Koter Kado Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had mijn betaling niet afgerond, kreeg een nette mail. Meteen afgerond, weer een nette mail dat alles meteen gemaakt en met de vervoerder meegegeven. 1 dag later bij mij afgeleverd. Een dikke 10 va... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

bestel al jaren zwembroekjes en afgelopen jaar iets foute opdruk, maakte er een foto van en 2 dagen later: nieuwe!Op vakantie worden we altijd aangesproken hoe we aan die gave zwembroekjes met naam e... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sinds de geboorte van ons eerste kind staat Koterkado op #1 als het gepersonaliseerde artikelen betreft! In eerste instantie om kleding, jassen, tassen e.d. te voorzien van naam, een eerste voetba... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Wij hebben een geborduurde tasje, drinkfles, broodtrommel en luizenzakje, allen voorzien van de naam van onze zoon, besteld. Het is goed gelukt, dus mijn complimenten. Zoals gezegd is het een betrouwb... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de puériculture

Écrit par l'entreprise

Koter Kado is al sinds 2005 bekend als hét adres waar je heengaat voor gepersonaliseerde kado's. Wij verzamelen onze reviews via Kiyoh, elke klant ontvangt een uitnodiging om ons daar te beoordelen. Koter Kado is aangesloten bij Thuiswinkel.org. Je bestelt dus simpel, veilig en snel bij www.koterkado.nl Een greep uit ons assortiment: Happy Horse konijnen met naam, Teddy rugzakken geborduurd met naam, leuke kraamkado's zoals rompers, badcapes, badcapes en babymutsjes met naam. Ook voor grotere kinderen en volwassenen hebben we een ruim assortiment gepersonaliseerde kadootjes. Bijvoorbeeld mooie toilettassen en beautycases met naam, schorten en leren BBQ Grillschorten gepersonaliseerd, geborduurde badjassen voor volwassenen, mutsen, caps, SOS bandjes, sporttassen, kofferriemen etc.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Zeer tevreden!

De website is overzichtelijk, de zoekfunctie werkte goed. Ik was op zoek naar een specifiek kado. Veel informatie omtrent de bestelling, je wordt goed op de hoogte gehouden van de stappen. Nu hopen dat degene voor wie het kado is blij is met het kado, maar dat zal wel.

5 décembre 2012
Noté 5 sur 5 étoiles

Al 5 jaar lang is KoterKado voor mij hét adres voor gepersonaliseerde cadeaus en gebruiksvoorwerpen!

In eerste instantie om kleding, jassen, tassen e.d. te voorzien van naam, een eerste voetbalboek voor een neefje tot een stoere voetbalschoenen tas in 2012! Koterkado groeit gewoon met ons mee!

Oh! En laat ik het eerste vrolijk gekleurde baby mutsje niet vergeten! Voor eeuwig vast gelegd op vele foto's!

22 novembre 2012

Alles is netjes geregeld

Hallo ik heb de pakjes van koter kado ontvangen,heel leuk ,met de naam er op van mijn klein kinderen,leuk in gepakt alles dus klaar ,alleen nog af geven ,groetjes oma sjaan

21 novembre 2012
Noté 5 sur 5 étoiles

Koter Kado persoonlijke cadeaus van goede kwaliteit

Wat een leuke artikelen kan je kopen bij Koter Kado!!
Leuk om cadeau te doen!!
De kwaliteit is erg goed. Timo en Lenthe vragen zelfs
aan Sinterklaas cadeaus van Koterkado...ze willen graag de sporttassen met
hun eigen naam!! Wow ben benieuwd of de Sint Koter Kado vindt!!
(haha)

14 novembre 2012

De sporttas is super!

Vandaag de sporttas met naam binnen gekregen en hij is echt super!! Mooie kleuren combinatie en een goed formaat. Ik weet zeker dat ik er over een week een enthousiaste reactie op krijg (cadeautje). Je wordt van alles op de hoogte gehouden door middel van mailtjes; track and trace code, ontvangstbevestiging, etc.

Echt een aanrader!

13 novembre 2012

G E W E L D I G!!

Vandaag de trommel en beker voor Dilany ontvangen. Werden snel geleverd en ziet er heel mooi uit. Mepal is tenslotte een goed merk.
Ga er vaker bestellen, site is mooi en ze hebben heel veel leuke spullen!
groetjes
Edith

8 novembre 2012
Noté 5 sur 5 étoiles

koterkado; in 1 woord super!

Toen ik zwanger was van mijn eerste dochtertje heb ik een popje met naam besteld. Ze vond het heerlijk er met haar gezichtje tegenaan te liggen dus al snel een tweede en zelfs een derder voor op de creche gekocht! Ook tas en spenenkoordjes zijn super! Nu we ons tweede dochtertje verwachten hebben we dus weer alvast 2 popjes met naam laten bedrukken. Als ik zie hoe gehecht mijn dochter eraan is.......haar zusje zal er dus vast net zo veel troost en geluk van ondervinden als mijn oudste dochter.

7 novembre 2012

Overzichtelijk en service gericht

Het is een overzichtelijke site waar alle artikelen makkelijk te vinden zijn. Mocht je het dan nog niet vinden werkt de zoekmachine ook uitstekend. Ook de service is super, stuurde een emailtje en ik kreeg binnen een uur een mailtje terug. Het vond ik het prettig dat ik een maitje kreeg op het moment dat de bestelling in behandeling was genomen en waarschijnlijk krijg ik ook nog wel bericht over wanneer ik de bestelling(en) binnen ga krijgen. Verder hebben ze leuke en originele artikelen.

4 novembre 2012
Noté 5 sur 5 étoiles

betaalbaar en persoonlijk met naam

ik vind het een super leuke site vooral omdat ik het leuk vind kadootjes te geven met naam en het is betaalbaar ik haal er voor al mijn mijn kinderen ,nichtjes en neefjes
gewoon een top site ik geef het een 10 voor duidelijke site en snel levering en heel zorgvuldig

29 octobre 2012
Noté 5 sur 5 étoiles

Wederom geweldig! En zo snel!!!

al een aantal keer besteld bij jullie over de jaren heen en de service en kwaliteit blijft op niveau zo geen hoger niveau.....Chapeau!
Mijn nichtje ligt op dit moment te bevallen en gelukkig zijn de kraamkado's optijd binnen gekomen....binnen 2 dagen!!!!

super bedankt!

Supercalifragilisticexpialidasties!!!!!

Mijn bestelling bij Koter Kado? Gewoonweg Supercalifragilisticexpialidasties!! Pijlsnelle levering, prima verpakt en prachtig kado!!! Met 3 prinsessen en 1 prins in huis zeker voor herhaling vatbaar!! Dank je wel Koter Kado! grts! Catherine

Noté 4 sur 5 étoiles

Net wat ik zocht!

Lang gezocht naar een site waar ik een gepersonaliseerde lanyard kon bestellen. Ik begon al zo stilaan afstand te nemen van mijn perfecte cadeau-idee toen ik uiteindelijk op KoterKado terecht kwam: net wat ik nodig had! Handige site ook. Nu nog hopen dat het cadeautje in goede aarde valt ...

Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus