Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik en hurtig og nem løsning, efter der opstod et problem med min ordre. (Pakkeshop med min pakke lukkede ned.. Ikke forhandlers skyld.)

Noté 5 sur 5 étoiles

Lensway , heel erg bedankt. Vandaag de gewonnen bril ontvangen. Had gekozen voor een leesbril voor mijn echtgenoot. Keurig netjes, met doosje, doekje ,schoonmaakspray en superhandig een sc... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik bestel al jarenlang naar volle tevredenheid mijn lenzen bij Lensway. Ik doe dit voornamelijk vanwege het grote prijsverschil t.o.v. opticien! Ik had ooit eens een probleem met de bezorging... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

geweldig ik heb een gratis bril gewonnen , vandaag even een meting laten doen en jawel hoor mijn bril inmiddels besteld..was nog even zoeken, omdat ik altijd kindermonturen draag omdat ik een vrij... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Centre d'ophtalmologie

Informations provenant de diverses sources externes

Bestel uw contactlenzen en brillen online! Tot en met 70% goedkoper dan de opticien! We hebben ook alle huismerken contactlenzen van de opticien.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

5,0

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering, scherpe prijs en goede klantenservice!

Ik bestel al jaren naar volle tevredenheid via hun site mijn lenzen. Afgelopen week is mijn bestelling helaas niet aangekomen en heb ik de klantenservice een mailtje gestuurd. Na 1 werkdag direct reactie ontvangen en ze sturen een nieuw pakketje op, dat is service!

6 octobre 2014

Prima Service!!!

I have been buying from Lensway for a long time now. They are truly the cheapest online shop and also one of the most reliable ones.
I never had any problems with Lensway.

Perfect!

mevr. LK Prikken

7 septembre 2014
Noté 2 sur 5 étoiles

Trage levering en schimmige facturering

27-8: Vorig jaar bestelde ik kort voor een lange reis contactlenzen. De website belooft in 95% van de gevallen verzending binnen 24 uur. Na bijna een week had ik de bestelling nog steeds niet binnen en moest ik zonder nieuwe lenzen op reis. Dit jaar nam ik wat langer de tijd, maar ook nu kwam de zending niet op tijd aan. De factuur kwam pas achteraf: toen ik eenmaal van huis was. Het was een lange reis, bij thuiskomst vond ik herinneringen op de deurmat, met zo'n 30% verhoging op het totaalbedrag. Ik probeerde alles direkt recht te zetten, maar noch Lensway, noch de factureringspartner waren bereid tot enige medewerking en verwezen naar een incassobureau waar ik tot nu toe nog geen post van heb ontvangen. Toen ik een opmerking over de lange leverduur maakte, kreeg ik als antwoord dat de algemene voorwaarden 1 tot 3 werkdagen verzendtijd hanteert. Het duurde langer dan dat en daarbij vind ik de kreet 'verzening binnen 24 uur' behoorlijk misleidend. Kortom: na een eerste slechte ervaring besloot ik het nog eens te proberen, maar ik besef nu dat het beter is even verder te zoeken naar een andere leverancier.
28-8 Het vervolg maakt het nog gekker: gisgteren keurig het bedrag, inclusief verhoging overgemaakt, krijg ik vandaag een brief van het incassoburau, of ik het bedrag wil overmaken, maar dan zonder verhoging. Ben benieuwd of ik de opgelegde - en reeds betaalde! boete nog terug krijg.

27 août 2014

zeer tevreden

vandaag mijn bril ontvangen die ik via facebook heb gewonnen.
de bril zat verpakt in een zeer stevige rode brillenkoker, met daarbij een brillendoek, spray om de glazen schoon te maken, een kleine schroevendraaierset verwerkt in een sleutelhanger.
ben er zeer tevreden over.

lensway super bedankt voor dit alles,
en voor deze geweldige actie!!!

9 juillet 2014
Noté 5 sur 5 étoiles

Enorm goede service en heel goede garantie

Mijn eerste (multifocale) bril van Lensway was nog in de garantie toen de coating losliet.
Ik kreeg kosteloos een andere bril tegen de waarde van de eerdere bril.
De oude bril heb ik pas daarna hoeven opsturen want zonder bril kun je niets.

3 juillet 2014

Geweldige service van LensWay

Ik bestel al jaren naar tevredenheid mijn lenzen bij LensWay. Bij de laatste levering zaten er enkele kwalitatief minder goede lenzen in (snel scheurtjes of hapjes uit). Hierover heb ik contact gezocht met de Klantenservice. Dit is naar tevredenheid afgehandeld. Uitzonderlijk snel antwoord (binnen enkele uren) en correct behandeld.

Ik blijf de komende tijd bestellen bij LensWay en kan het anderen aanraden!

20 juin 2014

Uitstekende service van Lensway

De manier waarop Lensway met klachten omgaat is uitstekend! Mijn lenzen - die ik al jaren van Lensway heb - waren slapper en dunner dan anders, Hierdoor vielen ze al over de top van mijn vinger voordat ik ze in mijn ogen kon doen. Heel irritant. Ik heb een mailtje aan Lensway gestuurd en uitgelegd wat de klacht was. Hierop kreeg ik onmiddellijk en zonder gemor een hele set nieuwe lenzen. Prima Lensway!

20 juin 2014

Snel, goedkoop en goed!

Duidelijke overzichtelijke website. Goedkoop en een groot assortiment. Echt de moeite waard. Al jaren zeer tevreden over LensWay

26 mai 2014

Al jaren tevreden klant

Ik kan alleen maar vijf sterren geven. All jaren ben ik een tevreden klant van LensWay.
De Website duidelijk en overzichtelijk. Eenvoudig te navigeren en het juiste product te vinden.
Afronding en betaling van de bestelling is ook heel eenvoudig.
Vaak zijn er leuke acties zoals een gratis zonnebril of lenzenvloeistof bij je bestelling.
Snelle levering, meestal is het pakje een of twee dagen na bestelling al in de brievenbus.
Als een keer iets misgaat word het heel snel in order gemaakt door de klantenservice.

15 mai 2014

Voordelig maar slecht klantenservice

Een jaar geleden had ik voor mijn man en mijzelf lenzen besteld onder 1 account. Dit voor het gemak van onszelf en voor de verzendkosten. Echter deze lenzen kon ik niet declareren bij mijn zorgverzekeraar. De medewerkers van de klantenservice van Lensway weigerde om ons een gesplitste factuur op te sturen. Heel jammer!

6 mai 2014
Noté 4 sur 5 étoiles

Zeer tevreden en al bijna 2 jaar klant< BEDANKT LENSWAY

Ik ben zeer tevreden, 1x was een lens niet goed kreeg ik direct een nieuwe opgestuurd.
Ik ben alleen vorige keer geschrokken hoe de verpakking eruitzag.
doosje was geplat en beschadigd en de lensverpakking zag er ook niet zo goed uit en ingedeukt.
Met de lensen bleek niets mis te zijn,maar ik had wel foto's genomen voor het geval de lensen beschadigd waren.
BEDANKT VOOR DE SERVICE EN SNELLE LEVERING.

19 mars 2014

Gratis en geweldig!!!

Ik behoorde tot de 1000 gelukkigen die een gratis bril wonnen met de Facebookactie van Lensway. Via de website een keuze gemaakt uit het grote aanbod. Ik had mijn meetgegevens net paraat dus kon zo alles keurig invoeren. Binnen 2 weken had ik de bril in huis en het is helemaal geweldig! Ik ga vast nog wel een keer via de site bestellen! Perfect geregeld.
Bedankt voor mijn fijne bril!!!

28 août 2013
Noté 1 sur 5 étoiles

Lensway komt belofte niet na en is slecht bereikbaar.

Via email is de klantenservice van Lensway vrijwel onbereikbaar. Geen reactie gehad op verschillende vragen via mail. Pas toen er een uitgebreide klachtenbrief aan te pas kwam kreeg ik meteen een -nogal informeel geformuleerde- reactie terug.
Waar het me nog het meest om gaat is dat het bedrijf zijn eigen retourbeleid niet nakomt:

Na een aankoop te hebben gedaan van 12 maandlenzen waarvan er één na een dag kapot is kan en wil ik niet meer gebruik maken van dit product en dit ruilen voor een ander merk lenzen. Dit blijkt na verschillende mails (zonder reactie) en een telefoongesprek met de klantenservice echter niet mogelijk omdat 'de verpakking is geopend'. Op de website staat dat de verpakking van lenzen bij wijze van uitzondering van het consumentenrecht geopend mag worden om te controleren of het artikel in goede staat verkeerd. Dit blijkt achteraf te gaan over de verpakking van de fabrikant en niet de verpakking van de lens. Deze nuance wordt op de website echter op geen enkele manier aangegeven. (De lenzen worden in drie verschillende verpakkingen aangeleverd: de doos waarin ze verzonden worden, de doos van de fabrikant en de verpakking van de lens zelf).

Kortom: Lensway houdt zich niet aan de afspraak waardoor ik moet betalen voor een defect product waar ik geen verder gebruik van wil en kan maken.

24 août 2013

zeer teleurgesteld!!!!!!

ik een bril bestellen voor de eerste keer klant bij hun.
Krijg ik 1 1/2 week later een mail dat ze niet kunnen leveren
hopelijk vanaf nu nog 2 weken.

Ze kunnen dus niet waarmaken wat ze beloven.

voor mij geen lens on meer.
bah!

1 novembre 2012
Logo de Lensway

Réponse de Lensway

Goed te horen, wij zijn LensWay, niet Lenson. Bestel graag bij ons.

geen beoordeling

Van mij 1 ster, geen enkele ster was niet mogelijk. Ik heb geen goede ervaring. Ik was verheugd na het meedoen dat ik een gratis bril kon uitzoeken. Maar dat ging jammerlijk mis via de site. Nadat ik hierover een bericht had gestuurd wordt ik verzocht om de klantenservice te bellen. Dus ik mag kosten gaan maken als het op de site misgaat en ik niet van mijn gewonnen prijs gebruik kan maken. Nee lensway geen goede aktie van jullie en zeer zeker geen goede reclame van mijn kant naar wie dan ook over jullie.

27 juin 2012
Noté 2 sur 5 étoiles

ik weet nog niet wat ik ervan moet vinden

Ik had een gratis bril gewonnen en ben vandaag naar de bus geweest voor meting. Daar kon ik ook gelijk een montuur uitzoeken. Alle monturen die ik had uitgezocht werden afgekeurd door de opticien en uiteindelijk bleef er 1 over die maar liefst 114 euro kost (volgens de opticien, op de site kan ik hem niet vinden), waar in het mailtje stond dat ik alleen voor extra dunne glazen en ontspiegelen enzo bij moest betalen, bleken nu ineens de glazen 33 euro te kosten zonder ontspiegelen en extra dun. Toen was het bedrag al bijna 90 euro en daar komt dan extra dun slijpen en ontspiegelen nog bij, dat vind ik niet echt gratis, ook vervelend dat je pas als je gekozen hebt te weten komt wat een montuur kost.Al met al klopt de mail dus niet en kost de bril mij nog flink wat.

15 juin 2012
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus