Lauras Babyunivers Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Kæmpe anbefaling herfra. Er kommet hos Laura til massage de sidste par år efter mit barn nr 3. Wauw - noget enhver nybagt mor eller bare en mor generelt har brug for. Hun har tillige t... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Jeg er desværre nødt til kun at give 3 stjerner efter Lauras besøg. Vi oplevede, at der var meget fokus på andre emner og for lidt konkret vejledning i forhold til vores situation. Samtidig følte vi f... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi valgte at give Laura et skud, da vi havde fået hende anbefalet af venner og hvor jeg næsten havde opgivet håbet om at fuldamme. Og ind af døren kom den største hjælp, som lynhurtigt fik læst vores... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kæmpe gave at møde og booke Laura! Vi mødte Laura ca 10 dage efter fødsel og havde store problemer med sår, svamp, ammestillinger og hvad der viste sig at være stramt tungebånd. På mindre end 1 minut... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Centre de soins prénatals
  2. Cours de préparation à l'accouchement
  3. Infirmier général autorisé

Écrit par l'entreprise

Lauras Babyunivers bestræber sig på at få forældre til at føle sig trygge i deres nye roller før, under og efter familieforøgelsen. Hos Lauras Babyunivers er der altid god tid til familierne, og besøgende tilrettelægges ligesom I ønsker dem. Jeg tilbyder hjemme besøg - også weekend og helligdage samt massage og NADA reguleringskugler i Hj. Klinikken i Kgs.Lyngby. Jeg prioriterer tid og ro til meningsfuld og grundig vejledning, da lige præcis disse to faktorer er vigtige medspillere i et trygt forældreskab. Jeg har relevante uddannelser og certificeringer, og er i stand til at kunne tilbyde den moderne familie alt den hjælp og støtte I som familie kan have brug for. Jeg står til rådighed under graviditeten, ved fødslen og i tiden efter med den nyfødte, og så længe i kunne have brug for det. Som forældre vil I altid føle jer hørt, set og forstået i samarbejdet med mig. At hjælpe familier med at komme godt fra start er mit kald. Hver enkel familie jeg møder i mit job, har en kæmpe betydning for mig. Jeg formår altid at skabe tryghed og tillid i besøgene både som ammekonsulent og som sundhedsplejerske, og jeg er i stand til at støtte jer som forældre og lytter altid til, hvad I har af ønsker som forældre. Lauras Babyunivers er med hele vejen - og er kun et opkald væk! Sundhedspleje, IBCLC ammekonsulent, Tungebåndsvejleder, Doula, NADA-udøver og gravid/efterfødselsmassør

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

8 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Taknemmelige for Laura

Vi kan varmt anbefale Laura. Hun er enormt hjertevarm og personlig, og samtidig ekstremt professionel. Hendes passion for sit arbejde gemmer sig i hver en sætning, og det er tydeligt hun brænder for at hjælpe enhver der skulle have brug for det. Hun har hjulpet os, selvom vi var bange for at være en postgang for sent ude. Udover konkret hjælp og vejledning til vores situation, hjalp hun os med at bekræfte, at vi som forældre altid skal stole på vores mavefornemmelse. Det eneste vi fortryder, er at vi ikke kontaktede Laura med det samme, frem for at stole blindt på den kommunale SP. Vi er meget taknemmelige for, at Laura har valgt netop dette erhverv.

22 août 2024

Kære jer 🤗

Tak for jeres meget ærlige og oprigtige anmeldelse af min hjælp til jer som familie. Det gør mig meget glad, at I fik en oplevelse af, at vi sammen kunne få jer på rette vej i jeres forældreskab - og at jeg kunne støtte jer til at gå efter jeres egen mavefornemmelse og tage skeen i egen hånd. Alt vejledning er anbefalinger og bør være en støtte, fremfor en lov - så dejligt at jeg kunne få jer den vej med troen på at I ved hvad jeres barn har brug for ❤️

Største anbefaling her fra

Største anbefaling her fra! Laura er en super dygtig og dejlig person, og nøj hvor har hun hjulpet mig meget!
Jeg har haft online konsultationer med Laura, og selvom det “bare” er online, har det givet mig og min søn alt den hjælp vi har haft brug for, gang på gang!🥹🩵
Jeg vil altid benytte Laura igen, og håber alle der har brug for hjælp rækker ud efter hende!🥰🫶🏼 det er guld værd!

4 octobre 2024

Réponse de Lauras Babyunivers

Ja online kan helt sikkert flytte bjerge 😉 og skabe en ro og tryghed.
Din anmeldelse gør mig enorm glad, da jeg har sat stor pris på, at du har ville lade mig guide dig/jer når du/I har haft brug for det.
Så mange tak for de fine ord og anbefaling

Uundværlig hjælp

Laura fandt, som eneste sundhedsfaglige, ud af vores lille drengs problematik. Hverken læge eller sundhedsplejerske fandt årsagen til, hvorfor han var så besværet i forhold til at spise fra både bryst og flaske.
Det viste sig, at der var tale om for kort tunge -og læbebånd.
Vi har nu en glad dreng på 5 mdr., han er i trivsel på alle parametre og spiser lystigt fra både bryst og flaske.
Jeg har gjort brug af både online ammekursus, online kostoplæg, FaceTime konsultation og hjemmebesøg. Det hele værd og de varmeste anbefalinger herfra. Tusind tak Laura. Fra Line, Morten og Bobby.

23 juillet 2024

Réponse de Lauras Babyunivers

Kære alle 3, det er mig som takker for at lade mig støtte jer videre til de rette hænder. Alle har brug for at kende en årsag, og den fandt vi frem til igennem et godt samarbejde som var trygt for jer som familie.

Hils den lille krudtugle og pas på hinanden 🥰 tak for de søde ord

Noté 5 sur 5 étoiles

Laura bør kendes af alle🌸

Laura er sød, professionel, nærværende og dygtig. Laura lytter til dine problemer og hjælper 100%. Hun er rigtig dygtig og ved, hvad hun snakker om, lige fra sundhed til søvn og amning. Hvis du som mor mistænker, at noget er, som det ikke skal være, så har du højst sandsynligt ret. Book Laura allerede i dag, og lad være med at vente 2 uger, som jeg gjorde 😊 Laura er den bedste gave, du kan give til dig selv - eller til andre. Alle har fortjent en vellykket amning🌸

3 octobre 2024

Réponse de Lauras Babyunivers

Sødeste Marietta, vores forløb og dine søde ord varmer så enorm meget, og jeg er glad for at min faglighed og person har kunne gøre en forskel for jer og derved havde en betydning som du har lyst til at dele her på min trustpilot 🙏🏼

Et besøg er så meget andet end blot amning og teknik - det er nemlig et helhedsbillede bestående af brede faglige briller, og en forståelse for netop jeres situation og ja et behov for en ekstra faglig hånd.

Mange hilsner fra Laura 🍁🍂🎃

Noté 5 sur 5 étoiles

Ammepakke - bedste beslutning …

Inden fødslen af vores dreng bestilte jeg en ammepakke hos Laura. En beslutning jeg tog, da jeg havde deltaget på hendes online ammekursus. Den beslutning har jeg aldrig har fortrudt. Jeg havde forinden haft et svært og alt for kort ammeforløb med min først fødte og havde igen en svær start med en del udfordringer. Bl.a. høj fødselsvægt, stramt tunge- og læbebånd (konstateret ved hjælp af Laura), infektion i det ene bryst samt en dreng som græd rigtig meget i starten. Men Laura kom og var handlekraftig, professionel, omsorgsfuld og meget mere. Alt hvad vi havde brug for i en tid, hvor det hele føles lidt håbløst og svært. I dag er han lidt mere end 6 mdr., og det er lykkedes mig at fuldamme ham i hele perioden og vi ammer stadig. Jeg er meget taknemmelig for den hjælp Laura kom med og hele hendes tilgang. Laura får mine aller varmeste anbefalinger.

1 mars 2024

Réponse de Lauras Babyunivers

Kære Katrine - hvor dejligt at høre fra jer og at du lykkes med din amning, trods mange odds imod jer efter fødslen.

Det gør mig utrolig glad at høre at i fandt melodien og at tid, træning og tålmodighed også var en stor del af hele processen.

Tak fordi i valgte min vej, og stolede på at vi sammen kunne få jer frem til det mål du/I havde sat jer - at ønske at amme trods med/og modvind.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi kunne ikke have været Lauras hjælp foruden!

Vi kunne ikke have været Lauras hjælp foruden! Efter at have haft ammeproblemer i 1,5 måned bookede vi Laura til et hjemmebesøg. Det viste sig at vores søn havde både spændinger og stramt tunge- og læbebånd hvilket ikke var blevet opdaget af hverken egen læge, øre-næse-hals læge, fys eller sundhedsplejerske. Det var sådan et lettelse at finde roden til problemet og endelig at få den hjælp og vejledning, som vi havde brug for. I dag kører amningen igen og vi er bare ærgerlige over, at vi ikke kontaktede Laura tidligere. Laura er sød, imødekommende og utrolig dygtig. Vil anbefalede hendes ekspertise til alle medmødre med ammevanskeligheder :-)

24 mai 2024

Réponse de Lauras Babyunivers

Kære Emma - det var en stor fornøjelse at komme og samle lidt op og bringe jer sikkert videre i jeres ammeeventyr.

Et stort og taknemmeligt tak for dine søde ord

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg deltog i hendes online kursus…

Jeg deltog i hendes online kursus omkring amning og det var lærerigt og fantastisk godt. Tak for det ❤️

1 mars 2024

Réponse de Lauras Babyunivers

Kære Elisabeth - det gør mig meget glad at høre, at mit online tilbud om ammeforberedelse skabte tryghed og sikkerhed for jer i den tidlige start på forældreskabet.
Tak for dine søde ord om mit online kursus

Noté 5 sur 5 étoiles

Laura har været en vigtig spiller i min ammekamp.

Inden vores besøg af Laura, var jeg tæt på at give op på amningen. Den var fyldt med gråd og kamp. Og jeg pumpede hele tiden for at holde produktionen ved lige. Laura fik hurtigt konstateret stramt tunge og læbebånd hos vores søn. Efter klippet havde vi igen besøg af Laura for at sikre korrekt sutteteknik efter klip. Laura har hjulpet mig til fortsat at amme i dag med stor glæde for både mig og min søn. Laura lytter virkelig til en og er en nem person at lukke ind i sit hjem.

21 mars 2024

Réponse de Lauras Babyunivers

Kære Amalie - du har fundet 30 minutters FaceTime samtale som min trustpilot ne 100 anmeldelse 🎉🎁🎈STORT tillykke 😉

Men udover præmien skal du have tak for at give sig tid til, at give tilbagemelding på hvordan i oplevelse min hjælp og støtte mit i følelsen af kaos - TAK 🙏🏼

Nogle gange skal der blot komme den rette forbi og finde lige det som kan gøre forskellen. Og i jeres tilfælde, et overset stramt tunge- og læbebånd og årsagen til sine ammeproblemer.

Tak for er godt samarbejde og de søde ord og anbefalinger

Kærlig hilsen Laura 🌸

Noté 5 sur 5 étoiles

Amme hjælp med personlighed og varme

Jeg har både gået til massage hos Laura. Og haft hende ude som amme hjælp her ved fødslen af min nr 2 baby. Havde en anden amme konsulent ude ved min første fødte. Hvor jeg lidt sad bagefter med følelsen af det bare var et easy fix for hende og så videre. Så må bare sige min oplevelse med Laura her anden gang var bare noget helt helt andet. Laura er sød og meget meget grundig. Kigger baby godt igennem men så også mig som mor. Hendes teknikker er nemme at gå til og føles helt ukompliceret. Hun maste mig endda ind i sit skema fordi jeg tror hun kunne høre på min besked jeg var desperat og virkelig ønskede at jeg kunne fuld amme denne gang. Vil til hver en tid anbefale hende til alle jeg kender, og det virkelig en god gave at gi sig selv som nybagt mor at komme godt fra start . Kæmpe plus herfra for sidder med troen og selvtilliden om at denne gang kommer jeg til kunne amme uden de store problemer. Så kæmpe tak til Laura

1 juillet 2024

Kæreste Maria 🥰

Fra hjertet tak for dine søde ord og en anmeldelse der helhjertet fortæller om jeres oplevelse af vores samarbejde omkring en godt ammestart - med udsigt til et ukompliceret ammeforløb denne gang.

De kærligste ammehilner fra Laura 🌸

Dejlig gravidmassage!

Jeg har nu to gange her i tredje trimester været til luksus gravidmassage hos Laura, og det er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv. Laura går i dybden med musklerne og er god til at sørge for, at man får trukket vejret i bund og virkelig spændt af og løsnet op for sine spændinger. Her anden gang tilvalgte jeg også rebozo, og det var SÅ skønt for lænden!
Jeg kan varmt anbefale Lauras massage i meget hyggelige, varme omgivelser 😌

17 mai 2024

Åh kære Christina - selv tak for idag 😉
Gravidmassage og især rebozo, er undervurderet og bør bestemt være en vigtig del af fødselsforberedelsen med alle sanser stimuleret, og gerne oplevelsen af fuldstændig ro og tryghed.

Tak for dine søde ord

De kærligste hilsner fra Laura

Noté 5 sur 5 étoiles

Ville give flere stjerne hvis jeg kunne

Hej Laura.

Endnu engang tak for en helt igennem sublim vejledning. Det giver lige et boost - både med alt den konkrete og gode vejledning, men også med alt den kærlighed. Så bare tak. Det er alle pengene værd og det kan være vi snakkes ved igen, hvis vi føler behovet.

Grunden til at jeg endnu engang søgte hjælp fra dig, er at jeg oplever du forklare så man forstår og ikke bare at “nå jamen det er sådan det er”. Men jeg føler virkelig jeg forstår “logikken” bag og det gør det håndgribeligt. Både mht. kost, amning og søvn. Det er sgu guld værd med noget sparring som nybagte forældre det famler lidt i blinde og når man så spørger efter råd, faktisk får gode råd og ikke bare “gør lige det”.

When credit is due, så skal den også gives!

16 mai 2024

Réponse de Lauras Babyunivers

Hold K… hvor er i skønne ❤️❤️❤️ at du/I bruger tid på at fortælle hvilken forskel min vejledning gør for jer efter dagens snak, amen altså det går lige i hjertet.

Og ja det er nemlig utroligt hvad 30 minutter kan ændre eller gøre 🙏🏼 - men skam også for mig kan i tro.

Dejligt at vide, at i altid ved at jeg er tæt på hvis i får brug for hjælp.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedste investering til ens amning

Vi har fået Lauras hjælp ad flere omgange og det er vi så glade for. Hun er bekræftende i hendes tilgang, hvilket er så rart når man er nybagt forælder og er i tvivl. Hun bekræfter en i, at man skal følge sin mavefornemmelse, fordi man som mor ved bedst.
Hun er en vanvittig dygtig ammevejleder, som er grundig og faktisk ved hvad hun skal se efter, i modsætning til div. Sygeplejersker og læge vi mødte da min datter blev født.
Man føler sig hørt og hun er så hjælpsom, til fx. At optage en video så man har den til senere når man bliver i tvivl om baby nu har fået korrekt fat.
Hun presser ikke noget ned over hovedet på en, men kommer med gode råd og vejledning.
Super god oplevelse alle gange, som efterhånden tæller en del.

30 décembre 2023

Réponse de Lauras Babyunivers

Altid til tjeneste søde Emma 😉 det har været en stor glæde for mig også, at få lov til at skabe tryghed for jer som forældre i jeres rejse ind i forældreskabet.
Tusinde tak for de søde ord og anbefaling, du har skabt et stort smil på mine læber og en snært til røde kinder ☺️

Kæmpe anbefaling

Vi havde Laura på ammebesøg for snart et år siden, da jeg havde problemer med at amme min datter. Laura var så behagelig og virkelig dygtig og kompetent. Hun lavede en grundig undersøgelse og konstaterede bl.a. stramt tungebånd og fik sendt os godt videre. Besøget fra Laura reddede virkelig vores ammeforløb, og jeg er sikker på, at jeg havde opgivet amningen, hvis ikke det var for Lauras hjælp. Kæmpe anbefaling!

21 juillet 2023

Réponse de Lauras Babyunivers

Jeg føler mig beæret over at i her næsten et helt år efter vores møde, har ønsket at give jeres rosende ord min vej 🌸
Det har været en ære at støtte jer i en god ammestart

Noté 5 sur 5 étoiles

Stor anbefaling af Lauras brede viden!

Jeg har både været til 2 workshops med Laura, købt hendes ammeforberedende kursus og nu lige set hendes kostoplæg. Jeg er lige imponeret hver gang, over hvor kompetence og faglig dygtig Laura er. Hun er dygtig til at formidle og jeg er nu langt mere tryg i, hvordan vi skal opstarte kost med vores søn. Jeg syntes det er en jungle at finde rundt i, men Laura formåede gennem kostoplægget at “gribe” alle mine bekymringer og kom med konkrete handlingsforslag til opstarten. Jeg er rigtig glad for den vejledning hun gav, så vi kan finde lige den måde vi ønsker at tilgå kostopstarten.
Derudover vil jeg også slå et slag for hendes ammeforberedelse, kast dine penge efter det! Hver en krone værd!

23 avril 2024

Réponse de Lauras Babyunivers

Kære Linea - ja det er en jungle at finde rundt i af vejledning derude, “nogle siger” og gradbøjninger af anbefalinger gør mere forvirret og utryg. Derfor er jeg enorm taknemmelig for, at du ser mine online kurser og oplæg relevante og håndgribelige - og lige til at gå til ❤️

Så tak for dine søde ord og bestemt også måden du har og støtter Lauras Babyunivers

Søde professionelle og dygtige Laura

Søde professionelle og dygtige Laura, har reddet vores amning! Hun kom på besøg, da baby var få dage gammel og hjalp med teknik, så jeg kom af med sårene på brystvorterne. Nu spiser baby på 30 min maks, i stedet for 1 time, og uden det gør ondt😍 Jeg kan kun anbefale Laura, da hendes råd til amning er så konkrete og “nemme” at en nybagt mor uden søvn, kan huske de forskellige justeringer og teknikker🤞🏻

16 avril 2024

Réponse de Lauras Babyunivers

Kære søde Ana og Michael - hvor er det dejligt at høre at amningen er kommet godt for start og nu smertefrit 💪🏼
For amning må ikke gøre ondt, og ingen bryster skal hærdes eller lige vende sig til at blive ammet fra 😉

Ja nu kan i nyde jeres nye titler og jeres barselsboble uden unødvendige bekymringer ❤️

Mange tanker fra Laura

Af hjertet tak, Laura❤️

Jeg kan ikke takke Laura nok for, hvor meget hun har hjulpet os. Jeg havde planer om at tage Lauras online ammekursus, men nåede det ikke, da min datter meldte sin ankomst en uges tid tidligere. Hvor ville jeg have ønsket, at jeg havde gjort det i bedre tid. Vi endte dog med at få Laura på ammevejledningsbesøg hos os efter fødslen, og wow sikke en hjælp. Der var ro, støtte, ros, hep og ikke mindst KONKRETE svar og en plan. Det var præcis, hvad vi havde brug for efter sår på brysterne, dårlig sutteteknik og ammebrikker udleveret på sygehuset. Jeg ammer stadig min datter på 10 mdr. og det kan jeg takke Laura for❤️

Desuden har vi deltaget på Lauras online kostoplæg og fået lagt nada-kugler et par gange. Laura er godheden selv og øser ud af sin viden om amning og sundhedspleje. Hun holder sig opdateret, giver så meget af sig selv og sin viden, og man føler sig i SÅ trygge hænder.

TAK for al din hjælp, Laura. Du har gjort starten på forældreskabet så meget bedre og tryggere ☺️ Du er endda nævnt i min datters “Barnets bog”. Det fortjener du nemlig!

24 mai 2023

Amen altså - Barnets bog ❤️❤️❤️
Jeg er en meget stolt sundhedsplejerske og ammekonsulent kan i tro 🫶🏼 kæmpe tak for at vise mig den gestus.

Jeg vil sige jer tak for både at beskrive her på trustpilot hvor glade og taknemmelige i har været for forløbet, og for at rose min faglighed, og beskrive hvilken betydning jeg fik for jeres start på forældreskabet 🙏🏼

Mange tanker jeres vej - og et ønske om alt godt fremover

Den varmeste anbefaling

Laura er den mest sympatiske og dygtige ammevejleder du kan komme hos eller få forbi. Laura hjalp mig ikke blot med amningen men var der for os igennem alle vores udfordringer også efter hendes besøg. Jeg kan på det varmeste anbefale Laura

28 février 2024

Réponse de Lauras Babyunivers

Tak sødeste Katja - en lang vej med mange bump af modstand, men i stod ved og fulgte jeres mavefornemmelse for jeres barns bedste ❤️
Tak for er godt og rørende forløb
Knus og tanker fra Laura

Noté 5 sur 5 étoiles

Laura er den største gave til gravide…

Laura er den største gave til gravide kvinder 🫶🏻 Hun har så stor viden om amning, trivsel hos baby og hos mor og hvis det ikke havde været for hende, så havde jeg aldrig fået amningen op og stå. For det er virkelig hårdt! Heldigvis var jeg forberedt på at det var hårdt fordi jeg havde set kurset inden så jeg var klar til at kæmpe. Derudover er Laura også en gave til den trætte morkrop med den mest fantastiske massage! Der virkelig går i dybden og løsner op. Føler min krop er helt fornyet efter massagen. Hvis jeg ikke havde 45 min hver vej hver gang, så kom jeg en gang om ugen. For man får virkelig mange spændinger og hun fjerner lige alle på en times tid 🤩

3 décembre 2023

Kære Michella.
Det gør mig så utrolig glad at jeg har kunne gøre en forskel for dig både før fødslen og især efter i forhold til at din amning og inden et hele gik løs havde en ide om hvor svært amning kan være og at man desværre ofte ikke kommer let til det.

Tak for dine søde ord her på min trustpilot, den støtter en “lille fisk i et stort hav” 🙏🏼🤗

Måske vi ses igen til en fortjent mor massage

Noté 5 sur 5 étoiles

Alle mødre burde få sig en mor-massage

Alle mødre burde få sig en mor-massage!
Laura er så dygtig og behagelig og mor-massagen er den bedste form for velvære til en træt og øm morkrop.
Jeg vil anbefale alle mødre at give sig selv sådan en skøn pause engang imellem.

14 mars 2024

Réponse de Lauras Babyunivers

Kære Camilla - ja alle fortjener nemlig en MOR massage 😉 en 100% pause til sig selv, og den havde du bestemt også fortjent idag. Dejligt at se dig igen 🤗

NADA Kugler

Vi har af to omgange fået NADA Kugler til vores søn og vi har begge gange været rigtig glade for det! Laura er så sød og dygtig. Der er ingen stres med at få sat kuglerne på!
Begge gange har kuglerne virkelig støttet vores søn.

Det er ikke sidste gang vi bruger Laura! Kan varmt anbefales! :-)

5 janvier 2024

Réponse de Lauras Babyunivers

NADA er genialt, enkelt og en billig metode til at få skabt mere ro og balance i den store verden for vores mindste i samfundet 🙏🏼
Så tak for at støtte op om at gøre NADA en anerkendt metode som forældre vil få øjenen op for kan gøre en verden til forskel for deres mindste.

Tak søde Isabella - glæder mig til at se jer igen til mere NADA magi 🤷🏼‍♀️🤗

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus