Jacoblundart Avis

TrustScore 4 sur 5

3,9

Not happy with the art and the customer service. The artwork doesn't look as good as in the photos. I requested a refund, willing to return the canvas, and I have not received a response from the sh... Voir plus

L'entreprise a répondu

I’m extremely satisfied with my purchase and would highly recommend Jacob Landurt to anyone looking for unique, high-quality art!! :-) Everything went super smooth - from ordering process to the pac... Voir plus

L'entreprise a répondu

Mein Canvas-Print ist extrem hochwertig verarbeitet. Habe ich persönlich auf diesem Niveau noch nicht gesehen. Das gilt auch für den Rahmen (Eiche) - unfassbar wertig gemacht. Der gesamte Ablauf, mit... Voir plus

L'entreprise a répondu

I have 2 pieces so far and I love them. They are exactly what I wanted and they look amazing in my space. I genuinely enjoy seeing them every day. Delivery was efficient and they have been framed beau... Voir plus

1. Art & antiquités

Écrit par l'entreprise

Mere kunst, mere glæde

Bien

TrustScore 4 sur 5

74 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

14 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fantastisk!

Fantastisk service og varme! Jacob tager sig tid og viser interesse i købet hvilket bare tilføjer endnu mere charme til vores 2 fantastiske billeder

3 novembre 2021

Har købt 2 malerier af Jacob på…

Har købt 2 malerier af Jacob på bestilling, og de blev meget bedre end vi kunne forvente. Udover at han er en fantastisk kunstner, er han også et super behageligt menneske. Kan kun anbefale Jacob, hvis I ønsker noget pænt til jeres vægge

2 novembre 2021

Top score

Jacob is very helpful and photoshopet different pictures in to different rooms so it was easier for me to decide. The picture arrived to me in Norway 2 weeks after order, and I am so happy for both the beautiful picture and jabob. I chose oak frame and this is also of a nice quality. Top score from me!

2 novembre 2021

Kunst i høj klasse..

Vi har lige modtaget det første lærredstryk fra Jacob - og det bliver helt sikkert ikke det sidste vi køber. Vi har oplevet super kundeservice, lækker kvalitet og hurtig og sikker levering. Stor anbefaling herfra til Jacob Lund Art!

10 septembre 2021

God service og flot håndværk

Jeg har købt et maleri hos Jacob og er meget glad for det. Jacob har fra start leveret en fremragende service. Han er yderst fleksibel og man kan mærke, at han brænder for tilfredse kunder. Prøv ham. Det vil I ikke fortyde.

Mvh Daniel

6 août 2021

Imødekommende, engageret og dygtig!

Vi har oplevet en utrolig imødekommende, rar og hurtig kommunikation med Jacob. Efter en samtale med ham om vores ideer og ønsker, og med gode inputs fra Jacob selv, modtog vi efter kort tid to meget smukke og unikke malerier. Jacob har formået at ramme plet i forhold til rummets muligheder, og han har om end formået at “skubbe” en smule til vores komfortzone i forhold til farver, hvilket bare giver perfekt liv og varme til rummet. Vi kan klart anbefale Jacob, der er en super engageret, kundeminded og ikke mindst dygtig kunstner 👏🏻👨🏻‍🎨🎨

19 juillet 2021

Jacob Lund fortjener uden tvivl mere…

Jacob Lund fortjener uden tvivl mere end 5 stjerner. Hans værker er fantastiske og både bestilling, samt kundeservice er helt i top. Jeg glæder mig til at modtage mit 2 værk fra jacoblundart.com

16 juillet 2021

Stor anbefaling herfra

Jeg kan kun give de bedste anbefalinger herfra. Rigtig fin kommunikation og et fantastisk slutresultat.

Vi købte vores maleri på bestilling og Jacob lavede et maleri der passet flot med den stil vi ønskede og i farver som passer perfekt ind I rummet hvor det er placeret♡ Garantien med at man ikke behøver at købe maleriet, hvis man ikke kan lide slutresultatet, gjorde at vi turde bestille et 'custom made' maleri. Garantien blev så ikke relevant at gøre brug af, da han jo kan hans kram 😀

14 juillet 2021

En fantastisk oplevelse

Jeg har købt tre lærredstryk af Jacob. Fik en udsøgt god behandling i hele forløbet. Var der noget jeg var i tvivl om,valg af str. mm, sendte jeg en mail og fik hurtigt og ærligt svar. ALT har fungeret :-) Jacob fotoshoppede de valgte værker, ind i fotos fra min stue. Det gav en fin idé om slutresultatet. Nu hænger de i min stue og jeg er SÅ GLAD for resultatet. Jacob laver nogle skønne ting. Vil til enhver tid handle med Jacoblundart igen.

