Vi var igang med at stille MyLock op men vi kunne aldrig finde appen i google play og app store, det viker til at være et gammelt produkt der ikke er blevet lagt meget tid i, tak for at spilde vores t... Voir plus
Lisez les avis des autres
MyLock passer ikke til alle Danske standard yderdøre. På vores døre er målet fra kerne (hvor nøglen isættes) til karm er 3,5cm Mylock kræver min 4,5cm for at kunne dreje. Desuden virker den ikk... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hele setup`et ganske fint - og udførlig monteringsanvisning - var ikke helt så let som beskrevet, men acceptabel ( havde lås indvendig, så mange justeringer) MEN, da jeg skulle have flere brugere på... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Stor skuffelse
Jeg er stor tilhænger af gadgets og ting, der fungerer trådløst og havde glædet mig til at installere mine to MyLock som jeg fik i julegave.
Men det blev en stor skuffelse. Bluetooth-funktionen fungerer kun hver anden gang, og selve knappen på låsen gør kun det man ønsker hver 3. gang. De er nu afmonteret og sendt tilbage...
øv øv
stor misforståelse.👍👍 👍 👍 👍
Jeg har gennem et par år haft Danalock låsen monteret på døren. Fandt aldrig ud af opsætningen og brugte den som en manuel lås istedet. Nu er situationen den at jeg har brug for den funktion som Danalock kan og derfor også var blevet købt for. Så idag besluttede jeg mig for at nu skulle det være!!!
Efter et par timer uden at komme videre i opsætningen kontaktede jeg Danalock support, og hvor var det godt!!!! Nu kører min lås lige præcis som jeg ønskede da jeg købte den, og må erkende at det var fra fingrene og opefter det var galt....Og med en engles forståelse blev jeg guide gennem hele forløbet, og jeg må indrømme, at hvis Andre har forsøgt og brugt samme fremgangsmåde som jeg, (og jeg var overbevist om at det VAR SÅDAN det skulle gøres i følge manualen) så kan jeg godt forstå at det ikke har virket...kan nu sammenligne den RIGTIGE opsætning gennem support med den jeg har forsøgt, så ligner det overhovedet ikke hinanden. Så min konklusion er klart, at det er IKKE hardwaren der fejler, det er simpelthen forståelsen af den opsætningsguide der følger Danalock der ikke er optimal. Det er nu bevist for mig.. Jeg er en meget glad bruger af Danalock og kan i allerhøjeste grad anbefale den til andre. Og kniber det med at sætte den op så kontakt support, der sidder en super dygtig, tålmodig og sød hjælper som kan guide selv IKKE NØRDER. Tommelfingeren op herfra og et håb om at de der har låsen liggende i skuffer og skabe vil gøre sig selv den tjeneste at prøve den igen, er ikke i tvivl om at de vil blive positivt overrasket med lidt hjælp fra Supporten...👍👍👍👍😁
Mary-Ann Andersen. Esbjerg
Virker ikke
Jeg er dårlig gående, så jeg købt låsen for at lette hverdagen. Det skulle jeg ikke ha gjort, det virker en gang i mellem, gæster står og glor duer ikke. Bluetooth forbindelse er ringe, hvorfor ikke bruge WiFi i stedet for
Skrammel
Køb ikke en mylock med forventning om et godt produkt.
Det er mildest talt noget brugeligt skrammel man ikke kan stole på som permanent elektronisk løsning.
Alt for mange fejl!
Dårligt produkt ingenting virker som det skal !!!
Ap virker ikke !!
Låsen virker ikke !!
Meget dårlig kunde og bytteservice
Dette produkt virker ikke!
Touch funktionen når man skal åbne døren indefra virker kun sådan hver 3-4 gang. Ender med at man heletiden bander system væk. Ideen er god men dette produkt fungere simpelthen ikke. Bluetooth delen for åbning af dør virker OK på iphone, på vores Samsung Android telefoner fungerer det kun en gang imellem.Jeg sender produktet tilbage igen idag!
hvad skal man bruge den til
KØB IKKE DETTE PRODUKT - SPILD AF PENGE
det skulle gøre det lettere at komme ind - det gør lige det modsatte.
mister bluetooth - kan ikke forbinde - uventet fejl - lukker ned - skal logge af og på flere gange og måske er du heldig det virker. så meget meget heldig at du kan låse din ind med en nøgle.
Bluetooth-forbindelsen virker ikke!!!
Som mange andre, kan jeg ikke få bluetooth-forbindelsen til at fungere. Prøvet med to forskellige nye android telefoner med samme resultat.
I bedste fald er der periodisk forbindelse mellem telefon og MyLock, men oftest kommer der bare en fejlmeddelelse på telefonen.
Kan se i historikken herinde, at det bestemt ikke er nyt problem. Det er simpelthen for ringe, at et så alvorligt problem ikke er løst endnu!
Uacceptabelt produkt
Fik MyLock i julegave. Efter installationen måtte jeg indse, at produktet kun er halv-færdigt. Bluetooth-kommunikationen mellem min Android telefon og MyLock er elendigt, og fungere kun en brøkdel af gangene. Selvom jeg sætter telefonen helt op til MyLock-boksen, kan den knap nok få forbindelse. Flere gange kommer der en fejlmeddelelse på min Android telefon, men den forsvinder ét sekund efterfølgende, så kan ikke nå at se fejlbeskrivelsen. Brugergrænsefladen på både Android App'et samt på Browseren (login.mylock.dk) mangler rigtig meget arbejde. Det stråler desværre langt væk, af udviklere uden nogen sans for kvalitet. Rodet og uigennemskueligt UI.
Produktet virkede ikke - drejede kun få grader på døren, når endelig telefonen kunne fange enheden (krævede ofte 3-4 forsøg). Jeg vil aldrig kunne forlade min lejlighed uden nøglerne - hvorved idéen forsvinder fuldstændig - idet at jeg aldrig kan vide mig sikker på, om telefonen vil kunne fange enheden.
Selvom MyLock virkede perfekt, vil jeg formentlig returnere produktet alligevel. Det skyldes at min samlede UI-oplevelse er så dårlig.
Virker perfekt, samt god service.
Jeg har ikke haft problemer med at installere låsen, det var nemt.
Jeg havde en smule problemer med opsætning af nye brugere, det viste sig at jeg ikke havde den nødvendige tålmodighed, jeg skulle bare vente lidt, det kunne man måske tilføje i vejledningen i vores utålmodige tid.
Hurtig og venlig kontakt når man ringer.
Forslag til My Lock: Hvis der er problemer med serveren så send en SMS.
Derfor ikke fem stjerner.
problem med at låse op og låse døren
Jeg har desværre nogle problemer med produktet. Det er ikke driftssikker nogle gange kan jeg låse døren også ikke låse døren op andre gange kan jeg gøre det mange gange i træk og pludselig stoppe det med at virke. Og den kan ikke forbinde.nogle gange skrive den at det er krypteringskoden andre gange skriver den bare forbinder har jeg bare været uheldig eller er virkeligheden sådan?
Dårlig informasjon/Passer ikke alle dører
Opplever det mange skriver. Passer ikke vår nye dør da løskassen er for nær karmen. Slik informasjon står ingen steder, selv om flere påpeker dette. MyLock ønsker ikke å fortelle minimumavstand. Stor skuffelse!
Rigtig fin gadget - Forstår ikke helt alle de dårlige anmeldelser?
Jeg har haft den til at sidde på døren i et par dage nu, og synes den gør det rigtig godt :-) Den er ikke helt ligeså nem at opsætte som de giver udtryk for, men heller ikke svær synes jeg.
Jeg bøvler stadig lidt med at få Auto-unlock til at virke, men jeg tror nærmere det er min telefon der ikke er sat korrekt op?
Kort fortalt, et super produkt, dog altid plads til forbedringer, som eksempelvis kunne være endnu nemmere App
Jeg er tilfreds!
Jeg har købt 4 mylocks og er tilfreds med allesammen.
(Hvis du har problemer med autolock, tjek hvis du har sæt til den rigtige retning!)
Bedre end dets rygte
Låsesmeden - som installerede Tale Doorman på en anden adresse - sagde, at jeg burde udnytte returneringsretten med det samme - uden at forsøge at installere den.
Dette råd valgte jeg at trodse og fik låsen til at fungere nogenlunde.
Den kan låse op fra min iphone, men banke-funktionen har jeg ikke kunnet få til at virke.
Generelt er produktet blevet kritiseret mere end rimeligt er, hvorfor jeg gerne backer op omkring det.
Der er dog plads til forbedringer - specielt bør der være en LANGT bedre troubleshooting adgang på hjemmesiden.
Fed gadget i stilrent design
Min kammerat og jeg købte en JACOB JENSEN MyLock til vores fælles kolonihavehus. Den har bestemt været alle pengene værd!
Den var både nem at montere og installere og vi benytter ligeledes den smarte delefunktion via app'en (dog med plads til små forbedringer i app'en), så vi kan "udlevere" nøgler til både venner og håndværkere, som skal have adgang til kolonihavehuset.
Skide smart :)
Super fedt at man kan dele nøgler
Vi har været været rigtige glade for vores lås fra MyLock. Vi købte låsen fordi vi synes det var smart at kunne give tidsbegrænset adgang til vores rengøringshjælp. Det krævede selvfølgelig at hun havde en nyere smart phone, så det tjekkede vi inden :-)
Men det fungerer altså rigtig godt.
Glem alt om MyLock virker!! - med uden nøgler eller koder
Den låser op af sig selv uden at man er hjemme. Ved indbrud vil forsikringen ikke dække. Har slettet kodelås og App og installere det hele igen og igen, uden at det virker. Utroligt at de stadig sælger MyLock, når firmaet ved at så mange kunder er utilfredse.

Réponse de MyLock
Jeg er glad!
Hej,
Nu har jeg læst alle anmeldelserne af Mylock, så jeg mente det var fair at jeg også skrev min, da det virker som om at det kun er dem med en dårlig oplevelse der skriver herinde.
Jeg har nu haft min Mylock i lidt over en måned, og jeg vil starte med at sige at jeg er tilfreds.
I starten var der lidt bøvl med Appen, men det synes at være løst, da den har virket stabilt og upåklageligt i over en måned nu.
Mylocken var nem at installere og simpel at parre op med appen på telefonen, et godt råd er dog at følge manualen, så går det nemmere:-)
Jeg er specielt glad for auto unlock, den låser op når jeg er på vej op i indkørselen med min tlf i lommen. Super, og netop grunden til at jeg faldt for produktet.
Det er også det der har overbevist min kone:-) Hun synes det var noget bøvl at skulle have telefonen op for at låse op, men da jeg vidste hende hvordan autoulock fungere har hun overgivet sig. I øvrigt min første gadget hun faktisk har sagt at hun er glad for:-)
Så thumbs up herfra.
MyLock - MyUnLock
Køb ikke MyLock fra Jacob Jensen før du har læst dette og er sikker på at den opfylder / dækker dit behov !
På reklamer og på hjemmeside ser det ud som om at du kan have din telefon i lommen og at din dør låser op når du nærmer dig, og låser igen når du bevæger dig væk fra døren hvilket også var beskrevet i tekst ( nu fjernet på grund af min klage )
Den kan kun låse op – automatisk låsning sker kun ved forud indstilling 1 – 60 sekunder efter lås op. - - - Så pas på ikke du låser dig selv ude !
Når du så går ud af døren og du enten låser med Autolås eller finder din telefon og låser manuelt skal du minimum 150 + meter væk før MyLock automatisk kan låse op igen - Humørikonet smiler ikke.
På hjemmesiden beskrives også omkring sikkerhed at den ligger over bankernes sikkerhed – det vil jeg et eller andet sted ikke håbe – jeg har oplevet at min lås helt uden nogen aktivitet både har låst og låst op.
Henvendelse til MyLuck er nytteløst – flere forskellige mailadresser hvor alle mails havner hos samme salgsassistent som godt nok er ked af at jeg har haft en uheldig oplevelse med MyLock, men er sikker på at produktet intet fejler.
Min MyUnLock er afmonteret og afleveret.
Min sjoveste oplevelse var dog da jeg kom hjem efter at have afleveret i butikken fortæller min telefon mig at MyLock har låst min dør op, og da blev jeg ekstra glad for beslutningen om aflevering.
Jeg forstår simpelt hen ikke at Jacob Jensen Design vil lægge navn til sådan noget plat.
Det virker mærkeligt at MyLock vælger at besvarer indlæg nu 3 måneder efter, og prøver at få det til at se ud som at vi kunderne har gjort tingene forkert.
Inden jeg afleverede min MyLock igen prøvede jeg i en måned alt hvad support foreslog og til sidst valgte support ikke at besvare mine henvendelser.
En ting ligger helt fast: Indtil jeg gjorde MyLock opmærksom på det havde de vildledende markedsføring da Deres produkt ikke kunne det som De beskrev.
MyLock skal da være velkommen til at komme og montere en løs igen, og hvis det virker vil jeg da også gerne betale, men jeg har ikke lyst til at bruge mere tid på Dem.

Réponse de MyLock
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.