Det var vores første møde med denne person efter sammenlægningen med Spar Nord og det var en meget god oplevelse. Han var nærværende og lyttende og meget positiv. Han havde forberedt sig godt til vore... Voir plus
L'entreprise a répondu
Meget behageligt møde med Jørgen Sonne. Vi fik belyst nogle muligheder som vi anerkendte. Fik svar på samtlige spørgsmål. Ser frem til møde når det bliver nødvendigt.
L'entreprise a répondu
Min kone og jeg var til møde med Stine Weber angående ændring i et rentetilpasningslån. Skønt vi havde forberedt os og have taget en beslutning fik Stine os til ændre beslutningen og vælge en and... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg vil klart anbefale Nykredit som lånegiver og særligt Sadri Ala som privatrådgiver. Jeg havde en rigtig god oplevelse med ham: han var hurtig til at reagere, professionel i sin rådgivning og god ti... Voir plus
L'entreprise a répondu
Nykredit er en af Danmarks førende finanskoncerner med bank og realkredit som de to bærende ben. Derudover har Nykredit aktiviteter inden for pension, investering og ejendomsmæglervirksomhed. Alle kunder er velkomne til at anmelde os efter en kontakt med Nykredit. Vi læser alle kommentarer igennem og gør, hvad vi kan for at følge op. Personlig rådgivning er ikke mulig her på Trustpilot. Har du brug for hjælp, så kontakt os venligst via nedenstående kontaktoplysninger.
Kalvebod Brygge 1-3, 1780, København V, Danemark
A répondu à 98 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Vores rådgiver er altid velforberedt til vores møder og er rigtig god til at forklare tingene for os.
Det årlige check med vore rådgivere omkring formuepleje etc. forløb med god indlevelse og forståelse af vores livssituation i tråd med forventninger til bankens Private Banking tilbud
God tryg kundeorienteret og behagelig samtale.
Hvordan kan det være det er kunderne som skal gøre personalet klar over Automaten ikke virker? Den ligger jo lige uden for jeres dør ? I kan jo se den ? Hvem er det så som hænger et stk papi op , hvor der står: Virker ikke ? Er det kunderne som har et stykke papir i lommen de skal hænge op når automaten ikke virker?
Som kunde gennem 10 år med både banklån, realkredit og kassekredit, må jeg desværre konstatere, at Nykredit hverken prioriterer loyalitet eller individuel rådgivning. Vi er en familie på fire med to stabile indkomster og en gæld på under en million, som altid har klaret os selv – uanset om vi har været på SU eller dagpenge. Alligevel oplever vi en bank, der er totalt låst i rigide systemer.
Her er de primære årsager til min advarsel:
Fuldstændig mangel på rådgivning: På 10 år er vi aldrig blevet kontaktet med henblik på at optimere vores lån eller realkredit. Man føler sig som et nummer i rækken, der kun er god nok, så længe man betaler sine renter og ellers tier stille.
Kassetænkning frem for sund fornuft: De lukkede vores kassekreditter uden varsel efter 10 år. På trods af at vi har 12 forskellige konti og altid har dækning for vores forbrug, bliver vi straffet for kortvarige overtræk på enkelte konti, som altid dækkes ind få timer senere fra en anden af vores konti.
Mistillid og kontrol: Banken nægter nu at hjælpe med omlægning af lån eller genåbning af kassekredit, medmindre vi kan fremvise seks måneder uden et eneste rødt tal. Det føles som en krænkelse af ens integritet, når man har bevist sin betalingsevne i et årti. De ser kun på "røde tal" og system-notifikationer, aldrig på det reelle menneske eller den samlede økonomiske sikkerhed bag tallene.
Konklusion:
Hvor andre banker ser vores samlede økonomi som sund og tilbyder både rådgivning og finansiering af bil og bolig, møder Nykredit os med en mur af bureaukrati. Man er låst i denne bank. Hvis du ønsker en bankpartner, der lytter, rådgiver og forstår virkeligheden bag tallene, så vælg et andet sted end Nykredit.
Det er en god ide at holde møde pr. tlf. du skal ikke ud af døren og ej finde p.plads.
Vi havde et godt og konstruktivt møde.
Vi fik en god og seriøs rådgivning.
Vi blev modtaget med en positiv og glad person da vi ankom, blev budt på kaffe og vand. :)

Réponse : Nykredit
God info af Heidi på et sprog vi alle forstår

Réponse : Nykredit
Meget kompetent rådgivning i hyggelige rammer

Réponse : Nykredit
Min oplevelse af Nykredit/SparNord er, at de annullerede tre fondsordre som var gennemført. Jeg modtog nota for handel og annullering uden forklaring. På baggrund af dette gennemførte jeg dem på ny. Efterfølgende var handler alligevel trukket. Jeg skrev i netbank og det var tydligt en robot der svarede. Måtte selv handle retur ordre. Dårlig oplevelse derfor en stjerne.

Réponse : Nykredit
Vi føler os meget trygge i alt økonomisk rådgivning. Super godt

Réponse : Nykredit
God og venlig stemning. God tid til at gennemgå alle mine spørgsmål.
Jeg er meget tilfreds 😊

Réponse : Nykredit
Rigtig godt og konstruktivt møde med min kunderådgiver, hvor der var en fantastisk god dialog og en fantastisk grundig gennemgang af mine børneinvesteringer.

Réponse : Nykredit
Professionel vejledning og rådgivning, uden at være for sælgende. Kompetente mennesker med godt indblik i opgaverne

Réponse : Nykredit
Vi har haft et rigtig godt møde hvor vi er blevet klogere med hvad vi gør med vores frie midler, investeringer og pension, så det var rigtig godt og kan anbefales til andre. Bedre at tage et møde end at lade være.
Tak til jer

Réponse : Nykredit
Fint møde med en behagelig rådgiver.
Vi kom godt "rundt omkring"

Réponse : Nykredit
Vi kom godt rundt omkring, at give med varme hænder til barn og børnebørn.
Vi gik derfra med ro i sindet.
Rådgiver gav sig tid til at forklare tingene.

Réponse : Nykredit
En savoir plus sur les différents types d'avis.