PsykologCentret Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Jeg har gennemført krap advanced uddannelsen. Maria er involverende, fagligt funderet, praksisnær og ser sine kursister. Krap advanced uddannelse har fuldt ud levet op til mine ønsker og forventning... Voir plus

Stor tak til Peter og Sanne for at gøre mig mere KRAPsk. Er blevet mere bevidst omkring brugen af KRAP som metode og redskab i mit arbejdsliv. Det har været syv berigende kursusdage.

Jeg har haft en utrolig god undervisning Maria Metner, der er utrolig godt inde i faget. Og lever informationen på en faglig og humoristisk måde, så det er lidt forståeligt. Det giver gode faglig ba... Voir plus

Et meget givende KRAP-kursus med en engageret og kompetent underviser. Kurset har givet mig værdifuld viden og nye perspektiver på tænkning, refleksion og min egen praksis. Forløbet har været en lære... Voir plus

1. Centre de coaching
  2. aussi dans
  3. Association ou organisation

Informations provenant de diverses sources externes

PsykologCentret i Viborg og Skive er et veletableret privat psykologfællesskab bag KRAP. Vi tilbyder psykologiske og pædagogiske ydelser af høj kvalitet.

• Ll. Sankt Peder Stræde 8, 8800, Viborg, Danemark

• www.krap.com

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

86 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Rigtig godt og lærerigt kursusforløb…

Rigtig godt og lærerigt kursusforløb (KRAP Advanced) hvor vi blev klædt på til at komme ud og anvende KRAP endnu mere i den pædagogiske praksis. Maria er en rigtig skarp, dedikeret og behagelig underviser, som skabte et trygt og givende fagligt fællesskab på holdet.

7 avril 2025

Helt igennem en god og lærerig…

Helt igennem en god og lærerig oplevelse at være med på denne uddannelse.
Maria er en virkelig behagelig og dygtig underviser, og jeg er gået herfra med en følelse af at krap for alvor giver mening i mit arbejde når man lærer at bruge det i et Flow.

7 avril 2025

Jeg synes det er interessant

Jeg synes det er interessant, men det er for komprimeret og hurtigt videre til næste skema, så der bliver ikke mulighed eller tid til at få skemaerne ind under huden

2 avril 2025

Utrolig spændende 10 dages KRAP forløb

Utrolig spændende 10 dages KRAP forløb. Kan anbefales til alle
der arbejder med mennesker. Vi havde Birgitte Davidsen som underviser, og hun er fuldstændig fantastisk dygtig, til at formidle.

14 janvier 2025

God støtte og høj faglighed i VISO sager

Siden 2020 har jeg arbejdet som VISO specialist for PsykologCentret Viborg-Skive. Jeg oplever altid både støtte og høj faglighed i den sparring jeg har med andre specialister, såvel som med Lene Metner. At have så stort og kompetent et bagland, samt at kunne trække på KRAP redskaberne i udredning og rådgivningssager giver tryghed ift. at kunne levere kvalificeret hjælp til dem der har allermest brug for det, nemlig borgerne, deres netværk og de fagprofessionelle omkring dem.

6 janvier 2025

KRAP og Lene Metner

Jeg har netop hørt Lene Metner holde et oplæg om KRAP hos Socialpædagogerne Kreds Lillebælt. Lene er god til at gøre det levende. Hun er meget ordentlig, og jeg fornemmer en høj etik. Lene forbinder teori med praksiseksempler, som gør det let tilgængeligt og forståeligt.
KRAP er en evidensbaseret metode, hvor man benytter skemaer. Det bliver godt visuelt, og man kan gratis hente skemaerne på deres hjemmeside.
Jeg kan varmt anbefale Lene Metner og KRAP.

26 novembre 2024

På et grundkursus i KRAP

På et grundkursus i KRAP, fik vi i Maria en fantastisk formidler i teorien bag KRAP og dokumentation-skemaerne, som har vist sig være en fordel for vores unge og personalet! At Maria er essensen i det KRAPske menneskesyn er ikke overraskende, det mærker man med det samme, men måden hun lærer fra sig på er bare fantastisk! Så kæmpe stor tak for en lærerig kursus, som har været meget uddannende!

5 novembre 2024

Kæmpe anbefaling

Yderst kompetente folk, som ved hvad de laver, og som altid løser opgaverne på den bedst mulige måde, med den dybeste forståelse for den klient der sidder over for dem.

De har min største anbefaling!

16 octobre 2024

KRAP integreret i arbejdspladsen.

At have KRAP fuldt integreret på sin arbejdsplads åbner op for rigtig mange nye muligheder og potentialer på en meget anerkendende måde og giver et unikt miljø at udfolde sig i. Jeg kan kun anbefale andre at gå denne vej. KRAP er praksisnært og giver et løft til alle, der bruger det.

22 septembre 2018