Banner for Himmerland Forsikring gs.

Himmerland Forsikring gs. Avis

3 262
TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Sagen blev ordnet hurtigt og professionelt. Desværre var det midt i ferietiden så det tog lidt længere end normalt men alt i alt en fremragende hændelse (bortset fra tyveriet der gjorde at jeg havde b... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god service – og man føler sig ikke som et nummer i køen Jeg er meget tilfreds med Himmerland Forsikring. Jeg oplever en supergod service, hurtig respons og altid venlige og kom... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Man kommer med det samme igennem til en levende, kompetent medarbejder der kan svare på og løse de emner man ønsker at tale om.

Noté 5 sur 5 étoiles

Under en nylig rørskade i vort hjem Blev vi selvsagt utrolig kede af det og meget bekymret og fyldt med uro over det skete det er jo svært at kapere når man er blevet ældre så vi henvendte os Himmer... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence d'assurance
  2. Compagnie d'assurance

À propos de Himmerland Forsikring gs.

Écrit par l'entreprise

Vores forretning starter med dig – og alle vores andre kunder. Som kundeejet selskab arbejder vi nemlig for dem, der er en del af fællesskabet. Det har været vores tilgang i mere end 135 år.

Hos os møder du mennesker, der gerne vil gøre det enkelt og trygt for dig at være godt forsikret. Derfor får du forsikringsløsninger, der giver mening, og rådgivning, der er til at forstå.

Er uheldet ude, kan du nemt få fat på os. Og vi gør vores bedste for at hjælpe dig hurtigt videre, så du slipper for unødige bekymringer. for dig.

Et kundeejet selskab, der er til for dig

Écrit par l'entreprise

Som kundeejet selskab har vi fokus på dig og din hverdag. Du får forsikringer, der giver mening – og rådgivning, der er til at forstå. Er uheldet ude, kan du nemt få fat på os. Vi gør vores bedste for at hjælpe dig hurtigt videre, så du kan bruge tiden på det, der betyder mest for dig.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(3 262)

479 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Hej jeg har lige haft en vandskade og…

Hej jeg har lige haft en vandskade og det har ikke været nogen hindring overhovedet simpelthen en fantastisk fornøjelse kan kun anbefale den forskning Poul Erik

23 juin 2026
Avis spontané

Hej Poul Erik,

Dejligt at høre, du har haft en god oplevelse i forbindelse med anmeldelse af vandskade.

Du skal have stor tak for de fine stjerner og de pæne ord.

Hej Frank,

Tusind tak for den fornemme anmeldelse!

Det glæder os, at du havde lyst til at dele din oplevelse med os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har haft Himmerland forsikring over…

Vi har haft Himmerland forsikring over 50 år så det borger for et godt og sikkert selskab Hisen Else og Peter .

Hej Else og Peter,

Rosende ord fra trofaste og tilfredse kunder, så kan det ikke blive meget bedre!

I skal have stor tak for stjernerne og den flotte anmeldelse.

Nemt for mig at forstå

Nemt for mig at forstå - og udfylde skemaet og hurtig tilbagemelding fra Jer.

Hej Lone,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det glæder mig at høre, du synes det er nemt og til at forstå - det er jo lige sådan, det skal være!

Noté 4 sur 5 étoiles

medarbejderen

En følelse af , at tale me gode kompetente medarbejdere

Hej John,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det er så dejligt at høre, at du sidder tilbage med en følelse af, at have talt med gode og kompetente medarbejdere - det er jo lige sådan, det skal være.

Den super god betjening

Den super god betjening, gode priser på forsikringerne

Hej Hanne,

Fantastisk at høre - det er præcis sådan, det skal være!

Du skal have stor tak for anmeldelsen og de flotte stjerner.

Ordentlighed!

Hej Jørn,

Sikke en dejlig anmeldelse - tusind tak!

Altid fået god service.

Altid fået god service.
Og ikke lange ventetider når man ringer.
Kan kun anbefale Himmerland Forsikring

Hej Lars,

Tusind tak for den fine anmeldelse - den sætter vi stor pris på!

Vi bliver altid glade, når vores kunder er tilfredse med vores service og vores indsats.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er meg godt til fris altid en god…

Jeg er meg godt til fris altid en god søvris

Hej Gitte,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Dejligt at høre, du er tilfreds med vores service.

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejligt man kan ringe og ikke sidde i…

Dejligt man kan ringe og ikke sidde i kø i flere timer, hurtig og nemt samt utrolig god service gode priser

Hej Søren,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Dejligt at høre, du er tilfreds med vores tilgængelighed, responstid og ikke mindst vores service.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Super god og hurtig service

Super god og hurtig service

Hej Henrik,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med vores service.

Noté 5 sur 5 étoiles

rar at snakke med og i er nemme at få…

rar at snakke med og i er nemme at få fat på

Hej Ole,

Tusind tak for den fornemme anmeldelse og de flotte stjerner!

Hvor er det godt at høre, at du er tilfreds med vores service og tilgængelighed.

Noté 5 sur 5 étoiles

En rigtig god oplevelse indtil vider og…

En rigtig god oplevelse indtil vider og skarpe priser.

Hej Michal,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Dejligt at høre, at det har været en god oplevelse indtil videre - vi håber selvfølgelig, at det fortsætter på den måde!

Forsikring uden oms snakning

For mit vedkomne , så er det et forsikringsselskab uden omkring snakning. 👍

Hej Hans,

Tusind tak for den fine anmeldelse og de flotte stjerner.

Det betyder meget for os, at du tog dig tiden til at dele din oplevelse med os.

Noté 5 sur 5 étoiles

De er meget hurtige og behandler en…

De er meget hurtige og behandler en skade meget effektivt

Hej Birgitte,

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Vi bliver altid så glade for, at modtage positiv feedback på vores sagsbehandling

Noté 5 sur 5 étoiles

Der har aldrig været nogen problemer

Der har aldrig været nogen problemer. Alt har været ok 🤗👍

Hej Torben,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det glæder mig at høre, at du aldrig har oplevet problemer og at alt spiller - det er jo lige sådan, det skal være!

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode forsikringer, flink personale.

Dejligt flinke når man ringer og hurtig reaktion når man skal have noget ændret. Gode dækninger på forsikringerne.

Hej Bjarne,

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med vores service, responstid og dækninger.

Noté 2 sur 5 étoiles

Langsom og omstændelig behandling af…

Langsom og omstændelig behandling af forespørgsel - synes at det er utydeligt hvilken samle rabat Himmerland kan tilbyde

1 mai 2026

Hej Søren

Jeg er ked af at høre, at du har haft den oplevelse, og at det har været svært at få et klart billede af, hvilke fordele vi kan tilbyde som Totalkunde.

Du kan læse mere om Totalkunde-fordelene på vores hjemmeside, men du er også altid velkommen til at give os et kald. Så tager vi gerne en snak og gennemgår mulighederne sammen.

Jeg håber meget, at der er tale om en enlig svale, og at vi kan give dig en bedre oplevelse næste gang, du har brug for vores hjælp.

Sisse, Himmerland Forsikring

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus