Fik en hurtig og nem løsning, efter der opstod et problem med min ordre. (Pakkeshop med min pakke lukkede ned.. Ikke forhandlers skyld.)
Lisez les avis des autres
Lensway , heel erg bedankt. Vandaag de gewonnen bril ontvangen. Had gekozen voor een leesbril voor mijn echtgenoot. Keurig netjes, met doosje, doekje ,schoonmaakspray en superhandig een sc... Voir plus
Ik bestel al jarenlang naar volle tevredenheid mijn lenzen bij Lensway. Ik doe dit voornamelijk vanwege het grote prijsverschil t.o.v. opticien! Ik had ooit eens een probleem met de bezorging... Voir plus
geweldig ik heb een gratis bril gewonnen , vandaag even een meting laten doen en jawel hoor mijn bril inmiddels besteld..was nog even zoeken, omdat ik altijd kindermonturen draag omdat ik een vrij... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Bestel uw contactlenzen en brillen online! Tot en met 70% goedkoper dan de opticien! We hebben ook alle huismerken contactlenzen van de opticien.
Coordonnées de contact
Suède
- www.lensway.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
Ideaal, makkelijk en goede service.
Het bevalt mij al jaren goed, zou niets anders willen. Snelle levering, goede acties, scherpe prijzen ....Top !!
Perfecte webwinkel.
Lensway is uiterst klantvriendelijk, betrouwbaar, snel en erg goedkoop. Ik raad het iedereen die lenzen draagt aan!
goed snel goedkoop
ik vind mijn lenzen heel fijn zitten en in verhouding zijn ze heel goedkoop. dat was ook heel belangrijk. goede levering
Lensway
Al jaren bestellen wij onze lenzen via Lensway.
Prima service, handig dat je de vorige bestelling zo terug vindt. En de levertijd is vaak korter dan vermeld.
Wij blijven bestellen via Lensway!
service per telefoon
Lukte even niet via web de lenzen te bestellen. Telefonisch werd ik prima en vriendelijk geholpen. Klasse !!!
zeer tevreden
Snelle levering, klantvriendelijk, word goed op de hoogte gehouden de gang van zaken over mijn bestelling. Mocht er iets met de levering zijn word het altijd goed opgelost
Laagste prijsgarantie is nuttig
Laagste prijsgarantie is nuttig, want de prijzen zijn niet de meest gunstige in de markt; vergelijken loont. Nog beter zou natuurlijk zijn als Lensway vanzelf de gunstigste prijzen hanteert.
Bezorging duurde bij de laatste bestelling anderhalve week.
Betaling achteraf was voorheen een eenvoudige overmaking, nu via een extern bedrijf. Die samenwerking is nog niet optimaal, ik werd van het kastje naar de muur gestuurd.
Productverpakking is goed, de website is overzichtelijk.
Late levertijd
Heb m'n lenzen op dinsdag besteld en kreeg ze pas zaterdagmiddag. Das een veel te trage levertijd. De verpakking was daarnaast ook nog 's deels aangebroken. Gelukkig niet de verpakking vd lensdoosjes, maar alleen de buitendoos.

Réponse de Lensway
Nette snelle bezorging. Top vragen worden goed en netjes opgelost.
Ben erg tevreden. Goede pijs kwaliteit. Nette snelle bezorging. Klachten en of vragen worden netjes opgelost.
Goede service en gemakkelijk te bestellen!
Ik ben zeer tevreden over de levering van mijn lenzen door Lensway!!
bestellen ging bijzonder moeizaam
geprobeerd te bestellen met android tablet, android smartphone en iPad.
Na vele pogingen uiteindelijk gelukt, maar dit ga ik niet nog een keer proberen. Als het volgende keer weer zo moeizaam gaat zoek ik wel een ander.
perfect
tot nu toe geen klacten perfecte af handeling van besteling goed produkt
Goed geregeld
De bestelling, betaling en levering ging goed en de lenzen bevallen prima
Lensway een prima keuze!
De producten zijn van goede kwaliteit en de medewerkers zijn altijd klantvriendelijk. Het enige min puntje zijn de soms deelleveringen maar het komt altijd goed. Ook een compliment voor de service die jullie bieden om door heel Nederland ( bus) de de ogen te laten controleren tegen een gering bedrag.
L’expérience Trustpilot