prima bedrijf dus.

Haringen van goede kwaliteit
Haringen van goede kwaliteit, en snel verzonden!

Haringboer bedankt!
Goed product
simpel te bestellen
keurig afgeleverd per post

Réponse de Haringboer
goede haringen en supesnel geleverd …
goede haringen en supesnel geleverd thnx Marc

Réponse de Haringboer
Zien er sterk en goed afgewerkt uit
Zien er sterk en goed afgewerkt uit. Jos Boom

Keurig afgehandeld bestelling
Keurig afgehandeld bestelling; goed verpakt verzonden en professioneel geadresseerd. En mooi opbergzakje voor haringen erbij. Kortom, aan te raden!

Goed product
Y tentharingen van 18 cm besteld. Weet uit ervaring dat ze goed bevallen. Stevige haringen, lichtgewicht en voor een eerlijke prijs. Wat ook fijn is bij het met de handen plaatsen van de haringen is de afgeronde kop. In vergelijking met mijn gelijkende Sea to summit Y haringen van 18 cm valt me op dat de kern bij haringboer iets dikker is. Verder heeft de Sea to summit haring drie inkepingen op verschillende hoogten (maar dan wel aan één kant van de haring) op de haring, wat soms wel een voordeel kan zijn (Als de haring bijvoorbeeld niet dieper in de grond kan). Het dikke parakoordje aan de Haringboer haringen is handig om de haring weer uit de grond te trekken. Bij de Sea to summit haringen is hier nog een plastic lusje op aangebracht, wat het nog ietscomfortabeler maakt.De haringboer haringen hebben een iets minder gespitste punt, wat het iets lastiger zou kunnen maken om door te grond te duwen. Geen grote nadelen dus, slechts wat ideeën om de haringen nog verder te perfectioneren. Mooie haringzak erbij gekregen van stevige ripstop, van binnen gecoat zodat er geen water doorheen komt. Al met al een zeer goed product en sympathieke onderneming!