Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

vi havde den store fornøjelse at holde en uges ferie i toscana på et dejligt landsted - la burria - skøn lejlighed med hvad der skulle være og midt på ugen kom emilie og lavede mad sammen md... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de location de maisons de vacances
  2. Service d'hébergement de vacances
  3. Appartement de location de vacances
  4. Agence d'excursions
  5. Voyagiste
  6. Agence de voyages

Écrit par l'entreprise

Local Living er et 16 år gammelt rejsebureau specialiseret i pakkerejser og kør-selv til Italien. Nøgleordene for de håndplukkede ferieboliger er autencitet, charme og skøn beliggenhed. Alle ferieboliger er nøje udvalgt og godkendt at Inge Gustafsson med henblik på den bedste ferieoplevelse.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

4,7

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Vi kan varmt anbefale Local Living

Vi har rejst med Local Living flere gange – og vi elsker det! Her oplever man det autentiske Italien helt tæt på. Vi er altid blevet mødt af de mest imødekommende og hjertevarme værter på de forskellige steder, vi har besøgt, og hver gang har boligerne levet fuldt op til vores forventninger.

Vi kan varmt anbefale Local Living til alle, der drømmer om en ægte italiensk ferieoplevelse.

9 août 2025

Kære Karina
Tusind tak for den fine anmeldelse.
Det glæder mig, at alt levede op til jeres forventninger, og at I fik de unikke oplevelser, I drømte om.
Det betyder meget for mig – og for os i Local Living – at I er tilfredse.
Tak for tilliden.
Venlig hilsen Inge fra Local Living

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi kan til hver en tid på det varmeste…

Vi kan til hver en tid på det varmeste anbefale Local Living som din rejsearrangør. Du oplever en ærlig og imødekommen hjælp til dine ferieønsker. Der er heller ingen tvivl om at feriestederne er nøje udvalgte til dig og svarer nøjagtig til dine forventninger.

17 juin 2025

Fremragende feriebolig og høj service hos Local Living

Vi valgte Local Living, da det var tydeligt for os, at det er nøje udvalgte ferieboliger, de udbyder. Det blev vi bekræftet i, da vi ankom til feriedestinationen i Toscana. Et enestående værtspar, fantastisk bolig i høj kvalitet til 4 generationer med egen pool - præcis som lovet af Local Living. Det var en gennemført lækker bolig og super super rent. Vi kan varmt anbefale Local Living, der altid svarede hurtigt og hjælpsomt på vores spørgsmål inden ferien. Virkelig god service.

20 juillet 2024

Kære Merete
Tusind tak for din fine anmeldelse 💚Jeg er virkelig glad for at høre, at I havde en dejlig ferieoplevelse i Toscana.

Det betyder uendeligt meget for mig at vide, at vores nøje udvalgte boliger og hurtige respons gør en forskel.

Jeg ser frem til at byde jer velkommen igen en anden god gang. Tusind tak for anbefalingen 😊

Kh Inge fra Local Living

Noté 5 sur 5 étoiles

Local Living fandt det perfekte match

Local Living foreslog os den store ejendom Casale Degli Olmi i Umbrien, da vi beskrev vores behov og ønsker. Det viste sig at være det perfekte match.
Vi er en stor familie med mange børn og børnebørn, ialt 10 voksne og 12 børn. Huset består af 5 lejligheder, og vi havde således ALLE lejligheder og derudover lod ejer/vært Fabrizio os låne et ekstra køkken.
Der er ingen ovn i køkkenerne, så det er oplagt at bruge den fine og store opmurede grill i haven. Dagens "madhold" kan grille med den smukkeste udsigt ned over byen Umbertide, som ligger 1,5 km væk.
Poolen er den lækreste saltvandspool med varierende dybde og et indbygget afsnit med lav vanddybde til de helt små. Den var alle dage perfekt renholdt og en kæmpe succes. Den bedste pool vi nogensinde har haft.
Liggestole i perfekt stand.
Vi gik eller kørte dagligt til de smukke nærliggende byer - ikke mindst var det nemt at komme til Umbertide og nyde is og kaffe på gode cafeer med yderst rimelige priser, hvor det var italienerne, der prægede billedet, og ikke mange turister.
Generelt stor venlighed fra alle forretningsdrivende i området og Fabrizio slår alle rekorder i hjælpsomhed og effektivitet.
Ejendommens beliggenhed, der var meget rolig og privat, kombineret med bynærhed, smukkeste udsigt og lækker pool betød samlet set at vi havde den bedste ferie, vi har haft, i Italien.
Det store hus var med sine tykke mure behageligt køligt trods temperaturer på 35 grader
Vi vender helt klart tilbage til Local Livings store lokalkendskab og evne til det perfekte match næste gang vi rejser. Det bliver svært at overgå, men vi tror, de vil forsøge - glæder os allerede.

Kære Jerry

Tusind tak for din hjertevarme anmeldelse ❤️ Det glæder os virkelig at høre, at Casale Degli Olmi var det perfekte match til din store familie, og at I havde en uforglemmelig ferie. Det er lige netop dét, der er meningen med Local Living.

Dybfølt tak for din fine beskrivelse af huset, poolen, de lokale omgivelser og ikke mindst gæstfriheden.

Vi deler det selvfølgelig med Fabrizio, som helt sikkert også vil juble over din feedback.

Vi er superklar til at tage udfordringen op, når I er klar til at rejse igen 👍

Kærlig hilsen Inge og Nadia

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var så dejligt nemt og ligetil at…

Det var så dejligt nemt og ligetil at booke rejse med Local Living, med gode beskrivelser af forskellige valgmuligheder og områder og korte svartider. Da vi ankom, blev vi budt velkommen af ejeren af stedet, som havde gjort den fineste lille lejlighed klar til os.

5 juin 2024

Kære Laura.
Tusind tak for din fine anmeldelse. Jeg er virkelig glad for at høre, at du havde en god oplevelse med at booke hos Local Living, og at beskrivelserne gjorde beslutningen lidt lettere.

Vi lægger nemlig masser af sjæl i, at det skal være så let og trygt som muligt at booke en rejse hos os.

Sig endelig til, når Italien kalder igen 😊

Fantastisk service!

Vi havde den mest vidunderlige ferie med Local Living. Booking og anbefalinger i top. Hurtig respons på vore forespørgsler og man fandt det helt rigtige hus til os (10 personer). Vi boede i "Vigna Rocchetta". Det mest fantastiske feriehus. Så smukt både ude og inde. Virkelig smagfuldt. Fantastisk natur. Og med de bedste og mest hjælpsomme ejere i nabohuset. Kan kun medgive de allerbedste anbefalinger. Skal opleves!

Kære Line

Tusind tak for din positive anmeldelse ❤️ Det glæder mig enormt meget at høre, at I havde en fantastisk ferie i Vigna Rocchetta.

Tak for din anerkendelse af vores rådgivning, som vi altid gør os umage med, så det betyder virkelig meget for hele LL teamet, at det bliver værdsat 😘

Tak fordi du tog dig tid til at dele oplevelsen.

Vi glæder os til at kunne byde jer velkommen tilbage til endnu en uforglemmelig oplevelse med Local Living.

Noté 5 sur 5 étoiles

Levede fuldt op (og over) vores forventninger

Vi boede på fantastiske Poggio al Casone.
Local Livings beskrivelse af stedet levede fuldt op (og over) vores forventninger. Dejlig afslappet stemning, smukke omgivelser, altid plads ved poolen, pænt og rent.
Stedet arrangeret vinsmagning og tapas, som virkelig var en god smagsoplevelse og samtidigt lærte man også de andre feriegæster på stedet at kende.
Vi følte os meget velkommen og der var altid gode råd og vejledning at få fra personalet til dagens udflugt. Der var også masser af oplevelser og seværdigheder i nærheden.
Børnene siger at det var den bedste ferie de har været på og det kan vi kun give dem ret i.
Vores ferie bliver helt sikkert igennem Local Living igen.

Kære Malene & Co

Mange tak for den fine anmeldelse. Det er skønt at høre, at Poggio al Casone levede op til jeres forventninger, og at I nød både omgivelserne og arrangementer. Og ekstra dejligt at vide, at børnene syntes, det var den bedste ferie nogensinde ❤️

Jeg glæder mig til at hjælpe med at skabe endnu en skøn ferie for jer, når Italien kalder igen.

Af hele mit passionerede italienshjerte: TAK 🙌

Paradis i Italien ..

Vi boede på agriturismo Popolano di sotto - og helt ærligt, er jeg splittet over, hvor ærlig jeg skal være, for noget af det vi nød allermest, var roen, og vi vil allerhelst have denne perle for os selv. Men ærligt, det var det mest perfekte lille sted. Uanset hvor du kiggede hen, var der det smukkeste landskab, faciliteterne var i top og værterne søde og imødekommende. Vi bookede næste års ophold, allerede inden vi tog hjem.

Kære Marie

Tusind tak for din fine anmeldelse🌟 Harmonien på Popolano di Sotto er noget helt unikt, så jeg kan virkelig godt forstå, at I ønsker at bevare det som en velbevaret hemmelighed 😘

- og heldige jer, der har dette at glæde jer til i et helt år ❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde den mest vidunderlige…

Vi havde den mest vidunderlige sommerferie hos La Sovana i Toscana, og vi kan ikke anbefale dette sted nok. Fra det øjeblik vi ankom, følte vi os velkomne og godt behandlet af personalet og ejeren, Giuseppe. Selvom vi havde børn med, stedet emmer af ro og stilhed, blev vores børn modtaget med åbne arme.

Hver aften kunne vi bestille middag, og vi blev serveret de mest udsøgte fire-retters måltider, der varierede fra aften til aften. Maden var en sand fornøjelse og en kulinarisk oplevelse, vi vil huske længe.

En af aftenerne havde vi fornøjelsen af at møde Inge fra Local Living. At møde hende personligt og på et af de steder, som rejsebureauet sælger rejser til, fortæller lidt om den passion, der ligger bag Local Living og deres engagement i at finde de mest udsøgte rejsemål til kunderne. Det var en fornøjelse at hilse på hende.

Pool området var dejligt og roligt. Selvom det ikke indbød til høje lyde og vilde vandlege, var det en god mulighed for vores små drenge at lære at nyde et sted med en mere afslappet atmosfære.

Alt i alt var vores ophold hos La Sovana perfekt. Stedet, maden og personalets venlighed gjorde det til en uforglemmelig ferie. Vi vil helt sikkert vende tilbage og giver vores allerbedste anbefalinger til dette skønne sted.

13 juillet 2024

Kære Anne-Dorthe

Tusind tak for den særdeles fine anmeldelse 💚 Jeg er så glad for at høre, at jeres ferie hos La Sovana i Toscana var så mindeværdig.

Det glæder mig meget at vide, at I følte jer velkomne og godt behandlet af både personalet og karismatiske Giuseppe, og at børnene også havde en god oplevelse.

Jeg er også ekstra glad for, at jeg fik mulighed for at møde jer personligt, og at I kunne mærke den passion og engagement, jeg lægger i at finde de allerbedste rejsemål.

Tusind tak for jeres varme anbefalinger og for at dele jeres oplevelse. Vi ser frem til at byde jer velkommen tilbage til La Sovana eller til én af vores andre nøje udvalgte perler.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde længe drømt om at prøve en…

Vi havde længe drømt om at prøve en autentisk ferie i Italien. Det fik vi hos Local Living og med hjælp fra Inge fandt vi en ferielejlighed hos Tenuta San Giorgio der passede perfekt til vores behov og ønsker. Her kunne vi både være for os selv og tale med de mange andre danskere der var på stedet. Maden på stedet får en kæmpe anbefaling, sammen med de søde værter. Børnene vil bare gerne tilbage til den store pool og de smukke rolige omgivelser. Tak til Local Living og Inge for den gode service.

