Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

hurtig svar da jeg kontaktede jer. Forstår bare ikke hvorfor min mail pludselig blev lukket. i flere år har i trukket på mit kort for abonnement hver halve år. Pludselig er mailen lukket. og jeg... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Igen opdager vi, at vi ikke har kunnet sende post fra vores dyre jubii konti. Vi forstår fortsat ikke, hvorfor Jubii ikke ansætter nogle kompetente mennesker, der kan udbedre disse vedvarende fejl... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Positiv og hurtig hjælp. Har været med siden jeg oprettede min mail i starten af 90'erne og har ikke lyst til at miste den. Så tak for muligheden for at bevare den. Mvh Tanya

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg oplever at support snor sig for at opfylde mine ønsker. Jeg ringede for at høre, om jeg gratis kunne få et ekstra alias tilknyttet min konto. Den flinke supporter fik hurtigt klaret forespør... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de marketing en ligne
  2. Fournisseur de service de courriel
  3. Service d'informations

Écrit par l'entreprise

Jubii.dk var med start i 1995 den første danske søgemaskine. I dag driver Fjordmail Technologies Jubii Mail, som er en mailtjeneste med dansk support, og samtidig holder vi danskerne opdateret på jubii.dk.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 90 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 5 sur 5 étoiles

Hej jeg har haft rigtig godt alle de…

Hej jeg har haft rigtig godt alle de mange år jeg har haft Jubii Mail der har været styr på det når man havde nogen spørgsmål og problemer. Jeg har kun positivt at sige om Jubii Mail. Dk mvh Jørn Damsgaard 😊

24 avril 2026

Réponse de Jubii.dk

Tusind tak for din meget venlige tilbagemelding :)

Positiv og hurtig hjælp

Mvh Tanya

23 avril 2026

Réponse de Jubii.dk

Mange tak for din tilbagemelding. Det var så lidt. Kontakt os når som helst, hvis der er noget :)

Noté 4 sur 5 étoiles

hurtig svar da jeg kontaktede jer.

hurtig svar da jeg kontaktede jer.
Forstår bare ikke hvorfor min mail pludselig blev lukket.
i flere år har i trukket på mit kort for abonnement hver halve år.
Pludselig er mailen lukket.
og jeg har ikke fået nyt kort.
er uforstående overfor det.

20 avril 2026

Tak for din feedback!

Vi har sendt dig en e-mail med yderligere information :)

Noté 3 sur 5 étoiles

Hurtig svar og hjælp men ingen…

Hurtig svar og hjælp men ingen forklaring på hvorfor problemet overhovedet opstår at mailbox blot forsvandt?

10 avril 2026

Hej,

Tak for din feedback. Din konto har aldrig været forsvundet. Jeg har svaret dig via e-mail :)

Kan ikke sende post

Igen opdager vi, at vi ikke har kunnet sende post fra vores dyre jubii konti.

Vi forstår fortsat ikke, hvorfor Jubii ikke ansætter nogle kompetente mennesker, der kan udbedre disse vedvarende fejl i deres system i stedet for at sidde på Trustpilot.

23 mars 2026

Hej Oscar,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft problemer med at sende og modtage e-mails – det skal selvfølgelig fungere problemfrit.

Vi vil gerne hjælpe dig videre.

Send os venligst en henvendelse med den e-mailadresse, du har hos os, så undersøger vi sagen så hurtigt som muligt og sørger for, at dine e-mails fungerer, som de skal.

Regning

Vil godt have, betalt min regning, for ellers lukker i
jo min e-mail. Det jo der jeg for mine regninger fra.

27 mars 2026

Super

Super, Tak

Vh.
Jørn Laurits Pedersen
Mobil.: 41 65 00 35

25 mars 2026

Hej Jørn

Mange tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse 😊

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for hjælp.

Noté 1 sur 5 étoiles

nu har jeg forsøgt at kontakte jer i…

nu har jeg forsøgt at kontakte jer i over en mdr. men får ikke nogen svar
det er sku bare ikke i orden
Jeg har skrevet til jer på mail og jeg har udfyldt kontaktformularen på jeres hjemmeside så jeg ved ikke hvad jeg kan gøre merer

13 mars 2026

Hej Torben,

Tak for din anmeldelse – og undskyld den oplevelse, du har haft.

Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere, og vi forstår godt din frustration over ikke at have fået svar i så lang tid.

Vi har udelukkende support via mail, og vi vil meget gerne bede dig sende os en ny henvendelse, så vi kan få fulgt op på din sag hurtigst muligt.

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtig og konkret trin-for-trin-hjælp…

Hurtig og konkret trin-for-trin-hjælp til at skifte betalingsoplysninger på min konto.

27 février 2026

Hej,

Mange tak for din anmeldelse – det er en fornøjelse at høre, at du har oplevet en hurtig og konkret trin-for-trin-hjælp i forbindelse med ændring af betalingsoplysninger.

Vi bestræber os altid på at gøre vores vejledninger enkle og lette at følge, så ændringer på kontoen kan klares hurtigt og uden besvær. Derfor betyder det meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for yderligere hjælp.

Med Venlig Hilsen

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har sjældent oplevet så ringe service

Jeg har sjældent oplevet så ringe service og ligegyldighed.
Sidste uge kunne jeg pludselig ikke sende og modtage mails, og jeg kontakter deres support og får fat i en person som ikke anede noget som helst, ej heller gad at undersøge noget, så jeg fik en besked om at slette min opsætning.
Det er ren katastrofe, havde jeg gjort det, ville jeg have mistet samtlige vigtige mails jeg har gemt igennem 20 år.

Det var rystende og det viste sig hurtigt at fejlen var hos Jubii. Det fik de rettet.

Få dage efter kan jeg ikke sende mail til mig selv. Igen ligger fejlen hos Jubii.

I denne uge kan jeg så igen ikke sende og modtage mails. Samme fejl som sidste uge. Jubii har ikke styr på deres spam system, så det lukker ned for ganske almindelige brugere.
Denne gang er de fuldt bevidst om problemet, som deres system forårsager, men de gider ikke gøre noget ved det. De gider faktisk ikke engang svare.
I denne omgang er det 3. Døgn jeg er uden kontakt med omverdenen, og eftersom det er lørdag går der nok flere dage.

Det er meget kritisk, men de er total ligeglade.
Jeg er betalende bruger, de penge får jeg ingen service for. Ingen.

20 février 2026

Elendigt

Har ikke kunnet modtage mails hele weekenden.
Ingen telefon support længere.

Elendigt produkt og service.

15 février 2026

Hej Lars

Vi forstår godt, at det er frustrerende ikke at kunne modtage mails – særligt hen over en weekend. Det beklager vi naturligvis.

Vi vil samtidig gerne præcisere, at vi ikke tilbyder telefonsupport. Support foregår skriftligt, så vi kan sikre korrekt dokumentation og grundig behandling af hver henvendelse.

Hvis du fortsat oplever problemer med at modtage mails, vil vi meget gerne undersøge det nærmere. Skriv til os med en beskrivelse af fejlen, eventuelle fejlmeddelelser samt hvilken enhed og mailprogram du bruger, så vi kan hjælpe dig videre så hurtigt som muligt.

Problem med et spærret Dankort

Hjælpen betød, at jeg kunne betale mit abonnement til Jubii.
Det var en hævning på mit Dankort, som blev stoppet af, at Nets havde spærret Dankortet pga. at en udenlandsk leverandør forsøgt at hævd flere beløb end det ene, som handelen var årsag til.

10 février 2026

Hej Poul

Vi er glade for at høre, at du fik den nødvendige hjælp, så dit abonnement hos Jubii kunne blive betalt.

Det lyder som en uheldig situation med dit Dankort, hvor Nets valgte at spærre kortet på grund af mistænkelige hævningsforsøg fra en udenlandsk leverandør. Den slags sikkerhedsforanstaltninger kan desværre påvirke betalinger, selv når der er tale om legitime abonnementer.

Vi er tilfredse med, at det lykkedes at finde en løsning, så betalingen kunne gennemføres. Skulle du opleve lignende udfordringer fremover, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os igen – vi hjælper gerne.

Noté 1 sur 5 étoiles

Har opsagt mit abonnement ved dem og så…

Har opsagt mit abonnement ved dem og så blev man pigesur og lukkede for al adgang nærmest øjeblikkeligt, men hvorfor betale for en service som ikke sker, det væltet ind med spam i min indboks

1 février 2026

Hej Claus

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med opsigelsen af dit abonnement.

Når et abonnement opsiges, lukkes adgangen i henhold til de gældende abonnementsvilkår, og det sker automatisk i vores system. Det er ikke et spørgsmål om “pigesurhed”, men en teknisk og administrativ proces, som sikrer, at der ikke opkræves betaling for en aktiv tjeneste uden gyldigt abonnement.

I forhold til spam i indbakken vil vi gerne understrege, at mængden af spam typisk afhænger af, hvor og hvordan ens mailadresse er blevet anvendt online. Vi anbefaler, at spamfilteret er aktiveret, og at uønskede mails markeres som spam, så filtreringen løbende forbedres.

Hvis du ønsker, at vi kigger konkret på din sag eller gennemgår opsigelsesforløbet, er du velkommen til at kontakte vores support direkte, så vi kan undersøge det nærmere.

Noté 3 sur 5 étoiles

Selve supporten var fin nok i sig selv

Selve supporten var fin nok i sig selv, MEN at jeg skal skrive flere emails og det tager nogle dage istedet for at have en person i røret som kan gøre det færdigt på et kort øjeblik er altså at foretrække.

2 février 2026

Hej Thomas

Vi er glade for at høre, at du oplevede selve supporten som god.

Vi forstår godt, at det kan føles langsommeligt, når en sag skal håndteres over flere mails og strækker sig over flere dage. Hos Jubii foregår support udelukkende skriftligt, hvilket i nogle tilfælde betyder, at der skal udveksles flere beskeder for at få alle nødvendige oplysninger på plads, før sagen kan afsluttes.

Vi arbejder løbende på at gøre sagsbehandlingen så effektiv som muligt inden for de rammer, vi har, og vi sætter pris på din feedback.

Noté 3 sur 5 étoiles

Supporten svarer hurtigt og gør vel, hvad den kan

God support og dennegang forklaring om at mine mail problemer på iPad fra 2019, som ikke kan opdateres udover iOS 17.7.10, skyldes Apples opdatering til iOS 26. Det kan godt være, men ind imellem virker mailen alligevel!? Jeg vil jo helst undgå at købe en dyr ny iPad til plus 10.000 kr og krydser fingre for at mailen nu alligevel virker, hvilket den gør i skrivende stund. Jeg har bakset frem og tilbage med indstillingerne på min iPad, men forstår/aner ikke, hvad der gør, at mailen virker nu. Det er i al fald ikke noget, som skyldes Jubii's support eller vejledning, men vel heller ikke Jubii's "skyld"
24.02.2026:
Lille follow-up. Det gik op for mig, at da jeg fjernede min Jubiimail fra min iPad for at geninstallere den, blev min Gmail til min "Standardkonto", hvilket fremgik næsten nederst på den side, der kom frem når man trykkede på "Mail". Da jeg ændrede Standardkontoen til Jubiimail (efter at have geninstalleret Jubiimail først) virkede det.

7 février 2026

Hej Mogens

Tak for din udførlige anmeldelse.

Vi forstår godt, at det kan være frustrerende med mailproblemer – særligt når det virker indimellem uden en helt klar forklaring. Som vi også har oplyst, kan udfordringerne i nogle tilfælde hænge sammen med ændringer i Apples styresystem, som ældre enheder ikke fuldt ud understøtter. Det kan desværre give ustabil adfærd, selvom indstillingerne umiddelbart ser korrekte ud.

Når mailen fungerer i perioder, skyldes det typisk, at forbindelsen til mailserveren midlertidigt etableres korrekt, men at enheden stadig kan have kompatibilitetsmæssige begrænsninger. Det er ikke nødvendigvis et spørgsmål om “skyld”, men snarere samspillet mellem enhed, styresystem og sikkerhedsprotokoller.

Vi håber naturligvis, at din mail fortsætter med at fungere stabilt, så du undgår unødige udgifter. Skulle problemerne vende tilbage, er du meget velkommen til at kontakte os igen – så gennemgår vi gerne opsætningen sammen én gang til.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus