Imødekommende og venlig... En stor ros til alle jeg talte med. Min økonomi og bilens pris på 85.000,- kunne sagtens bære at anhængertræk og undervognsbehandling OG et Thule cykelophæng, sammenlagt... Voir plus

L'entreprise a répondu
Låne processen til billån foregik let og hurtigt on-line og bekræftelse kom samme dag i E-boks. Noget af kommunikationen f.eks. tilmelding til betalingsservice kom på sms. Jeg følte mig usikker på... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg finansierer nu min tredje bil hos Jyske Finans og har været rigtig glad for alle tre finansieringer. Nemt og overskueligt at se hvad ens gæld er på, rentesats osv. Når man ringer og har spørgsmå... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hos Jyske Finans vil vi inspirere dig til at investere i din virksomhed. Vi tror på, at vi kan gøre en forskel for din virksomhed – ikke blot som rådgiver, men også som proaktiv sparringspartner.
Kastaniehøjvej 2, 8600, Silkeborg, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Imødekommende og venlig...
En stor ros til alle jeg talte med.
Min økonomi og bilens pris på 85.000,- kunne sagtens bære at anhængertræk og undervognsbehandling OG et Thule cykelophæng, sammenlagt +20.000,- kunne financieres sammen med bilen over de 72 mdr.

Réponse de Jyske Finans
Det var en god oplevelse med en hjælpsom rådgiver!et Et lille råd. Istedet for ar oploade så kunne det være nemmere at sende på e-mail! Bedste Peter

Réponse de Jyske Finans
God service har været hjælpsom hele vejen kan anbefales

Réponse de Jyske Finans
Super hurtig og effektiv behandling af låneansøgning, samt opfølgning. Og meget konkurrencedygtig pris.

Réponse de Jyske Finans
Assurandøren tog sig god tid, til at vi kom gennem processen

Réponse de Jyske Finans
Det vigtigste i min optik: konkurrencedygtigt billån. Derudover var processen nem og hurtig (underskrift og udbetaling samme dag).

Réponse de Jyske Finans
Nemt at ansøge, og ekstremt hurtigt svar. Og pengene var på kontoen allerede dagen efter.

Jeg fik en rigtig god service og hjælp. Kan kun anbefale Jyske Finans

Réponse de Jyske Finans
Jeg er indehaver af en virksomhed, hvor vi skulle have foretaget et debitorskifte på en bil til et andet selskab.
På jeres hjemmeside oplyser I, at sagsbehandlingen tager op til 14 dage. Der er nu gået 18 dage, og der er fortsat ikke sket noget.
Vi har gentagne gange forsøgt at kontakte jer telefonisk, men hver eneste gang får vi det samme svar: “Vi ringer tilbage.” Det sker bare aldrig.
Det mest bekymrende er den manglende ansvarsfølelse. Ingen tager ejerskab for sagen, og ingen kan give en konkret status eller løsning. Det efterlader et meget uprofessionelt indtryk.
Hvis det havde været muligt at give 0 stjerner, havde jeg gjort det.

Réponse de Jyske Finans
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Jyske Finans. Kundeservicen har været venlig, professionel og hjælpsom hele vejen igennem. Jeg fik hurtige svar på mine spørgsmål, og hele processen var enkel og overskuelig. Jeg følte mig godt informeret og behandlet med respekt. Jeg kan varmt anbefale Jyske Finans til andre, der søger en pålidelig og god finansieringspartner.