6 août 2023

Kære Zabrina

Tusind tak for din positive anmeldelse 😘 Jeg er inderligt glad for at høre, at jeres drøm om en autentisk ferie i Italien blev opfyldt på denne rejse med Local Living. Det er netop det, vi arbejder så passioneret for hver dag.

Det er også skønt at vide, at Tenuta San Giorgio levede op til jeres behov og ønsker, og at I kunne nyde både privatliv og fællesskab med andre danskere.

Det varmer mit hjerte at høre, at børnene elskede poolen og de smukke, rolige omgivelser 🌻

Tak fordi du tog dig tid til at dele jeres oplevelse. Vi ser frem til at hjælpe jer med flere fantastiske ferieoplevelser i fremtiden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Lige fra vi havde booket et hus i…

Lige fra vi havde booket et hus i Dicomano ( skulle afholde et guldbryllup), til vi fik kontakt med Local Living har de været utrolig hjælpsomme under hele tilrettelæggelsen af ferien/festen. De gjorde alt for at imødekomme vores ønsker, som også blev indfriet. Og det blev bare bedre - for vi havde den mest fantastisk vært - der boede på grunden. Super dejligt ophold - og alle vores venner og famlie er introduceret til Local Living

16 mai 2024

Kære Birthe

Tusind tak for din fine anmeldelse ❤️ Det glæder mig virkelig at høre, at fejringen af jeres guldbryllup med venner og familie i Dicomano blev en så fantastisk oplevelse. Det er lige netop det, der er hele meningen med Local Living - at skabe gode minder.

Og kæmpe tak for at introducere jeres venner og familie til Local Living 🙏 Jeg ser frem til at hjælpe jer igen i fremtiden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde den bedste ferie

Vi havde den bedste ferie, som vi bookede gennem Local Living. Ungerne taler stadig om det, som den bedste ferie de nogensinde har haft.
La Speranza var alt hvad vi drømte om. Vi havde nogle søde danske naboer, som vi snakkede meget med, og de havde rejst med Local Living mange gange - og det er bestemt heller ikke sidste gang vi gør det. Ungerne vil meget gerne tilbage til samme sted, men Inge fra Local Living har så mange lækre steder, og dem er vi nødt til at udforske.

5 juillet 2024

Kære Camilla
Tusind tak for den fine anmeldelse. Jeg er virkelig glad for at høre, at I havde den bedste ferie, og især at jeres børn stadig husker den som den bedste, de nogensinde har haft 😘 Det varmer da helt ind i hjertet. Det betyder meget for mig at vide, at I fik opfyldt jeres drømme og skabte uforglemmelige minder.

Jeg glæder mig til at hjælpe jer med at finde jeres næste ferieoplevelser i Italien.

Tak fordi du tog dig tid til at dele jeres oplevelse med os.

Noté 1 sur 5 étoiles

Selv om du betaler for aircondition, er det ikke sikkert det hverken virker eller er i hele lejligheden.

Selv om du bestiller en lejlighed med aircondition i uge 29 i Italien hvor der er næsten 40 graders varme, så kan man åbentbart ikke være sikker på at det gælder hele lejligheden. I børneværelset var der tilsyneladende ingen AC til STOR skuffelse. Tilgengæld virkede den i soveværelset næsten ikke. Hverken personalet eller local living syntes det er et stort problem, selvom vi sov temmelig dårlig. Her er svaret fra Local Living:

"Det er bare desværre ikke sådan det forholder sig. Vi har en del ferieboliger, hvor der er aircon i en del af huset/ferielejligheden, så det er altså ikke givet, at det findes i alle rum. I nogle tilfælde er der mobile anlæg, og så får man ét anlæg, som man selv kan placere i lejligheden. I andre boliger igen er der AC i opholdsrummet, og så må man holde dørene åbne dertil for at få det ind i soveværelserne."

20 juillet 2024

Hej Allan
Jeg er meget ked af at høre, at du oplevede, at hverken jeg eller personalet syntes, at det var et stort problem, at I ikke havde AC i børneværelset. For det syntes vi, og vi forsøgte at hjælpe jer på bedste vis.

Da jeg fik kendskab til problemet, blev AC i soveværelset tilset med det samme af en tekniker, der vurderede, at den fungerede normalt. I oplevede, at den larmede, men det er desværre et problem med mange af kølesystemerne, da motoren i mange tilfælde ikke må monteres udvendigt pga. skrappe byggereglementer. Til børneværelset (hvor der fra starten var en et år gammel ventilator ) indkøbte personalet en ny ventilator, som I desværre ikke syntes var lydsvag nok.

Udover dette tog personalet hånd om alle jeres ønsker med det samme, fx. at I til trods for, at der er helt nye madrasser på hele feriestedet, indkøbte de nye, blødere madrasser til jer.

Jeg fulgte omgående selv op på dette med personalet og med dig telefonisk, og jeg opfangede desværre ikke gennem dialogen, at du var så utilfreds, som du her giver udtryk for.

Det er i stigende grad et behov, at der generelt set er AC i boligerne, vi udlejer, pga. varmen, der i år nåede op på 34 grader midt på dagen. Vi gør meget for at få ejerne til at installere afkøling, men i den grønne omstillings navn, er der en del af ejerne, der er imod at investere i det og andre, der ikke kan få tilladelse til det pga. skrappe myndighedskrav.

Min passion er at skabe gode ferieoplevelser for vores gæster i ferieboligerne, som jeg formidler i Italien. Jeg er derfor ekstremt ærgerlig over, at I ikke havde den skønneste LL-ferie, og jeg tager din kritik til efterretning og revurderer mine beskrivelser af AC i ferieboligerne på Antico Casale.

Du er velkommen til at kontakte mig på inge@localliving.dk for at tale jeres ferieoplevelse igennem.

Mange hilsner

Fantastisk ferie

Tusinde tak for en dejlig ferie i Toscana i 2022 – hos Diana og David, Al Paradiso i Lucca.

Det var dejligt, det nu lykkedes efter corona-tiden – længe ventet – og det var bestemt værd at vente på.

Stedet og huset var helt perfekt, og værtsparret virkelig flinke. Smil, venlighed og små lækkerier i form af tomater fra egen avl, frugter fra egen have, hjemmebag o.s.v. Have, pool og SPA blev rengjort dagligt, og alt var i den skønneste orden.

Vi følte os virkelig velkomne og godt tilpas under hele ferien.

Vi takker for en fantastisk ferie, og kommer bestemt til at benytte Local Living igen en anden god gang.

31 juillet 2022

Kære Carsten,
Mange tusind tak for din feedback på jeres ferie i Toscana. Det varmer om hjertet at høre, at I nød den italienske gæstfrihed og paradiset i nærheden af Lucca :-) Det er netop tanken bag Local Living.

I er hjerteligt velkomne, når Italien kalder igen,

Indehaver af Local Living

Noté 4 sur 5 étoiles

Suveren dejlig ferie

Så blev det endelig vores tur, efter 2års Corona venten.
Vi har kun oplevet positivitet og god vejledning.
Altid gode hurtige svar på vores mange spørgsmål.
Inge har gjort alt for at vi fik lige den feriebolig og placering, hele vores 10 personers store Bormann Bannergaard familie, havde ønsket sig.
Vi er ellevilde over Villa La Foce og fandt her flere positive overraskelser, boligen har en udsigt der opfordre til at blive oppe det meste af natten.
Håber andre få mulighed for at besøge dette “Cast away” sted, vi har nydt det i fulde drag, og har alle sammen et ønske om at besøge Toscana igen.
Det bliver helt sikkert Inge der får lov til at finde husly, der hvor vi gerne vil opholde os ved næste besøg.
Vi blev i høj grad hørt i vores ønsker og det er værdsat.
4 ud af 5 stjerner, fordi der manglede lidt udstyr i køkkenet, og alle steder er der altid plads til forbedring.
Så måske 5 stjerner næste gang.
Tak for oplevelsen.

26 juillet 2022

Kære Kim,

Mange tak for din fine feedback på jeres ferie i Italien. Jeg glæder mig til at finde endnu en perle til jer i Italien, næste gang I skal på ferie 💚

Jeg følger naturligvis op på udstyrssiden, når vi kan kravle op på de 5 stjerner næste gang.

På genhør,
Kh Inge Gustafsson

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god rådgivning og service

Rigtig god rådgivning og service, og bredt udvalg af ferieboliger spredt ud over Toscana. Vi er på denne type ferie for 5. gang, og 2. gang via Local Living.
Meget troværdig og serviceminded virksomhed. Kan kun anbefale dem.

Eric Lund

14 juillet 2022

Kære Eric,

Tusind tak for din feedback. Det betyder virkelig meget for Local Living og mig personligt.

Jeg arbejder passioneret på at levere en god ferieoplevelse til hver enkelt gæst. Så TAK fordi du lægger mærke til det ✔

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service og lækkert feriested

Dette var vores første rejse med/hos Local Living.
Fantastisk service hos Local Living - vejledning og løbende kontakt i bestillingsprocessen helt i top!!! Local Livings anviste feriested var præcis, som vi ønskede os. Kan absolut anbefale Local Living, når rejsen går til Toscana, hvor vi var på sommerferie 2020.

3 septembre 2020

Kære René,
Tusind tak for den fine anmeldelse - og ikke mindst kæmpestort TAK fordi I valgte os til ferien i Italien i år.

Vi er begejstrede for vores håndplukkede feriesteder, og vi går meget op i, at der er et godt match mellem jeres ønsker og feriestedet. For så er alle glade :-)

I ønskes velkommen tilbage, når Italien kalder igen.
God dag til dig og din familie,

Fantastisk service.

Fantastisk service.
Først annulerende vi vores ferie, da man ikke måtte rejse til Italien, grundet Covid-19. Fik alle vores penge tilbage, uden problemer.
Så åbnede Italien op igen. Fik super hjælp til, at finde en ny lejlighed. Alt spillede bare, som når man bruger Local Living.
Vi har allerede booket til næste år.

3 septembre 2020

Kære Anders,

Tusind tak for den fine anmeldelse. Hvor er det dejligt at få ros i denne tid, hvor betingelserne for at drive rejsebureau er svære. Vores service er baseret på, hvad vi selv gerne vil opleve af service fra en leverandør - og det viser sig jo at virke efter hensigten.

På genhør til dig og din familie,

Noté 5 sur 5 étoiles

Service og ferieboliger i topklasse

Fornem service i forbindelse med bestilling og forud for afrejsen. Vi har booket ferieboliger gennem Local Living 3 gange og hver gang har ferieboligen levet op til beskrivelsen og vores forventninger. Vi kan derfor varmt anbefale Local Living.

31 août 2020

Kære Mads,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er ualmindeligt glade for, at I har haft skønne Local Living ferier i Italien, og at I er tilfredse med vores service. Det er lige nøjagtigt dét, der gør vores job til verdens bedste :-)

Fremragende service

Vi har flere gange booket feriebolig i Italien gennem Local Living. Hver gang har vi oplevet en helt fantastisk service og fået nogle unikke og autentiske ferieoplevelser. Mine bedste anbefalinger.

18 juin 2020

Kære Anne Louise,

Undskyld for den sene tak, på din dejlige og varme anbefaling af Local Living. Det betyder utrolig meget for os, at du har taget dig tiden til at give os så flot anbefaling - vi er dig og din familie meget taknemmelige!

Vi håber at vi kan hjælpe jer til Italien igen snarest.

Nadia, Local Living

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus