Lisez les avis des autres
Efter leje af autocamper: Vogn, udlejning og service undervejs var ok. Men hvorfor skal de beholde et stort depositum i 4 uger efter vognens fejlfrie aflevering?
Rigtig god service før, under og efter vores lejemål. Kunne altid få fat på medarbejder, når spørgsmål indtraf. Super lækker camper, hvor alt bare fungerede og ingen udfordringer opstod undervejs. V... Voir plus
Super oplevelse lige fra booking til afslutning og aflevering af bil. Meget imødekommende personale både ved afhentning samt aflevering. En bil der bare var i orden uden fejl eller mangler, hvor a... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Jysk Caravan Center- Salg af campingvogne, trailere, campingudstyr og reparation af campingvogne.
Coordonnées de contact
Juelstrupparken 26, 9530, Støvring, Danemark
- 98319831
- salg@jysk-caravan.dk
- www.jysk-caravan.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Herlig oplevelse
Herlig oplevelse
Har lige lejet en autocamper - fantastisk oplevelse med god instruktion og smertefri aflevering - dejlig og venlig service - vi kommer igen😀
Tilbud på transportering af campingvogn
Jeg kontaktede firmaet for et uforpligtende tilbud på transport af min campingvogn. Jeg korresponderede med Helle Mølholt af flere omgange. Hun svarede hurtigt tilbage hver gang og med positive svar. Jeg fik dog en anden mulighed for transport af min vogn, men hvis ikke det var lykkes, havde jeg helt klart valgt Jysk Caravan Center, fordi Helle ydede en god, troværdig og tryg service . Tak for det.
god betjæning
En god camper!
Vores camper fungerede fint og der var styr på udlevering og aflevering ligesom deres nødtelefon også fungererede. Gode vejledninger på deres hjemmeside og et firma hvor der tilsyneladende er styr på kvalitet.
Leje af autocamper:
Efter leje af autocamper:
Alt var som aftalt
Alt var som aftalt, kunne hente autocamperen til det aftalte tidspunkt. Bilen var klargjort til turen.
Super oplevelse.
Super oplevelse lige fra booking til afslutning og aflevering af bil.
Meget imødekommende personale både ved afhentning samt aflevering.
En bil der bare var i orden uden fejl eller mangler, hvor alt var som aftalt.
Fantastisk Service!!!
Jeg har været i flere forskellige campingcentre i mit lokalområde. Når jeg har spurgt dem om hjælp til et konkret problem, så har de blot henvist til det jeg kan se på hylderne.
I går var jeg hos Jysk Caravan Center, hvor jeg bliver mødt af en flink ung mand som formår tænke ud af boksen.
“Kom lige med op i det aller helligste, så ser vi hvad vi har!”
Efter en venlig invitation op på lageret finder vi præcis det jeg skal bruge!
En stor TAK til Martin Sørensen skal der lyde herfra!!! 🤩
God og venlig kundebetjening
God og venlig kundebetjening. De er dygtige til at forklare alt. De er altid klar til at hjælpe, når man kommer ind. Det er et godt sted at handle.
God service og instuktion
God service og instuktion. Aftaler leve op til det lovede til tiden
Det var en dejlig vogn og godt med…
Det var en dejlig vogn og godt med plads samt god betjening 9
Vi har netop haft stor glæde af Jysk…
Vi har netop haft stor glæde af Jysk Caravan Centres hjælp til flytning af vores campingvogn.
Vi fik den bedste service og største hjælpsomhed man kan ønske sig.
Brian fra Jysk Caravan Service får den største anbefaling herfra og vi vender helt sikkert tilbage, hvis der bliver behov for det.
Super god personale og super god gas…
Super god personale og super god gas mand der var ude på Dokkedal camping til min hobby vong nu virker det igen er bare glad kan kun anbefale dem vis der er nogen der kan så er dem så tøv ikke med og give dem et kald vis der er noget igen super god oplevelse 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
Hjælpsom personale både på værksted og…
Hjælpsom personale både på værksted og i butik.
Butikken har et fint udvalg af varer.
Rigtig god service på værkstedet, selvom der var meget travlt.
Pæn orden alle steder.
Spild af tid.
Efter flere samtaler med sælger ang køb af en Knap 3 år gammel Benimar autocamper til en pris på 900.000 kroner, afsætter vi en hel dag på at køre de 2 gange 300 kilometer fra Fyn til det nordjyske. Er godt klar over at det en brugt vogn, men den visuelle oplevelse af en mat og ridset vogn er det første der lige springer en i øjnene. Konstaterer derefter hurtigt løse luger og dæksler , fugt i lygter, revner i hynder mv . Førersædet kan ikke låses, olielampe lyser under kørsel, de 200 m vi kørte,aftegninger på kølerhjelmen viser det har været en udlejningsvogn, hvilket sælger nægter . Og ellers burde have informeret om som noget af det første. Useriøst utroværdigt firma.

Réponse de Jysk Caravan Center

Réponse de Jysk Caravan Center
Alt spillede…
Vil klart anbefale Jysk Caravan og vil helt sikkert forbi dem igen næste gang vi skal afsted.
Superservice på alt fra bestilling til…
Superservice på alt fra bestilling til aflevering af lejet autocamper
Har for nyligt lejet en autocamper…
Har for nyligt lejet en autocamper gennem Jysk Caravan Center, og kan kun anbefale at bruge dem.
Fik en super service og rådgvning, og det var vigtigt fot os da vi er nye på området. Det gav os en god og tryg følelse inden vi bookede.
Camperen kørte dejligt og alting fungerede efter hensigten.
Alt med aflevering osv. gik helt glat og uden udfordringer.
5 stjerner og varme anbefalinger herfra.
L’expérience Trustpilot