Jag är mycket nöjd med försäkringsföretaget. När jag blev sjuk utomlands fick jag snabbt hjälp och kontakt med läkare som bedömde och följde min situation. När jag kom hem och skickade in dokumenten f... Voir plus
Samma dag min skada uppstod blev ärendet avslutat och min ersättning blev godkänd, enkelt snabbt och helt enkelt världsklass! Allt digitalt utan långa telefonköer och långa diskussioner Thomas
Birger Jarlsgatan 57, 113 56, Stockholm, Suède
Demande des avis aux clients
A répondu à 7 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Hade bilförsäkring hos Hedvig för en bil som gick under 10000 mil 2019
Hade helförsäkring
Kopplingen slutade funka med pedalen i golvet i närheten av en bil verkstad
Vid kontroll var det slavcylinder med kostnad på typ 15000kr eller lite mer
Hörde av mig till Hedvig som bad om kostnadsförslag vilket de fick men vägrade laga bilen för att de inte kom överens med verkstaden
Jag sa till Hedvig att jag byter verkstad men måste bärga bilen men de sa nej
Jag kontaktade dem men de var otrevliga o bad mig att överklaga deras beslut
Gjorde det o fick okej att laga bilen men de krävde en självrisk på 8000kr
Så blev lurad på den summan för jag hade inget val
Deras månads kostnad är inte dyr men skillnaden är inte så står jämfört med andra men dålig service blir det samt lurad på pengar
Jag hade problem med en frysskåp som slutade fungera jag skapat ärende för tre dagar sen och den är klar. Tack för jätte snabbt och smidigt service jag rekommenderar Hedvig 100% .
Det är en riktig hinderbana att få ersättning från Hedvig, de vrider och vänder på alla formuleringar för att undgå att behöva göra en utbetalning på exempelvis drulleförsäkring. Känner mig riktigt blåst och undrar varför jag inte bytt till ett annat mer seriöst bolag tidigare.
Har fått skada nekat tre gånger och fått en spottstyver för min premium dator. Hade varit mer värt att använda den med trasig skärm än Hedvigs ersättning.
Rekommenderar inte Hedvig, de är mer som ett bluff-företag i finkostym.

Thomas

Réponse de Hedvig
Bra kommunikation, smidiga att ha att göra med. Rimliga priser och pålitliga.

Réponse de Hedvig
Fick svar av Hedvig omgående. De var flexibla med alternativ om hur jag kunde styrka att det var min ägodel då jag inte kunde visa upp kvitto. De var tydliga med vad de behövde för underlag vilket gjorde hela ärendet väldigt smidigt. Trevligt och förstående bemötande. Har inget negativt att säga!

Réponse de Hedvig
Vid små ärenden väldigt hjälpsamma men så fort större belopp involveras avstår de hjälp med motiveringar som är inget annat än uselt underbyggda.

Réponse de Hedvig
Dom var snabba på kontakt, hjälpsamma och framför allt väldigt väldigt trevliga. Jag rekommenderar starkt Hedvig!

Réponse de Hedvig
Bra och ärliga alltid bra råd och hänvisar genom hela ärendet skulle rekommendera Hedvig till alla dom e att lita på o hjälpsamma man känner sig trygg

Réponse de Hedvig
Smidigt att kunna hantera i appen. Vi har en katt som behöver vård varje månad pga sjukdom, och då är det enkelt att kunna sköta veterinärkostnaderna via appen. Aldrig haft några problem, använt hedvig i flera år.

Réponse de Hedvig
AVSTÅ!! Snabb och smidig hjälp vid mindre ärenden men börjar bråka direkt när det rör sig om större belopp. Dessutom ägt av riskkapitalbolag så man förstår att de är extra angelägna om att försvara vinsten!