Koter Kado Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had mijn betaling niet afgerond, kreeg een nette mail. Meteen afgerond, weer een nette mail dat alles meteen gemaakt en met de vervoerder meegegeven. 1 dag later bij mij afgeleverd. Een dikke 10 va... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

bestel al jaren zwembroekjes en afgelopen jaar iets foute opdruk, maakte er een foto van en 2 dagen later: nieuwe!Op vakantie worden we altijd aangesproken hoe we aan die gave zwembroekjes met naam e... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sinds de geboorte van ons eerste kind staat Koterkado op #1 als het gepersonaliseerde artikelen betreft! In eerste instantie om kleding, jassen, tassen e.d. te voorzien van naam, een eerste voetba... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Wij hebben een geborduurde tasje, drinkfles, broodtrommel en luizenzakje, allen voorzien van de naam van onze zoon, besteld. Het is goed gelukt, dus mijn complimenten. Zoals gezegd is het een betrouwb... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de puériculture

Écrit par l'entreprise

Koter Kado is al sinds 2005 bekend als hét adres waar je heengaat voor gepersonaliseerde kado's. Wij verzamelen onze reviews via Kiyoh, elke klant ontvangt een uitnodiging om ons daar te beoordelen. Koter Kado is aangesloten bij Thuiswinkel.org. Je bestelt dus simpel, veilig en snel bij www.koterkado.nl Een greep uit ons assortiment: Happy Horse konijnen met naam, Teddy rugzakken geborduurd met naam, leuke kraamkado's zoals rompers, badcapes, badcapes en babymutsjes met naam. Ook voor grotere kinderen en volwassenen hebben we een ruim assortiment gepersonaliseerde kadootjes. Bijvoorbeeld mooie toilettassen en beautycases met naam, schorten en leren BBQ Grillschorten gepersonaliseerd, geborduurde badjassen voor volwassenen, mutsen, caps, SOS bandjes, sporttassen, kofferriemen etc.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

koter cadeau;) kindjes blij, en helemaal hip dat hoort erbij!!

Mijn dochters zijn helemaal blij met 2 fantastische hippe luizenzakken erbij! Zelf gemaakt, leverd voor de oudste op school een hoop gepraat...wordt dan ook vaak gevraagd waar heb jij die mooie luizenzak gemaakt... Voor groot en klein altijd Wat in het assortiment om heel blij mee te zijn. En dikke tien, voor jullie en hopelijk voor iedereen.. wij zijn in elk geval zeer tevreden over de ontvangst en producten die we hebben besteld!! Top. Groetjessss uit limburg

6 décembre 2013
Noté 3 sur 5 étoiles

Niet geheel tevreden

Ik heb een bidon met naam besteld. snelle en goede levering. Helaas gaan de letters, die er zijn opgeplakt, er heel erg snel af, Jammer. de bidon is nooit in de vaatwasser geweest.

23 novembre 2013

Snelle reactie op vraag

ik wilde een volwassene keycord met veiligheidssluiting, op mijn vraag (per mail) of die geleverd konden worden in diverse kleuren kreeg ik zeer snel een nette, duidelijke reactie.

23 novembre 2013

Hele goede service, wow!

Wat een service! Had zelf dingen over het hoofd gezien maar met klantenservice tot een hele goede regeling gekomen. Echt super bedankt!
De levering is ook correct gebeurd.

19 novembre 2013
Logo de Koter Kado

Réponse de Koter Kado

Noté 5 sur 5 étoiles

Erg leuke site met eveneens leuke artikelen!

Ik was op zoek naar een leuk kindercadeau en kreeg via iemand van Babyhive.nl de tip om te kijken op de website van Koterkado. Daar ben ik erg blij mee, er is een ruim assortiment aan artikelen om cadeau te geven. Ik heb op zaterdagavond mijn bestelling gedaan en op de woensdagochtend had ik het cadeau al binnen!

1 novembre 2013
Noté 5 sur 5 étoiles

Uitstekende service, snelle levering, kan niet beter

Ik moest voor een kinderfeestje op erg korte termijn een portemonnee met naamopdruk hebben. Van tevoren contact per e-mail opgenomen of dit nog mogelijk was. Snelle reactie terug en ze gaven aan als ik de bestelling plaatste en bij de bestelling aangaf dat er haast mee was, zouden zij zorgen dat de bestelling direct verwerkt zou worden. En inderdaad het kinderfeestje is vandaag, maar gisteren had ik het al in de bus. Geweldig, complimenten voor koterkado!!

30 octobre 2013

Super service!!

Ik heb voor mijn 3 kinderen tassen besteld met hun naam erop. Van één van de tassen was helaas de rist stuk. Na een mailtje kreeg ik kosteloos een nieuwe gestuurd. Helaas is ook van deze tas de rits stuk gegaan. Opnieuw een mail gestuurd en nu kan ik weer een vervangende tas verwacht! Echt super.
Ik was al bij de eerste bestelling tevreden, maar nu, na de afhandeling van de klacht bij de tweede bestelling, ben ik echt helemaal voor Koterkado en zal deze shop zeker verder bevelen.

22 octobre 2013

terugkerende klant

2 jaar geleden voor onze 3 jongens een zwembroek besteld met naam en telefoonnummer. Hier veel posiitieve reacties op gehad. in het zwembad/zee ideaal omdat ze dan geen naamplaatje omhoeven. Nu weer 3 nieuwe besteld. Super zwembroekjes van goede kwaliteit!

16 octobre 2013

Marloes

Helemaal tevreden over de produkten en de verzorging van koterkado.nl Ik heb een spaarpot en een knuffeldoekje voorzien van naam van de net geboren baby van mijn zus besteld!
Hij viel erg in de smaak!

Gr Marloes, Zuid Holland

2 septembre 2013

super

Ik heb al eerder een bestelling geplaatst voor 2x snoozebaby doekjes met naam! Èèntje voor mijn vriendin!!was een kraamkado!!die vond het super!voor mij zelf had ik ook èèntje besteld!ze waren echt leuk! Echt een apart kado!!nu heb ik een bestelling lopen voor een speendoekje met naam!deze is voor mijn collega!deze word rechtstreeks bij hun afgeleverd!ik ben benieuwd hoe ze het gaan vinden!!!ik weet zeer zeker heel leuk!zo heb je teminste een heel leuk en apart kado!!ik vind jullie site super!groetjes karina

17 août 2013
Noté 5 sur 5 étoiles

Snel en klantvriendelijk !!

Wij waren wat laat met het bestellen van een kraamkado, desondanks op tijd geleverd. Vragen werden op korte termijn beantwoord.. zelfs op zondag, waar maak je dat nog mee. En ze houden je goed op de hoogte over voortgang bestellen!
Mij zien ze beslist nog eens

28 juillet 2013
Noté 5 sur 5 étoiles

Hele orginele cadeautjes en een snelle levertijd

De cadeautjes zijn orgineel, de materialen zijn van goede kwaliteit (koeka) en er zijn vele mogelijkheden!
Super voor het bestellen van kraamcadeautjes, verjaardagscadeautjes etc. Erg leuke en vaak bruikbare cadeautjes voor een goede prijs en bovenal erg orgineel.

20 juillet 2013

Wowww, superrrr !!!!

Afgelopen maandag 1 Juli 2013 heb ik een bestelling gedaan en betaald voor mijn 3 kinderen en vandaag donderdag 4 Juli 2013 in huis :)
Meteen openende ik ons pakketje en woww, wat is het super gaaf geworden.
Ik heb 3 drinkbekers (2 gewone draaidop en 1 met biddondop), 3 broodtrommels, 2 zwemtassen en 1 rugzak besteld.
Super bedankt voor de gave spullen met tot nu toe een TOP service.

4 juillet 2013

Fantastisch

De site is overzichtelijk. De produkten duidelijk en kleurijk. En je krijgt een uniek kado.
Super Fantastisch!!

30 juin 2013
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus