Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har rejst med Local Living flere gange – og vi elsker det! Her oplever man det autentiske Italien helt tæt på. Vi er altid blevet mødt af de mest imødekommende og hjertevarme værter på de forskel... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde den mest vidunderlige ferie med Local Living. Booking og anbefalinger i top. Hurtig respons på vore forespørgsler og man fandt det helt rigtige hus til os (10 personer). Vi boede i "Vigna Roc... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi boede på agriturismo Popolano di sotto - og helt ærligt, er jeg splittet over, hvor ærlig jeg skal være, for noget af det vi nød allermest, var roen, og vi vil allerhelst have denne perle for os se... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

vi havde den store fornøjelse at holde en uges ferie i toscana på et dejligt landsted - la burria - skøn lejlighed med hvad der skulle være og midt på ugen kom emilie og lavede mad sammen md... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de location de maisons de vacances
  2. Service d'hébergement de vacances
  3. Appartement de location de vacances
  4. Agence d'excursions
  5. Voyagiste
  6. Agence de voyages

Écrit par l'entreprise

Local Living er et 16 år gammelt rejsebureau specialiseret i pakkerejser og kør-selv til Italien. Nøgleordene for de håndplukkede ferieboliger er autencitet, charme og skøn beliggenhed. Alle ferieboliger er nøje udvalgt og godkendt at Inge Gustafsson med henblik på den bedste ferieoplevelse.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

4,7

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Har bestil feriebolig via Local Living…

Har bestil feriebolig via Local Living flere gange og fået en super service. De har et stort udvalg af ferieboliger i alle pris katagorier. Deres håndtering af Corona situationen har være eksemplarisk.

13 juin 2020

Kære Gitte,
Tusind tak for din dejlige og varme anmeldelse af Local Living 😊 Vi er glade for at vi altid har levet op til dine og din families forventninger, og at I er glade for vores håndtering af Corona-krisen, som har været helt nyt for alle.
Vi glæder os til at kunne byde jer velkommen tilbage hos Local Living og Italien.
Du og din familie ønskes en rigtig dejlig sommer! ☀

Meget højt serviceniveau

Meget højt serviceniveau, lige fra bestilling af rejse, hvor Local Living brugte tid på at sætte sig ind i hvad der er en god ferie for os, og komme med gode forslag til steder at bo.

Desværre kommer vi ikke afsted til sommer, og i den forbindelse var det helt uproblematisk at aflyse rejsen og få refunderet depositum. Når turen igen skal gå til Italien vil det være med Local Living.

9 juin 2020

Kære Trine,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse!
Vi sætter en stor ære i at finde en feriebolig, som passer præcis til de ønsker, som I har til en kommende ferie. Vi havde glædet os til at sende jer til Italien lige indtil Coronaen ramte - det vil jeg slet ikke ligge skjul på, men vi har fuld forståelse for at I ikke ønsker at rejse i år pga. Udenrigsministeriets rejsevejledning 😊

Nu ser vi frem til, at kunne byde jer velkomne tilbage til Local Living og Italien!

Noté 5 sur 5 étoiles

Stor respekt til Local Living for deres…

Stor respekt til Local Living for deres måde at drive virksomhed på!

Vi er to familier der grundet COVID19 desværre ikke kommer til Toscana denne sommer. Vi håber at komme stærkt igen i 2021!

Bedømt ud fra Local Livings måde at kommunikerer på, så er jeg slet ikke i tvivl om, at vores ophold var blevet fantastisk.
Lige fra bestilling til annullering har kommunikationen fra Local Livings side været hurtig, tydelig og proaktiv - simpelthen forbilledligt.

Jeg giver Local Living mine varmeste anbefalinger.

Kære Carl,

Tusind tak for de meget varme ord, og ikke mindst de fem stjerner. Vi er glade for at vores kommunikation omkring Coronaen har været godt modtaget, både af dig og alle vores andre gæster. Det er en helt særlig situation, hvor alle har måtte være omstillingsparate. Vi er glade for at høre at vores parthed og kommunikation har været effektiv og har kunne bruges.

Vi glæder os til at kunne byde jer velkomne til en ny ferie i Italien sammen med Local Living, forhåbentlig allerede i 2021 😉

Ferieboliger med følelse.

Har lejet ferieboliger hos Local Living, adskillige gange inden vi købte eget hus i skønne Toscana.
Local Living har altid været lydhør for vore ønsker, og man kunne virkeligt mærke, stederne var personligt udvalgte.
Generelt var ferieboligerne i høj standard, godt udstyret og indrettet med følelse - og ikke “bare” til udlejning....
Super service - kan varmt anbefales.

Kære Bodil,

Tusind tak for den dejlig anbefaling og de fem stjerne, vi er glade for at I altid har følt jer hjemme og godt tilpas i vores ferieboliger. Selvom vi er utrolig kede af at have mistet dig som kunde, er vi glade for at du er blevet så glad for Toscana at du har investeret i dit eget hus 😊

Vi vil også gerne sige dig en stor tak, for at du stadig vil anbefale Local Living 💚 Det betyder alt for os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Rejste med dem sidste år.

Rejste med dem sidste år og skulle afsted igen i år, men grundet Corona kunne vi ikke komme afsted. Ingen problemer med at skulle få pengene tilbage men valgte at flytte rejsen til sommeren 2021 istedet. Altid super service og god kommunikation. 👍🏻

Kære Jesper,

Tusind tak for de fem stjerner, og ikke mindst tak fordi du har valgt at flytte din og din families ferie til 2021, som betyder utrolig meget for hele Local Living teamet 💚
Vi glæder os til at kunne byde jer velkommen tilbage til Italien næste år.

Noté 5 sur 5 étoiles

Giver Localliving de ALLERBEDSTE…

Giver Localliving de ALLERBEDSTE anbefalinger♥️ Vi har rejst med dem mange gange og fortsætter for ALTID🙏 Localliving sætter dem ind i familiens ønsker og hvad de tilbyder lever FULDT ud op til forventninger😊
Vi glæder os hvert år til de nye fantastiske vingårde☀️🥂BEDSTE BEDSTE anbefalinger herfra.

Kære Karina,

Tusind tak for den dejlige anbefaling, som varmer meget mere end du aner! Det betyder utrolig meget for os, at vi altid lever op til jeres forventninger, da vores mål er at skræddersy ferien til jeres enkelte behov! 😊
Vi glæder os alle til at kunne byde jer velkommen tilbage, og planlægge en ny ferie til Italien sammen.
Endnu en gang tusind tak!

Noté 5 sur 5 étoiles

Stor respekt til Local Living for…

Stor respekt til Local Living for håndtering af vores rejse i forbindelse med Covid-19. Vi giver Inge og hendes team bag Local Living alle de stjerner der findes, for den professionelle og tydelige kommunikation, som der har været i forbindelse med håndteringen af vores rejse. Vi har både fået mulighed for at gennemføre vores rejse, få pengene retur eller rejse senere.

Tak til Inge for altid at finde skønne feriesteder. Inges passion for at skabe gode autentiske ferieoplevelser kan mærkes hele vejen – fra start til slut. I denne meget svære situation som selskabet er bragt i, kan man tydeligt mærke, hvor meget Inge kærer sig om sine kunder, samarbejdspartnere og Local Living.

Vi har valgt at flytte vores ferie til næste år, hvor vi skal besøge det 4. Local Living sted, og vi glæder os allerede.

Kære Anne-Mette,

Tusind tak for de smukke ord! Vi er utrolig glade for at I har kunne bruge vores råd og vejledning, både her igennem Corona-krisen, men også når vi får en helt almindelig feriesnak :-)

Italien er vores passion og vi elsker at snakke om den, og elsker at I kan mærke den både inden, før og efter jeres ferie, det betyder alt for os.

Jeg vil også gerne sige dig og din familie en stor tak, for at I har valgt at flytte ferien til 2021, som er en kæmpe hjælp både for os og alle ejerne i Italien 💚

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales - god service, fantastiske steder - bestiller helt sikker hos jer igen

Kære Rebekka,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse, som hjælper os i Local Living i en svær tid. Det betyder alverden for os, og vi glæder os til at byde dig og din familie velkommen tilbage til Local Living og Italien 💚
I ønskes en rigtig dejlig sommer i Danmark.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har haft bestilt ferie igennem Local…

Vi har haft bestilt ferie igennem Local Living😁♥️ Og fået en super god service 😁 og ferieboligen var over forventning 👍♥️ Alt i alt en dejlig oplevelse ☀️🌻 det er ikke sidste gang vi har bestilt igennem Local Living ☀️😁

17 avril 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har brugt Local Living de sidste tre…

Vi har brugt Local Living de sidste tre år, og har været ualmindeligt tilfredse. Beskrivelserne og billederne af stederne har været "spot on". Vi har modtaget god hjælp hvis vi har haft behov for det. Vi kan kun give Local Living vores aller varmeste anbefaling.

23 juin 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Fik ferien spoleret

Aldrig fået så ringe en rådgivning som hos Local Living og så elendig en feriebolig med alverdens mangler i Italien trods høje priser.

15 avril 2018

Kære Hanne,

Vi er oprigtigt kede af, at oplevelsen ikke levede op til dine forventninger, hvilket vi har givet udtryk for under hele forløbet. Vi tog omgående fat på ejeren af boligen, og fik rettet manglerne. Der var bl.a. en grundlæggende konstruktion af vinduerne som umuliggjorde afskærmning, og vi vedkender derfor, at der er en forbedring, og du modtog kompensation herfor.

Efterfølgende har du ønsket at afprøve vores beslutning ved Ankenævnet for Feriehusudlejning, hvilket vi støttede, da vi også ønskede vores vurdering afprøvet, idet du ikke var tilfreds. Ankenævnet kom i denne uge til den afgørelse, at Local Living havde udbetalt en retsmæssigt korrekt kompensation for manglen.

Vi er dog fortsat meget kede af, at vi ikke levede op til dine forventninger, selvom Ankenævnet stadfæster at ferieboligen er korrekt beskrevet på vores hjemmeside, og at vi har behandlet din klage korrekt. Det ligger os nemlig meget på sinde at have tilfredse gæster, og at vi beskriver ferieboligerne korrekt, og netop derfor besøger vi boligerne med jævne mellemrum.

Vi har haft dette feriested i programmet i 7 år og altid med tilfredse gæster, men ikke desto mindre har jeres oplevelse afledt en tæt dialog med ejeren, og alle parter tager jeres oplevelse meget seriøst.

Mange hilsner

Inge Gustafsson
Local Living A/S

Airbnb svigtede – Local Living reddede ferien

Vi havde lejet en Airbnb-bolig som desværre ikke levede op til vores forventninger. Derfor ringede jeg til Inge fra Local Living for, at høre om hun kunne hjælpe. Efter at have afgivet ønsker til den nye feriebolig, gik der 30 minutter og så kunne vi fra Italien sidde og vælge mellem 3 charmerende ferieboliger i nærområdet af hvor vi befandt os. Og halvanden time senere havde vi pakket og var vi på vej mod det nye sted.

Da vi ankom havde Inge sørget for babyseng til den mindste (havde glemt at spørge til det, men dog fortalt Inge at der var en baby med på turen). Det var godt varmt og for at den mindste kunne sove havde vi brug for at tænde aircondition – vi kunne dog ikke finde fjernbetjeningen. Nu havde Inge fra Local Living skrevet om vi var ankommet og om alt var i orden – så jeg svarede selvfølgelig at alt var perfekt – men at vi ikke kunne finde fjernbetjeningen til aircondition. Og igen tog Inge action – og inden for kort tid stod der en medarbejder fra agriturismo med en fjernbetjening med nye batterier.

Derudover var det et drøn charmerende sted – med helt fantastisk udsigt over oplyste byer og silhouetter af bjerge samt alle de praktiske nødvendigheder det kræver når man rejser med en lille størrelse.

TIP.: Eneste minus var at der ikke var rigtige vinglas i selve ferieboligen, som var beliggende midt mellem toscanske vinmarker! Tilgengæld serverede de en fremragende Spritz Aperol ved receptionen i gode vinglas – så dem lånte vi lige resten af ferie ;-)

Kan kun anbefale Local Living – og benytter dem med sikkerhed selv igen!

19 septembre 2017
Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk ferie på en perle midt i Toscanas vinmarker

Det er de færreste ferier og de færreste destinationer, hvor man virkelig føler, at alt rammer plet, som det gjorde under vores familietur til Toscana gennem Local Living. Vingården vi boede på lå midt i vinmarkerne med egen pool, uspoleret udsigt, uendelig meget charme og al den stilhed, man kunne ønske sig. Varmeste anbefalinger herfra - det er virkelig perler, de lejer ud.

12 août 2016
Noté 5 sur 5 étoiles

Autentiske italienske oplevelser !

Vi ville prøve noget andet end all-inklusive på Mallorca og store campingpladser - der dog på alle måder har deres positive sider. Men nu ville vi prøve noget andet, og det fik vi. Ganske enkelt fantastisk mad, udsigt, afslapning, hygge og leg uden wifi :) Kan klart anbefale at tage på ferie med LocalLiving.

5 août 2016

Fantastisk oplevelse!

Havde en fantastisk oplevelse! Servicen var i top, de var smadre søde og hurtige til at respondere, omgivelserne kunne ikke have været smukkere, og alt gik lige efter planen! Det var virkelig det hele værd og kan kun anbefale at holde en ferie i Italien med Local Living!

30 juillet 2016
Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk passion for kunderne og Italien!

Vi er netop hjemvendt fra en helt vidunderlig ferie i Italien, hvor vi kunne opleve vitterligt alt, hvad vores hjerter kunne begære. Hver gang vi havde de mindste spørgsmål stod Inge fra Local living klar til at hjælpe os, og den slags tryghed på rejsen var helt klart en bærende faktor for, at vores ferie var en succes. Vi snorklede ved det smukke Porto Ercole, og oplevede Rom som romerne oplever det - altså uden turistpriser! Tusind tak til Local Living for alle de gode tips, for en kontinuerligt uovertruffen service og for de lækre omgivelser vi boede i. Jeg vil helt klart anbefale andre at leje et feriehus hos Local Living! Vi blev foreslået ting som jeg aldrig selv havde tænkt på, men som gav oplevelser, jeg nu aldrig ville have været foruden! Tusind tak, for at åbne det uoverskuelige univers af feriemuligheder op for os! Hvis man ønsker en unik oplevelse i fantastiske og autentiske dele af Italien, er det helt sikkert være at give Local Living et kald :-)

Skønne Umbrien

Vi er lige kommet retur til DK efter en fantastisk uge på Fontanelle i smukke Umbrien. Jeg har rejst en del i Italien's byer, men ikke prøvet Agriturismo før i år. Fontanelle levede fuldt ud op til vores forventninger og mere til. Skønt område, bjergrigt, stille, smuk udsigt, ro i sindet og et lækkert pool område som både børn og voksne stor nød. Masser af ekstra aktivitetsmuligheder hvis man er til det - vi hyggede os nu mest med solen, solnedgange og gik i de stejle bjerge og olivenlunde. Den ene dag stod en pose frisk høstet grøntsager til os fra stedets køkkenhave og vi fik smag for den selvgjorte olivenolie :-)

Localliving gav super fin service både inden og sørgede for at håndtere vores forsinkelse på ankomst dagen samt videregav de dejlige ekstra oplevelser der blev tilbudt af 'værtsfamilien' på stedet under opholdet.

Anbefaler på det varmeste Localliving og Umbrien som rejsemål!

Noté 5 sur 5 étoiles

Forrygende oplevelse med Local Living!

Anbefaler varmt at rejse med Local Living, deres service er i top, og opmærksomhed til detaljer er på plads :) Jeg blev overrasket over hvor fint et landsted det var, og det levede fuldt op til de kriterier jeg havde givet Local Living. Jeg ser frem til min næste rejse, og er sikker på det nok skal blive en suveræn oplevelse igen!

Noté 1 sur 5 étoiles

Rigtig dårlig service.

Jeg kan se andre er glade for deres koncept, men for mig er det ikke ok, at der reklameres og sælges en varer der ikke er tilgængelig - det er rent fup.
Vi bookede en feriebolig, som efterfølgende stadig var ledig - og vores besked var, at der var udsolgt 😳 Det stinker !!!

9 juillet 2016

Hej Morten Irve,

Jeg er inderligt ked af at modtage din negative vurdering af at booke feriebolig hos os. Vi har ellers ry for at være meget service-mindede og at have en brugervenlig hjemmeside, hvor man let kommer i mål med sine ferieønsker. Vi viser en ledigheds-kalender, som giver dig en indikation af, hvad der er ledigt, men som desværre ikke er real-time. Vi skriver flere steder, at vi er nødt til at genbekræfte det, når I bestiller, så måske har du glædet dig lidt for tidligt?

Du sendte jeres last-minute forespørgsel i lørdags og umiddelbart derefter fik du en mail fra mig, at boligen desværre netop var udlejet til anden kunde. Jeg beklagede dette og sendte 3 alternativer i samme prisklasse og med samme karakteristika til dig, så I have nogle alternativer at vælge i mellem.

Jeg kan godt forstå, hvis du bliver skuffet, hvis du har ledt længe efter den perfekte feriebolig til jeres ferie. Desværre er det ikke muligt at have real-time opdatering af ledigheden på vores hjemmeside - men vi arbejder hele tiden med at skaffe så pålidelig data som mulig fra alle ejerene af ferieboliger i Italien, men der er et stykke vej endnu, da vi langt fra er de eneste formidlere af boliger fra det pågældende feriested, så agenter i hele verden kan i princippet booke samtidigt med, at du sidder og beslutter dig for at booke og derfor er det påkrævet med en genbekræftelse.

Vi samarbejder med lokale ejere, der er dygtige landmænd eller vinbønder, og de fleste har ikke turisme som deres hovederhverv. Som gæster her får I en oplevelse af den ægte italienske hverdag. Dette er netop charmen, men også udfordringen for os i vores dagligdag, hvor IT ikke står højt på deres dagsorden.

Jeg ville ønske, at du vil give Local Living en ny chance, så du kan prøve "konceptet" og forstå, at der er lagt mange timer, en stor mængde passion og følelse ind i at kunne tilbyde mere end 1.500 ferieboliger til meget tilfredse gæster.

Jeg håber, du har dybere forståelse efter at have fået denne indsigt i vores procedurer.
Mvh
Inge Gustafsson

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus