LO Plus Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,3

Plusguldkort, jeg ansøgte og fik et automatsvar (afvisning). Jeg ved at min/vores økonomi er er tip top og er voldsomt utilfreds med at blive afvist uden en reel begrundelse.

L'entreprise a répondu

Vi har ansøgt om lo pluskort, men er blevet afvist, da vi bad om skriftlig forklaring, blev det lovet, at vi ville modtage en mail med begrundelse for afslag, denne mail er aldrig modtaget, Det er h... Voir plus

Registrerer ikke indbetalinger nu er det anden gang de ikke har registreret indbetaling og lagt gebyrer på pga. manglende indbetaling, hver gang har jeg kunne bevise at betaling er foregået til... Voir plus

L'entreprise a répondu

Virkelig dårlig service hos LO pluskort. De er på ingen måde behjælpelige. De anerkender ikke at det er deres hjemmeside som der var en fejl på den dag vi forsøgte at købe sommerland sjælland bill... Voir plus

1. Magasin de variété
  2. Maché en ligne
  3. Moteur de recherche
  4. Magasin

Informations provenant de diverses sources externes

Få rabatter og frodele hos mere end 1.300 steder i Danmark med LO Plus.

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

47 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Dårlig partner - Utroværdighed i deres service

Da jeg selv er ejer af mit eget firma, har jeg kontaktet Lo Plus til at være et samarbejdspartner med dem for at kunne give gode tilbud til kunderne. Men de har været meget uhøflige overfor mig, desuden giver de dårlige undskyldninger.

Jeg synes, at Lo Plus skal lukke deres offentlige virksomhed, fordi deres reputations er ret dårlige, og deres troværdighed falder helt ned i bunden. De er gode til at reklamere for deres virksomhed, men deres service er simpelthen for dårlige. Det betyder, at deres reklamer ikke passer for deres service.

2 mars 2016

Umuligt at anvende!

Der er mange steder man i princippet vil kunne opnå rabat, men det er stort set umuligt at anvende i praksis, og der er ikke oplyst noget sted, hvordan man anvender de konkrete rabatter!

4 novembre 2015

Telefonchikane

Har sådan et smart LO Plus Guldkort, som man kan bruge alverdens steder, og opnå rabat ved køb.
Dog skal man jo selvfølgelig tilbagebetale den kredit man får på kortet.
Og det har jeg også gjort. Og jeg har kvitteringer fra min bank, om at pengene er overført.

Alligevel skal jeg finde mig i daglig telefonisk chikane af firmaet der ringer mig op 3-4 gange om dagen. Og hver gang at jeg tager telefonen, bliver der bare lagt på....!

Det gider jeg ikke! - så hvis ikke den telefonchikane stopper øjeblikkeligt, bliver nummeret blokeret, og firmaet anmeldt til politiet for chikane!

Send mig en mail eller en brevdue eller et eller andet i stedet for at forstyrre min arbejdsdag med alle de opkald, når i tilsyneladende ikke vil snakke alligevel..

8 février 2015

dårlig behandling

fik et lo plus kort men røg så ud af job markedet så jeg har svært ved at betale så jeg kontaktede dem om rentestop eller nedskrivning af gælden men nej der var ikke noget at gøre de holdt bare på deres at de gør vi ikke havde det været en normal virksomhed var de da til at tale med så hold jer langt fra dem

22 janvier 2015

Smider pengene væk.

Jeg har nu siden April måned manglet indbetalinger på min konto hos LoPlus. Jeg har kvitteringer på indbetaling fra Nordea og pengene er trukket på min konto. Det drejer sig om 3500 kr. i alt. De "kan ikke finde pengene" og de gider ikke besvare mails, de ringer heller ikke tilbage som lovet. Totalt dårlig stil.

7 août 2014