Jacoblundart Avis

TrustScore 4 sur 5

3,9

Not happy with the art and the customer service. The artwork doesn't look as good as in the photos. I requested a refund, willing to return the canvas, and I have not received a response from the sh... Voir plus

L'entreprise a répondu

I’m extremely satisfied with my purchase and would highly recommend Jacob Landurt to anyone looking for unique, high-quality art!! :-) Everything went super smooth - from ordering process to the pac... Voir plus

L'entreprise a répondu

Mein Canvas-Print ist extrem hochwertig verarbeitet. Habe ich persönlich auf diesem Niveau noch nicht gesehen. Das gilt auch für den Rahmen (Eiche) - unfassbar wertig gemacht. Der gesamte Ablauf, mit... Voir plus

L'entreprise a répondu

I have 2 pieces so far and I love them. They are exactly what I wanted and they look amazing in my space. I genuinely enjoy seeing them every day. Delivery was efficient and they have been framed beau... Voir plus

1. Art & antiquités

Écrit par l'entreprise

Mere kunst, mere glæde

Bien

TrustScore 4 sur 5

74 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

14 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Af 💚 TAK Jacob.

Jeg er smaskforelsket i mit fantastiske lærredstryk, som jeg modtog for nyligt ved min dør godt og sikkert pakket ind 😍🙆. Trykket er så lækkert udført med en virkelig lækker robust ramme omkring 🤩.

Jacob holder sig en helt igennem fantastisk service, er hurtig til at respondere og holder en god og behagelig tone 😁.

Jeg giver Jacob mine varmeste anbefalinger med på vejen, for sjældent har jeg stødt på sådan en god og virkelig behagelig service 💚😍.

13 avril 2021

Det bliver ikke bedre

Vi har i dag modtaget det flotteste maleri fra Jacob - det var helt som vi ønskede det! Jacob har været så kompetent i forbindelse valg og køb af maleri. I dag kom så den flinkeste fragtmand med maleriet, som nu står i vores stue klar til at blive sat op. Vil helt klart købe et maleri af Jacob igen...

9 mars 2021

Fantastisk samarbejde med Jacob

Fantastisk samarbejde med Jacob
Jacoer så dygtig og meget lyttende til vores ønsker
Vi har nu modtaget 2 malerier og vi er virkelig glade og mega tilfredse med dem
De bedste anbefalinger herfra

9 mars 2021

Jeg har købt to malerier af Jacob

Jeg har købt to malerier af Jacob. De er super flotte, og Jacob er en virkelig dygtig kunstner. Han er også meget imødekommende, når man har spørgsmål. De bedste anbefalinger herfra.

20 janvier 2021

Har lige modtaget mit første kunstværk…

Har lige modtaget mit første kunstværk af Jacob, og sikke et fantastisk resultat. Jacob, du er en fabelagtig dygtig kunstner. Billedet er spot on hvad jeg havde forestillet mig. Sikke en indlevelse og forståelse du har for hvad man som kunde efterspørger. TUSIND TAK det er bestemt ikke sidste gang vi bestiller et kunstværk hos dig !

10 janvier 2021

Det fineste maleri med mange fortolkningsmuligheder

Vi har købt det fineste maleri af Jacob. Vi har længe ledt efter et større maleri til at pryde en væg i vores stue, og det var først, da vi så Jacobs malerier, at min mand og jeg fandt noget, vi begge kunne lide.

Jacob er foruden en meget dygtig kunstner også utrolig flink og serviceminded, og vi har haft en rigtig god dialog gennem hele processen fra bestilling til afhentning. Jacob malede efter vores farveønsker, og da jeg blev i tvivl om farverne på det færdige maleri passede ind, tilbød Jacob et maleri med en baggrundsfarve i en anden farvetone.

Vi er SÅ glade for vores ny maleri, der pryder så flot i vores stue - og så skaber det en masse hyggelige dialoger, når gæster fortæller, hvad de ser i maleriet.

8 janvier 2021

100000 stjerner til Jacob ✨

Jeg har lige modtaget mine første 2 malerier fra Jacob - og det bliver bestemt ikke de sidste! 🤩
Jeg har længe været på jagt efter de helt rigtige malerier, og derfor er jeg SÅ glad for at jeg fik Jacob anbefalet, for sikke et talent! Hans måde at kombinere farver på er helt fantastisk og falder lige i min smag.

Under købsforløbet var Jacob super imødekommende, rar og behjælpelig, og virker alt i alt som en rigtig empatisk mand.

Jeg vil - uden at tøve - anbefale Jacob Lund Art til enhver som går og drømmer om at få lidt kunst ind i hjemmet 👏🏼

7 janvier 2021

Kan varmt anbefale Jacob Lund!

Jeg har netop købt to super flotte malerier hos Jacob. Jacob er først og fremmest en dygtig kunstner, men han er også enormt god til at forstå hvad du som kunde leder efter. Han er skarp til Photoshop og kan derfor opstille scenarier for hvordan det vil se ud i et hjem med forskellige rammer. Det gør det nemt at beslutte sig for det helt rigtige udtryk man leder efter!
Jeg står tilbage som en meget tilfreds kunde med de varmeste anbefalinger af Jacob!

5 janvier 2021