Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Alle hapjes en drankjes waren prima en stonden ook binnen redelijke tijd op tafel, dit terwijl zaak geheel vol was. Het betreft de vestiging in Den Helder, datum dat we daar met z'n vieren hebben ge... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Wij komen er vaak bij de groesbeekseweg in Nijmegen maar de laatste keer was vorige week en kregen we uienringen die waren zo hard gebakken was net chips dan denk ik toch dat jij als kok dit eruit du... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Voor ons geen la Cubanita Woerden meer ,wat is dit achteruit gegaan. Wij hadden op de site om 17.15 gereserveerd, dus paniek toen wij kwamen want ,de kok kwam pas om 17.30 en dan zouden ook de eerste... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Wij kwamen om 17.30u spontaan het restaurant binnen, dat op 1 tafel na leeg was. Er werd gevraagd of wij gereserveerd hadden en op ons antwoord dat wij vanuit Amsterdam een dagje Leeuwarden deden en v... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

2,6

Tous les avis

63 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

In één woord; waardeloos

In één woord; waardeloos. Als je ieder gerechtje moet delen en dus iedere keer met verschillende lepels een beetje van het gerecht kan nemen, dan is dat waardeloos. Bediening is nukkig. Oprecht nog nooit in zo’n waardeloze tent gegeten. Het is niet dat ik deze eetgelegenheid niet wil aanraden, maar ik wil deze eetgelegenheid zelfs volledig AFraden.

8 mai 2024

Eten duurde te lang

Eten duurde te lang, tafel wordt niet leeggehaald, bediening loopt gewoon door en reageert niet op je, eten was niet lekker staan met te weinig man voor een vollere tent

1 mai 2024

Geen woorden voor..

La cubanita moet werken aan hun hygiëne! Gadver, eten dat op de grond valt word gauw terug op het bordje gedaan en gereserveerd. Dat is toch niet normaal? Je zou er maak ziek van worden..

21 avril 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

leuk Cubaans maar tapas veel te vet

Mooie entourage leuk Cubaans ingericht
De tapas waren mooi en goed gegaard zelf mooi pittig
Alleen de tapas waren erg vet klaargemaakt
Je zit dan ook zo vol dat je verlangt naar iets verfrissends
Dit was vast geen Cubaans of Spaanse olijfolie
Nou is bestellen per tablet niet mijn ding maar goed dat is het concept
Daar kies je voor
Maar voorlopig even niet meer

27 avril 2024

Super gezellig restaurant Schagen

Super gezellig restaurant. Personeel is vriendelijk. Helaas is het eten niet altijd vers je merkt dat de vis uit de vriezer komt, of opgewarmd is. Dat is ook met het vlees. Als het vlees en vis vers is zou het helemaal perfect zijn.

27 avril 2024

Onpersoonlijke eetervaring

La Cubanita Purmerend
Het concept maakt het dat een gezellig avondje uit eten een andere wending neemt als je hier niet op voorbereid bent.
Met een QR-code mag je om de 10 minuten maximaal 2 tapas per persoon bestellen. Je bent dus meer met je mobiel bezig dan met elkaar. Het personeel komt alleen je bestelling brengen en de lege bordjes ophalen. Dus ook daar gaat de persoonlijke aandacht verloren omdat er geen interactie tussen klant en personeel is.
Doordat de keuken achter liep met de bestellingen komt het voor dat je nog bepaalde tapas ontvangt van bijvoorbeeld 2 bestellingen eerder.
En terwijl je nog op verschillende bestellingen wacht, wordt je intussen medegedeeld dat je tijdblok er bijna op zit en het tijd is om eventueel nog een desert te bestellen.
Voor ons was dit een eenmalige ervaring. 3 sterren is voor het eten. Deze was enigszins okay.

13 avril 2024

La Cubanita Ede

Afgelopen weekend gegeten in La Cubanita Ede.

We werden niet meteen geholpen, toen hadden ze de verkeerde tafel nummer gebruikt, 30 min gewacht op drankjes omdat personeel traag op gang kwam en het duurde best lang voor ze de hapjes brengen. Als mijn vriend zijn portie op had, moest de mijne komen. Nee, voor mij geen La Cubanita meer.

6 avril 2024

Gisten gegeten bij la Cubanita Haarlem

Gisten gegeten bij la Cubanita Haarlem
Restaurant heeft zijn beste tijd gehad
Zaak ik vies en overal vet aan de muur
Het eten echt slecht en heb toch wel vaker hier gegeten naar gaat nu wel heel hard achteruit

7 avril 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

voor nu de eerste keer ,was leuk

voor nu de eerste keer ,was leuk . omdat ik jarig was, en dit met vriendinnen heb gevierd. De bediening was prima, maar het eten niet om naar huis te schrijven , niet voor een tweede keer.

28 mars 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Gisteravond 27 maart 2024 gegeten bij…

Gisteravond 27 maart 2024 gegeten bij la Cubanita in Ede

Een echte aanrader volop keuze uit diverse soorten tapas van spare ribs tot garnalen kipkluifjes frietjes eigenlijk te veel om op te noemen lekker pittig en gekruid ontzettend aardig personeel en een goede bediening ga zo door

Met vriendelijke groet cor schrijver

27 mars 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Koud,smakeloos,vet en vieze zaak Enschedes.

Koud, smakeloos, vet en vies.
Ook qua schoonmaak schort er veel aan.
Mes zat aan de tafel geplakt, toiletten waren ronduit smerig, iemand had iets op de muren gesmeerd wat er duidelijk niet hoort. Vensterbanken waar je je naam in kon schrijven, kruimels op tafel, restaurant was net open, hoe dan??

23 mars 2024

La Cubanita Leeuwarden

Warme gerechten niet echt warm, meerdere gerechten leken niet vers te zijn, veel uit de diepvries? Bediening was vriendelijk maar serveren niet per tafel. Mijn partner had een gerecht op waarna ik mijn gerecht pas kreeg. Veel saus op gerechten, het ene gerecht smaakloos, het ander veel te zout.

22 mars 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Wie betaald de stomerij kosten??

We zaten met z'n negenen aan tafel, te dicht bij de keuken bleek naderhand.Het eten liet lang op zich wachten en soms kwam een gerechtje helemaal niet. Onze jassen bleken later verschrikkelijk te stinken naar de baklucht... De lucht gaat er na een nacht luchten niet uit, en wassen gaat niet..dus na avondje matig eten kunnen we ook naar de stomerij!!!

19 mars 2024

Geen warm welkom

La Cubanita vestiging Hoofddorp
Ik vind het geen goed idee dat er meerder malen op gewezen wordt dat je op tijd weg moet zijn.
Ingeschreven voor de shift tot 19.15 uur.
19.30 begint de volgende shift.
Bij aankomst wordt er al op gewezen dat je op tijd weg moet zijn.
Dit kan ik mij als herinnering nog wel voorstellen.
Dan komt er om 18.41 uur een serveerster vertellen dat je nu toch echt de laatste ronde moet bestellen. Heel vreemd. Meer dan een half uur van tevoren en op de voorlaatste ronde waren we nog aan het wachten.
Maar een kwartier later kwam er een andere serveerster ons waarschuwen. Dat we toch echt straks weg moesten.
We waren met 2 personen. Een tafel schoonmaken en nieuwe bordjes plaatsen duurt hooguit 2 minuten.
Het draagt totaal niet bij aan de feestvreugde en je gevoel van welkom om dit op deze manier te doen.

17 mars 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Leuk om geprobeerd te hebben maar...

(Enschede)

Positief; Prachtig pand, vriendelijk personeel, gerechten kwamen snel, veel variatie, lekkere cocktails. Bestellen via de qr code ging snel en makkelijk (moet je wel op voorbereid zijn met een tel met volle batterij).

Negatief; Riool lucht in het hele pand (schaf wat diffusers aan), muziek vrij hard en haperde constant, eten...voelt niet echt vers, veel diepvries/kant en klaar denk ik en aan de koude kant.

16 mars 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Heerlijke tapas en vriendelijke…

Heerlijke tapas en vriendelijke bediening. La Cubanita Zwolle heeft ook een kinderkamer en daar konden onze jongens heerlijk spelen terwijl wij nog even lekker konden natafelen.

12 mars 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus