Banner for Jyske Bank

Jyske Bank Avis

4 250
TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Forberedte rådgivere, der gav os en grundig gennemgang af vores agenda på PowerPoint. Der var god tid til spørgsmål og forklaringer på ting, vi var i tvivl om. Rigtig god vejledning ift, hvilke mul... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Min bankrådgiver mødte som altid meget velforberedt op, Der var flere gode ideer som blev grundigt fremlagt, Og det endte med en rigtig god samtale, og gode tilretninger. alt i alt et godt møde.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vore kontakter i Jyske Bank, lever virkelig op til alle vore forventninger. God service, kompetent rådgivning og plads til et grin og en snak også.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi synes at det er en bank, hvor vi bliver set og hørt. Der er medarbejdere, der lytter og vejleder og rådgiver ud fra vores situation. Tak for det . Kun gode anbefalinger til små som store bankkunder... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Banque

Écrit par l'entreprise

Bank for private og erhvervskunder - med alt, hvad du kan ønske af din bank. Du kan få personlig rådgivning om boligøkonomi, investering, formue og pension, når og hvor det passer dig. Her på siden svarer vi alle så hurtigt, vi kan. Venlig hilsen Jyske Bank

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(4 250)

1 436 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

God hjælpe og service

16 septembre 2026

Kære Per,

Skønt at læse din anmeldelse - tusind tak fordi du tog dig tid til at dele den med os her på Trustpilot.

Hvis der er noget, vi kan gøre for dig, må du altid række ud 😊
Rigtig god dag!
Cecilie

Noté 5 sur 5 étoiles

God og ærlig bank med en super service

4 septembre 2026

Kære Steen

Mange tak for din flotte femstjernede anmeldelse, og din fine beskrivelse af os!
Det er vigtigt for os at holde godt fast i vores kerneværdier (sund fornuft, ligeværd, hæderlighed, handlekraft og uhøjtidelig), og din anmeldelse får mig til at tænke, at det har kunnet mærkes hos dig også, og ikke mindst har affødt en god oplevelse alt i alt.

Jeg vil herfra ønske dig en rigtig dejlig dag - du skal være meget velkommen igen. 😊

God behandling

Vi fik en god behandling og svar på de ting vi efterspurgte

8 septembre 2026

Kære Alice

Mange tak for at skrive en anmeldelse af os her på Trustpilot - det er vi rigtig glade for 😊 Dejligt at høre, at I følte jer godt tilpas i vores rammer, og fik svar på de ting, I efterspurgte.

I er mere end velkomne igen - jeg vil ønske jer en rigtig dejlig dag.

Kære Torben

Dejligt at høre, at I på mødet havde en imødekommende og konstruktiv dialog! Det mener vi også er grundlaget for at kunne finde de helt rigtige løsninger.

Du skal vide, at vi står klar igen, når du har brug for det - sig endelig til. 😊

Med ønsket om en rigtig dejlig dag.

Jeg fik afklaret mit spørgsmål

Jeg fik afklaret mit spørgsmål

Kære Bitten

Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot.
Det betyder meget for os, at du ville give dig tid til at lægge vejen forbi.
Dejligt at høre, at dit spørgsmål blev afklaret.
Er der andet, vi kan gøre for dig, må du endelig sige til 😊

Med ønsket om en rigtig dejlig dag.

Branchens bedste bankrådgiver

Vi har en virkligt dygtig bankrådgiver som fulgt os gennem en årerække - det er ham der gør banken til den rigtige for os.

13 septembre 2026

Kære Gabriella

Tusind tak for denne utroligt flotte anmeldelse med en meget flot overskrift. Jeg sørger for at dele den med din rådgiver, da jeg er sikker på, han bliver meget stolt og glad også.
Det er skønt for os at vide, at vi skaber værdi for dig, og økonomisk ro i sindet - det er det, vi er her for 😊

Med ønsket om en rigtig dejlig dag herfra.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget professionelt gennemført møde.

Meget professionelt gennemført møde.

14 septembre 2026

Kære Flemming

Hvor er det dejligt at høre, at du kan kvittere med fem stjerner for et professionelt møde, hvor vi er kommet omkring de forskellige aspekter af økonomien.

Du skal være meget velkommen igen, hvis der er det mindste, vi skal have vendt.

Tillidsvækkende rådgivning.

Hele forløbet foregik i en dejlig rolig atmosfære, men dog meget professionelt.

11 septembre 2026

Kære AHav

Tusind tak for de fem stjerner og din fine beskrivelse!
Vi ønsker netop en behagelig, uformel stemning, men samtidig at der ikke skal være tvivl om, at vi er velforberedte og interesserer os meget for at finde de helt rigtige løsninger til netop dig/jer. 😊
Derfor sætter vi rigtig meget pris på at vide, at det også er din oplevelse!

Kan du have en rigtig dejlig dag - og tak igen.
Vi er her igen, når du har brug for os.

Veysel Karani Gøvercile verdens bedste rådgiver

Vi har haft Veysel Karani Gøvercile som rådgiver i Lån & Spar Bank og har været yderst tilfredse med forløbet. At skifte bank kan være en stor beslutning, men Veysel sikrede en smidig og professionel overgang. Vores oplevelse i forbindelse med både bankskifte og låneoptagelse har været i absolut særklasse. Vi er blevet mødt med stor imødekommenhed og har følt os personligt prioriteret. Veysel var særdeles velforberedt og ydede en nærværende rådgivning, der tog udgangspunkt i vores specifikke situation. Vi føler os 100 % trygge ved Veysel som rådgiver og giver ham vores varmeste anbefalinger.

3 juin 2026

Kære Jamshid

Tusind tak for denne fantastisk flotte ros til Veysel, som jeg sørger for at sende direkte videre hans vej! Jeg er sikker på, han bliver meget stolt og glad, når han læser om, hvor tilfredse og imødekommet, i føler jer gennem hans rådgivning! 😊

Jeg vil også gerne byde jer hjertelig velkommen i Jyske Bank, det er skønt at have jer. Tak for den positivitet, I deler her, den flyver vi højt på.

Sig endelig til, hvis der er noget, vi kan hjælpe jer med - vi har også service 24/7 på telefon 8989 8989.

Rigtig god dag til jer herfra.

2 meget kompetente medarbejdere

Nærvær og stor opmærksomhed for vores forhold og behov.
Meget stor hjælpsomhed.

Kære Steen

Tusind tak for denne flotte anmeldelse.
Det er skønt at høre, at dine to rådgivere sammen fik skabt et godt overblik og rammerne for gode, skræddersyede løsninger. Det er lige sådan, vi ønsker, det skal være.
Tak for at kvittere for vores nærvær og omtanke.

Du må endelig sige til igen, hvis der er noget, vi skal have vendt. Jeg vil ønske dig en rigtig dejlig mandag.

Ordentlighed overholdte aftaler

ordentlighed og overholdte aftaler

16 septembre 2026

Kære Preben

Mange tak, fordi du ville give dig tid til at lægge vejen her forbi Trustpilot. Det er skønt at høre, at vi med respekt for aftaler og med ordentlighed gennem vores rådgivning kan høste fem stjerner fra dig. Når du er tilfreds, er vi det også!

Sig til, hvis der er andet, vi kan gøre for dig - så står vi klar igen.

Professionel

Professionel, hæderlig og åben dialog

11 septembre 2026

Kære Nick

Tusind tak for din femstjernede anmeldelse og for de fine ord, du har valgt at beskrive os med. Dine velvalgte ord rammer lige ned i det, vi gerne vil være kendetegnet ved.

Du må endelig sige til, hvis der er andet, som vi kan gøre for dig - hvad enten det er i et møde, online eller pr. telefon 😊
Med ønsket om en rigtig dejlig dag!

godt møde

gode og kompetente personale

17 septembre 2026

Kære Holger

Tusind tak for din anmeldelse her.
Det er dejligt at høre, at du hæfter dig ved vores kompetente personale og gode rammer omkring jeres møde, og at du deraf vil give os fem stjerner.
Det betyder meget for os, at du er godt tilfreds, når du har været til møde hos os. 😊

Sig endelig til, hvis der er andet, som vi kan gøre for dig!

