Banner for Jyske Finans

Jyske Finans Avis

1 599
TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var nemt at få en fornemmelse af lånets variable med de tastemuligheder der var. Hurtigt fik vi et tilbud vi kunne tage med ud til forhandlerne. Betaling via MobilePay er også et hit.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde et valg, enten at lease en bil, hvilket måske er dyrere pr. måned, og i sidste ende sende bilen tilbage efter 36 måneder, ELLER at tage et lån og få min egen bil, hvilket jeg gjorde, og... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Låne processen til billån foregik let og hurtigt on-line og bekræftelse kom samme dag i E-boks. Noget af kommunikationen f.eks. tilmelding til betalingsservice kom på sms. Jeg følte mig usikker på... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Første gang med et billån. Ansøgningen gik stærkt og gnidningsfrit, kommunikation var klar og dokumenter var så overskuelige som de nu kan være og pengene kom i god tid. Kan anbefales.

À propos de l'entreprise

1. Service de leasing automobile
  2. Société de crédit et de prêt automobile

Écrit par l'entreprise

Hos Jyske Finans vil vi inspirere dig til at investere i din virksomhed. Vi tror på, at vi kan gøre en forskel for din virksomhed – ikke blot som rådgiver, men også som proaktiv sparringspartner.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(1 599)

261 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

God og hurtig service

Alt gik som det skulle.

Hej Anders

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din gode oplevelse med os. Hvor er vi glade for at høre, at du har været glad for vores hurtige og gode service.

Nemt hurtig og effektiv

Nemt hurtig og effektiv.
Da først alle dokumenter var indsendt gik det hurtigt. Kun 3 dage.

Hej Jakob

Mange tak for din fine anmeldelse. Nemt, hurtigt og effektivt er tre rigtig gode ord, som vi er super glade for at blive forbundet med. Tak for at dele din oplevelse med os!

Noté 5 sur 5 étoiles

det var en god oplevelse når man har…

det var en god oplevelse når man har sendt de relevante info gik der ikke lang tid før man havde sit svar på ansøgningen og da det viste sig at den ønskede bil var dyrere end opgivet var man straks klar med et svar om at den ønskede pris også var ok

Hej Steen

Mange tak for din flotte anmeldelse og for at dele din gode oplevelse med os. Det er rigtig dejligt at læse, at du har været glad for processen og for den hjælp, du fik undervejs.

Noté 5 sur 5 étoiles

Eneste bank som ville snakke med oss

Eneste bank som ville snakke med oss, når vi skulle flytte fra Norge til Danmark. Selv om det var en enkel sag for en bank, så blev det for vanskelig at håndtere for andre banker. Så kan bare anbefale Jyske bank.

29 octobre 2025

Hej Kim

Tusind tak for din flotte anmeldelse og søde anbefaling. Velkommen til Danmark, Jyske Bank og Jyske Finans. Hvor er det dejligt at høre, at I har haft en god oplevelse hos os og vil anbefale os videre til andre. Det er vi rigtig glade for.

Vi ønsker jer en rigtig god dag.

Effektivt

Hurtigt, effektivt og dygtige medarbejdere

1 avril 2026

Hej Peter

Tusind tak for din anmeldelse og pæne ord! Vi er så glade for, at du synes godt om vores medarbejdere og giver dem ros. Vi arbejder hver dag for at give den bedst mulige service, så det er så skønt, at du har haft en god oplevelse og deler den med os.

Vi ønsker dig en dejlig dag.

Noté 2 sur 5 étoiles

Softwaren er håbløs

Softwaren er håbløs, kommunikationen omkring godkendelses trinene er dårlig. Der var ingen cpr validering, vi kom til at taste forkert cpr nummer, det gav meget bøvl, frem og tilbage.
Det var en dårlig oplevelse. Da alt var godtkendt kom pengene omgående.

31 mars 2026

Hej

Tak for din feedback. Vi arbejder løbende på at optimere vores processer og systemer, så de fungerer på den bedst mulige måde. Vi er dog glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse efter godkendelsen.

Vi ønsker dig en god dag

Hej Michael

Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det skønt at høre, at du synes godt om processen, og at den har været nemt og overskuelig. Mange tak for, at du deler det med os!

Tusind tak for hjælpen.

Tusind tak for hjælpen.

31 mars 2026

Hej Mevlüt

Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du har været glad for den hjælp, vores dygtige medarbejdere har givet dig under processen.

Vi håber, du får en god dag.

Fin og nem proces

Fin og nem proces. Vi følte os godt orienteret og fik hurtigt svar på de spørgsmål vi havde.

30 mars 2026

Hej Christine

Tusind tak for din anmeldelse og pæne ord. Det er så dejligt at læse, at I synes godt om processen og hurtigt fik svar på de spørgsmål, I havde. For os er det vigtigt at stå til rådighed under hele processen, så det, at I følte jer godt orienteret hele vejen igennem, gør os rigtig glade.

Vi ønsker jer en dejlig dag.

Nem at bruge.

Hej Lars

Mange tak for din anmeldelse. Det er så skønt at høre, at du har været glad for vores proces og synes, det var nemt at bruge systemet. Tak for at dele det med os.

Vi håber, du bliver glad for bilen.

Super nemt

Super nemt fra start til handlen gik igennem.
Kundeservice helt i top, sikken en venlighed og hjælpsomhed.
De varmeste anbefalinger herfra.

Hej Steen

Tusind tak for din flotte anmeldelse og varme anbefaling. Hvor er det bare dejligt at høre, at din oplevelse har været fantastisk fra start til slut. Vi sætter rigtig stor pris på, at du synes godt om vores dygtige kundeservice-team og har mødt venlighed og hjælpsomhed i topklasse. Mange tak for at dele det med os.

Vi håber, du får en rigtig dejlig dag!

Noté 5 sur 5 étoiles

Behagelig og god dialog rigtig god…

Behagelig og god dialog rigtig god vejledningn

Hej Rene

Tusind tak for din anmeldelse og fine ord. Det er så skønt at høre, at du synes godt om vores behandling og har oplevet en behagelig og god dialog med vores medarbejdere. En solid og god vejledning er noget, vi hos Jyske Finans lægger stor vægt på, så vi er rigtig glade for, at du har oplevet netop det.

Vi ønsker dig en god dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

En meget venlig og forstående…

En meget venlig og forstående medarbejder, som hjalp med at få udfyldt skemaet og oplysninger vedr. ansøgning om bil lån.

26 mars 2026

Hej Kirsten

Tusind tak for din anmeldelse og for de 5 stjerner. Hvor er vi glade for at læse, at du har haft en rigtig god oplevelse med en af vores mange dygtige medarbejdere. Vi bestræber os altid på at yde den bedste service, så at du har oplevet det og deler det med os, er vi meget taknemmelige for!

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig hurtig og god hjælp

Virkelig hurtig og god hjælp. Perfekt service.

26 mars 2026

Hej Susanne

Tusind tak for din anmeldelse og søde ord! Hvor er det bare skønt at læse, at du har fået den gode og hurtige hjælp, du havde brug for og har oplevet en perfekt service. Det varmer rigtig meget. Mange tak for at dele din oplevelse med os.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og hjælp til at få lånet…

God service og hjælp til at få lånet hurtigt igennem

24 mars 2026

Hej John

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er rigtig glade for at høre, at du synes godt om vores service og har fået god og hurtig hjælp til dit billån. Vi håber, du bliver glad for bilen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Nemt, overskueligt og til den bedste rente.

Virkelig nemt at oprette en ansøgning, hvor man nærmest selv kan vælge sit månedlige afdrag.
Vi ansøgte om lån og havde pengene allerede dagen efter.
Har man spørgsmål, så møder man både venlig og yderst hjælpsom kundeservice.
Det hele er nemt, overskueligt og faktisk til den bedste rente.

19 mars 2026

Hej Tenna

Tusind tak for din virkelig flotte anmeldelse og pæne ord! Hvor er vi taknemmelige for, at du deler din oplevelse med os. Det er så dejligt at læse, at du har været glad for processen hele vejen igennem og har fået svar på alle dine spørgsmål af vores dygtige kundeservice-team. Det vil jeg sige videre.

Ha' en rigtig god dag!

God vejledning

23 mars 2026

Hej John

Mange tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os og har fået en god vejledning. Det varmer.

Vi håber, du bliver glad for bilen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var nemt at finde ud af hvilke…

Det var nemt at finde ud af hvilke muligheder for finansiering der tilbydes på El-bil.
Det gik meget hurtigt med behandling af ansøgning og godkendelse.

19 mars 2026

Hej Niels

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din gode oplevelse med os! Det er så skønt at læse, at det var nemt at finde frem til vores forskellige finansieringsmuligheder, og at du fik en god og hurtig behandling af din sag. Det er vi rigtig glade for.

Vi håber, du vil nyde din elbil!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hurtig ekspedition og rigtig gode…

Super hurtig ekspedition og rigtig gode priser

20 mars 2026

Hej Charlotte

Tusind tak for din flotte anmeldelse og pæne ord. Vi bliver så glade for at høre, at du synes godt om vores hurtige ekspedition og priser. Det varmer!

Velkørende proces

Nemt, automatisk og uden friktioner

18 mars 2026

Hej Bjarne

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Hvor er det bare dejligt at høre, at du finder processen velkørende. At du vil beskrive din oplevelse som nem, automatisk og helt uden friktioner betyder rigtig meget for os!

Ha' en rigtig dejlig dag.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus