Krydstogt Eksperten Avis

1 256
TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har netop booket et krydstogt gennem Krydstogt Eksperten, og indtil videre har oplevelsen været helt i top. Marie-Louise har været utrolig hjælpsom, hurtig til at svare og meget engageret i a... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi er en familie på 11 personer, 3 generationer, som netop er vendt hjem fra en fantastisk tur, Middelhavet rundt. Vi har oplevet stor service under bookingen af rejsen og den er forsat på hele t... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte selv vores krydstogt online – super nem og overskuelig proces! Jeg havde efterfølgende et par spørgsmål til rejsen, som personalet hurtigt og venligt hjalp med at besvare. Desuden et stor... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er netop vendt hjem fra et fantastisk krydstogt i Caribien med Princess Cruises, og oplevelsen har været fuldstændig fejlfri og bekymringsløs. Medarbejderne hos Krydstogt Eksperten hjalp os med... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de croisières
  2. Agence d'excursions
  3. Voyagiste
  4. Agence de voyages

Écrit par l'entreprise

Krydstogt Eksperten er et dansk, familieejet rejsebureau med speciale i krydstogter. Som agent for verdens førende krydstogtrederier tilbyder vi over 18.000 krydstogter til destinationer verden over. Vores prisgaranti sikrer dig krydstogter til de bedste priser på markedet. Vi matcher prisen hos danske konkurrenter og krydstogtrederierne. Du er i professionelle hænder fra start til slut. Med vores dybdegående viden skræddersyer vi krydstogtoplevelser, der gør din drømmerejse til virkelighed. Gør det nemt og bestil hele din rejse hos os – vi hjælper også med fly, hotel, transfer og forsikringer til dit krydstogt, så du får en samlet og tryg pakkeløsning.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

(1 256)

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi valgte at ringe til jer for at få et…

Vi valgte at ringe til jer for at få et tilbud og vejledning …. Det er det nemmeste, at gøre det på den måde og så særlig når man oplever så go’ kundeservice, som vi gjorde, fra Iben, hun har været meget hjælpsom.

19 juin 2022

Kære Randi
Tusind tak for din anmeldelse. En fornøjelse at hjælpe jer. Ønsker jer en rigtig god tur :)
Mvh. Iben, Rejsekonsulent

God og opmærksom ekspedition

God og opmærksom ekspedition. Kunne bruge fifene og fedt at tale med en der selv har været på krydstogt.

19 juin 2022

Kære Trine,
Mange tak - dejligt vi kunne hjælpe med en rejse og nogle gode råd. Rigtig god sommer. Mvh Marie Louise, Rejsekonsulent

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er altid en dejlig oplevelse at…

Det er altid en dejlig oplevelse at bestille hos jer, en god information om cruiset og hurtig bestlling, kan varmt anbefales Danmarks bedste cruise eksperter.

18 juin 2022

Kære Torben,
Mange. mange tak :) De rosende ord sætter vi stor pris på. Endnu engang en fornøjelse at vi kunne være jer behjælpelige.
Ønsker dig en god dag.

Rigtig god service

Rigtig god service. Vi fik nogle gode snakke med rejsekonsulenten og fik sammen booket noget som kom til at passe til vores behov.
Hun var nemt at få fat i når der opstod spørgsmål.
Så de bedste anbefalinger herfra.

17 juin 2022

Kære Helle,
Mange tak for din varme anmeldelse - det sætter vi pris på. Ønsker den bedste rejse. Kontakt os endelig, hvis der er spørgsmål inden afrejse. God sommer. Mvh Marie Louise, Rejsekonsulent

Kære Jane,
I lige måde :) Dejligt vi kunne hjælpe jer. Rigtig god tur.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service! Har intet negativt at sige.

14 juin 2022

Kære Steen,
Mange tak for din anmeldelse :) Dejligt vi kunne være jer behjælpelig. Ønsker jer en rigtig god tur, og håber vi kan hjælpe igen en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

God oplevelse at købe rejse hos Krydstogteksperten

God oplevelse at købe rejse hos Krydstogteksperten. Hurtig og kompetent tilbagemelding på vores henvendelse. Vi kan anbefale at købe rejser hos Krydstogteksperten.

Réponse de Krydstogt Eksperten

Hej Britta, mange tak for din tilbagemelding. Vi ønsker jer en rigtig god rejse.

Noté 4 sur 5 étoiles

Fik først oplyst om kravene ifm Covid…

Fik først oplyst om kravene ifm Covid 19 2 dage før afgang. Det gav problemer med at blive testet.

Hej Jørgen,
Tak for din anmeldelse. Beklager at den oplysning kom for sent. Det tager vi selvfølgelig til efterretning.

Noté 5 sur 5 étoiles

Har lige købt mit ottende krydstogt hos…o

Har lige købt mit ottende krydstogt hos Krydstogteksperten. Som altid var der god betjening.

Kære Brian,
Tak fordi du endnu engang købte en rejse os hos - fornøjelse som altid. Ønsker jer en god tur. :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik en rigtig god betjening

Jeg fik en rigtig god betjening, da jeg ringede ind for at bestille vores krydstogt. Jeg følte jeg var i gode hænder og kan kun anbefale Krydstogteksperten. Ingen tvivl om at de ved meget indenfor krydstogter og er rigtig gode til at vejlede og hjælpe. Uden at man føler sig forpligtet til at skal købe hele pakken hos dem

12 juin 2022

Réponse de Krydstogt Eksperten

Kære Tina, det var helt ind i hjertet - mange tak :) Vi ønsker den bedste tur, og vil se frem til at kunne hjælpe igen en anden gang. Kontakt os endelig, hvis der er spørgsmål. Mvh Marie Louise, Rejsekonsulent

5 Stjerner Pia…

Efter elendig kontakt med andre arrangører, hjalp Pia Marfelt os i mål med et krydstogt. Hurtig respons og ærlige svar, samt bedst overskuelige tilbud vi har fået.
Superservice, regner med stjernerne holder, når vi er hjemme igen.

10 juin 2022
Avis spontané

God oplevelse

10 juin 2022

Réponse de Krydstogt Eksperten

Hej Ole, mange tak for din tilbagemelding. Vi ønsker jer en rigtig god tur.

Super fin betjening

Super fin betjening. Meget sødt personale . Hurtig tilbagemelding på mail . Meget tilfreds👍👍

Kære Jane,
Mange tak for din anmeldelse. Ønsker en god tur og god sommer. Mvh Marie Louise, Rejsekonsulent

Kære Svend,
Mange tak for din anmeldelse :) Det var en fornøjelse, og håber vi kan hjælpe igen en anden gang.

Fremragende.

Kære Torben,
Mange tak :) Dejligt at kunne hjælpe jer. Kontakt mig endelig, hvis der er spørgsmål inden afrejse.

Godt firma

Godt firma , der reagerer med det samme, kan kun anbefales

Kære Steen,
Mange tak for din anmeldelse. Dejligt vi kunne hjælpe. Ønsker dig en god sommer. Mvh Marie Louise, Rejsekonsulent

Noté 5 sur 5 étoiles

Krydstogt Eksperten kan med rette kalde…

Krydstogt Eksperten kan med rette kalde sig Ekspert. Super dejlig og hurtig service. Skønt at man kan komme i kontakt med dem. Dette er 2nd gang vi skal rejse med Krydstogt Eksperten.
I løbet af et døgn have jeg en billet der matchede vores behov. De forstå bare hvad kunden vil have.
Tak til alle hos Krydstogt Eksperten. I må aldrig ændre på jeres setup :-)

Réponse de Krydstogt Eksperten

Mange tak for den utrolig søde anmeldelse. Det varmer :) Håber I får den bedste tur, og vi vil med glæde hjælpe jer igen en anden gang.
Rigtig god sommer. Mvh Marie Louise, Rejsekonsulent.

Lyn hurtig service

Lyn hurtig service. Vi plejer at bruge jeres konkurrent, men det er slut fra nu af.

Réponse de Krydstogt Eksperten

Kære Brian, mange tak for din anmeldelse. Du skal være mere end velkommen til at kontakte os igen :) Ønsker jer en dejlig tur. Mvh Marie Louise, Rejsekonsulent

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus