Ledenzo Avis

TrustScore 2 sur 5

1,8

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een waardeloos bedrijf zit al een tijd te wachten op mijn bestelling. Gebelt, gemaild maar geen reactie. Ik overweeg gerechtelijke stappen tegen deze oplichters. Helaas telaat de reviews gele... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Gevraagd of ledstrips voor bepaalde tijd te leveren waren, dat was geen probleem. Een goede maand moeten wachten op het pakket. Te laat dus. Vervolgens deels kapot geleverd en geen contact meer te kri... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

ben 21 dagen aan het wachten op betaalde zending! telefoon, e-mail wordt nergens op gereageerd! Ook telefoon van Berkel Management dat op factuur vermeld staat wordt niet opgenomen of is niet aangesl... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben zeer tevreden met mijn aankopen bij Ledenzo! Men biedt een breed assortiment aan Led producten van uitstekende kwaliteit. De klantenservice is helaas alleen per email te bereiken maar reag... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Pas op! Pas op!

Hoewel dit bedrijf er op het eerste gezicht best betrouwbaar en degelijk uitziet, is niets minder waar!
Zodra de bestelling is geplaatst en betaald, is voor Led enzo de zaak afgehandeld.
De spullen ook daadwerkelijk leveren, vinden ze niet nodig!
Bij deze wil ik alle gedupeerden dan ook oproepen om aangifte te doen van diefstal, dan wel oplichting.
Dat iemand geld wil verdienen aan online handel is prima, maar nietsvermoedende klanten op deze manier geld afhandig te maken, is wel zeer respectloos.

1 mai 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Heb helaas dezelfe ervaring als…

Heb helaas dezelfe ervaring als anderen. Bestellen gaat makkelijk, maar geleverd wordt niet. Geen gehoor aan de telefoon en geen response op mails.
HIER NIETS BESTELLEN, ER WORDT NIET GELEVERD!!

23 avril 2024

levering duurde extreem lang

Mensen let op met HIER te bestellen. Leveren van bestellingen duurde heel lang (paar maanden). Telefonisch contact niet mogelijk (altijd voicemail) en mail wordt niet op gereageerd (wel als je iets zou willen bestellen 😉).
Bestelling bijna compleet ontvangen, ontbraken helaas 2 eindkapjes....

5 avril 2024

Oplichters

Oplichters, na verschillende heen en weer mails en steeds andere uitvluchten, had ik op Google een negatieve review geschreven alsook dat ik klacht ging indienen bij de politie, hierop kreeg ik heel snel mail met de vraag om mijn review te verwijderen en dat ze de bestelling gingen annuleren en binnen 5 dagen het geld gingen terugstorten, maar tot op heden 20 dagen later nog steeds geen geld gezien,wel bestelling geannuleerd jammer nu ben ik genoodzaakt om morgen klacht te gaan indienen bij de politie, dus hier nooit bestellen
Ondertussen PV laten opstellen bij de politie

15 janvier 2024

Oplichting pas op!!!

16-nov-2023 iets besteld. Nog steeds niets ontvangen en wel al betaald. Ze zijn niet telefonisch bereikbaar en reageren niet op e-mails/tickets. Het adres op de factuur is een garagebox;) Berkel Management & Consultancy (rekeninghouder op factuur) is terug te traceren naar John van Vliet (Johannes Adrianus van Vliet). Ik heb zijn facebook (John van Vliet) gevonden en een foto van zijn voordeur(public foto), daarmee kwam ik op het volgende adres uit: Sleutelbloem 36 in Hazerswoude-Dorp. Ik heb een laatste waarschuwing gegeven alvorens ik over ga tot aangifte. Als dat niet werkt ben ik voornemens om Tim Hofman van BOOS in te schakelen. Pas op mensen, bestel hier niets!!!

06-02-2024
Ik heb gisteren aangifte gedaan en vandaag een bericht ontvangen van LedEnzo. Ze hebben de bestelling geannuleerd en ik krijg mijn geld terug zonder een persoon te hebben gesproken of een uitleg. Tot nu toe heb ik nog niets gezien op mijn rekening, maar dat kan misschien nog komen. Ik vermoed dat dit de modus operandi is van deze oplichters. Als je maar dreigt met aangifte te doen en Boos in te schakelen krijg je je geld terug en is er ineens communicatie d.m.v. een antwoord op een ticket die je hebt aangemaakt op de website. Gewoon weer bedoelt om je weer af te laten haken en het 'bedrijf' gaat gewoon door. Ik ben voor een klein bedrag 'opgelicht', maar het is gewoon een principekwestie geworden.

07-02-2024
Ik heb tot de dag van vandaag geen persoon gesproken en meerdere malen om telefonisch contact gevraagd. Zonder overleg mijn order geannuleerd en mijn geld teruggestort. Ik zal mijn aangifte aanvullen en iemand anders laten beslissen.

5 février 2024

Geen levering

Na twee maanden wachten niets geleverd gekregen. Ondanks bevestiging van de order. Bedrijf is telefonisch noch per mail bereikbaar.

2 février 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

ben 21 dagen aan het wachten op…

ben 21 dagen aan het wachten op betaalde zending!
telefoon, e-mail wordt nergens op gereageerd! Ook telefoon van Berkel Management dat op factuur vermeld staat wordt niet opgenomen of is niet aangesloten! Riekt naar oplichting, bank gebeld om te storneren, gaat niet! Bank adviseerde om aangifte te doen bij Politie. Heb ik net gedaan!

31 janvier 2024

Spullen besteld niks ontvangen

Spullen besteld niks ontvangen meerdere x gemailt zeggen dat ze er alles aan doen om het te regelen maar nog steeds niks ontvangen wacht nu al 2 maanden

23 novembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Lamp besteld, betaald, geen contact en niets ontvangen

Lamp besteld, betaald en niets ontvangen. Contact maken, is niet mogelijk.
In december 2023 heb ik een lamp besteld en betaald. Al die tijd niets gehoord en niets geleverd gekregen. Ik heb meerdere keren gebeld en gemaild, om te weten hoe het er voor staat. De telefoon wordt nooit beantwoord en op mail wordt niet gereageerd.
Yolanda
PS 8 februari 2024 heeft men het geld terug gestort. Product was niet leverbaar.

28 janvier 2024

Niets geleverd, geen contact

Wat een ramp is dit bedrijf. Begin december 2023 een bestelling geplaatst , nu begin januari 2024 nog steeds geen levering. Op mail en bellen/voicemail wordt niet gereageerd. Ik heb al wat onderzoek gedaan naar dit bedrijf. Is gevestigd in een garagebox?! Wanneer je ook nog een bedrijf hebt in Management en Consultancy moet je zelf misschien een cursus volgen hoe je je eigen onderneming managed.

10 janvier 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Afgelopen maand hebben wij de…

Afgelopen maand hebben wij de verlichting van onze winkel in Calpe vervangen door besparende Led verlichting.

Na het professionele advies en de scherpe offerte hebben wij de juiste led railspots en rails besteld.

Snel geleverd tegen een scherpe prijs.

Zeer tevreden met het eindresultaat.

Wij zullen jullie zeer zeker aanbevelen.
Nogmaals bedankt.

22 septembre 2023

Duidelijk advies, perfect eindresultaat

Wij hebben de buitenkant van ons pand met led strips voorzien om in de wintermaanden meer aandacht op ons pand te krijgen. Duidelijk advies ontvangen, perfect eindresultaat.

7 juillet 2023

Beste Karel.

Bedankt voor de mooie review.
Fijn dat wij de led strips voor dit project hebben mogen leveren en dat jij tevreden bent met het eindresultaat.
Zo te zien ziet het er top uit!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed advies en perfect eindresultaat

Beste mensen van Ledenzo. Ik wil jullie bedanken voor de geweldige adviezen voor het nieuwe lichtplan van onze bedrijfsruimte. De lampen zijn zoals door u aangegeven binnen 14 dagen geleverd zijn vanmiddag door ons opgehangen.
Ziet er geweldig uit. Eindelijk kunnen wij besparen.
Nogmaals bedankt

14 juillet 2023

Réponse de Ledenzo

Beste Andre Schipper, bedankt voor de review. Ook bedankt dat je jullie buurman in contact hebt gebracht. Ook voor hem maken wij passend en besparend lichtplan.

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer positieve ervaring, komen beslist terug

Wij hebben divere led armaturen besteld voor ons restaurant in Frankrijk. Geweldig geadviserd en perfect geleverd. Voor ons is dit een absolute aanrader.

20 mai 2023

Réponse de Ledenzo

Beste Jean Piere. Bedankt voor de review.
Fijn dat de geleverde led armaturen naar wens zijn en de juiste sfeer aan uw restaurant geven.

Noté 2 sur 5 étoiles

Onbereikbaar

De communicatie met dit bedrijf is echt vreselijk, nergens wordt op gereageerd en problemen worden niet opgelost.
Als je wat je zoekt ook elders kunt bestellen zeker doen, want dit is geen aanrader.

6 mars 2023

Eindelijk ontvangen

Ik heb ledstrips besteld bij deze firma begin mei en na 2 weken niets gehoord te hebben probeerde ik hen te bereiken via mail, en telefoon. Geen enkele reactie. Echter na een een negatieve review te hebben geschreven kreeg ik ineens heel vlug de spullen toegezonden.
Ik ben hierna dus door dit bedrijf benaderd om de review te verwijderen.

23 mai 2023

LED ENZO

LED ENZO
Zondag 29-1-2023 een bestelling gedaan.
Na een week gebeld wanneer er een levering zou plaats vinden. Via de telefoon zijn ze niet bereikbaar maar je kunt een bericht inspreken. Hierop volgt geen enkele reactie. Daarna een mail gestuurd met het verzoek mochten ze het product niet kunnen leveren mijn betaling kunnen crediteren.
Vandaag nog steeds geen enkele reactie gehad ook geen geld terug. Na je bestelling krijg je keurig een mail dat je bestelling is betaald en in werking wordt gezet,daarna hoor je niets meer.
DUS AAN ALLE DIE IETS WILLEN BESTELLEN DOE DIT NIET... ALS JE AL IETS HEB BESTELD BIJ DIT BEDRIJF..... DOE AANGIFTE VAN OPLICHTING ALS JE GEEN BESTELLING ONTVANGT. Het is simpel en je waarschuwt andere voor online oplichting.

Beste Lezers,
Ik heb zondag 19 maart 2023 aangifte gedaan bij de politie. Wat schetst mijn verbazing? Direct na de aangifte komt er reactie van LEDENZO, excuses en een heel verhaal over de bestelling die was fout gegaan bij hun toeleverancier en de telefoon die het niet deed etc etc... Maar de bestelling zou direct worden verzonden. Uiteraard had ik de bestelling al bij een andere firma gedaan ( LEDLOKET super bedrijf overigens). dus heb ik mijn bedrag laten crediteren. Dat werd direct gedaan na aangifte bij de politie.
Hierna heeft Ledenzo me diverse keren benaderd via mail, telefoon en whatsapp. Dit kwam heel dwingend over. Steeds het dringende verzoek dat ik deze revier moest verwijderen en de aangifte moest intrekken en wel per direct.... Trek hieruit Uw eigen conclusie.

9 février 2023

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus