Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik en hurtig og nem løsning, efter der opstod et problem med min ordre. (Pakkeshop med min pakke lukkede ned.. Ikke forhandlers skyld.)

Noté 5 sur 5 étoiles

Lensway , heel erg bedankt. Vandaag de gewonnen bril ontvangen. Had gekozen voor een leesbril voor mijn echtgenoot. Keurig netjes, met doosje, doekje ,schoonmaakspray en superhandig een sc... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik bestel al jarenlang naar volle tevredenheid mijn lenzen bij Lensway. Ik doe dit voornamelijk vanwege het grote prijsverschil t.o.v. opticien! Ik had ooit eens een probleem met de bezorging... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

geweldig ik heb een gratis bril gewonnen , vandaag even een meting laten doen en jawel hoor mijn bril inmiddels besteld..was nog even zoeken, omdat ik altijd kindermonturen draag omdat ik een vrij... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Centre d'ophtalmologie

Informations provenant de diverses sources externes

Bestel uw contactlenzen en brillen online! Tot en met 70% goedkoper dan de opticien! We hebben ook alle huismerken contactlenzen van de opticien.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

5,0

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

wat een service!!

ik won met 1 van de eerste acties van Lensway op facebook een door mij uitgezochte bril. Ik was wat sceptisch, dus wachtte af. Na enkele dagen kreeg ik bericht dat het door mij uitgezochte model niet meer leverbaar was. Zie je wel...dacht ik, het wordt niets. Maar ik zocht toch een ander model uit. Wel duurder (Bjorn Borg), dus ik verwachte meer te moeten bij te betalen. Niets is minder waar, doordat het eerste model niet leverbaar was, kreeg ik de BB, zonder bijbetaling! wat een service! Maar na enkele maanden liet ik mijn bril per onegeluk vallen en tergelijkertijd schoof mijn dochter de stoel aan. de bril kwam klem te zitten tussen de schuivende stoel en de tafelpoot. Dat was teveel voor de kwalitatief uitstekende bril...het pootje knapte bij het verende scharniertje af. Ik belde naar het gratis!!... servicenummer en daar vertelden ze mij dat het onder de garantie valt..ik kon de bril opsturen naar het gratis antwoordnummer en binnen anderhalve week lag er keurig een nieuwe bril op de mat! Chapeau!!! Maar...na 3 weken wwas ik zo dom om op mijn tweede bril te gaan zitten toen ik hem even onnadenkend op een stoel had gelegd...en weer knapte het pootje...ik kon wel door de grond zakken...eerst geprobeerd te lijmen..maar helaas het lukte niet, ik had er goed de pé in, omdat het ook nog zo'n fijne bril was. Maar het lijmen hielp niet en dus op hangende pootjes weer gebeld met helpdesk...en weer werd me gratis een nieuwe bril beloofd...en nu had ik zelfs binnen een week mijn derde nieuwe Bjorn Borg bril op de mat....Wat een service!!! CHAPEAU!!!

30 mai 2012
Noté 5 sur 5 étoiles

EIGENLIJK NIET TE GELOVEN!!!

Tot op heden heb ik nog nooit wat gewonnen. Wat een verrassing dat via Facebook ik bij Lensway een gratis bril mocht uitzoeken.
Ontzettend gemakkelijk om een bril via de site van deze firma te vinden, je kunt de monturen via een model passen, en verder is het een fluitje van een cent om dan te bestellen. Na 2 weken bril met bijgeleverde accessoires ontvangen, zat ineens goed en complimenten voor het slijpen van de glazen. Wat een geweldige verrassing. Zal Lensway zeker bij mijn vrienden aanraden. Nogmaals heel hartelijk bedankt en tot ziens!!

2 mai 2012

Geweldig !!!!!

Ik heb een gratis bril gewonnen vis FB, en al binnen 2 weken geleverd gekregen, mooie brillenkoker erbij en ik gebruik hem bij mijn contactlenzen als extra voor het lezen, GEWELDIG !!!!

Dankjewel Lensway !!!

Carla Maduro

25 avril 2012

Bril gewonnen

Lensway , heel erg bedankt.

Keurig netjes, met doosje, doekje ,schoonmaakspray en superhandig een schroevendraaiertje aan een sleutelhanger.
Bril is mooi,licht en perfect.
Mijn man is er erg blij mee.
Vooraf een mailtje en een sms´je met de verwachte leverdatum.
Nogmaals erg bedankt.
Ga jullie zeker aanraden bij vrienden en bekenden.

17 avril 2012
Noté 4 sur 5 étoiles

super tevreden over nieuwe bril

Via een actie van facebook een nieuwe bril gewonnen. Omdat ik eerst de kat uit de boom wilde kijken een leuke bril besteld zonder extra's. Dit weekend werd de bril bezorgd, super tevreden. Montuur is erg licht, zit heel goed. Standaard glazen zijn al dunner dan die van mijn eigen oude bril. Spijt dat ik geen extra's heb genomen zoals ontspiegeling/meekleuring.

16 avril 2012

Super!!!

Ook ik heb een bril gewonnen bij Lensway, dat was al helemaal geweldig natuurlijk! Ik kende Lensway nog niet, maar ik vind het een super ervaring daar een bril te bestellen. Ideaal om de brillen op je eigen gezicht (foto) te kunnen passen, zeker zo makkelijk en duidelijk als dat je ze echt zou passen. Heel overzichtelijke fijne site, prima bestelprocedure, in precies een week had ik de bril al in huis! Ik ben er enorm blij mee, hij is nóg leuker dan ik me had voorgesteld :-). Ik kreeg er zelfs nog een fijne schoonmaakspray, doekje en schroevendraaiertje in de vorm van een sleutelhanger bij, super handig! En ook nog een mooie brillenkoker... Geweldig allemaal! Lensway krijgt van mij een dikke 10!! Ik kom heel graag nog eens terug :-).

26 mars 2012

Mooi!

Ook ik heb een bril gewonnen,dit kwam mooi uit zeg want ik had net daarvoor tegen m'n man gezegd dat ik een nieuwe bril nodig had en nu heb ik 'm bijna voor niets. Vorige week woensdag naar de Lensway bus geweest,ogen op gemeten en bril uitgezocht. Thuis bleek dat het 1 van de brillen was die ik thuis al online had uitgeprobeert! Woensdag de bril besteld en vandaag donderdag binnen. Mooie brillenkoker,schoonmaakset en schroevendraaier erbij..Top!
Ik vind 'm helemaal mooi,nu nog zien wat de rest van m'n gezin ervan vind ;) Thanks Lensway!

22 mars 2012
Noté 4 sur 5 étoiles

Bril is mooier dan verwacht!

vandaag kreeg ik mijn gratis bril, en ik moet zeggen dat ik verrast was, i.d.d.
mooie brillenkoker erbij, schoonmaaksetje en schroevendraaier.
Maar de bril zelf is nog mooier dan verwacht, echt! de details kon je op de website niet goed zien, en hoe ie je stond eigenlijk ook niet. Hij is roze aan de binnenkant, dat kijkt heel vrolijk en de buitenkant is gevlekt bruin.
Dat ie niet goed achter m'n oren zit en een beetje afzakt is wel handig voor een leesbril, kan je er makkelijk over heen kijken. ;-)
super hoor en dat voor 4,95 verzendkosten.
Voor een betaalbare reserve bril kan ik Lensway aanraden, maar wie zorgt dat ie goed op je neus blijft zitten als je 'm alle dagen echt nodig hebt? Dat is voor mij nog een beetje vaag.

17 mars 2012

snel en goed!

Ik win nooit wat en nu, nadat ik vorige maand al een nieuwe bril had aangeschaft, win ik er 1 bij. Super bril, zit lekker, staat leuk en de levering was ook snel. Heel erg bedankt!!

15 mars 2012

Fantastische service!

Fantastische service.

Ik heb mee gedaan met de facebook actie en een gratis bril gewonnen. Donderdag besteld, en vandaag (dinsdag) ontvangen.

Ik doe vaker mee, zo wil ik nog wel eens een bril winnen!

13 mars 2012

Fantastisch!

Van de week mee gedaan aan de Facebookactie ... ben in het algemeen geen winnend type met prijzen ... toch een bril gewonnen!
Op de bank al wat monturen uitgezocht en vanmiddag naar de bus in Amsterdam Noord geweest om m'n ogen te laten meten.
Vervolgens de voorkeuze brillen ook nog even op de neus gehad en meteen in de bus besteld. Wat een service!
Dank jullie wel!

12 mars 2012
Noté 4 sur 5 étoiles

Een nieuwe mooie bril voor weinig!

Ik heb ook een bril gewonnen maar vond het lastig om een montuur uit te zoeken dus vandaag even naar de bus van LensWay geweest, stond toevallig in Eindhoven Hoefde geen meting te laten doen maar kon rustig even wat brillen passen. De opticien heeft even geholpen . Ik heb varifocus glazen dus de pupilhoogte heeft hij even bepaald met het montuur da ik uitgezocht had. Thuis even alles via de computer ingevuld, verstuurd en betaald. Nu even afwachten tot die hier is.
bedankt LensWay voor jullie actie en de hulp in de bus.

Geweldig!!

Gratis bril net ontvangen !! zeer snelle service en erg leuk en compleet setje ziet er geweldig uit en de kwaliteit is goed thanx Lensway !!

Noté 5 sur 5 étoiles

Bril gewonnen voor mijn dochter

Las net dat ik een gratis bril heb gewonnen. De bril wordt voor mijn dochter.
Weet van mijn vriendin dat het super snelle service is.
Ik moet van de bijstand leven dus er zit om de twee of drie jaar geen nieuwe bril voor mijn dochter in. Dus dit is super. Heb gelijk samen met mijn dochter een bril uitgezocht. Gisteren al een berichtje dat hij verstuurd is.
Bedankt Lensway

Super makkelijk!!

Heb net mijn bestelling voor een bril afgerond. Wat ging dat makkelijk zeg! Ik heb een superblije dochter, die er weer een reserve-bril bij heeft.
Bedankt LENSWAY!!!

8 mars 2012
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus