Deze firma is een echte RAMP. Meer als 10 maanden geleden een bestelling geplaatst voor meer als 1500 euro.Normale beloofde leveringstijd en plaatsing 6 weken. Het was pas na een IN GEBREKE STELLING... Voir plus

Bestelling geplaatst in september 2022,levering beloofd binnen 6 tot 8 weken, bij telefonisch navragen in november werd december beloofd. In Januari nog altijd geen levering van onze Foscarini Gregg l... Voir plus

Dienst na verkoop is een nachtmerrie. 1 jaar en vele telefoontjes verder zitten we nog altijd met een kapotte lamp. Geen opvolging of interesse. Genoeg betaald nochtans. Nooit meer.

Ik ben jaren geleden als kleine klant begonnen bij Light Unit, nog in de tijd van Peter! En ik zal ook als kleine klant, binnen vele jaren, eindigen. Mijn aankopen zijn als privé persoon uiteraard be... Voir plus

2,2

Bas

Répond généralement dans un délai d'une semaine

3 sterren

beleefd, vriendelijk en correct. bij een defect armatuur wordt niet naar technische oplossing gezocht, gewoon nieuw kopen.
mvg
daniel

24 août 2017

Ik ben jaren geleden als kleine klant …

Mijn aankopen zijn als privé persoon uiteraard beperkt; toch zijn Ilse, Geert en hun medewerkers altijd even gedreven om mij te helpen in mijn zoektocht naar een of andere verlichting. Door de jaren heen zijn we elkaar beginnen aan te voelen, weten ze precies wat ik wil en vinden altijd de beste oplossing voor mijn verlichtingsprobleem. Zalig is dat, dank u daarvoor ! Guido.

Altijd iets meer...

Altijd iets meer...
Ze geven het juiste advies op basis van een zeer ruim aanbod dat ze zelf ter plaatsen kunnen laten zien. Maar ook als ze het niet in huis hebben, durven ze dat stapje verder te gaan om de juiste belichting op de juiste plaats te voorzien. Creatieve mensen die luisteren en meedenken!

Passend advies

Passend advies

Hier wordt geluisterd naar je wens en gezocht naar een oplossing, desnoods door een aantal telefoontjes te plegen met techniekers, de leveranciers en experten in hun vak.

Uitstekende keuze!

Onze ervaring met Light Unit is over de gehele lijn erg positief: aantrekkelijke zaak met een ruime keuze - professioneel en innoverend advies - correcte afhandeling en professionele plaatsing. Hetzelfde is van toepassing op de service na verkoop waarbij de zaakvoerder erg aanwezig is.

23 août 2017

advies en dienst na verkoop prima

herstelling van een erg lang geleden aangekochte lamp was geen probleem en correct afgehandeld! Advies kan je altijd krijgen, zonder het gevoel te hebben te moeten kopen.

12 août 2017
Logo de Light Unit

Réponse de Light Unit

Bedankt voor de fijne feedback, Lieven!

Superteam

Een supervlotte en fijne bediening, goed geïnformeerd en stevige kwaliteit. Een echte aanrader.

1 août 2017
Logo de Light Unit

Réponse de Light Unit

Bedankt voor de fijne commentaar Tom!