Noté 1 sur 5 étoiles

Hvis jeg kunne slippe af med Jyske…

Hvis jeg kunne slippe af med Jyske Bank, så ville jeg gøre det på et sekund. Men desværre har de stjålet penge fra mig, og der findes ingen retssikkerhed

15 janvier 2026

Réponse de Jyske Bank

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at læse, at du har den oplevelse. Når tilliden til banken er udfordret, tager vi det meget alvorligt. Jeg vil opfordre dig til at kontakte os direkte, så vi kan sikre, at du får en ordentlig afklaring af din situation.
Bedste hilsner Anne Stine

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg vil gerne dele min oplevelse med…

Jeg vil gerne dele min oplevelse med Jyske Bank. Jeg har gennem flere måneder forsøgt at blive kunde i Jyske Bank og flytte mine bankforhold til banken. Desværre har min oplevelse i denne periode været meget skuffende. På trods af flere opfølgninger og fremsendelse af de oplysninger og dokumenter, som banken har bedt om, har processen taget meget lang tid. Efter min oplevelse har kommunikationen samtidig været uklar og utilstrækkelig. Det, der især har skuffet mig, er den måde, jeg flere gange er blevet mødt på af personalet. Jeg fik en klar følelse af, at der ikke rigtig var interesse i at acceptere mig som ny kunde. Tonen og måden samtalerne foregik på, fik mig til at føle, at jeg nærmest skulle bevise, hvorfor jeg overhovedet skulle accepteres som kunde. Jeg forstår fuldt ud, at banken skal foretage de nødvendige kontroller, men efter flere måneders ventetid havde jeg forventet en mere klar, respektfuld og effektiv kommunikation. Jeg deler denne oplevelse, fordi jeg mener, at andre bør kende til, hvordan min proces med Jyske Bank har været.

18 septembre 2026

Kære Omid
Jeg er ked af at læse, at du har oplevet et langt forløb med uklar kommunikation og en følelse af ikke at være velkommen som kunde. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at potentielle kunder skal have.

Jeg har bedt mine kollegaer i velkomstteamet om at se på sagen - måske har du allerede hørt fra dem.

Tak for at have taget dig tid til at give os feedback - det er værdifuldt for os i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

Bedste hilsner Anne Stine

Formuerådgivning i topklasse

Rigtig god rådgiver, som sætter sig ind i vores holdninger til økonomisk sikkerhed og foreslår investeringer i forhold til.
Samarbejdet med rådgiver og formuerådgiver er virkelig godt - altid velforberedte og gode løsninger tilpasset os.

9 septembre 2026

Kære Allan

Tak for din særdeles flotte anmeldelse her på Trustpilot.
Det glæder mig at høre, at dine rådgivere sætter sig ind i netop dit udgangspunkt og udsyn, og tilpasser samarbejdet efter dette. Det er lige sådan, det skal være. Tak for at kvittere med den fine beskrivelse af vores arbejde.

Som du sikkert ved, er vores dør altid åben, hvis du skulle få brug for os.
Jeg vil ønske dig en rigtig god weekend. 😊

Personligt, trygt og værdifuldt

Personligt, trygt og værdifuld rådgivning

10 septembre 2026

Kære Ulrich

Mange tak for dine fem stjerner, og for de ord, du vælger at beskrive os med. Det er en fornøjelse for os at kunne være en værdifuld medspiller for dig hvad angår økonomi.

Sig endelig til, hvis der er andet, vi kan gøre for dig!
Så står vi klar 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Super sparring med jyske bank’s…

Super sparring med jyske bank’s kompetente medarbejdere

Kære John

Sikke en flot anmeldelse - tusind tak for den!

Det glæder mig virkelig at høre om din oplevelse med vores kompetente medarbejdere.

Du må endelig kontakte os, hvis der er noget vi kan hjælpe med - stort som småt.

En rigtig dejlig dag til dig😊

Réponse de Jyske Bank

Mange tak for de fem stjerner og de rosende ord omkring det gode samarbejde du har med os.

Vi sætter stor pris på du deler din oplevelse og er altid klar til at hjælpe dig godt videre.

Vil ønske dig en rigtig god dag😊

Noté 5 sur 5 étoiles

En god og grundig gennemgang af vores…

En god og grundig gennemgang af vores økonomi.

10 septembre 2026

Kære Ole

Tusind tak for din anmeldelse og feedback.

Skønt at høre om den gode gennemgang af jeres økonomi - sådan skal det være!

Vi glæder os til samarbejdet i årene fremover og er altid klar til at byde jer velkommen når I har brug for råd og vejledning.

De bedste hilsner og ønsker om en dejlig dag😊

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus