Vi har rejst med Local Living flere gange – og vi elsker det! Her oplever man det autentiske Italien helt tæt på. Vi er altid blevet mødt af de mest imødekommende og hjertevarme værter på de forskel... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi havde den mest vidunderlige ferie med Local Living. Booking og anbefalinger i top. Hurtig respons på vore forespørgsler og man fandt det helt rigtige hus til os (10 personer). Vi boede i "Vigna Roc... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi boede på agriturismo Popolano di sotto - og helt ærligt, er jeg splittet over, hvor ærlig jeg skal være, for noget af det vi nød allermest, var roen, og vi vil allerhelst have denne perle for os se... Voir plus
L'entreprise a répondu
vi havde den store fornøjelse at holde en uges ferie i toscana på et dejligt landsted - la burria - skøn lejlighed med hvad der skulle være og midt på ugen kom emilie og lavede mad sammen md... Voir plus
Local Living er et 16 år gammelt rejsebureau specialiseret i pakkerejser og kør-selv til Italien. Nøgleordene for de håndplukkede ferieboliger er autencitet, charme og skøn beliggenhed. Alle ferieboliger er nøje udvalgt og godkendt at Inge Gustafsson med henblik på den bedste ferieoplevelse.
Ryttergrøftvejen 48, 7000, Fredericia, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Vi er netop vendt hjem fra en fire dages "Livsnyderrejse" hos Colognole vingården i Rufina, Toscana. Det var en mageløs oplevelse som selv det usle danske sensommervejr ikke kunne gøre mindre i bevidstheden.
Inden afrejse fik vi en god betjening fra Inge, der sørgede for vi kunne være sammen alle tre i samme værelse. Alt var parat på forhånd og prisen var helt som den skulle være. Vi fløj fra København til Pisa, lejede en bil, og brugte første dag i Firenze.
Ved ankomst til vingården fik vi en rundtur af stedets ejer, der fortalte om stedets historie og viste os rundt i den (meget) store lejlighed, der var sat til vores disposition. Derefter blev vi anbefalet lokale restauranter i lokalområdet til denne vores første aften, hvor han også derefter forestod at foretage reservationen.
Anden dag var vi efter acceptabel morgenmad (ikke noget prangende, men ganske fint) igen på køretur i Toscana. Om aftenen var vi sammen med et andet par ude i vinmarkerne og få fortalt vinens historie i Chianti området, igen med rundvisning fra stedets ejer. Han havde et fint og forståeligt engelsk, og var i stand til at svare på alle de spørgsmål vi havde. Herefter var der vinsmagning og forklaring vedrørende disse og en fire retters italiensk middag i deres egen meget besøgte restaurant. Deres restaurant var et kapitel for sig, og var meget populær med besøgende fra et stort område af både Toscana og længere væk. Dejlig indirekte anbefaling når det er lokale, der kommer for at få ekstra lækker mad.
Dag tre gik efter morgenmad med besøg på en anden vingård, hvor vi udover at få lov til at se vinproduktionen, også fik forklaret forholdene omkring deres osteproduktion. Efter endt rundvisning var der vin- og ostesmagning (fire vine, fem oste, agurker/gulerødder, tomater, melon med deres egen skinke, brød og crema di ananas og appelsin/citron. Virkelig lækkert, virkelig udsøgt. Igen var denne rundvisning kun med et andet par, så vi kunne igen stille alle de spørgsmål vi måtte ønske. Tilbage på Colognole tog vi en svømmetur i poolen inden der var fire retters menu om aftenen igen. Her fik vi det mest lækre pasta jeg nogensinde har fået. Det var virkelig helt utrolig lækkert og vellavet.
Fjerde dag startede som de andre med morgenmad, hvorefter vi checkede ud og gik en lang tur i området for at se på olivenlunde og vinmarker. Derefter tog vi til Pisa og fløj hjem. Mætte på oplevelser og med Colognole's ejers ord om, at "We are the last of the romantics" som en form for yderst passende baggrundsmusik for vores tur.
Min familie og undertegnede har lige holdt en pragtfuld ferie i Villa La Pievina, Toscana. Vi havde Guldbryllup dagen før, og rejste med
søn og svigerdatter med 2 børn, der til dagligt bor i Singapore og vores datter og svigersøn med 1 barn, der bor i København.
Det var en meget stor oplevelse for os alle. Boligen var helt fantastisk dejlig med masser af plads omgivet af en pragtfuld natur med udsigt til Siena. Der var en dejlig have og swimmingpoolen var det store hit blandt store som små, og vi benyttede den dagligt. Vi besøgte bl.a. byen Asciano, som ikke lå ret langt fra, hvor vi boede og selvfølgelig Siena.
Toscana er absolut et dejligt sted at holde ferie. Her havde vi
alle mulighed for at slappe af fra en travl hverdag og til at være
sammen som familie.
Vi kan absolut anbefale børnefamilier Villa La Pievina.
Vores børnebørn var i alderen fra 12 -3 år.
Min mand og jeg giver den alle de stjerner den kan få.
Hilsen
Torben og Birgit Andersen
Bagsværd
Vi har nu rejst to gange med Local Living og det har været det bedste vi nogensinde har gjort.
Det skal nævnes, at vi var totalt nybegyndere i Toscana og alledere efter første snak med Local Living, var vi sat på rette kurs - vi tror, at det dels skyldes evnen fra Local Living til, at forstå vores behov og så Local Livings enorme kendskab til alle Toscanas herligheder har også bare givet os de detaljer, som gjorde, at vi kunne planlægge en skøn ferie.
Det har begge gange været en af de ferier, hvor vi gerne ville betale ekstra for en ekstra god oplevelse - men det kom vi så ikke til at betale ekstra for og vi er overbeviste om, at det skyldes, at Local Living driver denne forretning af naturlig passion og ægte lyst til at skabe gode oplevelser for sine gæster - uden at det skal være en pengemaskine.
Alt det praktiske med booking og betaling er også til topkarakter - selv den praktiske information er formuleret, så det kan forståes. Med andre ord - der er bare fuldstændigt styr på det.
Til dem som også har børn, så skal I vide, vi rejste begge gange med vores datter på et/to år og den usikkerhed vi først havde med, at rejse med den lille er bare blevet helt kureret gennem den ro og nærhed, som var tilstede på ferierne.
De bedste anbefalinger fra Mette, Kathleen og Caspar..
og midt på ugen kom emilie og lavede mad sammen md os - gode nemme italienske retter som smagte fantastik - vi var også selv med til at lave dem ;-)
tak til inge, pamela og emilie for at give os en dejlig oplevelse
hilsen lise og henrik
Har netop været medarrangør af en gruppetur til Toscana hvor Localliving har hjulpet os med booking af villa og aktiviteter.
Alt var perfekt fra Locallivings side som omgående forstod vores behov og fik booket en helt fantastisk villa til os som mere end levede op til mine forventninger.
Alt er utroligt professionelt og jeg kan uden forbehold give firmaet mine varmeste anbefalinger.
I forbindelse med den årlige generalforsamling var RT-108 Esbjerg i Toscana med Local Living i april 2012.
Alt klappede. Der var ikke en finger at sætte på noget som helst. Der var styr på detaljen, bestillingen, betalingen - det hele!
Landstedet var nyrenoveret og levede 100 % op til beskrivelsen på hjemmesiden - og mere til vil jeg sige, for hjemmesiden fortalte ikke noget om at hele familien ville stå på hovedet for at gøre os glade og tilfredse.
Mama stod selv og bagte pizzaer i timevis ude bag ved i sin næsten hundred år gamle stenovn, til stor begejstring for deltagerne og sønnen diskede op med den mest fantastiske toscanske morgenmad - og lå i øvrigt og kørte os op i byen eller ned til købmanden, hvis vi manglede noget.
Vinturen med dansk rejseleder, som var bestilt hjemmefra, gik også over al forventning. Vi nåede at få et godt indblik i den italienske dagligdag, såvel som vin- og olieproduktionen.
Busserne, som blev anvendt til lufthavnstransfers var af god standard, eneste lille minus var at det kunne være lidt svært at kommunikere med chaufførerne, der kun talte meget lidt engelsk. Men med lidt spansk og lidt hjemmebrygget italiensk gik det jo - og et eller andet sted var det faktisk ret charmerende.
Det var en skøn og uforglemmelig tur, som vil gå over i klubbens historie og blive husket som en af de bedste ture hvad angår kvaliteten af maden, vinen og opholdssted.
I forhold til andre ture vi har været på gennem tiden, så var turen hverken dyrere eller ringere, tvært imod. Den var absolut i den billige ende og af høj, høj standard.
Stor ros til Inge på Local Living kontoret for hendes forståelse for vores behov og hendes arbejde med at finde et godt sted, som kunne acceptere ankomst på en almindelig ugedag.
Er man til charter og mainstream ferie så skal man holde sig til Spies og co. Men hvis man er til individuel ferie i Italien i autentiske omgivelser dreven af lokale så kan jeg varmt anbefale at booke feriebolige igennem Local Living. Vi har booket vores ferieboliger igennem Local Living igennem nogle år og har altid fået hvad vi har fået lovet - plus lidt mere. Nemlig den 'ægte' vare. Ikke noget kunstigt og slidt charter bolig. Min varmeste anebfaling.
Både lejlighed, betjening og område var fantastisk, så vi glæder os til at vende tilbage - og ganske sikkert prøve andre af Local Livings dejlige tilbud
Det var professionelt håndteret lige fra første kontakt, hvor vi udtrykte vores ønsker til det sted vi ville bo og dets omgivelser .
Alle spørgsmål fra os blev straks besvaret .
Landstedet der herefter blev anbefalet opfyldte alle vores ønsker og mere til.
Local Living giver en fantastisk ferie til en fordelagtig pris. Vi har rejst med Local Living flere gange og er hver gang blevet overrasket og tilfredsstillet.
Kan varmt anbefales til alle der vil se Italien,
Det var et dejligt sted at værre med da vi var er i uge 42 bliv det ikke til så meget tid på stedet men vi tro helt bestemt at der også er rart at værre på de andre års tider en fantasik udsigt over olivenlunden og så er toscana jo bare super
LocalLiving - Når du bare skal have en super god ferie i Italien, hvor alting fungerer. Professionel service og lækre boliger.
Vi har været så tilfredse - Tak.
Super og hurtig service - selv om aftenen! Og feriestedet var fuldstændig så dejligt som på billederne. Localliving kan varmt anbefales.
Local Living gør alt for at man får lige det man drømmer om og lidt til. Der bliver givet god information om det sted og område man rejser til. De 2 ferier vi har været på med Local Living har været meget autentiske og givet os en anderledes oplevelse af et område vi i forvejen kendte. Kan varmt anbefale at bruge Local Living.
Ringede til Inge og fortalte hvad vi som familie, havde af ønsker til en god sommerferie.
Inge var meget hjælpsom, og fandt straks det rigtige sted til os.
Hun anbefalte Casa Carbonaia et super dejligt sted, hvor vi både kunne være aktive samt slappe af ved poolen.
Udlejeren Simone var ligeledes en meget hjælpsom mand, der kunne anbefale mange gode steder vi skulle se.
Vi havde en super sommerferie og det er ikke sidste gang vi rejser med Localliving.
Vi har været rigtig glade for at reservere vores rejse gennem Localliving. LL fandt hurtigt et ferieophold, der lige passede til vore venner og os. LL var hele tiden hurtige og servicemindede i hjælpen til os - både til feriestedet - menogså til at anbefaling af hoteller, som ikke blev reserveret gennem LL. På stedet var LL meget imødekommende og havde megen viden om stedet.
vi kan varmt anbefale at rejse med LL.
Var i sommers i Torino, på et velness område. Der var lovet gratis morgenmad den første dag - og fri afbenyttelse af et fitnessområde som viste sig ikke var lavet klar. "Morgenmaden" var en kurv med for gammel smår i små pakker. Tørkiks til 2 personer - vi var 4 - så det er morgen mad for max en person i nød

Réponse de Local Living A/S
Vi har rejst med Local Living flere gange og hver gang har det levet fuldt op til forventningerne. Jeg ledte efter et idyllisk sted i Toscana og fandt det med hjælp og god service fra Local Living.
Vil bestemt gerne rejse med Local Living igen, og kan anbefale det til venner og familie.
Vi har besøgt Il Poporino 4 gange, alene og sammen med børn og børnebørn, det har bare været super, søde og venlige værtsfolk der supervvcerer gæsterne på bedste vis.
Blot var der sidste gang trakasserier med Avis i Bologne, vi betalte bilen hjemmefra + Avis trak beløbet en gang mere på vores dankort, det tog tid og meget besvær før vi fik pengene retur.
Men vi vil meget gerne igen rejse med Localliving, bare ikke flyve til Bologne, der er for langt at køre, Piza er meget bedre.
lejligheden var super fin, men det kostede 1500 kr mere hos local living end hos en konkurrent i samme uge for samme type og størrelse lejlighed. ikke ok

Réponse de Local Living A/S