Banner for Jyske Finans

Jyske Finans Avis

1 599
TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var nemt at få en fornemmelse af lånets variable med de tastemuligheder der var. Hurtigt fik vi et tilbud vi kunne tage med ud til forhandlerne. Betaling via MobilePay er også et hit.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde et valg, enten at lease en bil, hvilket måske er dyrere pr. måned, og i sidste ende sende bilen tilbage efter 36 måneder, ELLER at tage et lån og få min egen bil, hvilket jeg gjorde, og... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Låne processen til billån foregik let og hurtigt on-line og bekræftelse kom samme dag i E-boks. Noget af kommunikationen f.eks. tilmelding til betalingsservice kom på sms. Jeg følte mig usikker på... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Første gang med et billån. Ansøgningen gik stærkt og gnidningsfrit, kommunikation var klar og dokumenter var så overskuelige som de nu kan være og pengene kom i god tid. Kan anbefales.

À propos de l'entreprise

1. Service de leasing automobile
  2. Société de crédit et de prêt automobile

Écrit par l'entreprise

Hos Jyske Finans vil vi inspirere dig til at investere i din virksomhed. Vi tror på, at vi kan gøre en forskel for din virksomhed – ikke blot som rådgiver, men også som proaktiv sparringspartner.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(1 599)

261 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Professionelt firma

Rigtig god kontakt, meget professionelt , kan varmt anbefales for alle som skal låne penge til en ny bil , i er i gode hænder hos jysk bilfinans

22 mai 2026

Hej Lasse

Tusind tak for din anmeldelse og rigtig flotte ord. Hvor er vi glade for, at du har haft en god kontakt med os og har fået en professionel behandling hele vejen igennem. At du også vil anbefale os til andre, er vi super glade for! Mange tak for, at du deler din oplevelse med os.

Vi håber, du får en skøn dag.

Dejlig nemt

Dejlig nemt især når man er kunde jyskebank os 😃 så er der god hjælp og hente

22 mai 2026

Hej Sten

Mange tak for din anmeldelse. Den er vi rigtig glade for. Det er skønt at høre, at du har gode erfaringer med både os og Jyske Bank!

Vi ønsker dig en god dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service de hjalp os virkelig…

Super god service de hjalp os virkelig hurtigt

20 mai 2026

Hej Kim

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det er rigtig dejligt at høre, at du havde en god oplevelse og fik den hjælp, du havde brug for.

Noté 5 sur 5 étoiles

Nemt at ansøge og service

Nemt at ansøge - god service, da der skete en ændring i forbindelse med købet.

Kan godt anbefales

19 mai 2026

Hej Carina

Tusind tak for din anmeldelse og søde ord. Vi er så glade for, at du havde nemt ved at benytte vores ansøgningsproces og sætter pris på servicen fra vores dygtige team. Vi er super taknemmelige for, at du også vil anbefale os til andre - Tak for at dele din oplevelse med os!

Vi ønsker dig en dejlig weekend.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kom lidt i tidspres da jeg ikke havde…

Kom lidt i tidspres da jeg ikke havde læst alt med småt! Fik en fin service pr telefon og kom i mål trods alt. Fin service!

14 mai 2026

Hej Finn

Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det skønt at læse, at du trods tidspres kom i mål med hjælp fra mine dygtige kolleager og fik en god og kompetent service hele vejen igennem. Tak for at dele det!

Det virker hver gang

Som kunde i JB er der ikke nogle problemer, hjælpen er altid nær. Alt sker i et fornuftigt tempo.
Dog vil jeg sige at prisen for at oprette et billån er stort, i forhold til alt det man som kunde selv skal gøre.

12 mai 2026

Hej Erik

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er så glade for at høre, at hele processen er forløbet gnidningsfri, og at du har fået den hjælp, du havde brug for.

Noté 5 sur 5 étoiles

Thank you very much for your quick…

Thank you very much for your quick response.
You were very fair and dedicated, just as a bank should operate.

We are very grateful to you and hope that we will cooperate again in the future.

13 mai 2026

Hi Kristian

Thank you for your very kind review! We are thrilled to hear that you had a positive experience with us. A quick response and a dedicated team - those words mean a lot to us. We also hope to welcome you back in the future.

Wishing you a very good day!

Best regards

Noté 4 sur 5 étoiles

Gode og realt service men vigtigst af…

Gode og realt service men vigtigst af alt altid til at komme i kontakt med en medarbejder

13 mai 2026

Hej Vinther

Mange tak for din anmeldelse og pæne ord. Hvor er det skønt at læse, at du har været glad for vores service og mulighed for hurtig og direkte kontakt med en medarbejder. Det er vi rigtig glade for.

11 mars 2026

Hej Betina

Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du synes godt om vores service. Tak for at dele det med os!

Noté 3 sur 5 étoiles

Gør det selv

Selve ansøgningen fungerede meget godt men at man blev henledt til at søge her i stedet for at tale med ens rådgiver om billån- det forbavser mig at service i Jyske bank ikke er større.

8 mai 2026

Hej Helle

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du synes godt om ansøgningsprocessen. Selve ansøgningsprocessen foregår online, da det gør det muligt at behandle ansøgninger hurtigere og sikre en enkel og bedre service.

Har du brug for hjælp undervejs, står vi altid klar til at guide dig igennem processen.

Vi ønsker dig en god dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

En meget hurtig og nem ansøgningsproces…

En meget hurtig og nem ansøgningsproces - og super venlig kundeservice ved spørgsmål.

7 mai 2026

Hej Simon

Tusind tak for din anmeldelse og fine ord. Det er så dejligt at læse, at du har oplevet en nem og hurtig ansøgningsproces, og en venlig og kompetent kundeservice. Det varmer rigtig meget hos os. Mange tak for at dele det - det sætter vi stor pris på.

Noté 5 sur 5 étoiles

Gik nemt og hurtigt med…

Gik nemt og hurtigt med låneansøgningen. Dagen efter var pengene på kontoen

6 mai 2026

Hej Ib

Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er vi glade for, at du synes godt om ansøgningsprocessen og hurtigt fik pengene på kontoen. Det er sådan, det skal være! Tak for, at du deler din oplevelse med os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtigt og fantastisk kundeservice :)

Hurtigt og fantastisk kundeservice :)

Der er styr på det hele :)

6 mai 2026

Hej Jesper

Tusind tak for din anmeldelse og rigtig pæne ord. Vi er så glade for, at du synes godt om vores kundeservice. Hurtig og fantastisk er ord, der virkelig varmer hos os. Wow!

Vi ønsker dig en rigtig dejlig dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Nemt at lægge de nødvendige oplysninger…

Nemt at lægge de nødvendige oplysninger på ansøgningen.
Hurtig respons og god vejledning.

5 mai 2026

Hej Ivan

Tusind tak for dine flotte ord og for, at du deler din oplevelse med os. Det er så skønt at læse, at du havde nemt ved at benytte vores ansøgningsproces, og at du fik hurtig og god vejledning. Det er rigtig vigtigt for os at stå til rådighed med kompetent vejledning, så at du har oplevet det, er vi rigtig glade for.

Vi håber, du får en skøn dag.

Nemt og overskueligt

Nemt og overskueligt

5 mai 2026

Hej Hanne

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt, at du havde en nem og overskuelig oplevelse hos os. Det er vi rigtig glade for at høre!

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var så super nemt at udfylde…

Det var så super nemt at udfylde ansøgning og svar allerede næste dag

4 mai 2026

Hej Gitte

Tusind tak for din anmeldelse og pæne ord. Hvor er vi glade for, at du roser vores ansøgningsproces og effektive service. Det er altid en fornøjelse at kunne hjælpe!

Hi Manoj

Thank you for your kind review! We are thrilled to learn that you find our product easy and nice to deal with. Thank you for sharing your experience with us.

We wish you a very nice day!

Best regards

Hurtig og godt service

Hurtig og godt service

4 mai 2026

Hej Nikita

Mange tak for din anmeldelse! Det er rigtig skønt at læse, at du synes godt om vores service. Det er lige præcis hurtig og god service, vi gerne vil levere. Tak for at dele din oplevelse med os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var nemt at bruge ansøgnings…

Det var nemt at bruge ansøgnings skemaer og gode forklaringer hele vejen. Hurtigt svar.

1 mai 2026

Hej Henning

Tusind tak for din anmeldelse. Det er så dejligt at læse, at du havde nemt ved at bruge vores ansøgningsskema, og at du synes godt om de medfølgende forklaringer. Tak for, at du deler din oplevelse med os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde sendt en ansøgning fredag aften

Havde sendt en ansøgning fredag aften. Hørte ikke noget mandag og kontaktede derfor Jyske Finans tirsdag formiddag.
De undskyldte med de havde haft travlt, men da jeg sagde at det var ret akut, da jeg skulle bruge pengene dagen, gik det stærkt. I løbet af få timer var alt på plads og pengene stod på min konto om aftenen.

29 avril 2026

Hej Birgitte

Mange tak for din anmeldelse og fine ord. Vi er rigtig glade for at kunne hjælpe dig med lånet på få timer, da tiden var knap.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus