Kyrteknologi Aps Avis

TrustScore 3 sur 5

2,8

Vi fik skiftet skærmen på vores iPhone 16 Pro hos denne forretning. Efter udskiftningen oplevede vi, at skærmens lysstyrke og belysning var markant dårligere end før. Da vi henvendte os med pr... Voir plus

L'entreprise a répondu

**Skærmreparation med efterfølgende afvisning af ansvar** Jeg fik monteret en skærm på min iPhone hos denne forretning, og skærmen viste sig efterfølgende at være defekt. Jeg kontaktede... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg havde problemer med kamera og laderstik. Fik rigtig god service og et prisoverslag som holdte. Gik derfra med en god oplevelse og vil helt sikkert komme tilbage hvis jeg får problemer igen. Kan k... Voir plus

L'entreprise a répondu

Hvis jeg kunne gi flere stjerner så gjorde jeg det, (Kyr teknologi Ishøj ) Jeg kommer ind i butikken der rent og nydeligt,man blir taget rigtig godt imod fantastisk service man føler sig i t... Voir plus

Moyen

TrustScore 3 sur 5

57 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 75 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hvis jeg kunne gi flere stjerner så…

Hvis jeg kunne gi flere stjerner så gjorde jeg det,

(Kyr teknologi Ishøj )
Jeg kommer ind i butikken der rent og nydeligt,man blir taget rigtig godt imod fantastisk service man føler sig i trygge hænder og så er der sammentid også et kæmpe udvalg alt fra covers til panser skærme i god kvalitet til pengene,
Manden der står i butikken er rar og imødekommende,
Jeg har haft været i diverse mobil reparations butikker som telegiganten - telerepair osv, men lige netop den her i Ishøj kan sku noget som de andre ikke kan,
Ham der står i butikken er hurtigt og effektiv,
Jeg fik koblet min Home knap fra på min iPhone på blot et par minutter,
Super godt stykke arbejde
Kan stærkt anbefale denne kyr teknologi Ishøj,

4 décembre 2023

Var oppe i Ishøj bycenter i dag med en…

Var oppe i Ishøj bycenter i dag med en knust skærm .. Den service, hurtighed og serviceminded mand der kiggede på min iPhone var en stjerne🙏🏻

Han fiksede den på ingen tid og til en pris man ikke kan brokke sig over!!! Samt et beskyttelse glas og et nyt cover !! Klasse !!

Er super taknemmelig over den lille biks og tanken om den lukker som desværre mange andre butikker i Centeret pga huslejer der ikke er realistiske, ville være et tab for vores by..!!

Tak for jer og tak for dig unge mand med det rareste sind…

2 décembre 2023

Verdens dårligste - FIND ET ANDET STED!

Verdens dårligste - FIND ET ANDET STED!
Ishøj forretningen:
Dag 1: Får skiftet skærm på en telefon. Senere viser det sig at han har ødelagt højtaleren.
Dag 2: Han anderkender hans fejl og skifter højtaleren på egen regning. Senere viser det sig at han har ødelagt front kameraet OG home knappen.
Dag 3: Han råber og skriger ad mig, og beder mig om at komme en anden dag for vurdering.
Dag 4: Han råber ad mig og ydmyger mig vulgært på det groveste, og vil kun reparere home knappen. Kameraet vil han ikke tage ansvar for. Nu er der rejst sag an imod forretningen.

Ærligt talt fortjener han heller ikke den ene stjerne han får her, og jeg anbefaler alle at holde sig fra dette sted, for service og kvalitet finder man bestemt ikke her.

6 janvier 2022

De giver os vare som er ødelagte og…

De giver os vare som er ødelagte og ikke virker og de ville heller ikke returnere varen eller give en ny

7 décembre 2021

Hejsa
Vi modtager desværre ikke produkter som er blevet beskadiget. Dit produkt drejer sig om en C type adapter 20w. Reklamationsretten gælder i 2 år, men ikke ved selvforskyldte skader, som i resten af Danmark.

Fin og hurtig service.

Fin og hurtig service.
Jeg blev gjort opmærksom på den risiko, der var ved batteriskift, men de klarede det heldigvis uden skader på telefonen.
Jeg kunne afhente telefonen efter 40 minutter. Godt gået.

2 octobre 2021

Jeg har fået sat panserglas på min…

Jeg har fået sat panserglas på min Smartphone det kostede 200.kr men det var ikke sat rigtigt på der var bobler i dag jeg var der oppe i gen så vilde han have at jeg skulle betale for et nyt panserglas hvad jeg ikke ville da det var ham der ikke havde sat det rigtig på 😡😡😡😡😡

9 septembre 2021

Hej Rene
Vi er først og fremmest kede af din oplevelse. Du beskriver, at der var bobler på panserglasset, hvilket vi ikke kan genkende. I tilfælde af bobler, sørger vi for at rette på det eller kompensere med et nyt. Panserglasset, du havde med til butikken i Høje Tåstrup, var ødelagt to steder. Der var revner og slag både på toppen og i bunden, hvilket er en selvforskyldt skade. Jeg må derfor understrege, at du ikke opgiver rigtige oplysninger for oven, tværtimod. Vi giver 2 års reklamationsret for vores produkter men ikke garanti. Denne reklamationsret ophører dog, når produktet bliver beskadiget.

Med venlig hilsen
Kyr teknologi

Dårligt betjening

Dårligt betjening
Da de ikke kan sætte panzerglas ordentligt på og da man så ringe til dem og siger det for man en dårlig behandling

18 mars 2021

Hej Frederikke
Vi er kede af din oplevelse af situationen. Du ringede ind og fortalte os, at der var luftbobler under glasset, og vi henviste dig derfor til vores afdeling i Tåstrup, så de kunne vurdere. Det viste sig så, at panserglasset var gået i fysisk i stykker, hvilket er en selvforskyldt skade. Vi kan af denne årsag ikke tage ansvar for produktet, når det i forvejen er ødelagt. Man skal under almindelige omstændigheder have en kvittering med, hvilket du heller IKKE havde. Men på trods af, at du hverken havde en kvittering med samtidig med at have ødelagt glasset, valgte vi stadig at give en panserglas med, som altså er af ren venlighed og service.

6 mdrs garanti på en brugt iPad købt i…

6 mdrs garanti på en brugt iPad købt i februar ? Homeknappen går meget stramt, og i maj har den en revne, som jeg taler med dem om i butikken. Får besked på at den ikke skal repareres, før den er gået mere i stykker. Og i oktober er homeknappen revnet flere steder. I butikken står man uforstående overfor beskeden fra maj, men det ender med, at de tilbyder gratis reparation af homeknappen, men følgeskaderne som udskiftning af batteri og skærm skal jeg selv betale. I februar tog de min iPad mini i bytte og jeg betalte 1200 kr. Med udsigt til mere besvær, vælger jeg at lade dem tage den defekte IPad retur for 600 kr. Jeg oplyser, at jeg på ingen måde er tilfreds med forløbet.

20 octobre 2020

Ipad skærm

Min fars ipad var gået i stykker, vi tog den med, og han var flink nok til at prioritere den da de skulle videre til fyn. Efter en time fik vi vores ipad tilbage. Han er ret glad for den. De er flinke og løse problemer effektivt.

18 septembre 2020