Kæmpe anbefaling herfra. Er kommet hos Laura til massage de sidste par år efter mit barn nr 3. Wauw - noget enhver nybagt mor eller bare en mor generelt har brug for. Hun har tillige t... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg er desværre nødt til kun at give 3 stjerner efter Lauras besøg. Vi oplevede, at der var meget fokus på andre emner og for lidt konkret vejledning i forhold til vores situation. Samtidig følte vi f... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi valgte at give Laura et skud, da vi havde fået hende anbefalet af venner og hvor jeg næsten havde opgivet håbet om at fuldamme. Og ind af døren kom den største hjælp, som lynhurtigt fik læst vores... Voir plus
L'entreprise a répondu
Lauras Babyunivers bestræber sig på at få forældre til at føle sig trygge i deres nye roller før, under og efter familieforøgelsen. Hos Lauras Babyunivers er der altid god tid til familierne, og besøgende tilrettelægges ligesom I ønsker dem. Jeg tilbyder hjemme besøg - også weekend og helligdage samt massage og NADA reguleringskugler i Hj. Klinikken i Kgs.Lyngby. Jeg prioriterer tid og ro til meningsfuld og grundig vejledning, da lige præcis disse to faktorer er vigtige medspillere i et trygt forældreskab. Jeg har relevante uddannelser og certificeringer, og er i stand til at kunne tilbyde den moderne familie alt den hjælp og støtte I som familie kan have brug for. Jeg står til rådighed under graviditeten, ved fødslen og i tiden efter med den nyfødte, og så længe i kunne have brug for det. Som forældre vil I altid føle jer hørt, set og forstået i samarbejdet med mig. At hjælpe familier med at komme godt fra start er mit kald. Hver enkel familie jeg møder i mit job, har en kæmpe betydning for mig. Jeg formår altid at skabe tryghed og tillid i besøgene både som ammekonsulent og som sundhedsplejerske, og jeg er i stand til at støtte jer som forældre og lytter altid til, hvad I har af ønsker som forældre. Lauras Babyunivers er med hele vejen - og er kun et opkald væk! Sundhedspleje, IBCLC ammekonsulent, Tungebåndsvejleder, Doula, NADA-udøver og gravid/efterfødselsmassør
Kongens lyngby, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Kæmpe gave at møde og booke Laura! Vi mødte Laura ca 10 dage efter fødsel og havde store problemer med sår, svamp, ammestillinger og hvad der viste sig at være stramt tungebånd. På mindre end 1 minut efter Laura kom ind af døren gik hun igang med at vejlede og lære os om hvad vi kunne gøre. Prisen for hjemmebesøget er minimal i forhold til det kæmpe udbytte vi fik 🧡🧡 konkret vejledning og redskaber, ikke bare ord.

Réponse de Lauras Babyunivers
Laura er den bedste. Hvad enten det drejer sig om;
- gravidmassage (føles som om man får dobbelt så meget for prisen, fordi Laura også vejleder en i fx rebozo og er så dygtig)
- ammevejledning (købte ammepakken og Laura stod klar, da vi kom hjem fra hospitalet - det gav den bedste og mest trygge start. At vi så fik et besøg mere og stadig har et opkald til gode er bare guld værd, når man som førstegangsforældre skal lande i det hele og finde rundt i alle anbefalingerne.
Alle gravide burde forkæle sig selv med en massage fra Laura, og vi er sikre på, at alle forældre vil elske at få Laura hjem til ammevejledning - og så meget mere, fordi Laura som sundhedsplejerske også kommer med så mange gode råd. De bedste anbefalinger fra os.
- Stefan og Catrine

Réponse de Lauras Babyunivers
Jeg kan varmt anbefale Laura - både som person og ammevejleder. Da hun besøgte os fem dage efter min fødsel, havde jeg sår på begge bryster og amningen var meget smertefuld. Laura hjalp mig med at lægge min datter korrekt til brystet, og på trods af sår, kunne jeg amme min datter smertefrit ved hjælp af den rigtige teknik. Derudover rådgav Laura mig i forhold til behandlingen af sårene, og de helede inden for nogle dage. Udover at Laura har styr på sin faglighed, så er hun også en dygtig formidler, og hun har en helt særlig evne til at skabe ro og tryghed.

Réponse de Lauras Babyunivers
Har været på 2 timers online ammekursus. Føler mig så godt klædt på og Laura fortæller og guider på en meget forstående og empatisk måde. Hvis der opstår problemer efter min fødsel, vil jeg helt klart kontakte hende for råd og vejledning.
Fik efterfølgende rebozo massage. Det burde være noget alle gravide under sig selv. Jeg valgte det som et forsøg på at hjælpe baby til at vende sig, da hun lå med numsen ned. Laura gav mig Rebozo med meyermetoden og lidt akupressur, det var så fantastisk afslappende, behageligt og fik min tunge krop helt afslappet. Og den bedste bonus, ved tjek hos jordmoder 2 dage efter, havde baby vendt sig og ligger med hovedet ned. Tak Laura for fantastisk behandling. Skulle bare have fået øjnene op for rebozo noget før, så jeg kunne have fået flere massager i min graviditet. Stor anbefaling herfra

Réponse de Lauras Babyunivers
Fantastisk gravidmassage, ren luksus!
Alle gravide burde gå til massage hos Laura! Hendes hjemme klinik oser af ro og luksuriøs velvære ! Lauras kombination af massage, rebozo og zoneterapitryg er det bedste jeg har gjort for mig selv i min graviditet. Laura har stor viden om graviditetsrelaterede udfordringer - og en løsning på det hele :-) kæmpe anbefaling!

Réponse de Lauras Babyunivers
At få Laura ud var den bedste beslutning jeg tog for mig og min datter. Efter udfordringer med amning grundet en hård fødsel og vi ikke rigtig fik den nødvendige hjælp fra den kommunale SP og hospital, kom Laura og fik undersøgt min datter og vi fik talt både fødselsforløb, amning, genetik mm. Igennem. Derudover hjalp Laurs os med at finde en behandler som kunne hjælpe med spændinger. En månedstid efter besøget tog jeg igen kontakt til Laura igen grundet mistanke om stramt tungebånd (dette kunne vi ikke undersøge første gang fordi min datter var så spændt). Her var Laura der igen med det samme både telefonisk og fandt tid til at se på det med det samme. Jeg er ikke i tvivl om at Laura er den primære årsag til at jeg stadig kan fuldamme. Vi har som førstegangsforældre følt os så trygge med Laura på sidelinjen, og jeg er ikke i tvivl om at vi skal have Laura på besøg igen når der en dag kommer en lillebror eller lillesøster!

Réponse de Lauras Babyunivers
Jeg kan kun give Laura mine allervarmeste anbefalinger.
Efter en for tidlig fødsel og en måneds indlæggelse på neo, hvor maden der kom indenbords primært var via sonde, fik jeg besøg af Laura. Øjeblikkeligt fandt hun at min dreng havde stramt tunge- og læbebånd samt svamp. Efter klip, behandling og kyndig vejledning i hvordan man lægger til kørte amningen bare og gør det nu stadig 5 måneder efter Lauras besøg. Jeg er blevet svært glad for Laura da hun har en kæmpe viden, er super professionel og har været med til at samle mig psykisk op.
Jeg har siden da fulgt med i hendes arbejde, haft en videokonsultation efter nogle bump som skyldtes allergi og senest været med på hendes kursus om madopstart. Får jeg flere børn er der ikke nogen tvivl om at jeg vil opsøge Laura igen.

Réponse de Lauras Babyunivers
Fik en graviditetsmassage som virkelig hjalp på mine bækkensmerter og rygsmerter. Atmosfæren var virkelig god, kan helt klart anbefales :)

Réponse de Lauras Babyunivers
Jeg var virkelig i tvivl, om det kunne betale sig at få en privat ammekonsulent ud, eller om det bare var penge ud af vinduet på generelle råd, man allerede havde læst selv eller fået i forbindelse med forberedelse/kurser. Er dog enormt glad for, at vi valgte at få besøg af Laura. Det var guld værd at få kompetent og nærværende vejledning. Det var min oplevelse, at Laura havde vejledning og svar til det hele, som var konkret tilpasset ens situation. Derudover oplevede jeg Laura som interesseret og nærværende ikke bare ifm besøget, men også den efterfølgende telefonsamtale. Laura har min varmeste anbefaling.

Réponse de Lauras Babyunivers
Amning er ikke altid “bare” lige noget man gør.
Vi fik desværre aldrig amning op at køre med vores ældste for 8 år siden.
Denne gang tog jeg Lauras online ammeforberedelseskursus og har bestemt ikke fortrudt! Har en dreng der har taget omkring 4,5kg på, på 4,5mdr på REN amning.
Amning som er foregået uden sår, revner, brystbetændelse eller lign. ubehagelige oplevelser.
Dermed ikke sagt at det bare har været nemt, for amning er hårdt arbejde at få op at køre. Men med Lauras råd i baghovedet og hendes huskeregler, så er det for os gået over alt forventning med amningen denne gang🤩
Så tusinde tak for dig Laura!

