Vi har i dag fået leveret den dejligste friske sushi til alle vores 35 kære gæster i anledning af vores sølvbryllup! Alt var grundigt planlagt, meget lækkert og i den skønneste orden. Tusind tak for... Voir plus
Fantastisk oplevelse hos Maki Sushi! Vi besøgte Maki Sushi i dag, og det var en virkelig dejlig oplevelse. Sushien var frisk og meget velsmagende! Ved udgangen fik vi lejlighed til at hilse på ejer... Voir plus
SPIS DER ALDRIG!! kedeligt udvalg, smagløst eller fuld med chili, ringe betjening (de var ligeglade og lod tallerkenerne fra runningen blive stående), dårlig hygiejne. Vi følte os ikke opvartet s... Voir plus
Hold jer væk! Forfærdelig mad!, fisken var varm og smagte ikke frisk! Uengageret personale og dårlig service! Den varme running mindede mere om en running McDonald’s end noget andet. Ville absol... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Jeg har bestilt ofte hos denne…
Jeg har bestilt ofte hos denne restaurant. Desværre svinger kvaliteten af maden meget.
Maki sushi levere ofte forkert mad. Når det sker, “er det bare ærgerligt”. Og det er ikke muligt at få hverken penge retur eller en voucher.
Jeg bestiller/ spiser ikke hos maki sushi igen.

Réponse de Maki Sushi
Har spist host dem flere gange
Har spist host dem flere gange, og sushien har altid smagt friskt og godt
Er lidt chokeret over de negative…
Er lidt chokeret over de negative bedømmelser. Vi bestilte fra Helsingør og alt fra større og mere for pengende end hvad vi plejer at få i København.
Lun fisk på min sushi...
Jeg har bestilt en top menu (24 stk.) fra maki sushi Helsingør. Jeg har nærmest kun fået imiteret krebsekød. Desuden var fiskene på sushierne lune, hvilket gjorde det ret ulækkert at spise.
Kun deres wasabi og ingefær var god..
Dårligt udvalg på running sush
Dårligt udvalg på running sushi og der blev ikke fyldt op. Maden virkede ikke frisk og den var tydeligvis heller ikke lavet af folk der havde forstand på at lave sushi.
Nej tak her fra
Alså nå virksomheden skrive de komme med maden om 90 minutter (1 time & 30 minutter) og man så sidder 2 timer efter uden mad bliver man lidt sur…
Ringer det ned ud fra samtale lyd det til vores mad slet ikke var lavet 😱 det er virkelig ikke okay…
Vi har alså være glade for dette sted men efter Corona er der ikke mere og komme efter desværre
Leverer affald
Leverer affald, så maden endte direkte i skraldespanden. Ruller faldt fra hinanden, fisken var ikke frisk. Tager ikke telefonen når man ringer. Forfærdelig sted. Håber de lukker så nogle andre hæderlige mennesker kan komme til.
Værste oplevelse nogensinde
Værste oplevelse nogensinde. Fik min mad 2 timer for sent, efter at have bestil maden for 6 dage siden. Dårlig service og dårlig mad. Aldrig bestil herfra.
Frygtelig mad
Frygtelig mad, dårlig fisk - og en omgang opkast! Køber aldrig derfra igen!
- 5 stjerner
- 5 stjerner. Dårlige mad , vi fik diarré efter så klamt mad .....
Elendig betjening
Elendig betjening, ringe kvalitet sushi , bestemt ikke frisk.. .
Stemningen i restauranten var elendig , sad med jakker på , hunde koldt , så vi burde være gået igen i. Men det gjorde vi desværre ikke.
0 stjerner herfra
Virkelig ringe
Virkelig ringe. Sushien var ikke frisk. Håber ikke at vi får dårlig mave :(
Fuldstændig uacceptable betjening
1 stjerne er alt for meget. Dårlig sushi, men helt uacceptable uforskammet betjening. Ventede over en time på vores mad til tre personer. Da vi flere spurgte efter vores mad, blev vi i andres gæsters påhør svinet til. Til sidst måtte vi gå, da vi skulle videre. Og måtte betale ekstra for at tage vores mad med som vi allerede havde betalt for. Vi nåede da også lige at få en sviner til idet vi stille og roligt forlod restauranten.