LLO var til stor hjælp i tvisten med vores tidligere udlejer. Vi fik meget professionel hjælp, som jeg særligt gerne vil takke cand.jur. Daniel Fredberg for. Jeg kan kun varmt anbefale alle at bliv... Voir plus
Lisez les avis des autres
Egentlig fortjener de ikke nogen stjerne overhovedet! Jeg har netop været i telefonisk kontakt med LLO og jeg kunne ikke bruge samtalen til noget som helst. Via mit sagsnummer kunne medarbejderen ik... Voir plus
L'entreprise a répondu
Helt uoverskueligt koncept. Når man ringer kan de ikke svare, når man mailer svarer de heller ikke. Dog var de hurtige til at svare på min første mail indenfor 14 dage så man ikke kan gøre brug af sin... Voir plus
L'entreprise a répondu
Lige fra første besøg hos llo, hvor vi efterfølgende hurtigt fik stiftet en beboerforening, har vi fået meget kompetent hjælp. Lige fra den advokat, der senere blev vores faste advokat et par gange i... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
LLO er til for vores medlemmer. Vi rådgiver, hvis du har brug for juridisk støtte i en sag, står i en konflikt med din udlejer, eller du har et principielt lejelovsspørgsmål omkring det at bo i lejebolig. Hvad enten du bor i privat eller almen udlejningsbolig, i andelsbolig, ungdoms- og ældrebolig eller lejer et erhvervslejemål, står vi i Lejernes Landsorganisation klar til at hjælpe dig med faglig viden på lejeboligområdet.
Coordonnées de contact
Reventlowsgade 14, 4., 1651, København V, Danemark
- +45 33 86 09 10
- llo@llo.dk
- www.llo.dk
A répondu à 87 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Medlemsskab af LLO til ca. 40.000 kr.
Jeg har opgjort mit samlede tab ved medlemsskab af LLO til minimum 40.000 kr.
CASE: Jeg låner 50/55.000,- i boligselskabet til et nyt køkken, som jeg afbetaler over 13 år med ca, 500 kr./md. Da jeg er færdig har jeg betalt omtrent 90.000 kr. tilbage.
Mislykkede forsøg med medlemsskab hos Lejerne, og der efter hos LLO:
- Ingen kunne/ville/magtede at løfte opgaven og hjælpe mig
- til trods for at jeg havde dokumentation som jeg sendte til LLO, ville de ikke hjælpe, og bad endda mig selv om, iu overført betydning at gøre arbejdet.
- De er dog RET hurtige og effektive når jeg skal betale ti lderes klub, som jeg ikke kan komme igennem til på telefon m.m.
Så nu sletter jeg så alle de mails, og må bare indse at de tog r***n godt og grundigt på mig - derfor får de 1 stjerne.
Opdatering pr. 30/6
- Jeg var (altså i datid) medlem inden jeg skiftede til LLO.
- Jeg kan godt forstå det er svært at svar på annonyme henvendelser, derfor er mit navn også synligt her - - I har givet udtryk for I kunne hjælpe mig, og jeg har ikke set "u har derefter sendt sagen videre til LLO og fået den tilbagemelding, at skulle LLO gå videre med den fx til byretten, krævede det en anden type medlemskab."-beskeden.
- LLO er årsag til at jeg stadig står med et minus efter for meget indbetalt, da I ikke ønskede at hjælpe mig. Det har jeg også telefonisk gjort jer opmærksom på før.
- Fakta er: Jeg har ikke fået det overskydende beløb retur fra boligsselskabet. Jeg beskylder ikke nogen for noget, men holder mig kun til sandheden, om at være i minus.
Jeg er ALDRIG, blevet kontaktet af LLO vedrørende denne sag, så for mit personlig evedkommende er der kun tale om en monolog.

Réponse de LLO
Brug pengene på noget andet
Brug pengene på noget andet. Lever af folk i nød. Der er ikke meget hjælp at de kommer med.
Har efterfølgende sendt sagen til Thomas.
Og igen bliver der bare tilsidesat da de har kigget på det i Ålborg.
Hvorfor har i ikke skrevet til vedkommende, isted for her. Jeg har kun hjulpet vedkommende med indmeldelse og kontakten så man kan få hjælp.

Réponse de LLO
Har før haft en sag hos LLO hvor der…
Har før haft en sag hos LLO hvor der ikke var en finger at sætte på sagsbehandlingen, og havde aldrig troet at jeg skulle skrive noget negativt om jer. Jeg har en igangværende sag hos jer, og har aldrig oplevet så dårlig og amatør sagsbehandling. Jeg har vand i min mur udenfor hvor vandet er trængt ind i min stue. Efter udlejer har udbedret en "del" af skaden vil de nu bare rense fugerne op og lukke sagen, mailen bliver sendt til min rådgiver. Sender billeder til min rådgiver, hvor hun skriver, at hun udmærket godt kan se at det er blevet meget værre, og alligevel efter hun modtager den mail fra min udlejer og hvor jeg gør opmærksom på, at han lyver vedr. målingerne af fugt, så skriver hun gudhjælpemig, vil du være sød at give besked når arbejdet er udført. Hvordan kan man godtage at jeg stadigvæk har vand i væggen og tilmed har sendt billeder hvor man meget tydeligt kan se at muren er pladder våd, sendt billeder inde fra stuen hvor man tydeligt kan se hvad der ligner skimmelsvamp.
Jeg overvejer i den grad at melde mig ud, da jeg ikke har fået noget ud af den hjælp jeg havde håbet på. Kan ikke forstå, at hvis rådgivere ikke har forstand på fugt og skimmelsvamp, så det tydeligt giver udtryk for hun ikke har, at hun ikke spørger om hjælp?

Virkelig utilfredsstillende!
Jeg har haft en utilfredsstillende oplevelse som medlem i LLO!
Jeg kontaktede dem og fik at vide at der var en sag, så jeg skulle melde mig ind og så kunne de hjælpe. Jeg melder mig ind til lidt over 1500kr og de har sendt en enkelt e-mail til min udlejer. Min rådgiver svare ikke på mine mails og efter 15 dages tavshed fra deres side ringer min rådgiver og spørger mig hvad vi skal gøre og hvordan vi skal kontakte dem. Og fordi jeg ikke vil bruge tid på at gå i boligretten så kan de ikke gøre meget mere. Jeg synes det er bondefangeri af mine penge og min tid. Det er sidste gang jeg benytter mig af dem. Og jeg kan absolut ikke anbefale andre at hoppe i fælden af tommer ord og manglende handlinger. Kunne jeg give 0 stjerne så havde jeg gjort det

Réponse de LLO
Absolut ikke pengene værd.
Absolut ikke pengene værd.
Vi fik lovet ved indmeldelse, at vi bare skulle komme til dem, og så ville de gøre alt for at hjælpe os. Det har vi på ingen måde oplevet. LLO er nærmest umulige at komme i kontakt med og "forstår" ikke henvendelsens art. Vi oplever klart, at det er standardsvar til standardproblemer, de kan give og ikke specifikke medlemsrettede svar.

Digitale problemer
Der er ingen kontakt imellem der kan bruges til noget eftersom llo har fremsendt forkerte breve

Fuldstændig fantastisk oplevelse
Fuldstændig fantastisk oplevelse. Vi var i tidsnød og meget usikre på lejeaftale efter i en menneskealder at have været husejere. Det klarede LLO til UG. Det er vist nogle af de bedste penge, vi har givet ud til dette medlemsskab. Tusind tak.
Jeg synes i fortjener en masse ros
Jeg synes i fortjener en masse ros. Jeg har i dag haft en super go' oplevelse pr. telefon. Medarbejderen var professionel, behagelig og vel informeret.
Jeg fik den hjælp jeg skulle bruge og mere til. Super go oplevelse. Jeg har brugt jer før hvor jeg fik alle mine penge af udlejer tilbage! Den eneste grund til at det kun er 4 stjerne og ikke 5 er fordi vente tiden på sagsbehandlingen er så lang som den er. Men er i kompetente, 100% ja!! tak for jer!
Jeg har desværre haft en meget negativ…
Jeg har desværre haft en meget negativ oplevelse med LLO, som har resulteret i både økonomisk tab og utilfredsstillende service. På forhånd spurgte jeg, om de kunne hjælpe mig med mine problemer, og jeg fik bekræftet, at det kunne de. Desværre har jeg nu betalt 1000 kr. for en hjælp, der ikke har ført til nogen løsninger, og jeg står tilbage med yderligere omkostninger.
Trods det faktum, at udlejeren har brudt sin del af lejekontrakten, og der har været betydelige vedligeholdelsesmangler, som gjorde, at jeg måtte flytte akut på grund af sygdom, har LLO ikke været i stand til at hjælpe mig. Jeg står nu i en situation med to huslejer som studerende og et indskud, der er blevet beholdt af udlejeren. Det faktum, at jeg blev syg og blev nødt til at flytte, beskytter desværre ikke lejeren i denne situation – kun udlejeren.
Derudover har LLO forvirret mig yderligere ved at give modstridende råd. Jeg blev først anbefalet at opsige min lejlighed, for derefter at få at vide, efter opsigelsen var indsendt, at det slet ikke var nødvendigt at opsige den. Denne form for forvirring og inkonsistens i vejledningen har kun forværret min situation.
De råd og den vejledning, jeg modtog, var på intet tidspunkt nye eller værdifulde, da jeg allerede var bekendt med dem. Der har desværre ikke været nogen forståelse for min situation som medlem. Jeg kan derfor ikke anbefale LLO, da det har været et stort spild af penge og tid. Jeg vil stærkt opfordre andre til at søge hjælp et andet sted.

Spild af penge
Spild af penge, deres juridiske rådgivere giver direkte Ukorrekte svar, 9 ud af 10 gange.
Desuden tager deres sagsbehandling uendeligt tid. På 3 mdr var der skrevet et brev til min bolig administration. Og efter hvert brev, er der minimum 1 mdr. svarfrist! Min bolig administration sendte ikke det efterspurgte materiale til LLO og vupti så fik de en mdr. svarfrist igen.
Standard svaret ved utilfredshed på længden af svarfrister, er at hvis jeg mener min sag er en hastesag- kan jeg hyre en advokat!
Efter min mening kan LLO ikke bruges til noget som helst, andet end flere frustrationer!
Sørgeligt da de lover guld og grønne skove, inden man melder sig ind.
Alt er tilsyneladende tomme luftkasteller!
Desuden har de ikke styr på opsigelses fristen- når man taler med dem i telefonen er det 1 mdr og når man så vil opsige - skulle det have været 3 mdr. før næste betaling - og vupti så har de en kunde aftale i et år mere!!!
Utroligt, hvis de sover godt om natten!
Jeg har været igennem jeres klage muligheder- Det gør absolut ingen forskel- I er og bliver 100% spild af penge og i har ingen skam ved at “snyde” jer til et længere medlemskab, så I kan få flere penge!
Trustpilot vidner om at det ikke bare er et engangs tilfælde eller uheldige fejl!
LLO er bare 100% ubrugelig!
Mvh
EMMA. ( i DK er det muligt at skifte navn, hvis man lyster “Thomas” ! )

Réponse de LLO
LLO en STOR SYLTEKRUKKE - kan heller ikke følge op på en klage - den ryger også i SYLTEKRUKKEN
Jeg har klaget over LLo, da jeg ingen svar får på min sag af sagsbehandleren. LLO er SLET IKKE til at komme i kontakt med - hverken over mail eller telefon. Derfor skrev jeg på Trust Pilot, efterfølgende bad LLo mig om at skrive til Thomas fra LLO. Det har jeg så gjort, men TRIST NOK hører jeg INTET fra ham, men han er jo også en del af LLO.
LLO ER og FORBLIVER med at være EN STOR SYLTEKRUKKE!!!
Hvornår hører jeg fra jer i LLO? ALDRIG ?

Réponse de LLO
Jeg har kun godt og sige om Lloh
Jeg har kun godt og sige om Lloh! Jarl har været utroligt god og hjælpe vores sag så vi netop kunne få vores køkken vi har ønsket. Vi havde mange udfordringer med KAB uden håb. Men Da Jarl tog over havde vi heldet med os. Tusinde tak til LLOH og Jarl !!
Tidsspilde
for ca. en måned siden kontaktede vi LLO med henblik på medlemskab, da vi skulle til at overtage et lejemål. vi fik at vide, at man først kunne være medlem, når lejemålet var tiltrådt, men blev lovet at blive kontaktet snarest efter 20/1 d.å. Da vi efter 14 dage ikke havde modtaget hverken mail, opringning eller fysisk brev, ringer vi til LLO-Nordsjælland. Her får vi at vide, at man aldrig har hævdet, at medlemskab ikke var muligt før tiltrædelse af lejemål og at vi er registreret som medlemmer pr. 1/1 - 25. Dette - sammenholdt med de anmeldelser vi har læst på nærværende side - ledte naturligt til, at vi forlangte os slettet af LLO´s registrering, og at vi ikke regnede med at have noget økonomisk mellemværende med LLO. Dette kunne kontaktpersonen ikke udtale sig om, da det henhørte under bogholderiet, som hun ikke kunne sætte os i forbindelse med. Alt i alt en kedelig oplevelse med noget, der skulle være et kompetent serviceorgan. Vi mener fortsat ikke at være noget beløb skyldigt, da vi intet materiale har modtaget og den påståede indmeldelsesdato er helt hen i vejret
Kirsten Susanne Goth & Mogens Vibe Petersen
Spild af penge
Spild af penge. Har klaget over manglende varme, højst 21 gr ( hvis vi er heldige !), men ingen hjælp fra jer!! I burde skamme jer !!

Réponse de LLO
Ikke brug din penge på dem
Ikke brug din penge på dem, de siger de kan hjælpe og det kan de ikke. De stjæler bare folks penge. De lover guld og grønne skove, men der sker ikke noget som helst. De har ikke styr på hvad man har sendt ind til dem. Virkelig dårlig service. Bruger dem aldrig nogensinde igen.
Svar tilbage: jeg har afsluttet det ved jer og som jeg skriver bruger jeg jer aldrig igen. Så kontakter jer ikke

Réponse de LLO
Det er penge lige ud af vinduet
Det er penge lige ud af vinduet.
7-dages ventetid når man skriver til dem. Mandskabet er ikke ordenligt oplært i tingene.
LLO er ikke pengene værd
LLO er ikke pengene værd. Svarer ikke på skriftlige henvendelser og indsatsen er nærmest ikke eksisterende. Desværre kan der ikke gives 0 stjerner.

det er kun for akademiker
det er kun for akademiker
det er ikke for ordblinde
det kan jeg ikke bruge

HOLD JER LANGT VÆK FRA LLO
HOLD JER LANGT VÆK FRA LLO!
Betalte det dyreste abonnement. Kunne ikke få fat i “ min rådgiver “ hverken på tlf eller mails . Når man ringer skal man nærmest igennem “ tlf sælger “ for at få hjælp. Jeg havde en deadline d 10-1/25 hos husleje nævnet , der vælger sagsbehandler , at sende mig en mail hvor hun skriver at hun desværre ikke finder min sag stærk nok, så de vil ikke hjælpe mere eller sende noget !!
Største fuske “ firma”

Réponse de LLO
Det kan tage tid at få hjælp.
Redigeret efter at LLO kontaktede mig.
Hvis noget haster, bør man gøre LLo opmærksom på det, i såfald skal de nok prioritere.
Hjælpen man får er rigtig godt.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.