Jysk Caravan Center Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kontaktede firmaet for et uforpligtende tilbud på transport af min campingvogn. Jeg korresponderede med Helle Mølholt af flere omgange. Hun svarede hurtigt tilbage hver gang og med positive svar.... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Efter leje af autocamper: Vogn, udlejning og service undervejs var ok. Men hvorfor skal de beholde et stort depositum i 4 uger efter vognens fejlfrie aflevering?

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god service før, under og efter vores lejemål. Kunne altid få fat på medarbejder, når spørgsmål indtraf. Super lækker camper, hvor alt bare fungerede og ingen udfordringer opstod undervejs. V... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super oplevelse lige fra booking til afslutning og aflevering af bil. Meget imødekommende personale både ved afhentning samt aflevering. En bil der bare var i orden uden fejl eller mangler, hvor a... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de matériel de camping

Écrit par l'entreprise

Jysk Caravan Center- Salg af campingvogne, trailere, campingudstyr og reparation af campingvogne.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

16 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi havde lejet aotocamper d 4/7-11/7…

Vi havde lejet aotocamper d 4/7-11/7 ahorn Alaska vi var 2 personer og passede på den så den ikke sku få skader da vi kom hjem gik de den efter alt var ok et par dage efter fik vi en frakture på at de havde skiftet forrude vi var sikker på der ikke var skader på den og ringede der ud og de ville undersøge det og ringede tilbage at det var en lille revner i rude i dør og det sku vi ikke tænke over det er garentien på camperen for den er kun 1 år gammel søren ringede igen at den sku vi betaler men i kan bare bruge jeres rejseforsikring det gør andre bare det vil jeg ikke det er bedrageri når vi ikke kar lavet skaden så pas på hvis i lejere der ude så opfordrer alle til ikke at leje der

4 juillet 2025

Réponse de Jysk Caravan Center

Hej Jan og alle, der læser med.

Vi vil gerne skabe lidt klarhed over sagen.
Når vi udlejer en autocamper, gennemgår vi altid bilen sammen med kunden, og begge parter underskriver en rapport, hvor alle eksisterende skader registreres.
I dette tilfælde var der flere skader nævnt på rapporten, men ingen revnet rude i døren blev noteret, og rapporten blev underskrevet af dig ved afhentning.
Ved tilbageleveringen blev der skrevet “rude revnet” på tjek-rapporten.

Vi antog først, at det drejede sig om forruden, men da vi undersøgte det nærmere, viste det sig at være dørruden.

Den medarbejder, der havde noteret skaden, var desværre på ferie, og derfor kunne vi ikke afklare det, inden vi fejlagtigt sendte en regning på forruden, som i stedet skulle have været dørruden.

Vi forsøgte at få skaden på dørruden dækket af fabriksgarantien, men det blev desværre blankt afvist. Derfor gælder den selvrisiko, som fremgår af lejekontrakten, og som alle lejere accepterer ved udlejning. Det har intet med svindel at gøre – faktisk har de fleste rejseforsikringer en selvrisikodækning, så udgiften i mange tilfælde helt eller delvist dækkes herigennem.

Vi forstår godt, at det er frustrerende at modtage sådan en besked, men vi følger de samme procedurer for alle for at sikre en fair og gennemsigtig proces.

Søren - Jysk Caravan Center

NUL stjerner herfra,

NUL stjerner herfra,
Havde lejet en autocamper,betalte 8000 for leje og 8000 idepositum, kommer retur med den og ved jeg ikke har ramt noget så viser de en bule streger i for skærmen som man tydelig kan se er gammel og forsøgt skjult,ud over det skulle vi køre med en kæmpe revne forruden,der manglede masser af service i vognen så vi selv skulle ud og købe det,
Og kigger man på vognen var der masser af skrammer og buler som var blevet “lappet” så gud ved hvor mange lejere der har mistet deres depositum uden fejlene er blevet lavet? De beholder mit depositum på 8000kr og forlanger yderligere 1500kr total fup.
Som skrevet i mail til jer vil jeg gerne se regning på skaden .
Og hvorfor forlanger 1500kr mere .?
Og parkering skade er uden selvrisiko

29 août 2025

Réponse de Jysk Caravan Center

Hej Diana. Tak for din anmeldelse. Jeg kan godt forstå i synes det er ærgerligt at i har lavet en skade på autocamperen - det synes vi også!
I har skrevet under på et stykke papir hvor standen fremgår, med forskellige anmærkninger om knubs den havde da i overtog den.
Der fremgik skaden ikke - fordi den ikke var der.
Vi har ydermere billeder fra hjemkomst fra den sidste lejer, bare for at dobbelttjekke standen. Der fremgik skaden heller ikke af billederne. Du kommenterede endda at det så måtte være sket mens i havde været parkeret - men det er jo stadig i jeres varetægt, og på jeres ansvar.
Derfor opkræver vi selvrisikoen ihht. lejebetingelserne.

Venlig Hilsen
Søren

Noté 5 sur 5 étoiles

God service, fik Camper til tiden.
God instruktion inden brug så alt var perfekt.

Vil med sikkerhed leje der igen.

18 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Pass på hvis i køber fra denne butik

Jeg anbefaler ikke man køber noget for denne butik.

Vi købte en campingvogn her, imod udbetaling på vores egen campingvogn. Vi skriver under og tænker alt er i ordne.

Så ville vi bytte vognen til en anden vogn i en anden butik.

Men vi finder så ud af at de har haft en anden købsaftale neden under.

Så nu er den vi skulle købe steget med 10.000 kr og vi har så heller ikke fået det aftalte for vores vogn så alt i alt er vi blevet snydt for ca 35.000 kr.

der var så fejl og tingene var i stykker på den vogn vi købte som vi først opdagede efter følgende og det nægter de at lave det.

De har derudover også solgt campingvognen for dyrt, så de har snydet os for ca 50.000 i salget. Så vi kan ikke sælge den uden et stort tab.

Kan ikke anbefale.

5 juillet 2025

Hej Olivija og Niels Aage
Tak for jeres anmeldelse..
Men der er noget som ikke giver mening for os.

Vi kan se at I køber en kommissions vogn hos i december 2023 os for 199.613,- inkl. de tilvalg I laver på vognen. I har en bytte vogn som vi byder 71.040,- så i alt skal I betale 128.573,- som I skulle have finansiering på.

Alt er I præsenteret for og bekendtgjort med inden i skriver under på slutseddelen - samt godkender finansieringen.
Vi kan ikke snyde med noget. Alt skal godkendes af kunden inden det kan gennemføres.

At I efterfølgende vil bytte vognen i en anden butik - har ikke noget med os at gøre.
Samt hvad en anden forhandler vurderer jeres campingvogn til, er deres subjektive vurdering. Ej heller noget vi kan stilles til ansvar for.

Ydermere er det meget almindeligt at en campingvogn / bil købt i 2023, over en periode på 1,5 år taber værdi. Især hvis man sælger til en forhandler der skal kunne stille en garanti på campingvognen efterfølgende.

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig fin kommunikation og super god…

Rigtig fin kommunikation og super god service både før og efter.
Lejer gerne autocamper gennem JCC igen, hvis det bliver relevant.

13 juin 2025

Réponse de Jysk Caravan Center

Mange tak for dine anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at I havde en god tur.
Vi håber også at se jer en anden gang :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Ringede til dem kl.14 i går for at høre omkring en vare, hvor der stod 3-7 dages levering. Jeg fik at vide, at der var ikke blevet hentet ordrer endnu, så hvis jeg placerede ordren med det samme, så burde jeg få varen i dag.
Ganske rigtigt. Kl.9 i morges blev varen leveret. Fantastisk service og mega hurtig levering 👍

20 juin 2025

Hej Liane

vi er glad for at din bestilles kom frem, så du kunne nå at få den med på ferie :)

Fantastisk service!

Jeg vil gerne takke Jysk Caravan Center for en fantastisk oplevelse. Vi oplevede stor fleksibilitet og imødekommenhed ifm. vores tur, og det er lige det en børnefamilie har brug for.
Vi var afsted to voksne og tre børn i alderen 4,5 år, 3 år og 8 måneder. Og selvom det er lidt hektisk med tre så små børn på lidt plads, så havde vi den skønneste tur. Og så roste min mand bilen køreevne, hvilket jo blot er endnu et stort plus.
Det er bestemt ikke sidste gang, at vi skal på autocampertur!😃

11 mai 2025

Hej Laura

Vi er rigtig glade for at I havde en super tur. Og helt sikkert har fået en masse oplevelser med jer hjem :)

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice

14 mars 2025

Hej Brian

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er glad for at du have en god oplevelse hos os.

God service 🙂

10 mars 2025

Hej Lisbeth

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er glad for at du have en god oplevelse hos os.

Noté 1 sur 5 étoiles

Køb aldrig en campingvogn hos dem…

Køb aldrig en campingvogn her da deres garenti ER BYGGET på fup og fiduser, de sælger campingvogne som ikke kan synes pga påløbsbremse dæmper er uvirksom. Og de vil ikke dække en udgift på 500,- så hellere have en utilfreds kunde.

KOMMER ALDRIG DER IGEN

10 janvier 2025

Kære Jan.
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at du ikke er tilfreds – men vi kan ikke se at du har købt en vogn her hos os.
Vi vil gerne anmode dig om at komme med flere oplysninger, da vi ikke har noget på dit navn.

Noté 5 sur 5 étoiles

Serive og rådgivning i topklasse

Lige fra jeg trådte ind ad døren, blev jeg mødt af professionelle og kompetente medarbejdere, der kunne guide mig til det valg der passede mig bedst.
Jysk caravan center får en klar anbefaling herfra.

18 novembre 2024

Service til 5 *****

Efter at have skiftet campingvogn en onsdag kørte vi til Frankrig om lørdagen. Det viste sig at der var problemer med gas tilslutningen, hvilket gjorde vi ikke havde hverken varme eller varmt vand (truma combi). Fejlen blev forgæves forsøgt løst gennem flere telefonsamtaler, men måtte vente til vi kom hjem igen, hvor problemet hurtigt blev løst, og der blev givet en kompensation for vor ulejlighed.
En service der kun kan anbefales og giver 5*****.

4 octobre 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus