Vi har netop booket et krydstogt gennem Krydstogt Eksperten, og indtil videre har oplevelsen været helt i top. Marie-Louise har været utrolig hjælpsom, hurtig til at svare og meget engageret i a... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi er en familie på 11 personer, 3 generationer, som netop er vendt hjem fra en fantastisk tur, Middelhavet rundt. Vi har oplevet stor service under bookingen af rejsen og den er forsat på hele t... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg bestilte selv vores krydstogt online – super nem og overskuelig proces! Jeg havde efterfølgende et par spørgsmål til rejsen, som personalet hurtigt og venligt hjalp med at besvare. Desuden et stor... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg er netop vendt hjem fra et fantastisk krydstogt i Caribien med Princess Cruises, og oplevelsen har været fuldstændig fejlfri og bekymringsløs. Medarbejderne hos Krydstogt Eksperten hjalp os med... Voir plus
L'entreprise a répondu
Krydstogt Eksperten er et dansk, familieejet rejsebureau med speciale i krydstogter. Som agent for verdens førende krydstogtrederier tilbyder vi over 18.000 krydstogter til destinationer verden over. Vores prisgaranti sikrer dig krydstogter til de bedste priser på markedet. Vi matcher prisen hos danske konkurrenter og krydstogtrederierne. Du er i professionelle hænder fra start til slut. Med vores dybdegående viden skræddersyer vi krydstogtoplevelser, der gør din drømmerejse til virkelighed. Gør det nemt og bestil hele din rejse hos os – vi hjælper også med fly, hotel, transfer og forsikringer til dit krydstogt, så du får en samlet og tryg pakkeløsning.
Møllegade 30, 6640, Lunderskov, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Vi valgte at ringe til jer for at få et tilbud og vejledning …. Det er det nemmeste, at gøre det på den måde og så særlig når man oplever så go’ kundeservice, som vi gjorde, fra Iben, hun har været meget hjælpsom.

Réponse de Krydstogt Eksperten
God og opmærksom ekspedition. Kunne bruge fifene og fedt at tale med en der selv har været på krydstogt.

Réponse de Krydstogt Eksperten
Det er altid en dejlig oplevelse at bestille hos jer, en god information om cruiset og hurtig bestlling, kan varmt anbefales Danmarks bedste cruise eksperter.

Réponse de Krydstogt Eksperten
Rigtig god service. Vi fik nogle gode snakke med rejsekonsulenten og fik sammen booket noget som kom til at passe til vores behov.
Hun var nemt at få fat i når der opstod spørgsmål.
Så de bedste anbefalinger herfra.

Réponse de Krydstogt Eksperten
God oplevelse at købe rejse hos Krydstogteksperten. Hurtig og kompetent tilbagemelding på vores henvendelse. Vi kan anbefale at købe rejser hos Krydstogteksperten.

Réponse de Krydstogt Eksperten
Fik først oplyst om kravene ifm Covid 19 2 dage før afgang. Det gav problemer med at blive testet.

Réponse de Krydstogt Eksperten
Har lige købt mit ottende krydstogt hos Krydstogteksperten. Som altid var der god betjening.

Réponse de Krydstogt Eksperten
Jeg fik en rigtig god betjening, da jeg ringede ind for at bestille vores krydstogt. Jeg følte jeg var i gode hænder og kan kun anbefale Krydstogteksperten. Ingen tvivl om at de ved meget indenfor krydstogter og er rigtig gode til at vejlede og hjælpe. Uden at man føler sig forpligtet til at skal købe hele pakken hos dem

Réponse de Krydstogt Eksperten
Efter elendig kontakt med andre arrangører, hjalp Pia Marfelt os i mål med et krydstogt. Hurtig respons og ærlige svar, samt bedst overskuelige tilbud vi har fået.
Superservice, regner med stjernerne holder, når vi er hjemme igen.
Super fin betjening. Meget sødt personale . Hurtig tilbagemelding på mail . Meget tilfreds👍👍

Réponse de Krydstogt Eksperten
Krydstogt Eksperten kan med rette kalde sig Ekspert. Super dejlig og hurtig service. Skønt at man kan komme i kontakt med dem. Dette er 2nd gang vi skal rejse med Krydstogt Eksperten.
I løbet af et døgn have jeg en billet der matchede vores behov. De forstå bare hvad kunden vil have.
Tak til alle hos Krydstogt Eksperten. I må aldrig ændre på jeres setup :-)

Réponse de Krydstogt Eksperten
Lyn hurtig service. Vi plejer at bruge jeres konkurrent, men det er slut fra nu af.