Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi var igang med at stille MyLock op men vi kunne aldrig finde appen i google play og app store, det viker til at være et gammelt produkt der ikke er blevet lagt meget tid i, tak for at spilde vores t... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Touch funktionen når man skal åbne døren indefra virker kun sådan hver 3-4 gang. Ender med at man heletiden bander system væk. Ideen er god men dette produkt fungere simpelthen ikke. Bluetooth delen f... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

MyLock passer ikke til alle Danske standard yderdøre. På vores døre er målet fra kerne (hvor nøglen isættes) til karm er 3,5cm Mylock kræver min 4,5cm for at kunne dreje. Desuden virker den ikk... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

Hele setup`et ganske fint - og udførlig monteringsanvisning - var ikke helt så let som beskrevet, men acceptabel ( havde lås indvendig, så mange justeringer) MEN, da jeg skulle have flere brugere på... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

1,3

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Elendigt produkt.Første Mylock virkede…

Elendigt produkt.Første Mylock virkede ikke og måtte byttes. Anden virkede efter at have forsøgt installering og parring flere gange.. men så hoppede Mylock af og kunne ikke parres igen.. Det er det evindelige skidt med Jacob Jensens produkter, de er designet i alle ender og kanter, elendig brugsanvisning og elendig hotline. P-skiven var til ombytning 3 gange og remmen til uret 2!

Batterier koster 100,- pr stk og der skal bruges 4, men den betegnelse FH oplyser på batterierne findes ikke i butikkerne.

Helt igennem fortænkt

10 mars 2019
Noté 3 sur 5 étoiles

Bedre end anmeldelserne gør den 🙃🙃

Må indrømme at manual/vejledning har meget at ønske, men når den først er luret spiller det næsten som det skal, med næsten menes feks er rækkevidde ikke særlig, auto opluk virker ikke, den kan ikke finde ud af autolås hvis der er åbnet med nøgle, kundeservice kunne unægteligt være bedre, måske til en start bare svare kunderne 🤨🤨

Men når det så er sagt, så skyldes mange af de dårlige anmeldelser fejl 40, kan anbefale at man læser manualen der ligger på deres hjemmeside, og det ind til man forstår den 🙈🙉🙊 for når man gør det, er det ret simpelt, hvis man lige henter appen danalock på google play 👍🏼👍🏼

17 février 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Advarsel virker ikke spild af penge

Det er under alt kritik købte en Mylock og de bruger så Danalock som app og det virkede også nogenlunde i starten men så kom der en ny opdate til deres app fra Danalock så nu kan min lås ikke findes såkan ikke bruge den har så forsøgt at skrive til Mylock men de svare ikke på mine mails hvilket Danalock heller ikke gør så nu står jeg med en lås der er lige til at smide ud det er helt til grin. Hold jeg væk fra Mylock låsen....

15 janvier 2019

Problemer med Mylock

Hej
Jeg har nu haft Mylock i over et år og det har været noget op og ned med den oplevelse :-( Og her til sidt gik det helt galt med at Appen ikke virkede så jeg måtte afmontere det hele og tjekke det igennem :-( Det endte med at jeg nulstillede alt og hentede appen der hedder Danelock og det gav nyt liv til det hele :-) Jeg har kun brugt den i en dag pt men det ser ud til at virke bedre end nogen sinde før :-) Så et godt råd til alle med problemer ....Hent Danelock appen så kan jeres problemer måske være løst :-) God jul til alle ;-)

15 décembre 2018

Et elendig produkt

Et elendig produkt, kan absolut ikke anbefales, jeg har brugt adskillige timer på at få smittet til af køre, men nu er det sendt til bage og håber at få få pengene retur.
Erik nikolajsen

12 octobre 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

Burde nok have læst anmeldelserne inden…

Burde nok have læst anmeldelserne inden jeg købte min MyLock.
Godt nok kan man være uheldig at få en lås, der ikke virker korrekt - eller måske er produktet bare ikke bedre som mange skriver.
Det er hvad det er, og så er der heldigvis reklamationsretten.
Men når man har brugt masser af tid på at fjerne sin nuværende lås, tilkoble MyLock og et utal af gange forsøgt at få den til at virke, kunne man håbe på deres support var lidt mere behjælpelig. Inden man skulle afmonterer det hele igen, sætte sin gamle lås på, for at kunne gå ned i butikken hvor man købte MyLock.
Men da jeg forsøgte at skrive til supporten og forklare fejlen jeg oplevede, og hvad jeg havde gjort, fik jeg blot svaret:
"Jeg beklager du oplever problemer med din mylock, det ser ud til du har prøvet næsten alt"
Ikke mere end det! - Absolut ingen hjælp og hente der.
MyLock lover at løse mange af dagligdagens små udfordringer - jeg fik mange flere udfordringer ved at købe produktet, end jeg havde før jeg blev den ulykkelige ejer af produktet!

30 août 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

Den virkede til at starte med

Den virkede til at starte med. Installationen af selve låsen var ligetil. Lidt bøvlet at man skal bruge "ukurante" batterier, men det er hurtigt løst.
Opsætningen af låsen i appen (android) er bøvlet og selve låsen er langsom.
Appen kommunikerer med Bluetooth med låsen. Det fungerede til at starte med. Og nu er det gået helt i stå.
Fik desværre anledning til at teste det, da jeg fik låst mig ude ved en fejltagelse. Og så ville låsen INGENTING. Forsøgte at lukke appen helt ned og genopstarte, hive og trykke i døren så slåen kunne bevæge sig frit, slukke og gentænde Bluetooth.
Trods alt dette, så kunne jeg høre låsen snurre én gang ud af måske 50 gange jeg forsøgte at aktivere den med bluetooth, trods appen angav at der var forbindelse, og den ene gang drejede låsen ikke nok til at låse op.

Nu har jeg afinstalleret låsen, og den skal ikke op igen. Produktet er stærkt utilfredsstillende og ustabilt. Jeg kan IKKE anbefale dette produkt.

17 juin 2018
Noté 5 sur 5 étoiles

5 store stjerner

5 store stjerner. Den virker perfekt! Der var lidt små problemer med at indstille app'en - men efter et reset med at holde knappen inde til den havde sagt 10 bip kørte det bare. Kan kun varmt anbefales, og med prisen på 200 kr. i Jem&fix må det siges at være et fund til prisen... Elsker vores Mylock som gør livet lidt sjovere og smartere 😁😁😁

17 janvier 2018
Noté 5 sur 5 étoiles

Meget bedre end anmeldelserne

Meget bedre end anmeldelserne
My Lock virker perfekt
Kan varmt anbefales til andre, men brug nu lige 10 min. på at fa den rigtig installeret, jeg tror det er der den er gået galt for dem der mener MY Lock ikke virker.

27 octobre 2017
Noté 3 sur 5 étoiles

Den virker som den skal, MEN kan IKKE anbefales til Hr og Fru Danmark !!!

Den virker som den skal, men ikke brugervenlig.

Da montering kræver at brugeren har teknisk erfaring og det samme gælder med justering/tilpasning, hvilket er forbeholdt teknikkere/"nørder".

Dernæst kommer den software/app, som heller ikke er brugervenlig og ej heller færdigudviklet (har kun testet med android).

Så alt i alt, forstår jeg godt at så mange mennesker har "problemer" med instalation og justering af den, den bør KUN opsættes af en sagkyndig.

Så den kan IKKE anbefales til Hr og Fru Danmark !!!

Mvh.
Nørden, Teknikkeren, Fritids-Hackeren/Elektronik-Modder og Programmøren.

7 octobre 2017

Skrammel

Skrammel

Det er nok det ringeste køb, jeg nogensinde har lavet.
Håber at salget af dette produkt bliver stoppe.

31 mars 2017

L o r t e ! produkt

Den virker nogle gange. Nogle gange ikke. Når du har travlt og skal ud af døren, kan den finde på at sige at nøglen ikke virker. Og du skal så lukke ned for app'en og åbne igen.

Nogle gange fryser appen, og lås op/lås ikonet kommer ikke frem. Hvor du så bliver nød til at lukke ned for app'en.

Jeg købte dette produkt fordi det skulle være nemmere uden nøgle.

Men det er noget værre L O R T
Fortryder at jeg har fået skiftet hele låsen om!

2 mars 2017
Noté 2 sur 5 étoiles

Virker når den selv vil

Har købt en mylock jacob jensen. Når den endelig virker, så er det kun når den selv vil. Syntes at produktet er visuelt flot og elegant at se på, men softwaren i låsen fejler. Man kan stå og låse op og i gentagne gange, og når man så kommer tilbage for at prøve et par timer senere, vil låsen ikke låse op fra app'en. Men det er ikke som der ikke er forbindelse med Bluetooth. Den blinker grønt en gang og så sker der ikke en fis. Du kan så nulstille produktet i håb om det hjælper end til systemet fejler igen. Ide'en er god nok og tanken om en lås man styre med mobilen er fed. Men hvad gør det når irritationen over fejl overskygger det hele. Det skal da lige siges at det ikke er nogen billig lås. Havde forventet meget mere.

12 février 2017

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus