Kyrteknologi Aps Avis

TrustScore 3 sur 5

2,8

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

**Skærmreparation med efterfølgende afvisning af ansvar** Jeg fik monteret en skærm på min iPhone hos denne forretning, og skærmen viste sig efterfølgende at være defekt. Jeg kontaktede... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde problemer med kamera og laderstik. Fik rigtig god service og et prisoverslag som holdte. Gik derfra med en god oplevelse og vil helt sikkert komme tilbage hvis jeg får problemer igen. Kan k... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hvis jeg kunne gi flere stjerner så gjorde jeg det, (Kyr teknologi Ishøj ) Jeg kommer ind i butikken der rent og nydeligt,man blir taget rigtig godt imod fantastisk service man føler sig i t... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 75 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ingen professionalisme eller kundeservice

Vi fik skiftet skærmen på vores iPhone 16 Pro hos denne forretning. Efter udskiftningen oplevede vi, at skærmens lysstyrke og belysning var markant dårligere end før. Da vi henvendte os med problemet, blev vi mødt med en utrolig negativ og uprofessionel tilgang.

Vi fik blot at vide, at det var “normalt”, og at det åbenbart var telefonens kvalitet, der var dårlig. Det er mildest talt en frustrerende besked at få, når problemet først er opstået efter, at de har skiftet skærmen.

Det værste er dog måden, vi blev behandlet på. Ingen reel hjælp, ingen forståelse for problemet og ingen forsøg på at finde en løsning. Der blev heller ikke tilbudt refundering eller anden form for kompensation, selvom den nye skærm havde været i brug i under 24 timer.

Vi havde forventet en professionel håndtering og almindelig god kundeservice, men oplevelsen var desværre det stik modsatte. Når man betaler for en reparation, forventer man naturligvis, at telefonen fungerer ordentligt bagefter, og hvis der opstår problemer, forventer man, at virksomheden tager ansvar og forsøger at løse dem.

En meget skuffende oplevelse og bestemt ikke den kundeservice, man bør forvente.

19 août 2026

Kære kunde

Vi er kede af at læse jeres anmeldelse, da den ikke helt stemmer overens med det forløb, vi oplevede.

Allerede inden reparationen blev I grundigt informeret om, at den valgte skærm ikke var en original Apple-skærm, og at der derfor kunne være forskel på blandt andet lysstyrke, farvegengivelse og touch sammenlignet med den originale skærm. Vi gennemgik også prisforskellen med jer, da en original skærmløsning kostede omkring fire gange så meget. På den baggrund ønskede I den bedst mulige alternative skærm inden for det ønskede prisniveau.

Dagen efter reparationen kontaktede I os med ønske om, at vi skulle afmontere den monterede skærm og refundere hele beløbet. Vi forklarede, at dette ikke var muligt, men at vi naturligvis gerne ville undersøge skærmen, og at vi ville udskifte den uden beregning, hvis der var tale om en egentlig fejl eller defekt.

Telefonen blev efterfølgende undersøgt hos os. Vores vurdering var, at skærmen fungerede korrekt, men at de forskelle, I oplevede, var de forskelle i lysstyrke, farver og touch, som vi netop havde informeret om inden reparationen. En alternativ skærm til en væsentligt lavere pris kan desværre ikke forventes at have præcis samme egenskaber som Apples originale skærm.

Vi tilbød samtidig, at I kunne få monteret en original skærm mod betaling af prisforskellen.

Vi beklager, hvis tonen i telefonsamtalen blev oplevet som negativ. Det er selvfølgelig ikke sådan, vi ønsker, at vores kunder skal opleve dialogen med os. Men vi mener samtidig, at det er vigtigt at få frem, at vi både informerede om forskellene inden reparationen, undersøgte telefonen efter jeres henvendelse og tilbød både udskiftning ved en eventuel fejl samt muligheden for at opgradere til en original skærm.

Kraken Copenhagen

**Skærmreparation med efterfølgende…

**Skærmreparation med efterfølgende afvisning af ansvar**

Jeg kontaktede ejeren, fordi jeg naturligvis forventede, at en fejl ved den monterede skærm ville blive håndteret ordentligt. Desværre har oplevelsen været det stik modsatte. Ejeren nægter, at der er noget galt med den monterede skærm, og har samtidig været meget lidt samarbejdsvillig omkring at finde en løsning.

Det mest frustrerende er ikke engang, at en skærm kan være defekt – fejl kan ske. Det siger langt mere om en forretning, hvordan man håndterer en fejl, når kunden henvender sig.

I mit tilfælde har jeg oplevet en ejer, der i stedet for at tage problemet seriøst afviser det og ikke virker interesseret i at hjælpe med at løse situationen.

Jeg havde forventet en professionel service og en vilje til at stå på mål for det arbejde og de dele, man sælger og monterer. Det fik jeg ikke.

**Min klare anbefaling er derfor at tænke sig grundigt om, inden man overlader sin telefon til denne forretning.** En defekt vare kan ske – men manglende ansvar og kundeservice er et helt andet problem.

19 août 2026

Kære kunde

Noté 1 sur 5 étoiles

De snyder og bruger gamle komponenter

De snyder og bruger gamle komponenter. Sendte min søn op for at få skiftet batteri da maks var nede på 79%. Da han kom hjem havde de sat et I med maks 84%. Nyt batteri skal være 100%, med et på 84% skal vi jo skifte det igen om lidt. Deres undskyldninger var uoriginalt Apple batteri og så havde de nogle der havde været til rep.oh bla bla. De havde en pris på batteri og så må man forvente et nyt batteri på 100%. Heldigvis havde de lige vores gamle liggende (tænker hvem der skulle have haft det) som vi kunne få sat tilbage og vores penge retur. Der kommer jeg aldrig mere. Tænk hvis jeg havde bestilt noget hvor jeg ikke kunne teste kvalitet bagefter.

Som svar. I har en pris og ET batteri på jeres hjemmeside, så må man gå ud fra at det er originalt. Det var et originalt batteri I satte i og IKKE som du sagde et uoriginalt, altså et brugt. Uanset hvad skal man ikke komme hjem efter et batteriskift med en maks kapacitet på 84%, så skal det jo næsten skiftes igen. Det er direkte SNYD og noget i let havde kunne teste hvis havde færdiggjort installationen og kikket. I finder på dårlige undskyldninger bagefter. Gå den så gå den og så fik i afsat et gammelt brugt batteri. Du skulle skamme dig at finde på løgnhistorier og give min søn skylden.

10 février 2026

Réponse de Kyrteknologi Aps

Da din søn besøgte butikken, forklarede vi tydeligt, at det batteri han valgte, ikke var et originalt Apple-batteri, men et alternativt kvalitetsbatteri med 1 års garanti.
Vi oplyste også, at vi som alternativ havde et refurbished batteri, hvis det var det, der blev ønsket.

Senere kom du selv forbi butikken, hvor vi igen forklarede, hvilken type batteri der var valgt. Da du gav udtryk for utilfredshed, tilbød vi straks at montere jeres oprindelige batteri igen og refundere beløbet, hvilket vi gjorde uden diskussion.

Vi nævnte også, at vi havde forklaret dette til din søn, hvortil du svarede, at han muligvis ikke havde forstået det fuldt ud – og det har vi selvfølgelig respekt for.

Vi bestræber os altid på at være åbne og ærlige om de løsninger, vi tilbyder, og vi refunderer naturligvis, hvis en kunde ikke er tilfreds.

Vi beklager, hvis oplevelsen ikke levede op til dine forventninger, og takker for feedbacken.

Mega god oplevelse hosKyrteknologi

Mega god oplevelse hosKyrteknologi! Personalet var super hjælpsomme og vidste præcis, hvad de snakkede om. Fik hurtigt svar på alle mine spørgsmål, og det føltes aldrig som om, man blev stresset til at købe noget. Priserne var fair, og der var et godt udvalg af både telefoner og tilbehør. Kan helt klart anbefales, hvis man vil have god service uden at føle sig presset!

6 décembre 2025

Stort 0

batteri holder ikke som i siger. Batteri nr 2 samme problem samme sh*t. Jeg opretter reklmation d. 24 aug. INTET SVAR.
Opretter reklamationsag. D. 31. Aug INTET SVAR.
Enten reklamere i eller så sender i mine penge inkl forsendelse retur.

Batteriet oplades fuld og efter noget tid slukker telefonen. Tænder man telefonen, står den på 0 procent og kan ikke oplades.

Ordre #97297

1 septembre 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Nyt batteri i IPhone 12 mini

Fik sat nyt batteri i min IPhone 12 mini i Solrød afdelingen. Alt forløb med fin service, men ingen information og at det nye batteri er uoriginalt. Nu giver telefonen ustandseligt besked om at batteriet ikke er originalt.

16 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service og kvalitet!

Fantastisk service og kvalitet!
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Kyr Teknologi. De tilbyder et imponerende udvalg af reservedele til iPhones og tablets, og deres priser er meget konkurrencedygtige.

Kvaliteten af reservedele er fremragende, og deres kundeservice er virkelig hjælpsom. Jeg har altid fået hurtige og klare svar, når jeg har haft spørgsmål. Deres webshop er nem at navigere, og bestillingsprocessen er enkel og hurtig.

Hvis du leder efter reservedele til smartphones eller tablets til en god pris, kan jeg varmt anbefale Kyr Teknologi. De er professionelle, pålidelige og yder en fantastisk service.

5/5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

20 janvier 2025

God og hurtig service!

Jeg har havde desværre tabt min nye iphone. Jeg er afhængig af min iphone, da jeg arbejder som PR, Kyrteknologi fixede min ødelagte skærm samme dag og er godt tiltreds!

17 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Gik ind med en flækket skærm og gik ud med en skærm som nu ikke registrere tryk ordentligt

Første indtryk i butikken var fint. På det tidspunkt var den ansatte høflig og imødekommende. Service tiden var indlevering og afhentning samme dag. Jeg skulle have skiftet glas da det var flækket - ikke inderste skærm, kun glasset. Problemet opstår dog da jeg går fra butikken og er kommet hjem, hvor jeg opdager at de ikke har sat mit sim kort tilbage i, og de har flækket bagsiden af skærmen.

Jeg kontakter butikken og de bestiller hjem til at reparere de skader de har lavet. I løbet af den næste dag hvor jeg så bruger min telefon bemærker jeg at biometrien ikke virker over halvdelen af gangene jeg forsøger at låse min telefon op (jeg havde indlæst nye fingeraftryk efter jeg fik ny skærm på) og den registrerer ikke alle tryk jeg laver på tastaturet når jeg skriver. så den glipper nu bogstaver eller vælger det ved siden af. Jeg har haft telefonen i nogle år nu, og det har aldrig været et problem før.

Da ham fra butikken så ringer om at de har fået den nye bagside hjem, og jeg fortæller ham om de problemer jeg oplever bliver han virkelig ubehagelig og begynder at påstå at jeg jo ikke kan forvente at min telefon virker som ny når jeg får skiftet skærm. Han fremstår bebrejdende overfor mig at det jo er min egen skyld for ikke at vælge original samsung skærm og at “jeg kommer ind i butikken og forventer et skærmskift til 600 kr”. Den kontekst var at han selv spurgte hvad jeg havde betalt før, da jeg sagde at skærmskift til en samsung skærm var mere end jeg havde regnet med. Så nej, jeg forventede ikke at de ville give et skærm skift til 600, jeg svarede bare på hans spørgsmål. (jeg betalte 799)
Jeg svarer ham at når jeg går ind i en butik og får min telefon skærm repareret så forventer jeg da ikke at gå ud igen med en telefon som nu ikke virker. Han fortsætter sine argumenter med at det ikke er original skærmen, hvortil jeg fortæller ham at hvis de virkelig mener at det kan være rigtigt, så må de jo oplyse kunderne om det INDEN de vælger en ny skærm at få skiftet til. Men han fortsætter med den ubehagelige fremtoning resten af samtalen. Hans foreslag til at “fixe problemet” er at jeg kan betale dem 1000 kr. og få skiftet til en original skærm.

Da butikken får telefonen igen til at skifte bagsiden, som de flækkede, bliver det meldt ud at de oplyste deres tekniker om problemet med den manglende reaktion fra skærmen. De mener at have fikset dette - hvilket ikke er tilfældet. Der er stadig problemer med skærmen. Jeg skriver dem da en mail for at få løst problemet og påpeger den ringe service udvist af medarbejderen - De vælger at ignorere den. To mails endda. De har tjekket deres kunde mail, da jeg havde en ven som havde et spørgsmål til dem, som hun fik svar på.

Køber du bare almene varer i butikken, er servicen sikkert fin. Er du heldig og ikke har problemer med din telefon efter reparation, så er det sikkert også helt i orden, da de ydede hurtig service.
Men går noget galt så er det bare surt. De har ikke interesse i at stå til ansvar.

14 janvier 2025

Altid førstevalg

Super kundeservice. Jeg har haft min pc til reparation og glemte alt om at hente den i næsten 2 år. De var så venlige og opbevarede den. Jeg får tit skiftet panser glas også, og det går hurtigt og sidder lige i skabet hver gang. De er mit absolutte første valg. Super venligt personale.

18 septembre 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus