Banner for Himmerland Forsikring gs.

Himmerland Forsikring gs. Avis

3 262
TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Sagen blev ordnet hurtigt og professionelt. Desværre var det midt i ferietiden så det tog lidt længere end normalt men alt i alt en fremragende hændelse (bortset fra tyveriet der gjorde at jeg havde b... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god service – og man føler sig ikke som et nummer i køen Jeg er meget tilfreds med Himmerland Forsikring. Jeg oplever en supergod service, hurtig respons og altid venlige og kom... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Man kommer med det samme igennem til en levende, kompetent medarbejder der kan svare på og løse de emner man ønsker at tale om.

Noté 5 sur 5 étoiles

Under en nylig rørskade i vort hjem Blev vi selvsagt utrolig kede af det og meget bekymret og fyldt med uro over det skete det er jo svært at kapere når man er blevet ældre så vi henvendte os Himmer... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence d'assurance
  2. Compagnie d'assurance

À propos de Himmerland Forsikring gs.

Écrit par l'entreprise

Vores forretning starter med dig – og alle vores andre kunder. Som kundeejet selskab arbejder vi nemlig for dem, der er en del af fællesskabet. Det har været vores tilgang i mere end 135 år.

Hos os møder du mennesker, der gerne vil gøre det enkelt og trygt for dig at være godt forsikret. Derfor får du forsikringsløsninger, der giver mening, og rådgivning, der er til at forstå.

Er uheldet ude, kan du nemt få fat på os. Og vi gør vores bedste for at hjælpe dig hurtigt videre, så du slipper for unødige bekymringer. for dig.

Et kundeejet selskab, der er til for dig

Écrit par l'entreprise

Som kundeejet selskab har vi fokus på dig og din hverdag. Du får forsikringer, der giver mening – og rådgivning, der er til at forstå. Er uheldet ude, kan du nemt få fat på os. Vi gør vores bedste for at hjælpe dig hurtigt videre, så du kan bruge tiden på det, der betyder mest for dig.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(3 262)

479 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

God opleves.

Hej Arne

Sikke en fornem anmeldelse, den er vi enormt glade for!

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var nemt og meget behagelig…

Det var nemt og meget behagelig medarbejder, at snakke med at løb efter planen

Hej Dennis,

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du oplevede det som nemt og behageligt, og at alt forløb som planlagt. Det betyder meget for os.

Servicen prisen

At man snakker med en person prisen

Hej Bent,

Vi sætter pris på din feedback og er glade for, at du værdsætter vores personlige tilgang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid hurtig og kompetent person ved…

Altid hurtig og kompetent person ved telefonen henvendelser

Hej Jes,

Mange tak for den fornemme anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os at høre, at du oplever vores telefoniske service som hurtig og kompetent - præcis som det bør være

jeg bestilte forsikring

jeg bestilte forsikring, fik det jeg havde brug for.
ja den er ikke længere.

Hej Michael,

Vi er glade for at høre, at forsikringen opfyldte dine behov. Tak for din positive feedback!

Noté 5 sur 5 étoiles

Der er bare altid en at få fat i og så…

Der er bare altid en at få fat i og så hjælpesom

Hej Michael,

Tusind tak for stjernerne og den fornemme anmeldelse, den er vi enormt glade for!
Dejligt, at du havde tid og lyst til at vurdere os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Let at komme i kontakt med og høflig…

Let at komme i kontakt med og høflig betjening

Hej Ebba,

Mange tak for den fine anmeldelse og de rosende ord! Vi er glade for at høre, at det er nemt at komme i kontakt med os, og at du har oplevet en høflig betjening. Det sætter vi stor pris på.

Holder det de lover

Hej Jan,

Vi er glade for at høre, at vi lever op til dine forventninger. Tak for den positive feedback!

Noté 4 sur 5 étoiles

Flinke personer god samtaler sparet…

Flinke personer god samtaler sparet mange penge ved at flytte til himmerland

21 mai 2026

Hej Jørgen,

Vi er super glade for at høre, at I har haft gode samtaler og har sparet penge ved at flytte til Himmerland. Tak for jeres positive feedback!

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem at snakke med og virkelig god…

Nem at snakke med og virkelig god service og billige priser

Hej Natasja,

Tusind tak for den fornemme anmeldelse!

Det er så dejligt at høre, du er tilfreds med vores service og priser.

Noté 1 sur 5 étoiles

De fortrød tilbuddet på husforsikringen

Fik et tilbud på husforsikring og det accepterede jeg.
Og de accepterede jo også at lave en husforsikring.
Dog kom Himmerland forsikring 14 dage bagefter og aflyste tilbuddet.
I svaret skriver de: Når vi modtager en anmodning om en forsikring, foretager vi en samlet risikovurdering. I nogle tilfælde kræver det en nærmere vurdering af ejendommen, og først derefter kan vi tage endelig stilling til, om vi kan tilbyde forsikringen på de vilkår, der først var lagt op til.

Det blev ikke oplyst, at der skulle en nærmere vurdering af ejendommen til.

Samt at når tilbuddet fra begge sider er accepteret, så burde det jo være gældende for begge.

7 juillet 2026

Hej Dennis

Jeg kan godt forstå, at det føles frustrerende, når du først har sagt ja til et tilbud og efterfølgende får besked om, at vi alligevel ikke kan tilbyde forsikringen.

Når vi modtager en anmodning om en forsikring, foretager vi en samlet risikovurdering. I nogle tilfælde kræver det en nærmere vurdering af ejendommen, og først derefter kan vi tage endelig stilling til, om vi kan tilbyde forsikringen på de vilkår, der først var lagt op til. Det er desværre ikke altid muligt.

Jeg ved, at baggrunden for vurderingen er blevet oplyst direkte til dig, og af hensyn til fortrolighed kan jeg desværre ikke gå yderligere ind i sagen her på Trustpilot.

Mener du, at vi har behandlet sagen forkert, har du naturligvis mulighed for at klage. Du kan læse mere om vores klageprocedure på vores hjemmeside.

God hjælp og vejledning

God hjælp og vejledning. Intet pres.Det endte med at vi skiftedede. Billigere med bedre dækning.

Hej Annie

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at du følte dig godt hjulpet hele vejen, og at vi kunne finde en løsning, der passede bedre til dig.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Noté 4 sur 5 étoiles

Hej Erik

Det betyder meget at høre, at du havde en god oplevelse hos os. Mange tak for de pæne ord.

Noté 5 sur 5 étoiles

Dialogen var rigtig god og så var der…

Dialogen var rigtig god og så var der een der tog telefonen da jeg ringede til dem og ikke nogen ventetid og heller ikke nogen maskine der tog imod samtalen

Hej Kunde

Tusind tak for de fine ord.

Dejligt at høre, at du oplevede en god dialog, og at du kom hurtigt igennem, da du ringede. Det er lige sådan, det skal være!

Noté 5 sur 5 étoiles

Lige tegnet alle forsikringer incl

Lige tegnet alle forsikringer incl. båd.
Meget let forløb og ikke mindst billig pris.

11 juin 2026

Hej Torben

Det glæder mig virkelig at høre, at forløbet har været nemt og ligetil. Og så er det selvfølgelig ekstra dejligt, at prisen også levede op til dine forventninger.

Du skal have stor tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Noté 2 sur 5 étoiles

Vi havde en skade i huset og forløbet…

Vi havde en skade i huset og forløbet op til køre enlig fint nok, indtil de bliver i tvivl om en skade på vores brønd… vi sendte beskrivelsen af skaden fra kloak manden til dem, men de forstod ikke helt det, der står i mailen han kan kontaktes ved spørgsmål, aligvel bliver vi bedt om og skal kontakte kloak mand igen og være mellem led frem og tilbage i stedet for de selv tager kontakten…. Ud over det bliver vi bedt om og betale en regning for nyts el der skulle trækkes grundet skaden og for vvs og så ville de overføre beløbet til os..Himmerland sender så 14 dage ca efter en regning til os på selvrisikoen som vi ikke forstår og kontakter dem. De har så også betalt regningerne selvom vi blev informeret om vi selv skulle det.. og nu skal vi selv stå for og få penge retur fra elektrikeren og vvs… For os virker det ikke professionelt og der bliver lagt alt for meget ansvar fra sig istedet for man selv stod for kontakt til de forskelige firmaer der har været på skaden…

3 juillet 2026

Hej Nicolaa

Vi er kede af, at du har haft en oplevelse, hvor forløbet ikke har levet op til dine forventninger. Vi bestræber os altid på at give vores kunder den bedst mulige hjælp. Det er naturligvis ikke meningen, at du skal opleve unødig usikkerhed eller ekstra arbejde undervejs i en skadesag.

Vi tager din feedback med i vores videre arbejde og håber, at din oplevelse af processen er en engangsoplevelse. Hos Himmerland Forsikring gør vi altid vores bedste for at sikre, at vores kunder får en god oplevelse - også når uheldet er ude.

Lars
Himmerland Forsikring

Noté 5 sur 5 étoiles

God betjening og som står ved deres ansvar.

Under en nylig rørskade i vort hjem
Blev vi selvsagt utrolig kede af det og meget bekymret og fyldt med uro over det skete det er jo svært at kapere når man er blevet ældre så vi henvendte os Himmerland Forsikring og forelagte dem situationen og de tog straks over for at udbedre skaden og stor byrde og bekymringer forsvandt fra vore vore skulderen,så mange tak for det.hilsen ole og inge.

Hej Ole,

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Dejligt at høre, I er tilfredse med vores service. Det betyder meget for os, at vi har kunne hjælpe og skabe mere tryghed for jer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mega god information under overfløtning…

Mega god information under overfløtning til jer trods problemer med tidliger forsikrings selvskab

Hej Daniel,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at du fik god hjælp i forbindelse med flytningen på trods af lidt vanskeligheder.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kommer hurtig i forbindelse med jer ved…

Kommer hurtig i forbindelse med jer ved telefonisk kontakt og viderestilles til den rigtige medarbejder 😊

Hej Susanne,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det er så dejligt at høre, at du er tilfreds med vores tilgængelighed.

Noté 5 sur 5 étoiles

Medarbejderen var flink og fortalte det…

Medarbejderen var flink og fortalte det jeg havde brug for

Hej Dorte,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det glæder mig at høre, at du havde en god oplevelse og fik den hjælp, du havde brug for.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus