Plusguldkort, jeg ansøgte og fik et automatsvar (afvisning). Jeg ved at min/vores økonomi er er tip top og er voldsomt utilfreds med at blive afvist uden en reel begrundelse.
L'entreprise a répondu
Registrerer ikke indbetalinger nu er det anden gang de ikke har registreret indbetaling og lagt gebyrer på pga. manglende indbetaling, hver gang har jeg kunne bevise at betaling er foregået til... Voir plus
L'entreprise a répondu
Virkelig dårlig service hos LO pluskort. De er på ingen måde behjælpelige. De anerkender ikke at det er deres hjemmeside som der var en fejl på den dag vi forsøgte at købe sommerland sjælland bill... Voir plus
Få rabatter og frodele hos mere end 1.300 steder i Danmark med LO Plus.
Engelholm Allé 1, 2630, Tåstrup, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Vi har ansøgt om lo pluskort, men er blevet afvist, da vi bad om skriftlig forklaring, blev det lovet, at vi ville modtage en mail med begrundelse for afslag, denne mail er aldrig modtaget, Det er helt utroligt, at man lover at ende en mail med forklaring, men intet sker,
Fatter ikke den utroligt dårlige service
deres rabat til diverse forlystelser er fup gælder kun i hverdage
hvad med os der kun har fri i weekender

Registrerer ikke indbetalinger
nu er det anden gang de ikke har registreret indbetaling og lagt gebyrer på
pga. manglende indbetaling, hver gang har jeg kunne bevise at betaling er
foregået til tiden. det kan ikke være rigtigt at man skal bruge tid på at finde
dokumentation på indbetaling. fordi de ikke har styr på indbetalinger.
jeg må sige at jeg meget stærk overvejer at droppe kortet.

Réponse de LO Plus
Som virksomhed der vælger at tilbyde rabat gennem LO Plus, er det simpelthen umuligt at få kontakt til dem, når får man først har indgået en aftale og betalt fakturaen.
Uanset om man ringer eller mailer til dem, får man intet svar tilbage.
Svar til LO Plus: Nej det er ikke Guld kort. Jeg har igennem flere måneder forsøgt at komme i kontakt med Jer omkring ændring af vores rabataftale.

Réponse de LO Plus
Har købt hos Silvan hvor der bliver lovet 6% rabat ved køb med LO guldkort. Købte varen sidst i juni 2018. Da rabatten ikke er blevet fratrukket kontakter jeg kundeservice. De lover at jeg nok skal få rabatten. der går noget tid og der sker ikke noget. jeg ringer igen og får af vide at de er ved at undersøge sagen. Jeg sender mails 2 gange og får samme besked, de er ved at undersøge sagen. Jeg har endnu ikke opnået min rabat og skal snart betale det skylde beløb for at undgå at betale renter, hvilket så vil medføre jeg ikke får rabatten

Réponse de LO Plus
Man bliver fanget af de gode tilbud, man de holder ikke hvad de lover. Har endnu ikke mødt et af de ekstra gode tilbud der holder hvad de lover.
F.eks. Humac få ekstra 10 % af vejledende priser i maj måned - Den holder de ikke.
Eller Bakken der lover 30% + 20% i juli. Man får stadig kun 20% når man forsøger at bestille.
Og sådan kan man blive ved.....
Tror jeg afmelder kortet igen.

Réponse de LO Plus
Dyre renter, uforståelig regning, generelt ikke tilfreds. Har betalt den skyldige beløb ud ,men stadig blev der trukket penge på BS. Så fik jeg betalt den overskydende saldo ud ,men så kom der stadig en regning hjem. På regningen står der Forbrug denne måned 216,12! Havde ikke brugt kortet i lang tid. Ringede til kundeservice hvor jeg fik at vide efter en lang ventetid at det er renter! På regningen står der renter og gebyrer 0,00 ???? Forstår virkelig ikke den system.

Réponse de LO Plus
Savner fortællingen da John mødte Ruth på håndværkerskolen, hvor de var tegneelever. Ellers en meget god film, som alle bør se.
Dejligt med billige billetter, til en super god film. Fede rabatter jeg kan få med LO kort
Hvis du står i et af de 13 nævnte forbund (fagforeninger) som står på deres hjemmeside, er du 100% sikker på at blive tvangs indmeldt i LO Plus. Uanset om du har givet tilladelse eller ej, du bliver nemlig slet ikke spurgt, næh de tager det som en selvfølge at man ønsker at blive meldt ind i deres rabatordninger osv. I burde lærer at spørge først, inden I bare partout melder folk ind .. Nu kommer det komiske, det ER nemlig ret så besværligt at komme ud af, og de har med vilje gjort det så snørklet at det ikke bare lige er sådan at melde sig ud igen. Og taler du med deres kundeservice (hvilket dårligt kan kaldes det, så bliver du mødt med den ene ubehagelige telefon dame/mand som taler til en som om man er dum og uintelligent (man kunne næsten få den opfattelse at de er instrueret i at tale sådan) - Og det er selvfølgelig ALDRIG den der har fejlen, nej det er ALTID den dumme kunde som henvender sig der er hele problemet.
Jeg ØNSKER ikke at blive meldt ind i ting jeg ikke selv har givet skrifteligt samtykke til, og jeg ønsker heller IKKE være indmeldt i noget jeg aldrig kommer til at bruge. STOP jeres chikanerende måde at kapre medlemmer på det er ufint. Lad folk selv vælge om de ønsker at være medlem!!!

Réponse de LO Plus
Virksomheden er vokset med tiden og de virker mere erfarne og professionelt
Har værte med i 2 år
Varm anbefales
nu er det femte gang de ikke har registreret indbetaling og lagt gebyrer på
pga. manglende indbetaling, hver gang har jeg kunne bevise at betaling er
foregået til tiden. det kan ikke være rigtigt at man skal bruge tid på at finde
dokumentation på indbetaling. fordi de ikke har styr på indbetalinger.
jeg må sige at jeg meget stærk overvejer at droppe kort.
der eksisterer kort med en lang bedere service. F.eks har vi et visa kort fra
Bank Norwegian der er aldrig problemer.

Réponse de LO Plus
2 opringninger om problemer med at få et LO-plus kort . 2 agenter gav rigtig dårlig service, jeg følte jeg blev behandlet som en idiot, der ikke fattede en disse.

Réponse de LO Plus
Ren og skær svindel. Ved køb af rejse hos Bravo Tours kan man få 4% rabat. Dog skal man ringe til Bravo Tours hvis der er åbent og sige kortnummer m.v. som ingen normalt ønsker, at oplyse til fremmede.
Jeg brugte kortet til betaling af depositum på kr. 3.000 og forventede rabat kr. 120 ,men rabatten udeblev. Jeg kontaktede firmaet der var uforstående.
Senere bliver rejsen aflyst af Bravo Tours og der skal sættes kr. 3000 ind på min konto, men her husker Lo at trække rabatten tilbage. Hvorved jeg mister 120 kr. Jeg modtager en opkrævning med kr. 0 for juli. Jeg betaler ikke den måned, da der står 0 på opkrævningen. (Tidligere måneder har jeg betalt mere end minimum). Dagen efter at opkrævningen på kr. 0 skulle betales ringes jeg op af Nicolas der siger, at der ikke er betalt. Det er korrekt da der jo står 0 på opkrævningen. Men hvis jeg betaler kr. 431,48 så slipper jeg for rykkergebyr på kr. 100. Nu er jeg noget træt af deres julelege så jeg indsætter det beløb som jeg tror jeg ca. skylder, da jeg ikke af Lo kan får saldoen at vide, det kan jeg få om 2 dage. Det viser sig at jeg har indbetalt for meget hvorefter LO indsætter kr. 822 på min konto, MEN I BELØBET ER MODREGET MIN RABAT PÅ KR. 120, som jeg aldrig har fået OG RYKKERGEBYR KR. 100 IALT 220. Jeg kontakter LO pr telefon men Merete kan ikke hjælpe hun skal have et SKRIFTLIGT brev, hvilket straks bliver sendt med Quickpost kr. 27, den 28/7 2016. Har endnu ikke hørt fra LO Plus. Bent Skytte den 18/8 2016
Har aldrig forstået hvorfor man skulle vælge dette når man som medlem af TL og LO kan blive medlem af Forbrugsforeningen der har langt flere og bedre aftaler.

Réponse de LO Plus
giver rabat på mange indkøb - bl.a. god rabat hos Silvan - i sidste uge gav de 100 i rabat - bare man købte for over 200 - det er 50%
Guldkortet skal man selvfølgelig betale helt ud hver måned - ellers koster det store renter;-)
En savoir plus sur les différents types d'avis.