Kyrteknologi Aps Avis

TrustScore 3 sur 5

2,8

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi fik skiftet skærmen på vores iPhone 16 Pro hos denne forretning. Efter udskiftningen oplevede vi, at skærmens lysstyrke og belysning var markant dårligere end før. Da vi henvendte os med pr... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

**Skærmreparation med efterfølgende afvisning af ansvar** Jeg fik monteret en skærm på min iPhone hos denne forretning, og skærmen viste sig efterfølgende at være defekt. Jeg kontaktede... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hvis jeg kunne gi flere stjerner så gjorde jeg det, (Kyr teknologi Ishøj ) Jeg kommer ind i butikken der rent og nydeligt,man blir taget rigtig godt imod fantastisk service man føler sig i t... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 75 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

købte en iPhone 6 s skærm ved dem over…

købte en iPhone 6 s skærm ved dem over eBay for 104 kr. det viste sig så at den havde en fejl nede i bunden så jeg ikke kan sende sms, er

skærmen er monteret på min tlf. som jeg jo bruger til daglig det er kun sms den ikke kan sende men ringe kan jeg godt.

men de vil hårdnakket ha at jeg afmonterer skærmen igen og sender den til dem så de kan se om jeg snyder dem for en ny skærm til 104 kr det vil sige jeg skal undvære min tlf i langtid til de har sendt en ny skærm

syntes sgu ikke det er service anmeldelsen kan jo ændres hvis de ændre mening og sender en skærm der virker til mig

ordre nr 24-05188-93728

13 juin 2020

Hej Stefan,
Da du køber produktet over eBay, og burde have set returneringspolitikken, er det ikke muligt, at returnere produktet. Alligevel vil vi gerne sende en returlabel til dig, så du kan sende produktet tilbage, og den kan tilses og derefter sende et nyt til dig, hvis produktet er defekt pga. en fabrikationsfejl. Men du ønsker at bibeholde produktet, og ydermere ønsker du, at vi sender et nyt produkt til dig. Selv i Danmark foregår det således, at har du købt et defekt elektronisk produkt,, sendes det tilbage til sælgeren, og derefter kan et nyt produkt sendes ud til køber. Dette er almen procedurer.

nice service

nice service. very good. got my phone fixed in 15 minutes and extra job done.

20 novembre 2019

Réponse de Kyrteknologi Aps

Hi Shivi, Thanks for rating us. And glad to hear, that you're happy with the service

´Har fået min iphon rep

´Har fået min iphon rep. perfekt - derefter nyt batteri på konens ipad de er sku dygtige og effektive de medarbejder i det firma

11 novembre 2019

Réponse de Kyrteknologi Aps

Hej Ole, tak for anmeldelsen. Du kigger bare forbi, hvis der skulle være noget

Noté 5 sur 5 étoiles

Dygtige og søde medarbejder der kan det…

Dygtige og søde medarbejder der kan det med teknik dejligt at der sådanne forretninger PERFEKT

9 novembre 2019

Réponse de Kyrteknologi Aps

Hej Lene, Tak for din feedback og anmeldelsen. Vi bestræber os på, at servicere på bedst mulig vis

Sådan skal det være 👍👍👍👍👍😁

Første gang nogen siden har jeg fået lavet min fon uden at det kan ses👍👍😊og så er de super flinke 😊

25 septembre 2019

Réponse de Kyrteknologi Aps

Hej Flemming, vi arbejder ihærdigt på at yde den bedst mulige service. Vi er glade, når du er glad for slutresultatet.

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig kvalitet og service! hold jer væk!

De er ikke værd at handle med! Jeg havde købt panserglas til min iphone, som koster 200kr,- og skulle være af det fineste kvalitet. Men en dag senere sidder panserglasset helt løst. Jeg tager derovre for at fortælle dem, at panserglasset ikke sidder ordentligt fast på skærmen. Jeg får at vide, at de ikke er deres problem længere, og hvis jeg vil have hjælp, så skal jeg betale 100 kr ekstra for en fejl, som de har begået. Jeg var helt forbavset over ejerens attitude. Jeg mener, at Kyr's varer er af det laveste kvalitet formentligt fra Tyrkiet eller Kina. Jeg vil ihvertfald ikke længere handle der og vil råde andre til at lade være.

20 septembre 2019

Réponse de Kyrteknologi Aps

Hej. Vi er ked af din oplevelse i en af vores butikker, men kan desværre ikke relatere til dig, da du hverken oplyser dato eller tid for køb, så vi har en chance for at undersøge sagen. Vi sælger til dagligt disse panserglas, både i vores fysiske butikker og på internettet og kvaliteten er tip top, hvilket vi stadig står inde for. Når du får monteret en panserglas på din telefon i butikken, sender medarbejderen dig ikke videre uden at den sidder rigtigt og helt tæt uden bobler og støvkorn . Det er noget vi garantere og til dagligt udføre. Disse panserskærme, der koster 200 kr, består af "fuld lim", dvs. at hele panserglasset vil sætte sig på din telefon skærm. Hvis din telefon skærm i forvejen har revner og er ødelagt, kan panserglasset desværre ikke sidde optimalt, indtil du får skiftet selveste skærmen på din telefon ud.

Medarbejderen har tilbudt dig et nyt panserglas af samme kvalitet (ink montering) for 100 kr, hvilket er en service, eftersom glasset er gået op efter montering. Som jævn før nævnt, sender vi ikke kunden videre med en panserglas, der er monteret forkert. I tilfældet, kunne du have informeret medarbejderen, der du allerede stod nede i butikken, så han straks kunne rette på den påståede fejl.

Jeg kan garantere dig for, at du ikke har mødt ejeren af KYR Teknologi, men blot blevet betjent af en af vores medarbejdere.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde problemer med kamera og…

Jeg havde problemer med kamera og laderstik. Fik rigtig god service og et prisoverslag som holdte. Gik derfra med en god oplevelse og vil helt sikkert komme tilbage hvis jeg får problemer igen. Kan kun anbefale at man snakker om tingene inden man efterlader sin mobil eller ipad m.m, så man afstemmer forventningerne. Tak for god service.

4 septembre 2019

Réponse de Kyrteknologi Aps

Hej Danny, vi arbejder ihærdigt på at yde den bedst mulige service. Vi er glade, når du er glad for slutresultatet. Du er altid velkommen

Noté 5 sur 5 étoiles

Smilende personale som tag godt i mod…

Smilende personale som tag godt i mod kunderne. Top kvalitet og reparation.

14 août 2019

Réponse de Kyrteknologi Aps

Hej Susanne, Tak for din anmeldelse. Vi arbejder ihærdigt på at yde den bedst mulige service.

Helt grotesk

Mandag d 5/8-19 indlevere jeg en ipad air som skulle have skiftet batteri.
Ipad fejler intet andet, og skærmen er fin uden ridser.
Samme dag henter jeg ipad, og må ved hjemkomst konstatere at skærmen er “ødelagt” i den hvide del af skærmen hvor noget af det hvide er skrabet væk, eller røget af. Samt noget der ligner limrester i en anden del under skærmen.
Samme dag går jeg tilbage til kyr teknologi og klager over dette.
Jeg kan vælge at få skærmen skiftet, jeg acceptere da skærmen før indlevering ingenting fejlede. Det er træls at nu skulle have en ny skærm, men hellere det end et mærke under skærmen.
Tirsdag d 6/8-19 henter jeg igen ipad efter arbejde, teknikker når desværre kun at ligge ipad på bordet og må konstatere snavs under skærmen, og derved skal skærmen skiftes igen. Venter 15 min på skærmskift, og får så derved min ipad igen.
Igen ved hjemkomst og da ipad bliver tændt ser jeg to små “støvpartikler/prikker” lige i synsfeltet, ved nærmere inspektion konstatere min kæreste er skærmen faktisk ikke sidder ordenligt fast på rammen og derved gaber, samt hjemknappen ikke sidder ordenligt og går skævt når man trykker på den. Så tilbage samme dag til kyr teknologi.
Igen konstateres der at der skal skiftes skærm, der bliver udtrykt fra min side utilfredshed og en aftale bliver indgået at det nu er 3 gang, og hvis det ikke lykkedes igen er deres politik en ny enhed eller pengene tilbage.
Ipad bliver hentet onsdag d 7/8-19
Ved afhentning udtrykkes fra min side utilfredshed om arbejdet der er blevet udført, da det virker uprofessionelt, skærm i den ene kant sidder ikke helt op til rammen samt der er meget synlige limrester og det ser sjusket ud. Her konstateres der fra butikkens side at det ikke har nogen indvirkning på funktionen og sådan var det bare. Til trods for jeg på ingen måder kom der fra starten af og skulle have skiftet skærmen da den ingenting fejlede. Blot batteriet.
Hjem igen.
Torsdag d 8/8-19 konstateres der at skærmen igen sidder løst i to kanter.
Tilbage til kyr teknologi samme dag. Her konstateres fejlen fra butikkens side, men pludselig er ingen aftaler lavet, samt en påstand om jeg kun har fået skiftet skærm 2 gange, da den ene gang ikke tæller da det er samme dag :-( øhh
De kunne sætte min skærm fast igen, derefter siger sælger igen efter jeg kraftigt udtrykker min utilfredshed, at jeg aldrig kom til at få mine penge tilbage eller en ny enhed som først lovet. Samt hvis der skulle blive et yderligere problem med skærmen ( som de har ødelagt fra staten af, da den ingenting fejlede ) at jeg kunne benytte en anden butik hvis jeg ikke var tilfreds.
Jeg har aldrig til dato oplevet så ringe service, at aflevere et produkt som ikke fejlede andet end batteri og nu have en ipad med skiftet skærm 4 gange, hvor man godt kan se at skærmen er skiftet, da det er sjusket lavet, samt hjemknappen der sidder skævt, dette kan se ved motivet på knappen. Måske småting, men alligevel et problem som ikke i første omgang var på ipad.
Ingen kompensation, stadig betalt fuld pris for batteri skift.
Er super ked af situationen, og meget ærgelig over jeg valgte netop kyr teknologi som løber fra deres aftaler.

Jeg blev på INTET tidspunkt informeret for at evt skader kunne ske på skærm ved batteriskift...

8 août 2019

Hej Sanne,

Vi er kede af, at du har en problematisk opfattelse af vores service. Vi gør altid vores bedste for at tilfredsstille vores kunder.

Når vi skifter batteri eller skærme på tablets og iPad gør vi altid vores kunder opmærksomme på, at skærme hurtigt kan revne eller gå i stykker ved afmontering, hvilket vi informerede dig om, da vi modtog din enhed. Det er korrekt, at vi udskiftede skærmen flere gange pga. indvendig rids og 2 små støvpartikler, hvilket vi selvfølgelig fiksede jf. reklamationsretten uden merpris.

Det er dog påfaldende, at du efterfølgende ønsker at gøre os ansvarlig for buler på bagsiden af jeres gamle iPad og trykmærker ved oplader indgangen, hvilket vi synes er ærgeligt, da batteri/skærm skift intet har med oplader indgang eller bagside at gøre. Det er også ærgeligt, at du ønsker penge retur for et vellykket batteriskift, selvom der egentlig var tale om kosmetiske fejl ift. selveste skærmen, som vi udbedrede indenfor rimelig tid.

Noté 1 sur 5 étoiles

Meget MEGET dårlig service-....

Meget MEGET dårlig service-....
De holder ikke hvad de lover.
Fejlvurderet min defekt iPhone hele 4 gange. De brugte min telefon som forsøgskanin.
De reparere ikke selv telefoner onsite, men benytter eksterne værksted i Jylland. Det tog 10 dage, og telefonen var stadig defekt..
Teknikeren ved navnet Ali snakker hellere ikke dansk, han bruger en tolk, hvor kommunikationen går tabt...Tidsspilde
Spild ikke din egen på dem... Kyrteknologi min bare r**
ALDRIG MERE HOS JER !!!!
HOLD JER VÆK FRA DEM, DE ER SLET IKKE PROF SOM DE SKRIVER DE ER.

7 juin 2019

Hej Amir Rusiti
Det startede med, at du indleverede din iphone for at få skiftet batteriet ud. Dette var din egen konstatering. Der problemet ikke blev udbedret gennem batteriet, formodede vi at det var dit laderstik. Dette fik du at vide mundtligt. Det skal understrege, at du var insisterende på, at vi definerede telefonens problem her og nu. Det kan ikke lade sig gøre før telefonen er blevet tilset af en tekniker og eventuelt lukket op. Du forventede, at vi kunne svare på, hvad din telefon fejlede med det samme, hvilket også forklarer, hvorfor du har fået flere mulige svar. Desværre virkede det heller ikke, så teknikeren måtte arbejde yderligere på enheden. Denne melding ville du ikke godtage, og du krævede mundtligt, at fejlen kunne resumeres med det samme. Det eneste der kan meldes tilbage, før teknikeren sidder med enheden igen, er mulige og eventuelle fejl, men ingen konstatering. Reparation af telefoner, hvor man endnu ikke har defineret et problem, vil foregå således: 1. Kunden afleverer sin telefon. 2. Vores teknikere definerer problemet. 3. Vi udbedre problemet, hvis kunden er indforstået.
Vi er kede af, at du føler du har fået en dårlig oplevelse. Vi prøvede at udbedre dit problem, men eftersom det ikke blev løst, sendte vi den videre til vores egne reparatører, som du betegner som "eksterne værksted". Desværre kunne de heller ikke løse dit problem. Der er under denne episode ikke krævet noget som helst. Tværtimod forventede du, at vi skulle kompensere for den tid du havde ventet, hvilket slet ikke er rimeligt. Telefoner og teknik kan repareres, men det er ingen lovmæssighed, at problemet kan fixes og udbedres.

Vores teknikere kommunikerer ikke med kunderne, hvilket vi har salgsmedarbejder til, men eftersom du har været insisterende og talte samme sprog som teknikeren selv, tog du selv iniativ til at tale med ham. Forsøg ovenstående trin næste gang, så undgår du at kommunikere med en tekniker, der ikke har til opgave at kommunikere med dig.

Med venligste hilsner

Kyr Teknologi Ishøj

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus