3,4

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

Stort set ikke krydret mad

Spiste der tirsdag. Maden var som helhed kedelig, jeg var selv skyld i den ikke var stærk, men det betød jo også jeg kunne smage at den var decideret underkrydret og ikke smagte af noget. Risene var gode, brødet fint, betjeningen helt hen i hegnet. De har lige sat to store TV-skærme op, bare bonusinf.

27 janvier 2026

Anmeldelse

Anmeldelse: Masala Indian Takeaway – Fuldstændig skuffende (igen)
Jeg har givet dette sted mere end nok chancer, og hver gang bliver det værre. Butter chicken var vandet, smagte kun af salt og havde absolut ingen indisk smag. Risene var tørre, naan var kedelig og sej, og tikkaen havde hverken krydderi eller aroma – bare ligegyldige stykker smidt sammen uden nogen form for omtanke.
Men det værste?
De bruger tydeligvis den samme pande til både kød- og vegetarretter. Jeg fandt faktisk kød i en vegetarret, jeg havde bestilt – fuldstændig uacceptabelt. Derudover var lammeretten sej og underkogt, som om den bare var hastet igennem uden at blive tilberedt ordentligt.
Det her er ikke bare dårlig madlavning – det viser totalt mangel på respekt for kunderne og for det indiske køkken. Hvis det her er deres idé om “autentisk”, så forstår de hverken smag, standarder for madlavning eller basal professionalisme.
Jeg er færdig med at spilde penge her. Hvis du vil have reel smag – og et sted der faktisk tager madlavning seriøst – så bør du helt undgå denne takeaway.

15 novembre 2025

Vær meget obs på by!

Jeres mad er skøn (jeg henter i Silkeborg) - men jeres hjemmeside skal rettes. Hvis man ikke vælger Silkeborg eller Århus på forsiden, men går direkte til menu, så bestiller man automatisk i Århus. I bør lave det om, så man ikke kan bestille uden at have valgt by først, eller har bekræfte by før betaling. Jeg fik det ændret i tide, og får penge refunderet, og bestilte så i Silkeborg. Da jeg hentede der, stod en anden, som desværre havde opdaget det for sent. Det dur altså ikke! Derfor tre stjerner.

14 février 2025

Konsekvent god - i dag 10/10

Nu har jeg bestilt mad hos masala mange gange, og jeg vil sige, det har altid været godt. Denne gang var det dog exceptionel. Chana masala plejer at være højrød (som tandoori - se billedet på deres menu) men enten har ændret opskriften eller løbet tør for farvestof, for den lignede nu det, man plejer at få andre steder - men den smagt bedre end nogensinde. Palak Paneer var også skøn.
Som synes at være skik hos alle indisk restauranter, så er der stor variation i styrke fra gang til gang - denne gang, til gengæld, ramt de en perfekt niveau for mild: der var bestemt chili tilstede, men ikke noget, der overdøvede de andre ingredienser.
Gode mango lassi også. Jeg kan se, at andre har haft dårlige oplevelser, men af alle de steder der er i Århus, har masala nu i min erfaring konsekvent været en af de bedre.

11 août 2024

Virkelig lækker mad og super service i…

Virkelig lækker mad og super service i forbindelse med afhentning. Havde mit barnebarn på 4 med, og da der lige var lidt ventetid tryllede de en mangolassie frem til ham.
Vi bestilte både butterchicken og chicken korma både i en mild og en stærk udgave - alle menuerne var super lækre :-)

28 octobre 2023

Det er virkeligt gået ned ad bakke for…

Det er virkeligt gået ned ad bakke for Masala. De sidste to gange har vores takeaway været meget dårligt. Forrige gang troede vi det var et enkeltstående tilfælde, for det har været godt før. Men nu kan vi se at det var det desværre ikke. Vi fik ikke alt det bestilte mad og det vi fik var ikke godt. Man kan tilmed ikke finde kontaktoplysninger for at lave en reklamation.

4 septembre 2023

De fusker med ingredienserne

Masala leverede ikke den mad, som vi bestilte. Vi bestilte retter med paneer, men de havde erstattet paneeren med et tørt smagløst bønneprodukt. Fuldstændig uacceptabelt. Når vi skrev til dem om fejlen, så valgte de bare at ignorere mailen.
Vi køber ikke fra Masala igen.

4 août 2023

Tragisk «restaurant»

Vi var der tidligere denne måneden.Hadde bestilt bord men da vi kom dit var det ingen andre gjester og servitøren hadde ikke fått med seg bordbestillingen vår enda vi hadde mottatt sms med bekreftelse fra dem.

Restauranten har ikke øl eller vin, kun brus, noe vi syns var merkelig.Drikken fikk vi ikke før maten.

Da samboeren fikk retten sin så det ut som oppvarmet «grøt».Maten var kald øverst og varm inni.Kyllingen var ekstremt tørr og risen var klumpet i store «baller».
Dette var helt klart noe som IKKE var fersklaget, men i beste fall oppvarmet fra dagen før og blandet i sammen. Rett og slett lite innbydende

Vi klaget på dette og ville ikke ha ut resten av maten.Jeg sa vi kunne betale for den ene retten, men da sa kokken plutselig at han stengte kjøkkenet og dermed kastet ut to andre familier som var kommet inn etter oss.
Vi dro dit kun fordi vi så den hadde fått 4,3 av 5 stjerner, men dette er helt klart bare juks! Styr unna om du kan!

19 juillet 2023

Forfærdelig oplevelse!!

Nok det værste sted jeg har spist. Hvis man kunne give ingen stjerner havde denne restaurant fået det. Vi ventede lang tid på vores mad. Da maden endelig kom fandt vi desværre rester af dej i samosa, den var ikke stegt ordentlig. Derudover var kyllingen i biryani overhovedet ikke lavet!! Det var råt kød som blev serveret - for ikke at gøre det værre fandt vi hår i maden, hvilket vi informeret personalet om. Jeg bad om noget kompensation, hvortil ejeren sagde vi ville få pengene refunderet efter 48 timer, vi har stadig ikke modtaget noget!!! Alt i alt forfærdelig oplevelse, vi var efterladt med ingen appetit efter besøget

15 juillet 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit