Hedvig Avis

4 208
TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Fick svar av Hedvig omgående. De var flexibla med alternativ om hur jag kunde styrka att det var min ägodel då jag inte kunde visa upp kvitto. De var tydliga med vad de behövde för underlag vilket gjo... Voir plus

Det är en riktig hinderbana att få ersättning från Hedvig, de vrider och vänder på alla formuleringar för att undgå att behöva göra en utbetalning på exempelvis drulleförsäkring. Känner mig riktig... Voir plus

Jag är mycket nöjd med försäkringsföretaget. När jag blev sjuk utomlands fick jag snabbt hjälp och kontakt med läkare som bedömde och följde min situation. När jag kom hem och skickade in dokumenten f... Voir plus

Samma dag min skada uppstod blev ärendet avslutat och min ersättning blev godkänd, enkelt snabbt och helt enkelt världsklass! Allt digitalt utan långa telefonköer och långa diskussioner Thomas

1. Compagnie d'assurance
  2. Compagnie d'assurance accidents
  3. Assurance auto
  4. Compagnie d'assurance habitation
  5. Compagnie d'assurance animaux
  6. Agence d'assurance pour locataires

À propos de Hedvig

Lätt att använda

Ändra, uppgradera och anmäl skador med några klick

Snabb hjälp

Få hjälp snabbt av vårt serviceteam direkt i appen

Ingen bindningstid

Du kan när som helst säga upp din försäkring hos oss

Digital försäkring. Personlig service.

Sedan 2018 har vi på Hedvig jobbat hårt med att skapa en försäkring som bygger på tillit, är smidig att använda och är designad för hur människor lever idag.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

4 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 7 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

(4 208)

643 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Snabb handläggning

Snabb handläggning, trevlig support. Enkel hantering överhuvudtaget.
Finns inget negativt att säga, vi är jättenöjda.

22 juillet 2026

Försäkringen täcker ingenting när något…

Upplevde att försäkringen faktiskt inte täcker så mycket som de fick en att tro, de har många kryphål att komma undan

Avis spontané

Hej Linnéa,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vad tråkigt att villkoren kändes otydliga och att det inte blev som du förväntat dig. Vi tar till oss av din feedback och jobbar ständigt med att bli enklare och tydligare.

Om du har fler frågor är du varmt välkommen att höra av dig i Hedvig-appen, så finns vi här.

Snabb Hantering

Tack för ditt omdöme!

Snabbt och bra

Enkelt snabbt och smidigt, tack!

Hej Mian,

Tack för de fina orden! Roligt att höra att allt gick snabbt och smidigt.

Fint hanterat

Fint hanterat. Inga problem!

Hej Barbro,

Tack för ditt omdöme! Skönt att höra att allt löpte på utan krångel.

Nöjd hund - Nöjd kund

Jag pratade med chatten i samband med ett veterinärbesök. Jag fick snabb och bra service. Inom en timma efter besöket, hade vi löst regleringen med betalningen till veterinärkliniken. //Marianne

21 juillet 2026

Hej Marianne,

Tack för att du delar med dig! Vad skönt att det gick så snabbt och smidigt att hantera ditt ärende.

Vänliga och responsiva

Vänlig och snabb hjälp vilket ledde till ett väldigt stort plåster i mitt ärende.

21 juillet 2026

Hej Albert,

Tack för att du delar med dig – roligt att du fick snabb och trevlig hjälp!

Team Hedvig

Snabb, bra och prisvärd kattförsäkring!

Väldigt bra och snabb service när olyckan väl är framme (något man såklart inte hoppas på). Vår ena katt fick akut åka in på operation en helg, och jag startade därför upp ett ärende direkt via appen. De svarade snabbt och det var enkelt att bifoga all nödvändig info. Utbetalning skedde sedan väldigt snabbt! Också bra pris, bästa för våra katter vad jag kunnat jämföra mig fram till. Man får även 15% samlingsrabatt när man har två eller fler försäkringar hos dem. Riktigt bra försäkringsbolag helt enkelt.

Enda minuset är att det inte går att göra något via webben på datorn. Man måste använda appen.

18 juillet 2026

Hej Johan,

Tack för att du tar dig tid att dela en så utförlig upplevelse – roligt att det gick snabbt och smidigt när det verkligen gällde för er katt. Vi tar med oss önskemålet om webben också.

Mycket bra

Bra, trevliga, mycket smidigt och snabbt utfört arbete

Hej Alfons,

Tack för dina fina ord – roligt att höra att allt flöt på smidigt!

Snabb och effektiv process

Snabb och effektiv process. Bra med chattfunktionen.

17 juillet 2026

Hej Magnus,

Tack för att du delar med dig! Roligt att processen och chatten funkade så bra och effektivt för dig.

Ganska bra

Snabb återkoppling, men man kunde få bättre betalt eller ersättning

16 juillet 2026

Hej Saad,

Tack för att du delar med dig! Kul att återkopplingen känns snabb – och tack för synpunkten kring ersättningen, den tar vi med oss.

Smidigt och snabbt hanterat

Smidigt och snabbt hanterat
Är väldigt nöjd med hanteringen!

18 juillet 2026

Hej Rebecka!

Tack för att du tog dig tid att lämna ett så fint omdöme.

Team Hedvig

Supersnabb reglering efter skadeanmälan…

Supersnabb reglering efter skadeanmälan i en smart app. Inte en massa uppgifter att fylla i, berätta bara vad som hänt med röst-inspelning, bifoga kvitto och journal - klart. Nu senast efter ett återbesök hade jag faktiskt pengarna på kontot inom 10 minuter. Effektivaste skadereglering jag varit med om i försäkringssammanhang. Slipp direktreglering hos veterinären med både kostnad och extra väntan. Det här går lika snabbt och är gratis om du har råd att ligga ute med pengarna medan ärendet hanteras. För min del har det aldrig tagit längre tid än dagen efter om besöket legat sent på dagen. Hedvig reglerar ärendet även på helgen.

17 juillet 2026

Hej Lars,

Tack för att du tar dig tid att beskriva det så här utförligt – roligt att höra att appen och regleringen fungerar precis som den ska, även på helger!

Väldigt smidigt

Väldigt smidigt. Bra service genom appen. Snabb kontakt, bra respons och information kring ärendet. Nöjd. Rekommenderas!

14 juillet 2026

Hej Liv,

Tack för de fina orden – riktigt kul att höra att allt kändes smidigt från start till mål.

Trevlig och bra service

Billigt, enkelt att använda, trevliga och snabb service. Är mycket nöjd

16 juillet 2026

Hej Staffan,

Tack för fina ord — kul att höra att allt har fungerat snabbt och smidigt!

Snabb och bra hjälp

15 juillet 2026

Hej Lena!

Tack för din fina omdöme, det gläder oss verkligen!