14 juillet 2021

Alle pengene værd! 😍

Det er første gang min mand og jeg har brugt så mange penge på et billede, men jeg må sige.. det er absolut ALLE pengene værd! Virkelig flotte farver, og billedet kom langt før aftalt tid. Vi er så glade og virkelige tilfredse.

6 juillet 2021

Fremragende kunst

Vi har lige været så heldig, at finde et rigtig flot og fremragende maleri malet af Jacob Lund og til en virkelig fornuftig pris.
Maleriet passer perfekt til vores sommerhus, som var det bestilt i de rigtige farver.
Malerier fra Jacob kan klart anbefales.
Ved telefonisk kontakt svarede han hurtigt og leverede til tiden. Helt sikkert en person man kan stole på. Det hele har foregået på en professionel måde.
Vil helt sikkert købe andre malerier hos Jacob og vil helt sikkert anbefale ham til andre.
Vh. Lars

27 juin 2021

Vi har været så heldige at havde…

Vi har været så heldige at havde erhvervet os et flot maleri fra Jacob Lund som nu pryder vores stue. Fantastisk kunst - og behagelig persona bag den.
Vi holder i hvert øje med flere mesterværker til boligen…
Mvh Thor og Alona

26 juin 2021

Fantastisk kunst

Vi er nu de heldige ejere af fire fantastiske malerier af Jacob.
De giver så meget liv i vores hus, at det er som forandret. Hvert af malerierne “taler” til mig på hver sin måde og kan give mig ro i enhver situation. Dette er super vigtigt, når man som jeg, har PTSD og dagligt kæmper for selvkontrol.
Vi giver Jacob vores varmeste anbefalinger og når jeg har fundet et par vægge mere, kommer der flere malerier af ham op.
Tusind tak Jacob for den ro dine malerier giver mig ❤️

25 juin 2021

Varm anbefaling

Vi har købt to smukke malerier, og der var ikke en finger at sætte på hverken kvalitet, pris eller levering!
Vi kan varmt anbefale at finde jeres næste udsmykning hos Jacob Lund.

7 juin 2021

Nyt maleri

Det er jo facinerende hvad et billede kan gøre, "ændre en hel stue" og så kan man åbenbart få flotte malerier til super priser, tak for god info, rundvisning i atelieret, seriøs tilgang og ikke mindst det store billede som pryder stuen

4 juin 2021

Kan klart anbefales. 🤩

Vi har lige købt et fantastisk smukt maleri af Jacob.
Han svarede hurtigt og tydeligt på alle vores spørgsmål. Han har været helt igennem professionel og givet en fremragende kundeservice.
Jeg vil klart anbefale ham og hans virksomhed. 👍🏼👍🏼

3 juin 2021

Fantastisk

Jeg har netop modtaget mit maleri og er så glad for det. Hele købsprocessen har været fantastisk, personlig og professionel. Man kan mærke at det er en passioneret kunstner bag værket som ikke kun ønsker at sælge en masse malerier men også at glæde sine kunder med kunstværkerne, og det betyder noget for mig hvis jeg skal købe kunst 😀 Det er stensikkert ikke sidste gang jeg køber noget fra dig Jacob, fortsæt dit gode arbejde ❤️

7 mai 2021

En super oplevelse

En super oplevelse. Vi har fået vores nye maleri FLOW#2 hængt op, og det pynter herhjemme.

Super fin kommunikation hele vejen igennem, og er så tilfredse med hele forløbet fra bestilling til afhentning af maleri.

Jacob, vil følge dig her på sidelinien. Er sikker på du har en masse ideer som skal nok skal bringe dig lykke.

3 mai 2021

Så flot :-)

Bestilte et lærredstryk "Nature Explosion" det er vanvittig flot og i super fin kvalitet. Min stue er nu helt forandret og jeg glæder mig over det fine værk på min væg. Holder helt sikkert øje med Jacobs flotte værker fremover :-)
Derudover super hurtig levering og dejlig positiv mailkorrespondance :-)

22 avril 2021

Vi har netop modtaget vores nye…

Vi har netop modtaget vores nye lærredstryk Nature Explosion, som vi er yderst tilfredse med. Jacob har hele vejen igennem ydet en super service, og aldrig før har vi modtaget noget, der var så godt og sikkert pakket ind. Vi giver ham hermed vores varmeste anbefaling.

21 avril 2021