Toen ik wat vragen had en problemen ondervond bij de bestelling hebben ze me ontzettend goed op weg geholpen. Vlotte communicatie per mail, tegenmoetkoming en echte klantgerichtheid. Zo is alles naar... Voir plus
L'entreprise a répondu
Via " brievenbus " post pakketje ontvangen met 2 zgn laboratorium buisjes voor droogbloemen. Helaas bij open was er 1 kapot gegaan onderweg. Gemaild en wat een service!!!! Excuus namens kaartje2... Voir plus
L'entreprise a répondu
OPLICHTING!! Niet te geloven bijna 30 euro kwijt geen antwoord op mijn telefoon, druk druk kunnen niet opnemen!! Ongelooflijk nou mijn geld weg!! Ik ga juridische stappen ondernemen!! Alice Van der H... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kaartje2go heeft mij heel erg geholpen nadat mijn herinneringkaartjes niet waren aangekomen bij mij door de bezorgingsdienst. Ze waren bijzonder meelevend en bode nieuw gedrukte kaartjes aan samen m... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wij zijn Kaartje2go en wij maken wenskaarten. Nou ja, eigenlijk maak jij zelf jouw kaart en wij helpen je er een handje mee. Dat is het concept: zelf de mooiste kaarten maken met een mooie foto. Of met een ontwerp uit onze kaartengalerij waar je keuze hebt uit meer dan 50.000 verschillende wenskaarten uit prachtige collecties: het grootste aanbod van Nederland!
Emmawijk 11, 8011CM, Zwolle, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Makkelijk uitzoeken ,te maken, en versturen.

Réponse de Kaartje2go
Als ik kaartjes wil versturen ga ik altijd direct naar de site van kaartje2go. Veel keuze, ook in het aanpassen en personaliseren.
En vaste klanten ontvangen regelmatig een korting.

Réponse de Kaartje2go
Kaart met track en trace gekocht. Zou worden bezorgd op 21 juli is bezorgd op 25 juli.

Réponse de Kaartje2go
Een speciaal compliment voor Joëlla van Kaart2Go. Toen bleek dat mijn kaartbestelling mogelijk te laat geleverd zou worden, heeft zij direct meegedacht en een extra spoedbestelling geregeld, waardoor de kaart alsnog op tijd is bezorgd.
Deze persoonlijke benadering en uitstekende service maken echt het verschil. Je merkt dat de klant op de eerste plaats staat. Bedankt voor de zorgvuldige afhandeling van mijn bestelling. Deze positieve ervaring zorgt ervoor dat ik Kaart2Go met veel plezier en vol overtuiging aanbeveel!

Réponse de Kaartje2go
Goede service, ruime keus in kaarten en altijd op tijd ontvangen. En fijne aanbiedingen van bijvoorbeeld een gratis postzegel.

Réponse de Kaartje2go
Ik had een fout gemaakt met de rouw bedankt kaarten. In mijn verdriet een fout gemaakt. En nadat ik dit vriendelijk had gemeld via de mail werd dit binnen een kwartier geregeld. Hoe fijn als een bedrijf je ziet als klant!

Réponse de Kaartje2go
Geweldige service van kaart 2go.
Ik kwam er achter dat ik een kaart in een meisjes kleur rose had besteld voor een jongetje. Een belletje of dat veranderd kon worden in de blauwe kleur.
Geen probleem werd gelijk geregeld.
Dat is voor Kaartje 2 go een vette 10 waard.
Een aan rader voor kaartjes via
Kaartje 2 Go Fred altijd tevreden

Réponse de Kaartje2go
Fijne website en goede service.
Kaart welke niet is aangekomen is direct opnieuw gestuurd.

Réponse de Kaartje2go
Prachtige kaarten, eenvoudig om teksten te veranderen , foto plaatsen enz maar helaas het wordt nu toch echt te duur, ik moet gaan selecteren en dat is jammer bijna 5 euro voor een kaart en zegel, kan beter een appje sturen
En die bonus die je kunt verdienen, kom op zeg, je kunt beter niks doen, dit is wel heeel minimaal

Réponse de Kaartje2go
Grote sortering kaarten. Kaart samenstellen gaat (redelijk) snel.

Réponse de Kaartje2go
Ongelooflijk. Ik snap dat ze meerdere awards hebben gewonnen. Ik had een stomme fout gemaakt, maar zij hebben mijn probleem opgelost (in avonduren zelfs veelvuldig contact gehad). Super vriendelijk, empathisch. Snelle reacties. Overzichtelijke site met vele mogelijkheden. Ik raad hen beslist aan!

Réponse de Kaartje2go
Prachtige kaarten, op tijd bezorgd.
En ik heb er verder niks aan te doen.
En de ontvanger is altijd blij verrast.

Réponse de Kaartje2go
Zaterdags verjaardagskaartje besteld voor bezorging op de daaropvolgende dinsdag.
Extra betaald voor Track&Tracé, omdat op de website staat dat tijdige bezorging voor meer dan 95% zeker is. Inmiddels donderdag en nog niet bezorgd. Zeer misleidend. Telefonisch waren ze uiteindelijk na 2 dagen, bereikbaar.
Ze vinden het heel vervelend, en storten hetgeen betaald is terug.
Daardoor alsnog 3 van de 5 sterren

Réponse de Kaartje2go
Ik heb het kaartje zaterdag besteld en het was er pas woensdag!

Réponse de Kaartje2go
Een kaart met fruitmand op dinsdag 7 juli besteld voor een zieke kennis die in het ziekenhuis ligt. Tot op heden nog steeds niet bezorgd. Het is vandaag zaterdag 11 juli. Bij track en trace staat elke keer “Sorry, bezorgmoment is bijgewerkt. Het lukt vandaag niet je pakket te bezorgen. “
Terwijl er door Kaartje2go geadverteerd wordt de volgende dag te bezorgen.

Réponse de Kaartje2go
Altijd optijd,en mocht er wat mis gaan word het goed opgelost.

Réponse de Kaartje2go
Wat een fantastische persoonlijke service!
Onlangs heb ik een tegeltje besteld voor ons veel te vroeg overleden hondje. Nu wilde ik er graag 2 bestellen, maar dit lukte mij niet in het systeem. Klantenservice gebeld en zij kon het aanpassen in het systeem. Ze zag de bestelling en condoleerde mij meteen en wenste mij sterkte met het verlies. De tegeltjes zijn bezorgd en super blij mee. Een paar dagen later een kaart van de klantenmedewerkster in de bus met een zeer persoonlijke tekst om ons nogmaals sterkte te wensen met ons verlies. Ik was er helemaal ontroerd van, zo super lief!

Réponse de Kaartje2go
Wat een goede service van Kaartje2go!
Kaartje met pakketje was niet aangekomen.
Even gebeld met Kaartje2go, zij hebben kosteloos een nieuwe kaart met pakketje gestuurd.
Nu is de kaart met pakketje wel aangekomen!
Jullie verdienen 10 sterren!!🤩
Hartstikke bedankt voor deze geweldige service.