Hej Laura 🌸
Jeg vil bare give en tilbagemelding efter at have fået lagt NADA kugler på min søn. Min søn er født for tidlig, grundet svær svangerskabsforgiftning. Vi var et meget traumatisk forløb igennem.
Han har generelt haft meget svært ved at finde ro i søvnen, og fordøjelsesproblemer.
Vi kom til dig da det var allerværst med meget gråd ved putning både til lur og nat og MANGE opvågninger. Vi var helt ødelagt af at vugge.
Det var en behagelig oplevelse både for mor og barn at møde dig og få lagt kuglerne og du gav endda et par gode råd vedrørende mad med på vejen. Du sagde vi ikke skulle regne med at det var noget mirakelmiddel. Men vi oplever nu meget lidt gråd, færre opvågninger og en dreng der af og til selv finder ro ved bare at få sut uden at blive holdt og vugget. Hans fordøjelse er også helt normal nu. Moren nervesystem har det også MEGET bedre efter gråden er aftaget. Det eneste jeg fortryder er at jeg ikke fik lagt dem før.
Tusinde tak for hjælpen🩵🙏🏻

Réponse de Lauras Babyunivers
Kan kun anbefale Laura. Fik hende ud dagen efter vi blev udskrevet fra sygehus, havde en vanskelig fødsel med kejsersnit, og fik ikke tilstrækkelig hjælp på sygehuset til at få gang i amningen. Fik sår og rigtig ondt, så græd hver gang jeg skulle have min søn til brystet og havde ikke lyst til at han skulle være tæt på mig eller amme ham! Men efter Lauras besøg har jeg ammet ham siden uden smerte og vi fik råd omkring supplering, da han ikke tog på og havde gulsot! Hun har givet meget mere ro på! Derudover har hun været rigtig tålmodig og sød til at svare på en masse spørgsmål efterfølgende❤️

Réponse de Lauras Babyunivers
Kan kun anbefale Laura til alle nybagte forældre ❤️ jeg havde så mange vanskeligheder ved opstart af amning, at jeg efter tre uger i smerte helved fandt frem til Laura. Hun ændrede det hele for os. I dag er Oscar 6 måneder og jeg har fuld ammet ham lige siden vi forlod søde Laura. Tak fordi du gav os din viden og kompetance.

Sødeste Laura ❤️
Vil blot give dig en update fra mig og Klint, da du virkelig har gjort en forskel for os 🫶🏼
Efter 4 måneders kamp ammer Klint nu endelig uden brok og vi hygger os sådan med det ❤️
Han bruger sin helt egen (larmende teknik) og bliver aldrig et 12tal, som du så pænt sagde det! Men han har aldrig fået en eneste flaske og tager super flot på 🥰🥰
Hver gang det har været svært har jeg tænkt på de ting du sagde, og nu kommer belønningen endelig 😅
Din hjælp har været helt enestående for os og jeg er så lykkelig for at du kom forbi os!!

Fantastisk vejledning!
Jeg oplevede henover natten en vanvttigt smertefuld amning på det ene bryst. Lægerne i det offentligt vil ikke hjælpe mig før jeg har feber, dvs. før jeg har brystbetændelse og det faktisk er for sent.
Jeg tager derfor kontakt til Laura som holder ektra åbent for at kunne hjælpe mig. Det viser sig jeg har en white spot (En tilstoppet mælkekanal). Laura får guidet mig til at få den tømt og er med på sidelinjen hvis yderligere spørgsmål skulle opstå og allerede dagen efter kan jeg amme uden smerter.
Det var dejligt at blive hørt og taget seriøst så jeg fortsat kunne amme min dreng.
Laura er virkelig imødekommende og god til at forklare fra sig og får min varmeste anbefaling!

Réponse de Lauras Babyunivers
Min søn fik lagt NADA kugler af Laura, da han døjer med motorisk uro. Han har været svær at putte - især om aftenen. Her en uge efter, at han fik lagt kuglerne, så er han bare blevet nemmere at putte! Han sover hurtigt, og det er virkelig skønt. Inden han fik lagt kuglerne, havde vi en dårlig (og lang) periode, hvor han stort set vågnede hver 1-1,5 time om natten, men nu kan der gå 2-3 timer🙏🏼 vi svøber ham dog stadig, men det er virkelig vildt hvilke ændringerne det har medført indtil videre. Jeg kunne helt klart godt gøre det igen, hvis han skulle falde tilbage til de gamle (dårlige) vaner! Laura er så sød som person, og man kan virkelig mærke at hun brænder for at hjælpe andre. Jeg kan SÅ meget anbefale hende❤️

Réponse de Lauras Babyunivers
Jeg havde en halv times vejledning med Laura over FaceTime. Vejledningen blev brugt på at tale opstart af kost til min søn. Jeg oplevede at vejledning var utrolig brugbar, da Laura kom med konkrete og håndgribelige svar på mine spørgsmål. Jeg havde en oplevelse af Laura som yderst professionel i sin vejledning og i sine udtalelser, da hun kom med fine henvisninger til både SST og andre undersøgelser. Laura gav sig god tid til at danne sig et indtryk af min søn før hun påbegyndte vejledningen, hvilket gav mig stor tryghed, da jeg dermed oplevede at vejledning var målrettet netop mit barn. Laura var skøn og let at tale med, meget medmenneskelig og forstående. Og på trods af at vi gik over tid sluttede Laura alligevel af med at spørge om jeg havde andet at spørge om på falderebet, og jeg nåede derfor også lige at få et brugbar fif ift. amning.
Jeg kan kun anbefale vejledning hos Laura!

Réponse de Lauras Babyunivers
Baby-nada, gode og brugbare amme og søvn råd ♥️
Min søn på 2 år har endnu ikke prøvet at sove igennem. Jeg ammer til nat og hele natten. I et forsøg på at styrke nervesystemet, blev vi anbefalet nada.
Vi bliver mødt med smil, omsorg, nærvær og støtte lige så snart Laura åbner døren. Vi gennemgår hurtigt de udfordringer vi har. Laura guider og råder på en blid måde, med et kærligt skub - som var lige præcis det jeg havde brug for. Jeg fik mod til at ændre nogle rutiner og den første nat er simpelthen gået så godt.
Vi er langt fra målet, men begyndelsen er god.
Laura er en kærlig og erfaren kvinde, som ikke går på kompromis med kvaliteten.
Vi er dybt taknemmelige for den behandling der er givet ♥️

Lang historie kort:
Jeg fødte en pige i januar. Det viste sig at hun havde for stramt læbe- og tungebånd og kunne derfor ikke danne tilstrækkeligt med vakuum under amningen og slugte luft ved hver amning. Hendes mave var så oppustet pga alt den luft og hver nat lå hun og pressede og var generet af mavesmerter. Det var så hårdt at være i.
Før vi kom til ovenstående konklusion om at vores datter havde for stramt tunge- og læbebånd havde vi søgt hjælp hos en ammevejleder (ikke amme-konsulent), en osteopat, og en øre/næse/halslæge og desværre ikke blevet så meget klogere og ikke kommet videre I at afhjælpe problemet med den oppustede mave.
Det var først da vi bookede Laura i et sidste desperate forsøg på at finde ud af om amningen kunne være årsag til maveproblemer at vi fik den rette hjælp.
Vi var efterhånden ret tyndslidte da hun kom hjem til vores lille familie, men vi følte os virkelig set af Laura.
Laura gik metodisk til værks og lavede en grundig amme-anamnese. Herefter undersøgte hun vores datters mund og så på amme-teknikken. Hun kunne hurtigt konstaterede at vores datter ikke kunne danne vakuum og slugte luft ved hver amning. Hun anbefalede en ømhed-læge, som skulle tjekke min datters tunge- og læbebånd.
Laura er ekstrem kompetent og man kan mærke at hun brænder for sit fag. Vi var virkelig imponeret over hendes høje faglighed.
Efter Lauras besøg endte vi med at få klippet både tunge- og læbebåndet på vores datter. Efter dette er blevet gjort har amningen fungeret som en drøm og min datter har ikke længere sin store oppustet mave og vågner ikke om natten pga mavesmerter.
Vi ville have ønsket at vi havde booket Laura fra start, da hun hjalp os på rette vej og var sikker i sin sag.

Réponse de Lauras Babyunivers
Da amningen begyndte at drille og gøre ondt bookede vi et hjemmebesøg igennem Laura som ammekonsulent. Det var den BEDSTE beslutning vi længe har truffet. Jeg kan stadig ikke få armene ned over hvor dygtig, kompetent og hjertevarm Laura er. Hun mødte os med åbne arme, vejledte, lyttede og delte ud af sin utrolig høje faglighed og viden som har været SÅ givende og afgørende for vores søn på daværende tidspunkt 2 uger gammel.
Laura undersøgte ham grundigt og fandt blandt andet frem til spændinger i hans kind, og en tunge som var udfordret i at danne vacum i den ene side. Hun vejledte os til hvordan vi skulle håndtere situationen og har været en kæmpe støtte, til vores søns hårde start på livet. Vi fik efterfølgende en opfølgende samtale med Laura som er inkluderet i prisen på hjemmebesøget, som viste sig at redde amningen endnu engang. Laura fandt frem til at en svampekur til både vores søn og jeg var svaret på smerterne ved amningen, som jeg ellers troet var gået væk. Havde det ikke været for dig Laura, havde jeg opgivet amningen. Tak for dig Laura, vi har lært så meget på trods af vi er 2 gangs forældre!
Kæmpe stor anbefaling herfra ❤️