Koter Kado Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had mijn betaling niet afgerond, kreeg een nette mail. Meteen afgerond, weer een nette mail dat alles meteen gemaakt en met de vervoerder meegegeven. 1 dag later bij mij afgeleverd. Een dikke 10 va... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Sinds de geboorte van ons eerste kind staat Koterkado op #1 als het gepersonaliseerde artikelen betreft! In eerste instantie om kleding, jassen, tassen e.d. te voorzien van naam, een eerste voetba... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Wij hebben een geborduurde tasje, drinkfles, broodtrommel en luizenzakje, allen voorzien van de naam van onze zoon, besteld. Het is goed gelukt, dus mijn complimenten. Zoals gezegd is het een betrouwb... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de puériculture

Écrit par l'entreprise

Koter Kado is al sinds 2005 bekend als hét adres waar je heengaat voor gepersonaliseerde kado's. Wij verzamelen onze reviews via Kiyoh, elke klant ontvangt een uitnodiging om ons daar te beoordelen. Koter Kado is aangesloten bij Thuiswinkel.org. Je bestelt dus simpel, veilig en snel bij www.koterkado.nl Een greep uit ons assortiment: Happy Horse konijnen met naam, Teddy rugzakken geborduurd met naam, leuke kraamkado's zoals rompers, badcapes, badcapes en babymutsjes met naam. Ook voor grotere kinderen en volwassenen hebben we een ruim assortiment gepersonaliseerde kadootjes. Bijvoorbeeld mooie toilettassen en beautycases met naam, schorten en leren BBQ Grillschorten gepersonaliseerd, geborduurde badjassen voor volwassenen, mutsen, caps, SOS bandjes, sporttassen, kofferriemen etc.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super wat een Service!!!

Eergisteren een mail gestuurd met een probleem over de luizenzak die ik een half jaar geleden besteld heb. Direct antwoord gekregen en vandaag lag er een nieuwe! Super wat een service! Hier kan je met een gerust hart een bestelling doen!!!

29 juin 2013
Noté 5 sur 5 étoiles

Coöperatief, attent, accuraat, kortom: Koter Kado je ziet me weer!

Vragen worden direct en duidelijk beantwoord. Medewerking wordt volledig verleend, echt dit is een site om heerlijk te snuffelen, uit te pluizen en mocht je er niet uitkomen, even mailen en het wordt opgelost en je krijgt precies wat je bedoelde en zoals je het hebben wilde.
Ik dank Koter Kado dan ook hartelijk voor het feit dat ze er zijn en nog meer wanneer ze nog lang zullen blijven!
Barbara

25 mai 2013

Uitstekend!

Mijn bestelling is nog onderweg maar ik weet nu al dat het goed is. Een eerdere bestelling heeft dat al bewezen: een lunchtrommel en beker die al 2,5 jaar elke week de vaatwasmachine ingaan en nog steeds is de opdruk mooi. Ik ben fan!

9 mai 2013

zeer fijne webshop

alles is overzichtelijk en duidelijk.
ook is het makkelijk dat je op verschillende manieren kan betalen en dat de levertijd maar 2 werkdagen is. dus je hoeft niet een week van te voren te bestellen.
ook is er voldoende keuze

4 avril 2013

gls

bestel al jaren zwembroekjes en afgelopen jaar iets foute opdruk, maakte er een foto van en 2 dagen later: nieuwe!Op vakantie worden we altijd aangesproken hoe we aan die gave zwembroekjes met naam en telefoonnummer komen! Fantastisch! Nu weer kraampakket besteld en alle oranje bandana's zijn ook zeer in trek!
m.a.w: ik ben super tevreden!

14 février 2013

Super!!

Heb in Januari voor het eerst wat besteld voor onze jongste zoon. Prachtige site en duidelijk aangegeven. Bestelling was erg snel binnen.!! Dus super....Heb nu net weer wat besteld...ben benieuwd...groetjes van Laura

28 janvier 2013

Super klantenservice !

Wij zijn alweer super tevreden van de service die we van Koter Kado hebben gekregen ! Onze kleine spruit had op school een schaapje gekregen als symbooltje. Dus met veel enthousiasme wou ik een lunchbox en fruitbakjes bestellen, maar bleek er standaard geen schaapje te zijn. Na een paar mailtjes uit te wisselen, heeft Koter Kado de doosjes bedrukt met een symbooltje dat ik zelf heb gestuurd. En het resultaat is weer uitstekend zoals gewoonlijk ! En mama heel tevreden.
KLEINE TIP : Als je een luizenzak besteld, let er dan op dat je die neemt met de ritssluiting ! Ik had per vergissing de andere besteld, maar die is niet zo handig, want je moet nog steeds de zak van het haakje halen. Desondanks komt die vast nog wel ergens anders van pas.

10 janvier 2013

Super leuke kraamkado's ontvangen

WIj hebben na de geboorte van ons dochtertje super leuke kraamkado's van koterkado ontvangen. Nu vrienden van ons een kindje hebben gekregen heb ik ook dingen besteld.
Erg leuk !! En prima kwaliteit !!!!!!

9 janvier 2013

Geweldig mooi en snel!!

Hij is nog mooier geworden als dat ik dacht, en ook nog lekker snel in huis. Wat zal die kleine er blij mee zijn want de eerste heeft ze nu al tot bijna op de draad versleten. Ze zal echt niet zonder boeddha gaan slapen, ze grijpt hem, maakt een vuist en trekt vuist en boeddha onder d'r kin en dat houdt ze vol totdat ze wakker wordt.

5 janvier 2013

super!

We zijn heel erg tevreden met de 2 dekbedovertrekken met naam bedrukt.Supersnelle levering.Alles is tiptop in orde.Zeker voor herhaling vatbaar.Dank je wel!

31 décembre 2012

Super service!

Wij bestellen altijd een "Tutpopje" als er een nieuwe baby is geboren bij een collega.
Je kan dan de naam van de baby op het popje laten zetten; heel schattig.
De service is altijd goed; het is nog nooit voorgekomen dat het baby-cadeautje niet aangekomen is. De site is lekker makkelijk ook.

Tevreden klant,
Aimée Jansen

28 décembre 2012
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus