Som altid superservice, men denne gang mere end ellers. Vi fik aflyst en familietur (11 prs) og skulle finde noget nyt... de var helt sublime, sendte masser af muligheder, og til sidst fik vi booket... Voir plus

L'entreprise a répondu
Har brugt Mycruise gennem en årrække og har altid været tilfreds. Alt er klappet. En oplevelse til 5 stjerner. Til gengæld er deres hjemmeside ikke altid nem at finde rundt på. Fx. er de opregnede d... Voir plus
L'entreprise a répondu
Personalet ved MyCruise hjalp os hele vejen igennem både valg af cruise samt efterfølgende detaljer. Der har været svar promte på alle mails jeg har sendt. Vi har været meget tilfredse. Tak
L'entreprise a répondu
Er kommet hjem fra en fantastisk Krydstogt ferie med Royal Caribbean "Jewel of the Seas". Alt var bare i orden , fra afgang fra Ålborg til hjemkomst. Fly rejser - Hotel i San Juan - Krydstogtet og... Voir plus
Écrit par l'entreprise
MyCruise er agent for verdens førende krydstogtsrederier. Virksomheden blev etableret i 2008 og har fra begyndelsen haft fokus på formidling af verdens bedste krydstogtrejser.
Vi er naturligvis tilsluttet og registreret i Rejsegarantifonden, og vi har tilsammen mange års erfaring inden for rejsebrancen, så du er i sikre hænder, når du bestiller dit krydstogt hos os.
Hos MyCruise er kunden 100 procent i fokus, og vi lægger stor vægt på personlig service og kvalitet. Vi skræddersyer årligt flere tusinde krydstogtrejser til hele verden og med mange års kendskab til rejsebranchen samt tæt kontakt med vores samarbejdspartnere, kan vi garantere et højt kvalitetsniveau og god service gennem hele rejsens forløb.
Prisgaranti er din garanti for, at du ikke finder vores krydstogtrejser billigere hos én af vores konkurrenter.
Støder du – mod forventning – på en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi straks prisen!
Tirsbækvej 7, 1 sal, 2720, Vanløse, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Nemt at bestille et cruise og I er hurtige til at vende tilbage hvis man har spørgsmål
Rigtig god kundeservice fra mia . Meget venlig og behjælpelig med at finde det rigtige krydstogt vi skal på så helt klart ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Réponse de MyCruise Danmark
Som altid superservice, men denne gang mere end ellers. Vi fik aflyst en familietur (11 prs) og skulle finde noget nyt... de var helt sublime, sendte masser af muligheder, og til sidst fik vi booket noget nyt.:)
De er og bliver mit yndlings rejsebureau.

Réponse de MyCruise Danmark
I forbindelse med bestilling af Cruise i Middelhavet i august måned, har jeg fået en uvurderlig støtte og support af jeres Cruisemedarbejder Christina Vernersson, hun er helt fantastisk, svarer hurtigt og er super behjælpelig. Tusinde tak Christina.
Mh
Henrik Pihl

Réponse de MyCruise Danmark
Til gengæld er deres hjemmeside ikke altid nem at finde rundt på. Fx. er de opregnede destinationer på forsiden slet ikke detailleret nok
Derfor kun 4 stjerner

Réponse de MyCruise Danmark
Vi havde fået anbefalet Mycruise af nogle bekendte. Da det er første gang vi skal afsted, var vi nødt til at få noget vejledning om hvad der er bedst. Vi kom i kontakt med Lisbeth, som bare vidste alt hvad vi spurgte om. Vi fortalte hvem vi var og hvor gammel vores barn er, så vi sikrede at hun kunne finde den rigtige tur. 1 dag efter fik vi 5-6 valgmuligheder hvorefter hun fulgte op med en telefonsamtale for at høre om der var spørgsmål. Og det var der, for hvilket dæk er bedst at bo på og hvordan i forhold til drinkspakker mv. Lisbeth svarede og hjalp os til perfektion. Da vi havde besluttet os, fik vi hende til at vælge det rette sted at bo og guidede os hele vejen igennem. Tak.
Ydermere fik vi tillige et telefonopkald fra ejeren Nicki, som blot ville høre om vi manglede yderligere og om vi havde fået den service vi ønskede. Stor ros til alle i Mycruise.
Det er bestemt ikke sidste gang vi skal afsted med Mycruise.

Réponse de MyCruise Danmark
God og professionel rådgivning og hurtig ekspedition.
Ulla Andreasen

Réponse de MyCruise Danmark
Hurtig respons med ok pris. Hurtig handling, men nu bliver der hele tiden fyldt på vores mail med oplysninger, ting der skal gøres og diverse tilbud til rejsen. Det kan være ret uoverskueligt.

Réponse de MyCruise Danmark
Fik god hjælp, og da vi har en dårligt gående med, fik vi plads tæt på elevator.
Var god til at sætte ig ind i vores situation.
Tak til Mikkel Hahn

Réponse de MyCruise Danmark
Hurtig responce. God service. Hurtig mail med pristilbud. Forløb perfekt.

Réponse de MyCruise Danmark
MyCruise er rigtig gode til at arrangere vores X-togter, også selvom der kan være udfordringer og specielle ønsker til kahytter og kahytsplacering.😄
Vi har brugt MyCruise gennem mange år, og har i skrivende stund 3 igangværende bookinger, og der skal nok komme flere.😉